مدل سازی رآکتور شیمیایی با شبکههای عصبی مصنوعی فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مدل سازی رآکتور شیمیایی با شبکه‌های عصبی مصنوعی فایل ورد (word) دارای 136 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مدل سازی رآکتور شیمیایی با شبکه‌های عصبی مصنوعی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مدل سازی رآکتور شیمیایی با شبکه‌های عصبی مصنوعی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مدل سازی رآکتور شیمیایی با شبکه‌های عصبی مصنوعی فایل ورد (word) :

در این پروژه، ورودی‌ها و خروجی‌های یک سیستم چند ورودی و چند خروجی غیر خطی، برای ایجاد یک مدل دینامیکیِ هوشمند، استفاده شده است. بنابراین انتخاب شبکه‌های عصبی مصنوعی از نوع پرسپترون‌های چندلایه برای این منظور مناسب است. در کنار این نوع از مدل‌سازی، استفاده از یک شیوه‌ی مناسب برای کنترل پیشگویانه (پیش بینانه)ی مدل یاد شده، ضروری است.
مدل‌های برگشتی تصحیح شونده که از قوانین تعدیل ماتریس‌های وزنی مسیرهای ارتباطی بین نرون‌های مدل استفاده می‌کنند، در این پروژه به کار گرفته شده‌اند.
این قوانین برای آموزش سیستم، جهت کنترل و دستیابی به خروجی مطلوب در زمان‌های بعدی به کار می‌روند.
فراگیری در این سیستم نیز از نوع فراگیری با سرپرست می‌باشد؛ به این صورت که معادله‌ی دیفرانسیل دینامیکیِ سیستم در دسترس است و بنابراین مقادیر مطلوب برای متغیر هدف، که سیستم باید به آن برسد، برای زمان‌های آینده مشخص می‌باشد و خروجی سیستم با استفاده از یک کنترل‌کننده‌ی پیش‌بین، همواره باید به این اهداف دست یابد. سیستم مورد مطالعه در این پروژه، یک رآکتور شیمیایی است که برای اختلاط پیوسته‌ی مواد شیمیایی واکنش دهنده با غلظت‌ها و مقادیر تعریف شده و تولید یک ماده‌ی محصول با یک غلظت متغیر با زمان به کار می‌رود؛ که میزان مطلوب این غلظت در یک زمان خاص، به‌عنوان هدف مطلوبی است که سیستم باید به آن دست یابد.
همچنین به‌جای یک سیستم واقعی، از یک مدل نرم‌افزاری برای جمع‌آوری داده‌های ورودی و خروجی استفاده می شود و در نهایت، نتایج این مدل سازی موفقیت‌آمیز، توانایی روش‌های مدل سازی هوشمند را همان‌گونه که در این تحقیق آمده است، اثبات می‌کند.
در کنترل با پسخور ، که به عنوان معمول‌ترین نوع کنترل سیستم‌های دینامیکی مورد استفاده قرار می‌گیرد، فرمان کنترل سیستم، با در نظر گرفتن میزان خطای محاسبه شده بین خروجی واقعی و مطلوب، صادر می‌شود.
کنترل پیش‌بین نیز که با استفاده از روش‌های هوش محاسباتی انجام می‌شود، نوعی کنترل با پسخور است. در این روش کنترلی، خطای سیستم قبل از اینکه اتفاق بیفتد، پیش‌بینی شده و برای تعیین دستور کنترل خطا، پیش از آنکه خطایی اتفاق بیفتد، استفاده می‌شود.
کنترل پیش بین در ابتدا به عنوان مدل کنترلی پیش بین کلاسیک که به یک مدل خطی، از سیستم، در فضای حالت نیاز داشت، معرفی شد.
در هر حال طبیعت غیرخطی بسیاری از سیستم‌ها، قابل صرف نظر کردن نیست؛ بنابراین مدل‌های خطیِ فضای حالت نمی‌توانند به‌درستی، خواص غیر خطی سیستم‌ها را ارائه دهند.
در چنین مواردی، تقریب کامل یا قسمتی از مدُل خطی ممکن است استفاده شود ولی در حالت کلی مدل‌های غیر خطی برای پیش بینیِ خروجی سیستم‌های غیر خطی برای اهداف کنترلی استفاده می‌شوند.
برخی از روش‌هایی که از اساس قواعد فیزیک استفاده می‌کنند، وجود دارند که می‌توانند مُدل برخی از سیستم‌ها را به طور کامل، و یا تا اندازه‌‌ی قابل قبولی، توصیف کنند و ساختارهای مدل را به‌وجود آورند.
شبکه‌های عصبی مصنوعی 2] و [11 و سیستم‌های منطق فازی (شبکه‌های نوروفازی) 8] [نیز می‌توانند برای مدل کردن سیستم‌ها به کار روند که به عنوان روش‌های مدل سازی هوشمند طبقه‌بندی می‌شوند. این گونه مدل‌ها باید پس از طراحی مقدماتی، توسط داده‌های ورودی و خروجی آموزش ببینند.
سیگنال داده‌های ورودی و خروجی در آموزش سیستم، به‌صورت آرایه‌ای‌از اعداد استفاده می‌شوند. آموزش سیستم به این شیوه، برای بهبود عملکرد سیستم، به شدت وابسته به خروجی مُدل می‌باشد.
در این پروژه، سیستم مورد مطالعه برای مُدل‌سازی هوشمند، یک رآکتور شیمیایی در نظر گرفته شده است که مدل نرم‌افزاری آن، در دسترس می‌باشد [2] و داده‌های ورودی و خروجی این سیستم، با داده‌های حاصل از آزمایش یک رآکتور واقعی، جایگزین می‌شود.
رآکتور شیمیایی مورد مطالعه، یک سیستم دینامیکی غیر خطی با چند ورودی و چند خروجی است.
هدف این تحقیق، آشکار ساختن توانایی یک مدل هوشمند، برای مقاصد پیش‌بینی غیر خطی کمیت‌های سیستم دینامیکی و پیشنهاد راه‌کارهای مفیدی جهت کاربرد سیستم‌های هوشمند است.
