پروژه دانشجویی مقاله نوجوان امروز در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله نوجوان امروز در pdf دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله نوجوان امروز در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله نوجوان امروز در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله نوجوان امروز در pdf :

نوجوان امروز

نوجوانی :
پیشگفتار:
نوجوانی یکی از احساس ترین و مهم ترین مراحل زندگی است، زیرا این دوران همراه با تغییرات و دگرگونی هایی است که در هیچ مرحله ی دیگر زندگی وجود ندارد.
همچنین مشکل ترین و سخت ترین دوران رشد از نظر والدین به شمار می رود. اغلب پدران و مادران این مرحله را با دشواری و مشکلات فراوان پشت سر می گذارند. چه دعواها و مشاجراتی که در این دوران والدین و فرزندان نوجوانشان صورت نمی گیرد! چه حرمت هایی که در این بین شکسته نمی شود و چه ضربه هایی که در این سن به دلیل بی اطلاعی و برخورد ناشایست والدین با نوجوانان، بر روح حساس انان وارد نمی شود!

مشکل این است که اغلب والدین، اطلاع چندانی از ویژگی های این دوره نداند و نمی دانند چگونه با نوجوانانشان برخورد کنند. عده ای تصور می کنند که باید رفتاری را در پیش گیرند که پدران و مادر انشان در مورد آن ها به کارگرفته اند، در حالی که با توجه به دگرگونی های اجتماعی و فرهنگی، بسیاری از آن رفتارهای به تغییر شکل داده اند یا منسوخ شدهاند. برخی دیگر از والدین، در مواجعه با مسایل و مشکلات و رفتارهای غیر معمول فرزند شان، احساس می کنند که کاری از آنها ساخته نیست و گمان می کنند که قادر نیستند نقش ها و کشمکش های دوران بلوغ فرزند شان را تحمل کنند. آن ها تصور می کنند که میزان آگاهی و معلونشان از این دوران، آن قدر نیست که بتوانند به طور صحیح با نوجوانشان ارتباط برقرار کنند و دوران خوشی را برای او فراهم سازند و خود نیز از این مساله رنج می برند. اگر دقت کنیم، ملاحظه می شود که اکثر مشکلات والدین، در اثر عدم شناخت نوجوانان وویژگی های این دوران از زندگی است.

فصل اول :
مسئولیت والدین و شناخت دوره ای نوجوانی:
جهان نوجوان، جهان دیگری است و افکار او افکار دیگر. او اندیشه های دیگری دارد که با طرز تفکر بزرگسالان قابل مقایسه نیست. روح بسیارظریف و حساسی دارد که از هر نقشی خالی و برای پذیرش هر تربیتی آماده است. انسان کوچکی است که هنوز شکل ثابتی نگرفته و برای قبول هر شکلی، صلاحیت دارد. والدین باید انسان شناس باشند.

رمز تربیت را بدانند و احساس مسئولیت کنند، صبر و پشتگار داشته باشند واز مشکلات نهراسند.
دوره ی نوجوانی و بلوغ :
دورهی نوجوانی و بلوغ؛ به سنین بین 12 الی18 سالگی اطلاق می شود. این دوره، یکیاز بحرانی ترین دوره های زندگی است. گاهی گذشش از مرز کودکی و رسیدن به قلمرو بلوغ، با ناسامانی ها و مشکلات فراوان همراه است.

در این دوره، نوجوان دیگر نه کودک است و نه هنوز به درستی بالغ شده است و فرد در مرز بین این دو مرحله ( کودکی و بزرگسالی) قرار می گیرد و بافشارها و انتظارات خاص هر دوره رو به رو می شود.
الف ) بلوغ جسمی یا فیزیولوژیک :
در این دوره، رشد و ترشح غده های مختلف سبب به هم خوردن تعادل کودکی می شود و بدن در وضعیت جدیدی قرار می گیرد. رشد و نمو، به خصوص در مرحله ی اولیه ی بلوغ بسیار سریع است. در این دوره، رشد و نمو استخوان ها تقریباً کامل می شود. و بلندی قد و قامت به حداکثر می رسد. رشد استخوان ها به اندازه ای سریع که نوجوان نمی تواند در کار عضلات، هماهنگی ایجاد کند، لذا اغلب ناخواسته مرتکب اعمالی می شود که او را متهم به سر به هوا بودن و ناشیگری می کند. به همراه رشد جسمانی، قدرت بدنی نوجوان نیز افزایش می شود می یابد. وزن او به سرعت افزوده می شود و اشتهایش به غذا، زیاد می شود.

ب ) بلوغ شرعی ( سن تکلیف دینی ) :
گاهی منظور کلمه بلوغ، سن تکلیف دینی است که زمان آن در کشورهای مختلف، بر حسب اعتقاداتی که دارند متفاوت است. شرع مقدس اسلام سن 9 سال قمری را برای دختران و سن 15 سال قمری را برای پسران، به عنوان سن تکلیف و انجام واجبات الهی تعیین فرموده است.
ج ) بلوغ عرضی ( سن قانونی) :
قوانین مدنی در کشورهای مختلف، اغلب دو پاسه سه سال دیرتر از دستورات شرعی نوجوانان را بالغ و مشمول رفتار خود می شناسد و معمولا سنین بالاتری را به عنوان سنین قانونی را در نظر می گیرند.

د ) بلوغ روانی ( بلوغ شخصیت) :
بلوغ روانی فرد، دارای جنبه های مختلفی از قبیل پختگی هوش، درک مفاهیم اخلاقی، نقطه ی اوج حافظه، کمال اداره، انفعالات و سایر خصوصیات ذهنی است که در صورت هماهنگی، تعادل فرد را موجب می شود و در صورت ناهماهنگی، به رفتار غیر مادی یا عدم تعادل روانی منجر می شود.
فصل دوم :

نوجوان و محبت :
محبت و دوستی،یکی از عواطف بسیار مهم و باارزش در نوجوان است که به خصوص در دوران بلوغ شدید است و می توان آن را یکی از ویژگی های این دوره دانست. احساس دوستی و ابزار محبت نسبت به دیگران، همسالان و بزرگ ترها، نشانگر یکی دیگر از نیازهای طبیعی نوجوان است.

محبت حیات بخش دل ها :
نوجوان مایل است که نسبت بهدیگران ابزار محبت کند و در مقابل دیگران نیز بهه او عشق بورزند و او را دوست داشته باشند. اگر والدین مفهوم دوست داشتن دیگران و مورد محبت قرار گرفتن از سوی دیگران را به نوجوان آموخته باشند، وی هیچ گاه احساس یاس و افسردگی نخواهند کرد. دختری که در محیط خانه از لحاظ محبت اشباع شده است، در جوانی احساس محرومیت و بی پناهی نمی کند قادر مقابل چند جمله محبت آمیزیک پسر جوان، خود را ببازد و آینده اش را تباه سازد. طبق نظر روانشناسان،منشا بسیاری از تند جوی ها، خشونت هاف لجبازی ها، بدبینی هاو زورگویی ها، محرومیت از محبت است. کسی که از محروم مانده، ممکن است دست به دزدی و قتل نفس بزند تا از اجتماعی که او را دوست ندارد، انتقام بگیرد. حتی ممکن است خود کشی کند تا از وحشت و تنهایی محبوب نبودن، نجان یابد. اکثر بزهکاران، از همین بیل افراد محروم و عقده دار بوده اند. بسیاری از نوجوانانی که از منزل و شهر و دپارشان فرار کرده اند، انگیزه ی فرار خویش را کمر مهدی پدر و مادر ذکر کرده اند.

( پیامبر اکرم (ص) در این زمینه می فرمایند: کسی که به کودکان مهربانی و به بزرگسالان احترام نکند، از ما نیست.)

فصل سوم :
تحسین وتمجید نوجوان :
انسان ها در هر سنی کهباشند، نیازمند تحسین و تمجید هستند و از این طریق، هم نیروی محرکه ای برای کار و تلاش کسب و هم احساس اطمینان می کنند.
تحسین تلخ :
تحسینی که به ارزیابی شخصیت و خصوصیات شخصی می پردازد، سالم نیست، اما تحسینی که جدیت، کوشش و ثمره ی کار و احساسات را توصیف می کند، سالم و سازنده استو تو همیشه فوق العاده ای تو همیشه سخاوتمندی، تو همیشه صادق و صمیمی هستی این گونه تمجیدها، اضطراب بر انگیز اس و شخص را وا می دارد که به غیر ممکن فکر کند. اغلب انسان ها نمی توانند همیشه خوب، سخاوتمند و دلسوز باشند.

بهترین روش :
بهترین روش استفاده از تعریف و تمجی این است که به جای ارزیابی، توصیف کنید و به جای ارزیابی شخصیت، به تشریح حادثه بپردازید.
فصل چهارم :
تربیت شخصیت نوجوان :
کار تربیت با همه ی آسانی ها، امری دشوار و در حقیقت سهل ممتنع است.
بسیاری از پدران و مادران، آن را امری آسان تلقی می کنند و حتی گمان دارند که ناخوانده، می توان در آن راه موفق بود. ولی در جنبه ی اجرا و عمل در می یابیم که مساله به همان سادگی و آسانی نیست که عده ای گمان دارند.
علاوه بر همه ی عواملی که موجب عدم موفقیت ما در تربیت نسل نوجوان می شوند، چند عامل دیگر هم در این راه، بر آن دامن می زنند:
عدم آشنایی با وضع و شرایط نوجوانان و عدم آگاهی از حالات و روحیات آنان.
نا آشنایی با غنون و راه و رسم بر خورد با جوانان و شیوه های گوبپگی آنان.
احساس استقلال نوجوانان در زنگی و اعمال اراده توسط آنان در به کار گیری راه وروش خودشان.
عدم تحمل والدین در برابر رفتار آن ها یا قبول افکار و اعمالشان.
این مجموعه ، سبب آن می شود که والدین و مربیان در این راه آن چنان که باید، توفیق نپابند ، یعنی هم زندگی بر خودشان دشوار باشد و هم بر فرزند خود بیشتر فشار بپاورند که در مواقعی منجر به صدمه های اخلاقی و رفتاری خواهد شد.
1 ) برنامه ی تربیتی :

برنامه ی تربیتی نوجوانان در سنین مختلف فرق دارد. معمولاً مرز سنی نو جوانان را از 12 تا 18 سال مین دانند . البته دانشمندانی هم هستند که آن سن را کمی زودتر یا کمی دیرتر نیز مورد نظر دارند بنای تربیت را بر پرورش شخصیت قرار دهند و این برنامه تا سنین حدود 14 او حتی 16 سالگی را نیز شامل می شود.

«فصل پنجم» بحران هویت نوجوانی:
نوجوان برای ساختن هویت خود، در یک زمان با دو گروه از امور درگیر است. او باید هم با تغییرات درونی شناختی و بدنی خود سازگار شود و هم در همان زمان، ناگزیر از نظام های بیرونی و خارجی است. او باید با تمام این مسایل درگیر شود، دگرگونی ها را پشت سر گذارد و از خلال آن ها هویت خود را بسازد و از سلطه ی بزرگ سالان خارج شود.

الف ) نوجوان در مسیر هویت یابی:
کودک در دوران کودکی، در پی این نیست که تعریفی از خویشتن به دست آورد و جایگاه ، موضع و مقام خود را بشناسد، اما رفته رفته ، با بالا رفتن سن کودک و ورود وی به دنیای نوجوانی ، برای او این مساله مطرح می شود که من کیستم؟ انسانی حقیر هستم یا برتر؟ از چه ارزشی و شخصیتی بر خوردارم؟ و ; پاسخ به این سوال ها، به اشکال مختلفی امکان پذیر است. همان گونه که پدر و مادر، مربی و معلم با سخن، نگاه، تنبیه، تشویق و یکایک حرکات خود، در دوران کودکی به کودک هویت خاصی را القا می کنند. در دوران نوجوانی نیز، او همین هویت را حفظ می کند و بر مبنای معیار هایی که همان هویت القا می کند، شخصیت انسانی اش را مشکل می دهد. پیش از پرداختن به بحث هویت یابی جوان، ذکر این نکته لازم است که تغییرات در هنگام بلوغ، باعث می شود تا نوجوان با حساسیت بیشتری به جستجوی هویتی برای خویش بپردازد. دلیل این امر، آن است که نوجوان در دوران بلوغ، با نگرانی هایی افزون بر نگرانی های روزمره ی دیگران مواجه است. یکی از این نگرانی ها ناشی از تغییرات سریع جسمی در دوران بلوغ است و ممکن است وی ناگهان احساس کند که بینی او با بزرگ تر شدن ناگهانی، از حد اعتدال خود خارج شده، چهره ی وی را زشت ساخته است. یا ممکن است به علت رشد سریع استخوان بندی بدن (که رشد سریع عضلانی متناسب، به طور طبیعی ، مدتی پس از آن حاصل می شود) نوجوان یکباره خود را بسپارد از ، لاغر و زشت بپابد. علاوه بر تغییرات بدنی فوق، برخی تغییرات فیزیولوژیک دیگر در نوجوانان به وجود می آید.

این تغییرات ممکن است در مجموع ، به نوعی بحران فکری در نوجوان منجر شود. از طرف دیگر، دو گانگی روانی خاصی که نوجوان خود را با آن مواجه می بیند، سبب می شود که وی به طور جدی گری به مساله هویت خویش بیندیشد.

ب ) بحران هویت :
مشکلی که در واژه ی بحران هویت وجود دارد، نشانگر این معناست که فرآیند کسب هویت آسیب زا است. اما «اریکسون» اضافه می کند که بحران هویت ، یک دوره ی تصمیم گیری بهنجار است، نه دوره ای ناگهانی و بدون نظم یا به اجبار همراه با تنش و اضطراب . تحقیقات اخیر نیز حاکی از آن است که بیشتر نوجوانان به اندازه ی کافی «من» نیرومندی دارند تا با مشکلات همراه با هویت ، خوب مقابله کنند.

ج ) حل بحران هویت:
طبق نظریه ی «اریکسون» ، بحرانی را که نوجوانان با آن مواجه می شوند هویت در مقابل سر گردانی از نظر نقش اجتماعی نام دارد. (سر گردانی در هویت و نقش اجتماعی، اغلب به این صورت تجربه می شود که نوجوان نمی داند کیست ، چه نقشی در اجتماع دارد، برای چه به دنیا آمده است ، به کجا خواهد رفت و چه کاره خواهد شد.)

با این توصیف، باید در نظر داشت که حل بحران هویت ، دارای طیفی است که در یک سوی آن کسب هویت است و در سوی دیگر آن، سر گردانی و بلا تکلیفی. نتیجه این که اکثر افراد در سن نوجوانی، نه دارای هویت کامل هستند و نه بی هویتی . آن چه اغلب در عمل شاهد آن هستیم، حالاتی بین این دو است. ضمن آن که احساس هویت، باید بر بی هویتی سنگینی داشته باشد.
د ) فر آیند شکل گیری هویت :

ریشه های شکل گیری هویت، از تجربیات و همانند سازی های زمان کودکی نشات می گیرد و تا کهسالی ادامه می یابد. همان طور که خواهیم دید اریکسون نوجوانی را به عنوان دوره ای از زندگی نگاه می کند. که در آن نوعی تعویق روانی اجتماعی وجود دارد. یعنی نوعی دوره ی انتظار ، دوره ای که در آن خص خود را می یابد. برای نمونه، برخی نوجوانان تحصیل را رها می کنند تا سفر کنند و مشاغل گوناگون را بیازمایند، و پس از آن تصمیم پنهانی خود را بگیرند. در عین حال، برای بسیاری از نوجوانان دستیابی به یک وضعیت آزادانه ی تعویق، مشکل است.

آن ها تا پیش از آن که بدانند چه کسی هستند و در زندگی چه خواهند کرد، اغلب دچار نوعی حسن انزوا می شوند. یعنی این احساس که زمان آنان را پشت سر می گذاردو دو تلاش برای یافتن معنی، در هر نوع فعالیتی ناتوان هستند، این احساس که زندگی ، تنها رویدادی است که بر آن ها تحمیل شده ، با آنان همراه است، با وجود این، بیشتر اوقات ، نوجوان تعهدات و الزامات را به تعویق می اندزاد و علت این امر ،

نیاز درونی به اجتناب از «تثبیت زودرس هویت» و پذیرش زود رس نقش های متحجر اجتماعی است. احتمال این که هویت در اواخر نوجوانی به یک مساله ی مهم و نگران کننده تبدیل شود، بیشتر از اوایل نوجوانی است. علت آن است که نوجوان کم سن تر، درست، در آغاز توانایی بررسی انتزاعی خود و جهان هستند وعلاوه بر این، در اویل نوجوانی، تغییرات ظاهری مهمی روی می دهد که موجب نگرانی قابل توجهی در مورد تصور بدنی می شود. به نظر می رسد پذیرفته شدن توسط همسالان برای افراد 13 تا 16 ساله، مساله ی مهمتری است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی پاورپوینت قانون مدیریت خدمات کشوری در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پروژه دانشجویی پاورپوینت قانون مدیریت خدمات کشوری در pdf دارای 39 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پروژه دانشجویی پاورپوینت قانون مدیریت خدمات کشوری در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت قانون مدیریت خدمات کشوری در pdf

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت قانون مدیریت خدمات کشوری در pdf

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پروژه دانشجویی پاورپوینت قانون مدیریت خدمات کشوری در pdf :

اسلاید 1 :

 

  • براساس اصل29 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران”برخورداری از تامین اجتماعی از نظر بازنشستگی ،بیکاری ،پیری ،از کارافتادگی ،بی سرپرستی ،درراه ماندگی حوادث وسوانح ونیاز به خدمات بهداشتی و درمانی ومراقبتهای پزشکی به صورت بیمه وغیره حقی است همگانی .دولت مکلف است طبق قوانین از محل درآمدهای عمومی ودر آمد های حاصل از مشارکت مردم ،خدمات وحمایتهای مالی فوق را برای یک یک افراد کشور تامین کند.”

اسلاید 2 :

  • یک نظام بیمه اجباری با مسئولیت عامه که تحت حمایت قانون با مزایای معین و ازطریق پرداخت حق بیمه توسط کارفرما ، کارمند و گاهی با پرداخت یارانه توسط دولت تامین مالی می شود
  • بیمه اجتماعی گاهی جنبه اختیاری پیدا می کند/ بیمه خویش فرما
  • بیمه اجتماعی بر پایه خطرات احتمالی ومشارکت در هزینه های مالی و غیرسودجویانه بنا شده است
  • وجوه حق بیمه در صندوق ویژه جمع آوری و از آن محل به واجدین پرداخت می گردد
  • حمایت های بیمه اجتماعی عمدتا شامل : مستمری ها (بازنشستگی ، بازماندگی و ازکارافتادگی) است . همچنین غرامت یا جبران خسارت برحسب نوع حادثه پرداخت می شود

 

اسلاید 3 :

 

  • به جای پرداخت حق بیمه ، از محل درآمدهای عمومی تامین مالی می شود
  • مزایای این نظام حمایتی غالبا برحسب افراد تعدیل می شودو معمولا برای ترمیم درآمد کلی اشخاص یا خانواده تا میزان حداقل زندگی طرح ریزی می شوند
  • شرط لازم برای دریافت مستمری (سالخوردگی ، ازکارافتادگی ،باماندگی ، بی سرپرستی و; ) ، ارزیابی امکانات (means- testing) است

      – گاهی دولت ها بدون ارزیابی  امکانات نیز برخی حمایت ها را انجام می دهند

اسلاید 4 :

  • در مورد بیمه های اجتماعی که از طریق دریافت حق بیمه از شاغلین تامین مالی می شوند مساله اساسی افزایش بار تکفل جامعه (نسبت افراد 60 سال و بالاتر به افراد 15 تا 59 سال یا جمعیت شاغل )است

  – افزایش بار تکفل به معنای به معنای کاهش نسبت جمعیت شاغل به عنوان پرداخت کننده حق بیمه است که نیاز های جمعیت در حال افزایش سالخورده را تامین می کنند

  • در شرایط افزایش بارتکفل حمایت از جمعیت سالخورده بخش مهمی از هزینه های تامین اجتماعی را تشکیل می دهد و به همین جهت ارزیابی مکرر از روندهای جمعیتی برای تعدیل نرخ های حق بیمه و میزان کمک دولت به بیمه های اجتماعی جهت تضمین ثبات مالی طولانی مدت و تساوی بین نسلی در تامین مالی نیازهای سالمندان اساسی است
  • درصورت افزایش بارتکفل ، برای تامین و تضمین ثبات مالی صندوق های بیمه دو راه حل پیشنهاد گردیده است :
  1. هرسه الی پنج سال یکبار برنامه های بیمه اجتماعی ارزیابی گردد و متناسب با نسبت تکفل

                 و لحاظ کردن تغییرات نرخ تورم  ، نرخ های حق بیمه  تعدیل شود

  1. سن بازنشستگی افزایش یابد تا تقاضای نظام مستمری کاهش یابد

اسلاید 5 :

  • در دنیای امروز، مسئله تأمین اجتماعی، چنان جای خود را در جامعه و زندگی افراد باز کرده که جامعه، بدون برخورداری از یک نظام سالم تأمین اجتماعی، دچارمشکلات گوناگونی می گردد. وجه کاربردی تأمین اجتماعی در دنیای امروز، به صورت «بیمه» نمود پیدا کرده و بیمه، همه ابعاد زندگی انسان را تحت پوشش قرار می دهد.
  • درآغاز، بیمه برای حفظ منافع شخصی یا خیرخواهی و نوع دوستی و احساس سرنوشت مشترک بر مبنای تعاون و تکافل اجتماعی شکل گرفت. نوع بیمه، یا برای تأمین افراد جامعه در مقابله باخطرها و پیش آمدهای طبیعی روزگار، نظیر سیل، زلزله، خشک سالی و; است، یا جنبه جبران خسارت در مقابله با حوادث ناشی از کار دارد، نظیر بیمه های تجاری، بیکاری، از کارافتادگی و;

اسلاید 6 :


  • با وجود آنکه، در اکثر کشورهای جهان افراد بازنشسته، دوران بازنشستگی خود را به دور از نگرانی برای تأمین معاش سپری کرده و به عنوان «شهروندان ممتاز جامعه» از منزلت اجتماعی خاصی برخوردارند، در ایران دوران بازنشستگی به گونه‌ای است که به دلیل مشکلات معیشتی و هزینه‌های بالا، به دشوارترین دوران زندگی اغلب مردم تبدیل شده است.زیرا عمده‌ترین دغدغه افراد بازنشسته در کشور این است که به جای استراحت یا مسافرت، در اندیشه یافتن کار جدیدی باشند تا بتوانند با ایجاد درآمد جدید از عهده تأمین هزینه سنگین مخارج زندگی برآیند.علاوه بر مشکلات مالی و اقتصادی که بازنشستگی برای افرادی ایجاد می کند که به دلیل کهولت سن یا طول خدمت، ‌خانه‌نشین می‌شوند، به لحاظ بروز تغییرات عمده در شیوه زندگی آنان، این افراد دچار پریشانی و ترس می‌شوند. ضمن آنکه، جدا شدن ناگهانی فرد از سازمان، اولاً سازمان را با جای خالی فردی که عمری تجربه اندوخته مواجه می سازد و ثانیاً در خود فرد عوارض نامطلوبی به وجود می آورد.