در واقع روش‌ پیشنهادی می‌تواند در مواقعی که مدل ریاضی دقیقی از سیستم با استفاده از روش‌های مشخص و معمول (مانند معادله‌های موازنه جرم و انرژی) در دسترس نیست، و یا اینکه ساختار ریاضی و یا پارامترهای غیر قابل اندازه‌گیری و تأثیرگذار مدل به طور قابل توجهی نامشخص باشد (مانند ایجاد خوردگی در برخی نقاط خطوط انتقال یا بدنه سیستم) مورد استفاده قرار گیرد.
یکی از ویژگی‌های برجسته‌ی این مدل هوشمند در مقایسه با روش‌های مدل سازی کلاسیک، بی‌نیازی آن در اندازه‌گیری پارامترهای سیستم (مانند پارامترهای مربوط به انتقال جرم و حرارت) است.[8]
مرور اجمالی فصل‌های این پایان‌نامه به قرار زیر است:
فصل اول، مقدمه‌ای شامل شرح عنوان پایان‌نامه، روش تحقیق، و تشریح کامل صورت مسأله می‌باشد که از نظر گذشت. در فصل دوم مقایسه‌ای بین شبکه‌های عصبی طبیعی و مصنوعی و نحوه‌ی پردازش داده‌ها در آنها صورت گرفته است. همچنین شیوه‌های یادگیری در انسان و ماشین نیز بررسی شده‌اند.
فصل سوم به معرفی مختصر فنون طرح شناسی می‌پردازد که بخش مهمی از علوم کامپیوتری است. بیشتر مطالب ریاضی در مبحث طرح شناسی همانند مطالب ریاضی بحث شده در مورد شبکه‌های عصبی است. طرح شناسی به‌عنوان یک موضوع پایه، به شناخت ما از نحوه‌ی عملکرد شبکه‌های عصبی کمک می‌کند.
فصل چهارم به معرفی نرون پایه بیولوژیکی و مقایسه‌ی ویژگی‌های آن با پرسپترون که نرون مدل سازی شده برای استفاده در شبکه‌های عصبی مصنوعی است، می‌پردازد؛ و در ادامه به الگوریتم فراگیری پرسپترون و محدودیت‌های آموزش سیستم، توسط تک‌پرسپترون می‌پردازد.
در فصل پنجم به بررسی ساختار مدل پرسپترون چند لایه پرداخته شده و توانایی آن در حل مسائل تفکیک پذیر غیر خطی تشریح شده است. در انتهای این فصل نیز به مواردی از کابرد شبکه‌های عصبی مصنوعی از نوع پرسپترون‌های چند لایه در شبکه‌های گویا، زمینه‌های پزشکی و سیستم‌های پیش‌بین مالی و اقتصادی، اشاره شده است.
در فصل ششم نیز به اصول زمینه‌ای، کاربرد تئوری‌های مطرح شده در فصول قبل و روابط مورد نیاز برای مدل‌سازی یک رآکتور شیمیایی به عنوان یک سیستم غیر خطی پرداخته شده است. در انتها نیز نتایج حاصل از این مدل‌سازی آورده شده است.
در نهایت فصل هفتم نیز شامل نتیجه‌گیری و پیشنهاداتی در جهت تداوم تحقیق و انجام مدل‌سازی‌های جدیدی از این دست است.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله رفتار شالوده نواری بر روی شیب های مسلح شده با ژئوگرید فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله رفتار شالوده نواری بر روی شیب های مسلح شده با ژئوگرید فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رفتار شالوده نواری بر روی شیب های مسلح شده با ژئوگرید فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رفتار شالوده نواری بر روی شیب های مسلح شده با ژئوگرید فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رفتار شالوده نواری بر روی شیب های مسلح شده با ژئوگرید فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مکانیک خاک و مهندسی پی
تعداد صفحات: 7
چکیده:
در این تحقیق به بررسی عددی رفتار شالوده نواری بر روی شیب های مسلح شده با زئوگرید پرداخته شده است برای مدل سازی خاک اطراف پی واقع بر روی شیب با استفاده از نرم افزار Plaxis 2D از المان های مثلثی 6 گره ای با مدل رفتاری موهر -کولمب استفاده شده است هدف اصلی از این مقاله به دست آوردن درک گسترده ای از رفتار مکانیکی و مکانیزم شکست پی های نواری واقع بر روی بستر شن و ماسه در مجاورت زئوگرید برای تثبیت شیب خاک زمین می باشد همچنین در نهایت به بررسی نوع شبکه بندی هندسه مدل استفاده شده در این مقاله پرداخته شده است نشان داده شده است که همواره با افزایش فشار بر روی پی نواری در بالای شیب شیروانی نسبت نشست نیز افزایش می یابد و استفاده از ژئوگرید به عنوان مسلح کننده باعث کاهش نشست خاک زیر پی می شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله سیر تکاملی مدیریت استراتژیک در شرکت شاسی ساز ایران و توسعه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله سیر تکاملی مدیریت استراتژیک در شرکت شاسی ساز ایران و توسعه آن با تاکید بر مدل تعالی سازمانی EFQM فایل ورد (word) دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سیر تکاملی مدیریت استراتژیک در شرکت شاسی ساز ایران و توسعه آن با تاکید بر مدل تعالی سازمانی EFQM فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سیر تکاملی مدیریت استراتژیک در شرکت شاسی ساز ایران و توسعه آن با تاکید بر مدل تعالی سازمانی EFQM فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سیر تکاملی مدیریت استراتژیک در شرکت شاسی ساز ایران و توسعه آن با تاکید بر مدل تعالی سازمانی EFQM فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مدیریت استراتژیک