اسلاید 7 :

  • در ایران پس از برقراری حکومت مشروطه ، در تاریخ 1287/02/01 شمسی در مجلس اول قانونی با نام ” قانون وظایف ” وضع شد که برای وراث ارباب حقوق دیوانی یعنی عائله کارمندان متوفای دولت حقوق برقرار شود .طبق این قانون پدر ، مادر ، عیال و اولاد و نوادگانی که تحت تکفل مستخدم متوفی بودند جمعاً از نصف حقوق ماهانه کارمند استفاده میکردند و سهم اناث از حقوق وظیفه معادل نصف سهم ذکور تعیین شده بود . حصر وراث قانونی به صورت فوق به صورتی که فقط شامل افراد نفقه بگیر خانواده می گردید و تعیین سهم اناث از وظیفه برابر نصف سهم ذکورنشان میدهد که قانون مذکور متاثر از اصول مذهبی بوده است .اما اولین قانون گذاری در زمینه تامین اجتماعی کارکنان دولت بعنوان قسمتی از حقوق استخدامی و به منظور حمایت از آنان و وارث آنان در مقابل پیری و فوت و ازکار افتادگی در سال 1301 بعمل آمد .در حقیقت میتوان گفت بیست و دوم آذر 1301 روز پیدایش نظام بازنشستگی در ایران است . قبل از آن در روابط استخدامی دولت و مستخدم حالتی که مستخدم بدون انجام دادن کار از حقوق یا مقرری بهره مند شود وجود نداشت . در فصل چهارم قانون استخدام کشوری مصوب 22 آذر 1301 اصولی که در زمینه بازنشستگی پیش بینی شده بود عبارت بود از :
    -کارمند بعد از مدت معینی انجام خدمت و رسیدن به سنی که قاعدتاً‌ توانایی انجام کار خود را از دست میدهد بدون آنکه خدمتی انجام دهد از حقوق بهره مند شود .
    -هر کس که بعلت حادثه ای علیل و ازکار افتاده شود و قادر به ادامه خدمت نباشد بدون رعایت خدمت وسن از مقرری خاص استفاده کند .
    -هر مستخدم که فوت شود خانواده او در حمایت کارفرمایش که دولت است قرار گیرد .

اسلاید 8 :

  • از آنجا که این واژه، تقریبا واژه‏ای نو می‏باشد، در برخی فرهنگ‏ها مانند فرهنگ نفیسی و برهان قاطع اشاره‏ای به آن نشده است؛ اما مرحوم علی اکبر دهخدا در لغت نامه دهخدا، آمده است: بازنشستگی (تقاعد) دورانی است که معمولاً در اواخر عمر، عضو اداره یا مؤسسه‏ای پس از مدتی خدمت، بدون انجام دادن کار، حقوق خود را از صندوق آن اداره یا مؤسسه دریافت می‏دارد. وی پس از ذکر شرایط و برخی قوانین بازنشستگی، به این نکته اشاره می‏کند که «مستخدمین لشکری تابع مقررات بازنشستگی مخصوص هستند.» دهخدا در تعریف بازنشسته نیز آورده است: کسی که بر اثر مدتی کار مداوم، در سنین پیری از خدمت دولت معاف می‏شود، ولی حقوق دریافت می‏کند.6 در فرهنگ عمید نیز آمده است: کسی که در سن پیری از کار برکنار شده، کارمند اداره که سالهای خدمت خود را مطابق قانون به پایان رسانیده و بواسطه خستگی یا پیری از کار برکنار شده و حقوق بازنشستگی بگیرد. اچلی یکی از صاحب‏نظران در امر بازنشستگی، بازنشستگی را گذر از یکنقش به نقشی دیگر تعریف می‏کند که هنجارهای خاصی دارد. در تعریفی دیگر آمده است: «بازنشستگی ترتیبی است که به موجب آن دولت به خدمت کارمندی که قانونا از ادامه خدمت در نتیجه کبر سن و طول مدت خدمت عاجز می‏شود، خاتمه می‏دهد و با رعایت خدمات گذشته، برای او مستمری ثابتی، مادام العمر مقرّر می‏دارد».

اسلاید 9 :

  • 1 سابقه پرداخت کسور بازنشستگی یا حق بیمه
    اگر چه سابقه پرداخت کسور بازنشستگی اغلب مترادف با سابقه خدمت تلقی می گردد لیکن در محاسبه حقوق بازنشستگی سابقه ای که کسور بازنشستگی آن پرداخت شده و یا تعهد پرداخت گردیده است ملاک قرار می گیرد همچنین به موجب قوانین ذیربط بعضاً جهت برخی از کارکنان بدلائل ویژگیهای خاص بطور ارفاقی سنوات کاری در نظر گرفته می شود که در افزایش میزان حقوق بازنشستگی آنان موثر می باشد .
    2 معدل حقوق و مزایای مشمول پرداخت حق بیمه یا کسور بازنشستگی درچند سال آخر خدمت ( معدل حقوق و مزایای مشمول ) .
    متغیر تاثیر گذار دیگر در میزان حقوق بازنشستگی ، معدل حقوق و مزایای مشمول کسر حق بیمه یا کسور بازنشستگی در چند سال آخر خدمت میباشد در حال حاضر این معدل جهت مشترکین صندوق بازنشستگی کشوری حسب قوانین ذیربط بر مبنای دریافتی 2 سال آخر با اعمال آخرین ضریب حقوقی سال بازنشستگی در نظر گرفته می شود .
    3 مدت زمان لازم جهت پرداخت حق بیمه یا کسور بازنشستگی به منظور امکان دریافت حقوق بازنشستگی به میزان یک ماه حقوق و مزایای مشمول پرداخت ( ضریب سنوات ).
    متغیر سوم تاثیر گذار در میزان حقوق بازنشستگی و وظیفه ( که میتوان آنرا ثابت هم تلقی نمود ) پبش فرض سنوات پرداخت کسوربازنشستگی لازم جهت دریافت حقوق بازنشستگی و وظیفه به میزان کامل ( معادل معدل حقوق و مزایای مشمول ) می باشد . حسب قوانین ذیربط این پیش فرض برابر 30 سال است با این توضیحات ضریب سنوات در محاسبه حقوق بازنشستگی و وظیفه برابر یک سی ام می باشد .

اسلاید 10 :

  • شرایط بازنشستگی کارکنان رسمی عبارتند از:
  • حداقل سی سال خدمت برای مشاغل غیر تخصصی و سی وپنج سال برای مشاغل تخصصی با تحصیلات دانشگاهی کارشناسی ارشد و بالاتربا درخواست کارمند
  • حداقل شصت و پنج سال سن و بیست و پنج سال سابقه
  • مشاغل غیر تخصصی :30 سال سابقه و 65 سال سن و 25 سال سابقه و 65 سال سن
  • مشاغل تخصصی : 35 سال سابقه و 70 سال سن و 25 سال سابقه و 70 سال سن

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله کارآموزی نظارت ساختمان در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله کارآموزی نظارت ساختمان در pdf دارای 45 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله کارآموزی نظارت ساختمان در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله کارآموزی نظارت ساختمان در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله کارآموزی نظارت ساختمان در pdf :

کارآموزی نظارت ساختمان

فهرست
عناوین
مقدمه
آشنایی کلی با مکان کارآموزی

طریقه شرکت در پروژه
نوع نظارت و بررسی در ساخت و ساز
نظارت بر نحوه انجام کار
معایب
عکس ها در حین انجام کار
عکس ها در پایان کار
نتیجه گیری و ارزشیابی

مقدمه
باید بگویم مهمترین تحصیل کار آموزی و کارورزی است زیرا شما عیناً و عملاً وارد حرفه خود شده اید و می توانید به خوبی از آن تجربه کسب کنید مقدمه ای برای کار است و اگر کسی خوب نتواند موضوع کارآموزی را درک کند مطمئناً در آینده نیز نمی تواند کار خوبی داشته باشد و این تجربه کاری باعث سازندگی و ایجاد کسب و کار بهتر می شود .

با توجه به رابطه نا مناسب دانشگاه و صنعت در کشور ایران و با عنایت به این موضوع که اصولاً مطروحه در دانشگاه که شکل تئوری داشته در رابطه عملی این مباحث با موضوعات به کار گرفته شده در صنعت برای دانشجویان به طرز روشنی بیان نمی شود معمولاً دوره های کارآموزی فرصت مغتنمی است برای آشنایی دانشجویان رشته های مختلف با مسائل و مشکلات موجود در صنعت و ایجاد رابطه بین علوم تحصیل شده در دانشگاه و مسائل فنی به کار گرفته شده است .

فصل اول : آشنایی کلی با مکان کار آموزی
چگونگی شرکت در پروژه ها:
شرکت میعاد توسط شرکت در مناقصه های عمومی از طریق روزنامه و اینترنت قرار داد ها را بسته و پروژها را میگیرد.قسمت اعظم پروژه های شرکت زیبا نمای شهر در زمینه ساختمان بوده است که البته در سالهای اخیر در چند پروژه ساختمانی در تهران نیز شرکت کرده اند مانند پروژه ای که بنده در آن مشغول بوده ام که شرح آن در فصل بعد بطور کامل آمده است.

فصل دوم
جلسه 1 :
شرکتی که بنده در آن مدتی را بعنوان کارآموزی گذراندم یک شرکت ساختمانی بود که پروژه های مختلفی از قبیل ساخت یک مجتمع مسکونی بصورت انبوه سازی (56) واحدی ساخت تعدادی آپارتمانهای مسکونی و نیز تعدادی آپارتمان مسکونی – تجاری در دست ساختمان داشت که هر کدام از آنها در مراحل مختلفی از ساخت قرار داشتند.

مکانی را که من بعنوان کارآموزی گذراندم یک ساختمان مسکونی بود .
این ساختمان مساحتی حدود 435 داشت و اسکلت آن از نوع بتن آرمه بود و در زمان شروع کار من ساختمان مذکور خاکبرداری شده بود و آماده کفراژ بندی و آرماتورپیچی بود .

1 البته یادآور می شوم که برای کامل شدن گزارش کارآموزی از دیگر پروژه های در دست ساخت این شرکت توسط دوربین دیجیتال عکسهایی تهیه کرده و سپس توسط کامپیوتر از آنها پرینت گرفته که در پایان گزارش آمده است .

جلسه 2 :
این گزارش کارها به کمک یادداشتهای روزنویس که در سر کار نکته نویسی می کردم تهیه شده به همین دلیل نمی توانستم که ازکارهای عادی و روزمره که همه روزه انجام می شد چیزی بنویسم و به ذکر مسایل مهمتر و جزئیات بسنده می کنم .

در روز دوم ابتدا با تمیزکاری زمین و استفاده از بتن مگر (نظافت) شد . بعد از بتن‌ریزی و صاف کاری های لازم کلفراژ بندی با دیوار آجری 21 سانتی شروع شد (البته عکسهای الصاقی در پایان کفزاژ بندی و آرماتوربندی گرفته شده است) .

کارگران در روز (12-8) و (18-14) (هشت ساعت) کار می کردند . البته در موارد خاص و به تشخیص پیمانکار در انجام کارهایی که کارگران سخت قبول می کردند از قبیل تمیزکاری های زیاد یا دیوار چینی ها کار را به صورت کنتراتی تحویل می دادند و کارگر می توانست پس از انجام کار محل کارگاه را ترک کند اما می بایست پس از انجام کار ، کار را تحویل مافوق دهد.

کار در روز دوم با تمیزکاری ، انجام بتن مگر و انجام دیوارکشی تا حدود 50% به اتمام رسید .
نکته : سعی می شود در پایان تحریر گزارش کارآموزی در مورد مسایلی که از نظر شخص کارآموز دارای نکات قابل ذکر می باشد به صورت جزئی اشاره شود .

جلسه 3 :
برای شروع به کار در روز سوم لازم بود دیوار کاملاً گرفته باشد .
در شروع به پیشرفت بهتر کار سعی می شود . کارها را با توجه به کارائی و توانائی کارگران بین آنها تقسیم نمود تا از هرج و مرج و فرار از کار کارگران جلوگیری کرد .

با تکمیل دیوارکشی و آماده شدن قالب فنداسیون ؛ آرماتورهایی را که قبلاً آرماتوربندها خمکاری و قطع و وصلها را انجام داده اند برای ترکیب و آماده کردن ستونها و شناژبندی ها به سطح کارگاه منتقل می شود تا با سر هم شدن آرماتورها و ایجاد ستونها و فنداسیون به پیشبرد کار کمک شود .
پس از آوردن میلگردها ابتدا آرماتور فنداسیون بسته شد به صورتی که ابتدا آرماتور کف (راسته ها) انداخته شد و بوسیله مفتول بسته تا از حرکت کردن جلوگیری شود (در ضمن باید سعی شود جنس دیوار به صورتی باشد که بعدازبتن ریزی به آن نچسبد و به راحتی تخریب شود ، درداخل دیوار از پلاستیک استفاده می شود و از ملات گچ یا گچ و خاک استفاده می شود) .

بالاخره بعد از گذاشتن آرماتورهای راسته و گذاشتن خاموت داخلی و اودکاها و بستن آنها بوسیله مفتول نوبت به قرار دادن آرماتور ستون می رسد .

جلسه 4
باز هم طبق معمول روز کاری با تعیین وظایف کارگران شروع شد کار اصلی امروز ایجاد ‌آرماتور ستونها و بتون ریزی فنداسیون بود . برای بستن آرماتور ستونها ابتدا آرماتورهای طولی (راسته) را با ریشه مناسب در آرماتورهای فنداسیون به صورت میلگردهای انتظار قرار می دهیم.

ریختن بتن فنداسیون که با عیار می باشد باید قبل از آرماتوربندی ستون تکمیل شود .
ریختن بتون را از فاصله مناسب انجام دادیم که سبب جابجایی آرماتورها ، قالبها و بهم خوردن دانه بندی بتن نشود .

بتن ریزی باید به صورتی انجام شود که اگر در اثر زیادی بتن ریزی فاصله لایه های بتن به صورتی بود که بتن قبلی کم آب و خشک شود باید با آب پاشی لایه قبلی را آماده گیرایی با لایه جدید کنیم . در ضمن عمل ویبره باید تا حدی انجام شود که
1-شیره بتن مقدار خیلی جزئی بالا بزند 2-آنقدر عمل ویبره انجام شود تا حبابهای هوا به طور کلی بالا بزند 3-به مدت 5 دقیقه کل حجم بتن ریزی ویبره شود .

بعد از ریختن بتن و عمل ویبره زنی تا فردا حدوداً (با مواد مضاف) بتن گیرایی اولیه را دارد .
باید توجه کرد در هنگان بتن ریزی باید سطح صافی را بوسیله ماله کشی بدست آورد تا بتوان کارهای دیگر را در سطح تراز بدست آمده انجام داد .
جلسه 5 :
بعد از ورود به کارگاه و انجام کارهای اولیه معمول .
و اطمینان از خودگیری موردنیاز در مورد بتن فنداسیون شروع به آب پاشی سطح بتن نموده باید توجه کرد بتن تازه به مدت حدود سه الی چهار روز باید آب داد و مرطوب نگه‌داری کرد .

بعد از آب پاشی کارگران و آرماتوربندها مشغول به بستن آرماتور ستونها شدند . ابتدا با اتصال‌آرماتورهای انتظار با آرماتورهای جدید بوسیله مفتول و در بعضی موارد با جوش نوبت به کارگیری خاموتها می باشد

که وظیفه دارند از پیچش و کمانش آرماتورها در ستون جلوگیری کنند و همچنین باعث عدم جابجایی آرماتورهای راسته در قالب به دلیل بتن ریزی می شوند باید توجه کرد در هنگام گذاشتن خاموتها خمهایی که در خاموت وجود دارد در طول ستون باید چرخشی باشد

طول آرماتورها به گونه ای می باشد که ارتفاع آن به صورت یک طبقه + طبقه بعدی باید باشد تا طبقه بعدی به صورت انتظار در بالا می ماند . بعد از آرماتوربندی تمام ستونها نوبت به آرماتوربندی تیر در طبقه بالایی می رسد .

توجه : از آنجائیکه جنس قالبها را از قالبهای پیش ساخته فولادی انتخاب شده بود ، سرعت عمل در استفاده و قرار دادن قالبها بالا می رفت و یکی دیگر از محاسن این قالبها بدست آمدن سطوح صاف و صیقلی در سطح ستون می باشد . البته باید توجه داشت که مهار قالبها از نکات حائز اهمیت می باشد که در غیر این صورت مشکلات زیادی برای ادامه کار پیش می آید .

جلسه 5 کارآموزی کار را با آرماتوربندی ستونها در طبقه اول به پایان می رسانیم . از آنجائیکه کار‌ آرماتوربندی ستونها در پایان ساعت کاری به پایان رسید بقیه کار به فردا موکول شد .

البته باید ذکر شود که قطع و وصل و خم آرماتورهای مختلف از قبیل راسته ها ، سرسری‌ها و طولی ها و خاموتها قبلاً در کارگاه آرماتوربندی انجام شده و با توجه به محاسبات که قبلاً انجام شده است تعداد و طول آنها متناسب با نقشه اجرایی آرماتوربندی تعیین و محاسبه شده است و نهایتاً به کارگاه انتقال داده و سر هم می‌شود .

جلسه 6 :
بعد از اتمام کار آرماتوربندی ستونها به دلیل اتمام ساعت کاری انجام آرماتوربندی تیرها و شناژهای افقی در طبقه بالایی و انجام قالببندی به امروز موکول شد .

بعد از ورود به کارگاه و تهیه کارها نوبت به‌ آرماتوربندی تیرها رسید که به علت اجرا در ارتفاع و همچنین وجود دهانه های بلند در فاصله بعضی ستونها به کاری سخت تبدیل شده است .

بعد از آرماتوربندی تیرها به علت ذکر شده در بالا (دهانه بلند) وجود خیز در میانه تیر غیر قابل انکار است ، به همین دلیل پس از قالببندی تیرها استفاده از شمع یا پایه در زیر قالب الزامی است که استفاده از شمع ها نیز دارای قانون و قاعده خاص به خود می‌باشد (از قبیل فاصله شمع ها ، حداکثر ارتفاع شمعها که نباید از این مقدار تجاوز کند ، مهار کردن شمعها و غیره) یکی از کارهایی که باید به دقت انجام داد و نقش مهمی در امنیت و پیشرفت کار دارد مهار کردن قالبها خصوصاً در قسمت ستونها می‌باشد که به طرق مختلف انجام می شود .

کار امروز هم با آرماتوربندی تیرها ، قالببندی تیرها که به مهارت نیاز دارد ، شمع زنی و پایه گذاری در زیر قالب تیرها و نهایتاً مهار کردن شمعها در قالب تیرها و مهار کردن قالب ستونها به اتمام رسید و قرار شد کار بتن ریزی به طور کامل فردا انجام شود .

جلسه 7 :
جلسه امروز با نظافت کارگاه از وسایل که به آنها نیاز نبود شروع شد و با آمدن میکسر کار بتون ریزی ستونها شروع شد . کار امروز بسیار حجیم اما به صورت (Ruting) انجام شد و خلاصه با ویبره کردن که قبلاً توضیح داده شد به پایان رسید .

جلسه 8 :
امروز طبق معمول روزهای قبل با تقسیم کار شروع شد . در ابتدا کارگران مشغول آب‌پاشی به تنه ستونها و قسمتهای مختلف ستونها شدند تا به خوبی برسد در کار ساخت و ساز این قسمت که متعلق به بتن ریزی ستونها می باشد زمان زیادی از ساخت را به خود اختصاص می دهد زیرا زمان نقش بسیار سازنده ای در تحکیم ستون بازی می‌کند. روز هفتم نیز با ریزه کاری و انجام کارهای غیرکارگاهی سپری شد .

آنطور که به نظر می رسید قرار بود قالبها در حدود پنج روز برجا باشد تا بتوان زودتر کار زدن سقف را شروع کنیم .

جلسه 9 :
در روز قبل قرار گذاشته بودیم که امروز را در شرکت سپری کنیم .
طبق قراری که گذاشته بودیم من به شرکت رفتم .
در شرکت کار به گونه ای است که انجام نقشه های اجرایی و محاسبات لازم جهت اجرا در دفتر فنی انجام می شد و برای اجرا به کارگاه مربوطه انتقال داده می شد .

در روزی که در شرکت بودم ساعاتی را که باید در خدمت شرکت باشم را صرف کشیدن چند Shit کوچک نقشه با CAD کردم تا بتوانم در پیشبرد کار در شرکت سهمی داشته باشم .
البته انجام دادن کار در شرکت احتیاج به حوصله زیادی دارد . در صورتیکه کار در کارگاه دلچسب تر از دفتر فنی یا شرکت می باشد (البته نظر شخصی است) .