تعداد صفحات: 16

چکیده:

رشد و توسعه کشورها منوط به وجودبنگاههای کارا و اثربخش است دراین میان نقش بنگاههای تولیدی در ارائه کالاهای مناسب بر کسی پوشیده نیست و کشورها دیگر با مرزها و نقشه های سیاسی شناخته نمی گردند و درواقع وجه تمایز آنها کالاهای تولیدی یا برندهای معتبر آنهاست. حال پرسش اینجاست که این سازمان ها چگونه عمل نموده اند تا به دستاوردهای جهانی دست یافته اند؟ پاسخ آن را میتوان در یک کلمه خلاصه نمود و آن مدیریت این سازمان ها است از این رو مدیریت و راهبری بنگاهها از اهمیت ویژه ای برخوردار است که به ابزارهای مناسب و کارا و اثربخش نیاز دارد. در حال حاضر با توجه به تحقیقات صورت گرفته در سطح جهان رویکردمدیریت و برنامه ریزی استراتژیک از جایگاه ویژه ای در سطح راهبری بنگاهها برخوردار است شرکت شاسی ساز ایران نیز به منظور ا ستفاده از رویکردهای نوین مدیریتی در چندسال اخیر نسبت به ایجاد زیرساختهای مناسب در جهت حمایت از مدیریت استراتژیک اقدامات لازم را به عمل آورده است که یکی از گامهای مثبت در این زمینه را میتوان استقرار مدل تعالی سازمانی EFQM عنوان نمود که با پیاده سازی آن نسبت به تغییرات مناسب در فرایند برنامه ریزی استراتژیک اقدام شده است دراین نوشته سعی داریم تا تغییرات و بهبود های صورت گرفته در برنامه ریزی استراتژیک پس از پیاده سازی مدل تعالی در سازمان اشنا شویم.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله محافظت انسان در برابر عوامل شیمیایی با استفاده از نانو ذرا

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله محافظت انسان در برابر عوامل شیمیایی با استفاده از نانو ذرات فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله محافظت انسان در برابر عوامل شیمیایی با استفاده از نانو ذرات فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله محافظت انسان در برابر عوامل شیمیایی با استفاده از نانو ذرات فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله محافظت انسان در برابر عوامل شیمیایی با استفاده از نانو ذرات فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1386