جلسه 10 :
قرار بود امروز برای تهیه سیمان و ماسه شسته زودتر به شرکت بروم .
طبق قرار قبلی ساعت 7 صبح به شرکت رفتم و مبلغی که قرار بود بابت خرید مصالح هزینه شود را تحویل گرفتم .

خیلی زود خودم را به محل فروش مصالح در میدان سپاه رساندم و بعد از مدتی حدود 5/2 ساعت با مصالح روانه کارگاه شدم . بعد از تخلیه مصالح به دلیل کم بودن کار به سرکشی در قسمتهای مختلف پرداختم در حدود ساعت 12 بعد از ظهر به شرکت رفتم تا بقیه ساعت کاری را در آنجا بگذرانم به علت کم بودن کار بعد از انجام دادن کارهای جزئی و مرتب کردن زونکنها و صرف نهار به منزل برگشتم .

جلسه 11 :
در آغاز روز یازدهم به همراه یکی از مهندسین عالی رتبه شرکت جهت سرکشی به پروژه مربوطه رفتیم تا از پیشرفت کار از نزدیک دیدن کنیم به صلاحدید مهندس مذکور بعضی قسمتها که دارای ایراد بود و به صورت گزارش تسلیم شرکت شده بود . تخریب و تصمیم به مرمت و بازسازی آن گرفته شد . در زمانی که مهندس زارع مشغول به بازدید از قسمتهای مختلف بودند من هم از فرصت استفاده کردم و مشغول به تهیه عکسهایی از قسمتهای مختلف که تقدیم خواهد شد شدم .

پس از گذراندن مدتی نه چندان زیاد به همراه گروه بازدید کننده به شرکت برگشتیم .
البته باید ذکر کنم گذراندن دوره کارآموزی در این شرکت دسته کمی از سربازی نداشت . از آنجائیکه کارهای شرکت باید با دقت و ظرافت خاصی انجام می پذیرفت فشار مسئولین شرکت بروی مهندسین نیز بسیار دیدنی بود.

من هم که به جهت کارآموزی در خدمت شرکت بودم . از این قائله مستثنی نبودم ، اما باید اشاره کنم ، لذت انجام دادن کار را می توان در شیرینی خاتمه کار جستجو کرد . به هر حال ؛ به دستور مهندس آدینه لو برای تهیه گزارش کار روزانه روانه محل انجام کار که همان کارگاه خودمان بود شدم و بعد از ساعاتی سرکشی و سر زدن به کارگران و کارهای آنان به شرکت بازگشتیم و گزارش را تسلیم مهندس قربان پور کردم .

جلسه 12 :
باید در این قسمت اشاره کنم و قبول کنم که شاید تا به اینجا از عهده تهیه یک گزارش کار استاندارد و قابل قبول بر نیامده ام . ولیکن بر کسی پوشیده نیست که تهیه گزارش کار امری ساده و پیش افتاده نبوده و نیست !

روز دوازدهم را می توان روز شروعی دوباره تلقی کرد زیرا که امروز قرار بود از شر قالبهای ستون و با احتیاطی بیشتر تیرها خلاص شویم .
پس از رسیدگی مداوم و مراقبتهایی که از ستونها و تیرها شده بود نوبت باز کردن قالبها رسیده بود . پس از باز کردن پینها و چفت و بستهای قالب ستون با ضربات تقه‌ای به قالب، قالبهای ستون یکی پس از دیگری از تنه ستون جدا شدند اگرچه سطح ستون کاملاً صاف و صیقلی بود ولی دارای فضاهای خالی ریزی بود که متعلق به آب اضافی بتن بود.

پس از جدا کردن قالبها باید سطح ستون آب پاشی می شد که توسط یکی از کارگران این کار انجام شد . در این مرحله می بایست با دقت قالب تیرها را جدا می کردیم . برای این کار از بر تکیه گاه شروع کردیم و به آرامی جلو رفتیم تا این کار هم نهایتاً به پایان رسید . به ترتیب قبل این قسمت هم آب پاشی شد تا به سخت شدن بتن کمک کند .

کاری که باید امروز در ادامه انجام می دادیم آرماتوربندی ادامه ستون برای طبقه فوقانی (دوم) بود . که با حمل آرماتورهای برش خورده از کارگاه آرماتور به کارگاه ساختمان شروع شد و به طریق که قبلاً به خلاصه تشریح شده بود سر هم شد تا در بالاترین نقطه ستونی به تیرهای سقف متصل شود . که این کار هم در زمان مقتضی و پیش بینی شده (ساعت کاری امروز) به پایان رسید . و کار امروز با باز کردن قالبها شروع و با آرماتوربندی تیر و ستون طبقه دوم به پایان رسید .

جلسه 13 :
با شروع روز کارگران ناظرین مهندس و همچنین گروهی از شرکت که به عنوان مشاور در خدمت پروژه بود شروع شد .
با شروع به کار کارگران که قرار بود شروع به آرماتوربندی طبقه دوم کنند شروع شد . با بالا رفتن ستون و ادامه دادن آنها تا طبقات بالای اندازه ستونها از نظر بعد (قطر یا بعبارتی طول و عرض ستون مربع) کوچک می شوند چون در طبقات بالا با کم شدن وزنی که ستون تحمل می کند نیازی به ضخامت بالا در ستون احساس نمی شود . اما ازنظر تعداد آرماتور سعی می شود تا تعداد آن در بالا هم حفظ شود .

به همین ترتیب کارگران شروع به آرماتوربندی ستونها در طبقه دوم کردند باید ذکر کنیم به علت اینکه ارتفاع آرماتورها اصولاً می باشد در حدود طبقه 3 تا 4 احتیاج به اورلب کردن آرماتورها می باشد که باید به اندازه آرماتورها روی هم قرار گیرند تا از گیرایی کافی و لازم برخوردار شوند . این اتصال یا بوسیله مفتول بندی یا بوسیله جوش دادن تامین می شود .

شایان ذکر است اتصال آرماتورها به هم که بوسیله مفتول و گره انجام می شود هم از اهمیت بالایی برخوردار است از انواع گره ها می توان به 1-ساده و دوبل ساده 2-صلیبی و دوبل آن 3-پشت گردنی و دوبل آن .

اصولاً در شرایط عادی از گره ساده دوبل استفاده می شود زیرا دارای سرعت عمل بالا و استحکام زیادی می باشد . و زدن این گره بسیار ساده می باشد .
در پایان امروز کار را با اتمام آرماتوربندی ستون و تیرها تا نیمه به اتمام رساندیم .

جلسه 14 :
ابتدای کار مانند روزهای قبل آغاز شد و تفهیم کارهای مربوط به هر کس انجام شد . در ابتدا کارگران به تمیزکاری جزئی پرداختند . در ادامه کار کارگران و آرماتوربندها شروع به ادامه آرماتوربندی تیر طبقه دوم کردند . کار آرماتوربندی تا حدود 2 ساعت تکمیل شد

. بعد از تکمیل این کار کارگران قالببند شروع به کار کردند . کار قالببندی هم تا حدود بعد از ظهر به اتمام رسید . البته بایدذکر کنم کار قالببندی یکی از مراحل سخت می باشد . در همین حال دارای دقت بسیار بالایی می باشد . در صورت عدم بکارگیری دقت لازم مشکلات بسیاری بوجود می آید که عبارتند از :
1-انحراف مقطع مورد قالببندی 2-بیرون زدن احتمالی آرماتورها از سطح بتن و وجود نداشتن کاور لازم . 3-بوجود آمدن سطوح غیریکنواخت با قالب کناری و مشکلات متعدد دیگر .

به همین دلیل باید در حین قالببندی از هم سطح بودن قالبها و شاغول بودن سطح عمود آن اطمینان حاصل شود در ضمن سعی می شود با استفاده از قالبهای فلزی در قسمتهایی که قالب دارای گوشه می شود از پخی استفاده شده تا سطحی صاف و بدون تیزی بدست آید .

جلسه 15 :
بعد از اتمام کار ستون در طبقه اول و ستون طبقه دوم و تیرها در طبقه اول نوبت به طاق زدن برای طبقه اول می رسد . که در این نوع از سازه از سقفهای تیرچه بلوک استفاده می کنیم . البته در بعضی مواقع که خیلی کم پیش می آید از طاق ضربی استفاده می کنیم .
اما ما در این کار از طاق تیرچه بلوک استفاده می کنیم .

ساختن تیرچه نیز یکی از مراحلی است که برای ایجاد سقف باید طی شود . البته برای کارهای حجیم و بزرگ سعی می شود محلی را برای تهیه و ساخت تیرچه اختصاص داد . اما در کارهایی که حجم کمی دارد تیرچه را از جاهای دیگر و یا کارگاه ساخت تیرچه تهیه می کنیم .

آرماتور کف : که به اندازه کف فندوله فاصله دارد و بوسیله آرماتور فاصله فیکس شده اند آرماتورهای کف اصولاً از آرماتور شماره 12-10 استفاده می شود و به طور حساب شده این آرماتور در مواقعی که طول دهنه بلند باشد دوبل استفاده می شود . اتصال در این موارد جوش می باشد .

آرماتور راسته بالا : جهت قرار گرفتن در بتن تعبیه شده و به طور کامل در بتون دفن می شود و وظیفه اتصال دو ردیف آرماتور زیگزال را بر عهده دارد.
آرماتور زیگزال : که با گام مشخص و ثابت در طول تیرچه وجود دارد و با زاویه 45درجه پیش می رود . بهتر است این آرماتور با این زاویه خم شود ، در بعضی موارد این آرماتور در گام خود برش خورده و به‌ آرماتور راسته بالا و آرماتور کف جوش داده می شود که کارائی نوع اول بهتر است .

قالب تیر یا فندوله که از جنس سفال می باشد جهت بتون ریزی و به عنوان قالب به کار می رود که به صورت لب به لب به فندوله دیگری متصل می باشد که باید برای اجرا از هم جدا شود .

بعد از قرار دادن تیرچه ها در روی تیرها به اندازه یک بلوک سفالی که به ابعاد 30*30 وجود دارد در طول شاه تیر قرار داده می شود و بعد از قرار دادن بلوکها نوبت به بتون ریزی می رسد و بوسیله عمل ویبره به بهبود کار کمک می کنیم . البته در بعضی موارد بجای بلوک سفالی از بلوکهای پلاستوفوم استفاده می شود که در طبقه بالا استفاده خواهد شد . در ضمن ارتفاع بتون ریخته شده از روی بلوکها حدود 8-5 سانتی متر می‌رسد .

که با الصاق عکس نشان خواهد شد .

جلسه 16 :
مانند روزهای دیگر با شروع و رسیدن زمان به ساعت 8 صبح روز کاری آغاز می گردد . کارگران با تعویض لباس به سر کار می آیند تا کارهای گوناگونی تحویل بگیرند طبق معمول همه روزه کار با تمیز کاری شروع می شود .

مهمترین کار امروز بتون ریزی ستون و تیر در طبقه دوم می باشد که مهندسین سعی می کنند که اگر مشکلی پیش نیاید تا پایان امروز این کار به پایان رسد . در کارهای ساختمانی سعی می شود اگر حجم عملیات بتون ریزی کم بود

از میکسر دستی که در پایین ساختمان وجود دارد استفاده شود تا هم هزینه کمتری و هم مدت کمی صرف شود ولی در صورتی که حجم عملیات زیاد و از ارتفاع بلندی برخوردار باشد اصولاً بتون را بوسیله میکسر از بچینگ حمل می کنند و بوسیله پمپ بتون به قسمتهای موردنیاز فرستاده می شود . بتن ریزی امروز ما هم از این قائله مستثنی نبود .

به همین ترتیب از میکسر و پمپ استفاده کردیم تا حدود ساعت 6 بعد از ظهر کار بتون ریزی تمام شد البته به انضمام عملیات ویبره و تصحیح سطح با ماله و با صلاحدید مهندسین مقیم در کارگاه تعطیل شد .
تذکر : قابل ذکر است روزهایی که بعنوان جلسات کارآموزی در بالا آمده است به تعداد روزهایی واقع نمی باشد ، در واقع روزهایی می باشد که در کارگاه کار انجام شده باشد . به این معنی که در کارگاه ممکن است یک روز کارگاه به منظور رفع مشکلات شهرداری یا عمرانی تعطیل باشد ولیکن نمی توان این روز را در گزارش کارآموزی تعطیل ذکر کرد .

جلسه 17 :
در ادامه کار و پس از بتون ریزی ستونها و خودگیری تقریبی ستون نوبت به آرماتوربندی تیر در بالای آرماتور انتظار که به همین منظور قرار داده شده متصل می‌شود که این کار هم مانند آرماتوربندی ستون ، آرماتورها قبلاً خم و برش خورده می‌باشند که بعد از انتقال به کارگاه در محل مناسب قرار داده و سر هم می شوند . بعد از این کار نوبت به قالب بندی می رسد .

(البته باید توجه داشت این اعمال باید در زمانی انجام شود که بتون ریخته شده در ستون به مقاومت کافی رسیده که تحمل بار تیر را تحمل کند و قالب ستون به کلی از بدنه ستون جدا شده باشد) .

کار را با قالببندی تیر ادامه می دهیم باید توجه داشت که استفاده از جک یا شمع در زیر قالب تیر نقش مهمی در اجرای کار دارد که در محلهای مناسب استفاده خواهد شد. بعد از قالببندی تیر با استفاده از قالبهای فلزی پیش ساخته که تا حدود بعد از ظهر به اتمام رسید ، نوبت به بتون ریزی می رسد که با توجه به شرایط و ضوابطی که قبلاً توضیح داده شده کار بتون ریزی هم بصورت تمام و کامل انجام شد .

جلسه 18 :
به هر ترتیب جلسه هفدهم کارگاهی هم شروع می کنیم :
به دلیل بتون ریزی تیرها و به منظور خودگیری بتون تیر و کم بودن کار در کارگاه به همراه گروهی که به جهت پیاده کردن نقش اجرایی در زمین موردنظر عازم محل کار شدیم موقعیت این زمین از دو طرف همسایه بود و در نبش کوچه و به صورت دونبش بود

با استفاده از نقاط مشخص روی زمین و متراژ دقیق و با در نظر گرفتن عقب نشینی جزئی و با استفاده از ترازیاب (نیوو) مقدار خاکبرداری و یا احتمالاً خاکریزی هم مشخص شد که احتمالاً باعث اختلاف ارتفاع با همسایه یا قناصی در زمین پیش نیاید و با گچ ریزی جهت پی کنی کار به اتمام رسید .

جهت بازگشت به شرکت اقدام کردیم. نهایتاً ادامه ساعات کاری را در شرکت و با کمک به کارهای داخلی به انتها رساندم .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله انواع پودرهای جوشکاری در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله انواع پودرهای جوشکاری در pdf دارای 91 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله انواع پودرهای جوشکاری در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله انواع پودرهای جوشکاری در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله انواع پودرهای جوشکاری در pdf :

نوع و مشخصات: پـودر جـوشکاری آگلومره منگنز سیلیکات که بـرای جوشکاری سرعت بالا مناسب می باشد. این پـودر ترجیحا” بـرای جـوشکاری ورقهای نازک با سـرعت بیش از 5/2 متر در دقیقه بکار می رود. خواص جوش این پودر در هر دو جریان DC یا AC تا 800 آمپر عالی است. AMA-OP 155 برای جوشکاری لوله به لوله بطور جانبی با ورق واسط مناسب بوده و جدا شدن سرباره آن عالی می باشد. این پـودر به همین شکل، برای جوشکاری چند سیمه و پشت سرهم مناسب است. این پودر دارای جذب منگنز بالایی می باشد که با افزایش مقدار منگنز مفتول، کاهش پیدا می کند.

– پـودر مرطوب را باید با پخت مجدد در دمای 300 تا 350 درجه سانتیگراد خشک نمود.
دانه بندی این پودر در مطابق DIN 32 522:2-20می باشد
ضریب قلیاییت طبق فرمول بونیژوسکی: 8/0 ~ بسته بندی: کیسه 25 کیلویی کاغذی با لایه پلی اتیلن
نحوه عمل متالورژیکی:

مقدار جذب و سوختن عناصر آلیاژی Si و Mn برحسب مقادیر موجود در سیم جوش
(DVS Merkblatt 0907, part 1)

ترکیبات اصلی:
SiO2+TiO2
CaO+MgO Al203+MnO
45% 10% 40%
ترکیب شیمیایی فلز جوش خالص:
نوع سیم جوش
وزن (درصد)
C Si Mn Mo Cr
AMA OE – S1 0.03-0.07 0.4-0.8 1.4-1.8 – –
AMA OE – S2 0.03-0.07 0.4-0.8 1.8-2.3 – –
AMA OE – S2 Mo 0.03-0.07 0.4-0.8 1.8-2.3 0.5 –
AMA OE – S2 Cr Mo 1 0.03-0.07 0.4-0.8 1.8-2.3 0.5 1

خواص مکانیکی فلز جوش خالص :
نوع سیم جوش
عملیات حرارتی استحکام تسلیم (N/mm2( استحکام کششی (N/mm2( ازیاد طول Lo=5d% انرژی ضربه ای
(Joule)ISO-V
+20 °C +0 °C- -20 °C
AMA OE-S1 بدون عملیات حرارتی >400 500-600 >22 >90 >60 >35

خواص مکانیکی اتصال جوش :
نوع سیم جوش
عملیات حرارتی استحکام تسلیم (N/mm2( استحکام کششی (N/mm2( انرژی ضربه ای
(Joule)
ISO-V
+20°C

AMA OE-S2** بدون عملیات حرارتی >360 >510 >50 >30
AMA OE-S2 Mo** بدون عملیات حرارتی >360 >510 >50 >30
AMA OE-S2Cr Mo 1*** بدون عملیات حرارتی >300 >440 >40 –
AMA OE-S2 Mo** تنش زدایی شده >360 >510 >50 >30
AMA OE-S2Cr Mo 1*** تنش زدایی شده >300 >440 >50 –
تنش زدایی شده در 700 درجه سانتیگراد به مدت 15 ساعت

* نمونه کششی عرضی تخت
** جوشکاری شده با ورق StE 36 به ضخامت 12 میلیمتر بصورت دو طرفه در یک پاس
***13CrMo 44 جوشکاری شده با ورق به ضخامت 15 میلیمتر بصورت دو طرفه در یک پاس
کاربرد:

فلز پایه
جوشکاری اتصالی چند پاسی جوشکاری دو طرفه در یک پاس
فولادهای عمومی ساختمانی نوع سیم جوش نوع سیم جوش
St37-2,Ust37-2,RSt37-2 AMA OE-S1 AMA OE-S1,AMA OE-S2
St44-2,St44-3,St52-3 AMA OE-S1 AMA OE-S1,AMA OE-S2

فولادهای لوله سازی نوع سیم جوش نوع سیم جوش

StE 210.7,StE240.7,StE290.7 AMA OE-S1 AMA OE-S1,AMA OE-S2
StE 320.7,StE 360.7 AMA OE-S2 AMA OE-S1,AMA OE-S2
St 35.0, St 37.4, St 35.8 AMA OE-S1 AMA OE-S1,AMA OE-S2
St 44, St 44.4, St45.8 AMA OE-S1 AMA OE-S1,AMA OE-S2
St 52, St 52.4 AMA OE-S1 AMA OE-S1,AMA OE-S2

ورق های دیگ سازی نوع سیم جوش نوع سیم جوش

H l, H ll AMA OE-S1 AMA OE-S1,AMA OE-S2
17 Mn 4, 19 Mn 5 AMA OE-S1 AMA OE-S1,AMA OE-S2
15 Mo 3 – AMA OE – S2Mo
13 Cr Mo 44 – AMA OE –S2 Cr Mo 1

OP176
Standards : DIN EN 760 SA MS 188 AC H5
نوع و مشخصات: پـودر جـوشکاری زیر پودری AMA OP-176 از نوع منگنز سیلیکاتی آگلومره شده می باشد که عمدتا” برای لوله سازی مورد استفاده قرار می گیرد. به علت قابلیت جذب بالای سیلسیم و منگنز این پودر توسط فلز جوش ، می توان آن را با سیم جوشهای حاوی منگنز کم یا متوسط نظیر AMA OE – S2, AMA OE-S1 و AMA OE- S2Mo بکار برد. پودر جوشکاری AMA OP- 176 برای جوشکاری سریع با فرایند جوشکاری دو طرفه در یک پاس در جوشکاری طولی لوله های قطور و جوشکاری لوله های حلزونی با جداره نازک مناسب می باشد.

– این پودر را می توان با جریان DC+ و یا AC مورد استفاده قرار داد.
– پودر مرطوب را باید در دمای 300 تا 350 درجه سانتیگراد مجددا” خشک نمود.
– دانه بندی این پودر در مطابق استاندارد DIN 32522: 3-20 می باشد.