محل انتشار: ششمین همایش سراسری علوم پایه

تعداد صفحات: 8

چکیده:

اکثر افراد نسبت به مواد شیمیایی موجود در هوا در داخل و خارج از منازل حساسیت دارند- جهت جلوگیری مشکل آلودگی هوا و راحت تنفس کردن می توان از فیلترهای تمیز کننده هوا مصالح ساختمانی پاک و کفپوش هایی با پرز کم منسوجات و البسه راحتی که بوسیله نانو ذرات نقره کربن و روی پوشش داده شده استفده کرد. همواره ذرات منوکسید کربن اکسیدهای نیتروژن و ترکیبات آلی در هوایی که مورد تنفس قرار میگیرد وجود دارد. لذا می توان آلودگی های شیمیایی و زیست محیطی را با روش های زیر تعدیل و کاهش داد: جایگزینی مواد طبیعی و آلی در وسایل خواب مانند تشک، لباس خواب و پتو در منازل بجای مواد شیمیایی مضر* استفاده از رنگزاهای طبیعی در منسوجات * استفاده از فیلترهای تصفیه کننده هوا با کیفیت بسیار بالا (استفاده از نانو ذرات نقره)* استفاده از فیلترهای تصفیه کننده آب به کمک نانو ذرات نقره کربن و روی را در محافظت انسان در برابر عوامل شیمیایی مانند آلودگی هوا و آب بیان شود. این مواد علاوه بر خاصیت جداسازی مواد مضر زندگی انسان خاصیت ضد میکروبی نیز دارند و می تواند انسان عصر جدید را با توجه به رشد بدون مرز تکنولوژی از عوارض زیست محیطی مصون نگه دارد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله الگوریتم ترکیبی HyperCollhaps برای مسئله استنباط هاپلوتایپ

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله الگوریتم ترکیبی HyperCollhaps برای مسئله استنباط هاپلوتایپ با دیدگاه صرفه جویی کامل فایل ورد (word) دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله الگوریتم ترکیبی HyperCollhaps برای مسئله استنباط هاپلوتایپ با دیدگاه صرفه جویی کامل فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله الگوریتم ترکیبی HyperCollhaps برای مسئله استنباط هاپلوتایپ با دیدگاه صرفه جویی کامل فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله الگوریتم ترکیبی HyperCollhaps برای مسئله استنباط هاپلوتایپ با دیدگاه صرفه جویی کامل فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1391

محل انتشار: دوازدهمین کنگره ژنتیک ایران

تعداد صفحات: 5

چکیده:

یک هاپلوتیپ مجموعه ای از چندشکلی های تک نوکلئوتیدی (اسنیپها)، و اسنیپ از معمول ترین ساختاری می باشد. از آنجایی که برخی از بیماریهای ژنتیکی ناشی از تغییرات در ساختار ژنوم است، بررسی هاپلوتیپ ها مورد توجه بسیاری از محققین قرار گرفته است. بدلیل محدودیتهای تکنیکی در بدست آوردن هاپلوتیپها، در اغلب موارد به جای هاپلوتیپ ها از ژنوتیپ ها که اطلاعات کمتری را دربردارند استفاده می شود. لذا مسئله بدست آوردن یک مجموعه هاپلوتیپ از روی ژنوتیپها، که استنباط هاپلوتیپ نامیده می شود، از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در صورتیکه برای یک مجموعه ژنوتیپ به دنبال یافتن کمترین تعداد هاپلوتیپ مورد نیاز برای توصیف آن مجموعه باشیم مسئله ی استنباط هاپلوتیپ با دیدگاه صرفه جویی کامل را داریم. نشان داده شده است که مسئله استنباط هاپلوتیپ، در حالت صرفه جویی کامل، یک مسئله NP- سخت می باشد. الگوریتمهای غیر دقیق برای این مسئله دارای زمان اجرای نسبتاً پائینی هستند، اما در همه موارد به راه حل بهینه نمی رسند، ولی می توان هنوز کارایی آنها را بهبود بخشید. در این مقاله الگوریتم مکاشفه ای HyperCollhaps پیشنهاد می گردد. در این الگوریت از دو الگوریتم مکاشفه ای freeCollhaps و Collhaps استفاده می شود تا بتوان از ویژگیهای هر دو الگوریتم استفاده نمود. کارایی الگوریتم پیشنهادی توسط آزمایشات متعدد برای روی چندین مجموعه داده تأئید می گردد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   181   182   183   184   185   >>   >