ترکیبات اصلی:
SiO2+TiO2
CaO+MgO Al203+MnO CaF2
40% 25% 20% 10%
ضریب قلیاییت طبق فرمول بونیژوسکی: 8/0 ~
بسته بندی: کیسه 25 کیلویی کاغذی با لایه پلی اتیلن

ترکیب شیمیایی فلز جوش خالص:
نوع سیم جوش
وزن (درصد)
C Si Mn Mo
AMA OE – S1 0.03 0.6 1.2 –
AMA OE – S2 0.06 0.7 1.5 –

خواص مکانیکی فلز جوش خالص :
نوع سیم جوش
عملیات حرارتی استحکام تسلیم (N/mm2( استحکام کششی (N/mm2( ازیاد طول Lo=5d% انرژی ضربه ای
(Joule)
ISO-V
+
20
°C 0 °C -20 °C -30 °C
AMA OE-S2 بدون عملیات حرارتی 410 530 28 125 100 58 48

OP119
Standards : EN 760 A CS 1 77 AC
DIN 32 522 B CS 1 77 AC 10 M
نوع و مشخصات: پـودر جـوشکاری زیر پودری آگلومره از نوع کلسبم سیلیکات برای جوشکاری فـولادهای عمودی ساختمانی، فولادهای مخازن تحت فشار، فولادهای لوله سازی و همچنین فولادهای دانه ریز ساختمانی مناسب می باشد. مـقدار جذب سیلیسیم این پودر در فلز جوش متوسط بوده و در زمان جوشکاری با سیم جوشهای AMA OE-S3, AMA OE-S2Mo AMA OE-S2, AMA OE-S1 جذب منگنز هم در فـلز جوش انجام مـی گیرد. نقطه خنثی مـنگنز تقریبا” 2% است. بنابراین مـی توان این پـودر را به همراه سیم جوشهای حاوی مقدار منگنز کم بکار برد. این پودر برای جوشکاریهای دو سیمه، پشت سـرهم و چند سیمه در سرعتهای بـالا مناسب می باشد و برای جـوشکاری از دو طرف در یک پـاس بکار بـرده مـی شود. بمنظور افـزایش جقرمگی فـلز جوش، ترجیحا” بایستی از سیم جـوشهای حاوی مولیبدن AMA OE- S2Mo استفاده نمود. پودر AMA OP- 119 را می توان با هر دو جریان مستقیم و یا متناوب تا A 1000 (در جوشکاری تک سیمه ) بکار برد. جـدا شدن سرباره بسادگی انجام می شود. سرباره ایجاد شده اندک است و در نتیجه امکان جوشکاری درزهای محیطی قطعات دارای قطر کوچک بدون خطر ریزش سرباره فراهم می باشد

– پودر مرطوب را باید در دمای 300 تا 350 درجه سانتیگراد مجددا” خشک نمود.
– دانه بندی این پودر در مطابق استاندارد
می باشد. DIN 32522:2-20
SiO2+TiO2
CaO+MgO Al203+MnO CaF2
40% 20% 25% 10%

ترکیبات اصلی:
ضریب قلیاییت طبق فرمول بونیژوسکی: 1~
بسته بندی: کیسه 25 کیلویی کاغذی با لایه پلی اتیلن
نحوه عمل متالورژیکی:
مقدار جذب و سوختن عناصر آلیاژی Si و Mn برحسب مقادیر موجود در سیم جوش
(DVS Merkblatt 0907, part 1)

ترکیب شیمیایی فلز جوش خالص:
نوع سیم جوش
وزن (درصد)
C Si Mn Mo
AMA OE – S1 0.04-0.08 0.3-0.7 0.8-1.3 –
AMA OE – S2 0.04-0.08 0.3-0.7 1.1-1.7 –
AMA OE – S3 0.04-0.08 0.3-0.7 1.3-1.9 –
AMA OE – S2 Mo 0.04-0.08 0.3-0.7 1.1-1.7 0.5

خواص مکانیکی فلز جوش (خالص ):
نوع سیم جوش عملیات حرارتی استحکام تسلیم )N/mm2( استحکام کششی )N/mm2( ازیاد طول Lo=5d% انرژی ضربه ای
(Joule)ISO-V
+20 +0 -20 -40°C

AMA OE-S1 بدون عملیات حرارتی >360 420-500 >24 >100 >60 >30 –
AMA OE-S2 بدون عملیات حرارتی >400 520-620 >24 >100 >80 >50 –
AMA OE-S3 بدون عملیات حرارتی >460 550-650 >24 >130 >100 >70 >50
AMA oE-S2 Mo بدون عملیات حرارتی >480 600-700 >20 >90 >50 >35 –

کاربرد:
فلز پایه
جوشکاری اتصالی چند پاسی جوشکاری دو طرفه در یک پاس
فولادهای عمومی ساختمانی نوع سیم جوش نوع سیم جوش
St37.2,Ust37.2,RSt37.2 AMA OE-S1 AMA OE-S2,AMA OE-S2Mo
St37.3,St44.2,St44.3 St52.3 AMA OE-S2 AMA OE-S2,AMA OE-S2Mo

فولادهای لوله سازی نوع سیم جوش نوع سیم جوش
StE 210.7,StE240,StE290.7 AMA OE-S1 AMA OE-S2,AMA OE-S2Mo
StE 320.7,StE 360.7 AMA OE-S2 AMA OE-S2,AMA OE-S2Mo
St35, St35.4, St35.8 AMA OE-S1 AMA OE-S2,AMA OE-S2Mo
St45, St45.4, St45.8 AMA OE-S2 AMA OE-S2,AMA OE-S2Mo
St52, St52.4 AMA OE-S2 AMA OE-S2,AMA OE-S2Mo
X42 AMA OE-S1 AMA OE-S2,AMA OE-S2Mo

X46,X52,X56 AMA OE-S2 AMA OE-S2,AMA OE-S2Mo
X60,X65,X70 AMA OE-S2Mo AMA OE-S2,AMA OE-S2Mo

ورق های دیگ سازی نوع سیم جوش نوع سیم جوش
H l, H ll AMA OE-S1 AMA OE-S2,AMA OE-S2Mo
17Mn4, 19Mn5 AMA OE-S2 AMA OE-S2,AMA OE-S2Mo

فولادهای دانه ریز ساختمانی نوع سیم جوش نوع سیم جوش
StE255, WStE255, TStE255*** AMA OE-S2* AMA OE-S2,AMA OE-S2Mo
StE285, WStE285, TStE285*** AMA OE-S2* AMA OE-S2,AMA OE-S2Mo
StE315, WStE315, TStE315*** AMA OE-S2* AMA OE-S2,AMA OE-S2Mo
StE355, WStE355, TStE355*** AMA OE-S2*

AMA OE-S3** AMA OE-S2,AMA OE-S2Mo
StE420, WStE420, TStE420*** AMA OE-S3** AMA OE-S2Mo
StE460, WStE460, TStE460*** AMA OE-S3** AMA OE-S2Mo

برای جوشکاری دو طرفه در یک پاس بویژه در جوشکاری چند سیمه، بدلیل تشکیل ساختار دانه ریز توسط مولیبدن،باید از سیم جوش AMA OE-S2Mo استفاده نمود.
* در دمای کاری تا 20- درجه سانتیگراد
** در دمای کاری تا 40-درجه سانتیگراد
*** فقط در جوشکاری چند پاسی
تاییدیه: لویدز رجیستر لندن، NK ژاپن، GL آلمان
OP143
Standards: EN 760 A CS 1 98 AC
DIN 32 522 B CS 1 98 AC 12 M

نوع و مشخصات: پـودر جـوشکاری زیر پودری AMA – OP 143 از نوع کلسبم سیلیکات آگلومره می باشد که برای جوشکاری فـولادهای ساختمانی، فولادهای مخازن تحت فشار، فولادهای لوله سازی و همچنین دانه ریز بکار می رود. جذب بالای سیلیسیم در فلز جوش از ویژگیهای این پودر است و به هنگام استفاده از AMA OE-S1, AMA OE-S2 , AMA OE-S3 عـلاوه بـر آن جذب منگنز هم انجام مـی گیرد. نقطه خنثی مـنگنز تقریبا”5/2% بوده و بدین ترتیب امکان استفاده از این پودر با سیم جوشهای حاوی مقدار اندک Mn را فراهم می سازد. پودر AMA-OP 143 بویژه برای جوشکاریهای دو سیمه، پشت سـرهم و چند سیمه در سـرعتهای نسبتا” بـالا مناسب مـی باشد. از این پـودر می توان بـرای جـوشکاری دو طرفه در یک پـاس استفاده نمود. بمنظور افـزایش چـقرمگی فـلز جـوش، بهترین راه استفاده از سیم جـوشهای حاوی (AMA OE-S2Mo) Mo می باشد. پودر AMA-OP 143 را می توان با جـریان DC یا AC و تا 1200 آمپر (در فـرایند تک سیمه) بکار برد. جـدا شدن سرباره بسادگی انجام می شود و بدلیل اندک بودن سرباره ایجاد شده ، جوشکاری درزهای دایره ای شکل قطعات با قطر کم امکان پذیر است و خطر ریزش سرباره وجود ندارد.

– پودر مرطوب را باید در دمای 300 تا 350 درجه سانتیگراد مجددا” خشک نمود.
دانه بندی این پودر در مطابق استاندارد
می باشد. DIN 32522:2-20
ترکیبات اصلی:
SiO2+TiO2
CaO+MgO Al203+MnO CaF2
40% 25% 25% 10%

ضریب قلیاییت طبق فرمول بونیژوسکی:1~
بسته بندی: کیسه 25 کیلویی کاغذی با لایه نایلونی

نحوه عمل متالورژیکی:
مقدار جذب و سوختن عناصر آلیاژی Si و Mn برحسب مقادیر موجود در سیم جوش
(DVS Merkblatt 0907, part 1)
ترکیب شیمیایی فلز جوش خالص:
نوع سیم جوش
وزن (درصد)
C Si Mn Mo
AMA OE – S1 0.04-0.08 0.7-1.1 1.1-1.4 –
AMA OE – S2 0.04-0.08 0.7-1.1 1.5-1.8 –
AMA OE – S2 Mo 0.04-0.08 0.7-1.1 1.5-1.8 0.5

خواص مکانیکی فلز جوش (خالص) :
نوع سیم جوش عملیات حرارتی استحکام تسلیم (N/mm2( استحکام کششی (N/mm2( ازیاد طول Lo=5d% انرژی ضربه ای
(Joule)ISO-V
+20 +0 -20°C
AMA OE-S1 بدون عملیات حرارتی >360 460-560 >24 >90 >50 >30
AMA OE-S2 بدون عملیات حرارتی >400 530-630 >24 >90 >50 >35
AMA OE-S2 Mo بدون عملیات حرارتی >480 600-700 >20 >65 >50 >35
کاربرد:
فلز پایه
جوشکاری اتصالی چند پاسی جوشکاری دو طرفه در یک پاس

فولادهای عمومی ساختمانی نوع سیم جوش نوع سیم جوش
St37-2,Ust37-2,RSt37-2 AMA OE-S1 AMA OE-S2,AMA OE-S2Mo
St37-3,St44-2,St44-3 St52-3 AMA OE-S2 AMA OE-S2,AMA OE-S2Mo
فولادهای لوله سازی نوع سیم جوش نوع سیم جوش

StE 210.7,StE240.7,StE290.7 AMA OE-S1 AMA OE-S2,AMA OE-S2Mo
StE 320.7,StE 360.7 AMA OE-S2 AMA OE-S2,AMA OE-S2Mo
St 37.0, St 37.4, St 45.8 AMA OE-S1 AMA OE-S2,AMA OE-S2Mo
St 44, St 44.4, St37.8 AMA OE-S2 AMA OE-S2,AMA OE-S2Mo
St 52, St 52.4 AMA OE-S2 AMA OE-S2,AMA OE-S2Mo
X42 AMA OE-S1 AMA OE-S2,AMA OE-S2Mo
X46,X52,X56 AMA OE-S2 AMA OE-S2,AMA OE-S2Mo
X60,X65,X70 AMA OE-S2Mo AMA OE-S2,AMA OE-S2Mo
ورق های دیگ سازی نوع سیم جوش نوع سیم جوش

H l, H ll AMA OE-S1 AMA OE-S2,AMA OE-S2Mo
17 Mn 4, 19 Mn 5 AMA OE-S2 AMA OE-S2,AMA OE-S2Mo
فولادهای دانه ریز ساختمانی نوع سیم جوش نوع سیم جوش
StE255, WStE255 AMA OE-S2 AMA OE-S2,AMA OE-S2Mo
StE285, WStE285 AMA OE-S2 AMA OE-S2,AMA OE-S2Mo
StE315, WStE315 AMA OE-S2 AMA OE-S2,AMA OE-S2Mo
StE355, WStE355 AMA OE-S2 AMA OE-S2,AMA OE-S2Mo

از آنجا که مولیبدن باعث افزایش تشکیل ساختار دانه ریز می شود، به هنگام جوشکاری دو طرفه در یک پاس ، بویژه در جوشکاری چند سیمه، بایستی از سیم جوش AMA OE-S2Mo استفاده شود.
OP181
Standards:EN 760 A AR 1 88 AC
DIN 32 522 B AR 1 88 AC 10 SKM

نوع و مشخصات : پـودر جـوشکاری زیر پودری AMA – OP 181 از نوع آلومینات روتیلی آگلومره شده مـی باشد که برای جوشکاری فـولادهای ساختمانی، مخازن تحت فشار و فولادهای لوله سازی و همچنین فولادهای دانه ریز با استحکام تسلیم تا 355 N/mm2 مناسب است. بعلت قابلیت جذب بالای سیلیسیم و منگنز این پـودر توسط فـلز جـوش، مـی توان آنـرا با سیم جـوشهای AMA OE-S1 وAMA OE-S2 بکار برد. پودر جوشکاری AMA-OP 181 برای جوشکاری سریع با فرایند دو سیمه و همچنین جـوشکاری پشت سـرهم و چند سیمه مناسب مـی باشد. عملکرد متالورژیکی این پـودر امکان استفاده از آن را در جـوشکاری دو طرفه در یک پـاس (جوشکاری طولی لوله های دارای قطر بزرگ و لوله های حلزونی با جداره نازک) فراهم می سازد. کـاربرد دیگر این پودر در جوشکاری اتصالی لوله به لوله بطور جانبی با ورق واسط ویا لوله های با پره های فلزی می باشد. بدلیل سهولت جدا شدن سرباره این پودر بویژه برای جوشکاری گوشه مناسب است.
-این پودررا می توان با جریان +DCو یاAC تا 1000 آمپر مورد استفاده قرار داد.

– پودر مرطوب را باید در دمای 300 تا 350 درجه سانتیگراد مجددا” خشک نمود.
– دانه بندی این پودر در مطابق استاندارد D IN 32 522:2-20 می باشد.
ترکیبات اصلی:
SiO2+TiO2
Al203+MnO CaF2
30% 50% 10%

ضریب قلیاییت طبق فرمول بونیژوسکی: 4/0 ~
بسته بندی: کیسه 25 کیلویی کاغذی با لایه پلی اتیلن

نحوه عمل متالورژیکی:
مقدار جذب و سوختن عناصر آلیاژی Si و Mn برحسب مقادیر موجود در سیم جوش
(DVS Merkblatt 0907, part 1)

ترکیب شیمیایی فلز جوش خالص:
نوع سیم جوش
وزن (درصد)
C Si Mn Mo
AMA OE – S1 0.03-0.08 0.6-0.9 1.1-1.5 –
AMA OE – S2 0.04-0.08 0.6-0.9 1.3-1.7 –
AMA OE – S2 Mo 0.43-0.08 0.6-0.9 1.3-1.7 0.5

خواص مکانیکی فلز جوش خالص :
نوع سیم جوش عملیات حرارتی استحکام تسلیم )N/mm2( استحکام کششی (N/mm2( ازیاد طول Lo=5d% انرژی ضربه ای
(Joule)ISO-V
+20 °C
AMA OE-S1 بدون عملیات حرارتی >420 520-620 >22 >50
AMA OE-S2 بدون عملیات حرارتی >450 560-660 >22 >50
AMA oE-S2 Mo بدون عملیات حرارتی >490 610-710 >18 >50
کاربرد:

فلز پایه
جوشکاری اتصالی چند پاسی جوشکاری دو طرفه در یک پاس
و جوشکاری گوشه ای
فولادهای عمومی ساختمانی نوع سیم جوش نوع سیم جوش
St37-2,Ust37-2,RSt37-2 AMA OE-S1,AMA OE-S2 AMA OE-S2
St44-2,St44-3 AMA OE-S1,AMAOE-S2 AMA OE-S2
St52-3** AMA OE-S2 AMA OE-S2

فولادهای لوله سازی نوع سیم جوش نوع سیم جوش
StE 210.7,StE240.7,StE290.7 AMA OE-S1 AMA OE-S2
StE 320.7,StE 360.7 AMA OE-S2 AMA OE-S2
St 37, St 37.4, St 35.8 AMA OE-S1 AMA OE-S2
St 44, St 44.4, St45.8 AMA OE-S1 AMA OE-S2
St 52, St 52.4 AMA OE-S2 AMA OE-S2

ورق های دیگ سازی نوع سیم جوش نوع سیم جوش
H l, H ll AMA OE-S1, AMA OE-S2 AMA OE-S1, AMA OE-S2
17 Mn 4, 19 Mn 5 AMA OE-S2 AMA OE-S1, AMA OE-S2
15 Mo3 AMA OE-S2 Mo AMA OE-S2 Mo
13 Cr Mo44* AMA OE-Cr Mo1 AMA OE-S2 Cr Mo1

فولادهای دانه ریز ساختمانی نوع سیم جوش نوع سیم جوش
StE255, StE355** AMA OE-S1, AMA OE-S2 AMA OE-S2
* فقط برای جوشکاری گوشه ای یا لوله به لوله بطور جانبی با ورق واسط یا لوله های دارای پرده فلزی.
** در درجه حرارت کاری کمتر از +0 یC
OP185

Standards: EN 760 AAR 1 88 AC
DIN 32 522 BAR 1 88 AC 10 SKM

نوع و مشخصات: این پـودر از نوع آلومینات روتیلی آگلومره بوده و برای جوشکاری فـولادهای عمومی ساختمانی، فـولادهای لوله سازی و مخازن تحت فشار و همچنین فولادهای ساختمانی دانه ریز با استحکام تسلیم تا 355 N/mm2 بکار می رود. فلز جوش این پودر مقدار جذب سیلیسیم و منگنز بالایی داشته بنابراین با سیم جـوشهایAMA OE-S2 , AMA OE-S1 مصرف می شود. این پودر برای جـوشکاری سریع با استفاده از فـرایند دو سیمه و همچنین جـوشکاری پشت سـرهم و چـند سیمه کاملا” مناسب است. از این پـودر بدلیل عملکرد متالورژیکی آن می توان بـرای جـوشکاری دو طرفه در یک پـاس استفاده کرد. از مـزایای این پودر، جوشکاری اتصالات لوله به لوله بصورت جانبی با ورق واسط یا لوله های با پره فلزی قابل توجه می باشد و با توجه به سهولت جـدا شدن سرباره، برای جوشکاری گوشه ای پیشنهاد می شود. فلز جوش تولید شده توسط این پودر در موارد جوشکاری بر سطوح آلوده ناشی از پوسیدگی، پوسته و غیره، نسبت به تخلخل حساس نمی باشد. پودر AMA-OP 185 دارای چگالی حجمی پایین و در نتیجه مصرف کمی می باشد.
-پـودرAMA-OP 185 را میتوان با جریان مستقیم(قطب مثبت)یا جـریان متناوب تا 1000 آمپر بکار برد.

– پودر مرطوب را باید در دمای 300 تا 350 درجه سانتیگراد مجددا” خشک نمود.
– دانه بندی این پودر در مطابق استاندارد
می باشد.DIN 32 522:2-20
ترکیبات اصلی:
SiO2+TiO2
Al203+MnO CaF2
30% 55% 5%
ضریب قلیاییت طبق فرمول بونیژوسکی: 5/0 ~
بسته بندی: کیسه 25 کیلویی کاغذی با لایه پلی اتیلن
نحوه عمل متالورژیکی:
مقدار جذب و سوختن عناصر آلیاژی Si و Mn برحسب مقادیر موجود در سیم جوش
(DVS Merkblatt 0907, part 1)
ترکیب شیمیایی فلز جوش خالص:
نوع سیم جوش
وزن (درصد)
C Si Mn Mo Cr
AMA OE – S1 0.04-0.08 0.5-0.8 1.2-1.6 – –
AMA OE – S2 0.04-0.08 0.5-0.8 1.4-1.8 – –
AMA OE – S2 Mo 0.04-0.08 0.5-0.8 1.4-1.8 0.5 –
AMA OE – S2 Cr Mo1 0.05-0.10 0.5-0.8 1.4-1.8 0.5 1
خواص مکانیکی فلز جوش خالص :
نوع سیم جوش عملیات حرارتی استحکام تسلیم )N/mm2( استحکام کششی (N/mm2( ازیاد طول Lo=5d% انرژی ضربه ای
(Joule)ISO-V
+20 °C
AMA OE-S1 بدون عملیات حرارتی >400 500-600 >24 >50
AMA OE-S2 بدون عملیات حرارتی >420 530-630 >22 >50
AMA oE-S2 Mo بدون عملیات حرارتی >440 580-680 >20 >50

خواص مکانیکی اتصال جوش:
(با ورق 13CrMo44 با ضخامت 10 میلیمتر و جوشکاری دو طرف در یک پاس)
نوع سیم جوش
عملیات حرارتی استحکام تسلیم )N/mm2( استحکام کششی (N/mm2( انرژی ضربه ای
(Joule)ISO-V
+20 °C
AMA OE-S2 Cr Mo1 بدون عملیات حرارتی >300 >440 >70
AMA OE-S2 Cr Mo1 تنش زدایی شده >300 >440 >80
تنش زدایی شده در 700 درجه سانتیگراد به مدت 15 ساعت
نمونه کششی عرضی تخت
کاربرد:
فلز پایه
جوشکاری اتصالی چند پاسی جوشکاری دو طرفه در یک پاس
فولادهای عمومی ساختمانی نوع سیم جوش نوع سیم جوش
St37-2,Ust37-2,RSt37-2 AMA OE-S1,AMA OE-S2 AMA OE-S2
St 44-2,St 44-3 AMA OE-S1,AMA OE-S2 AMA OE-S2
St 52-3** AMA OE-S2 AMA OE-S2
فولادهای لوله سازی نوع سیم جوش نوع سیم جوش
StE 210.7,StE240.7,StE290.7 AMA OE-S1 AMA OE-S2
StE 320.7,StE 360.7 AMA OE-S2 AMA OE-S2
St 37, St 37.4, St 35.8 AMA OE-S1 AMA OE-S2
St 44, St 44.4, St45.8 AMA OE-S1 AMA OE-S2
St 52, St 52.4 AMA OE-S2 AMA OE-S2
ورق های دیگ سازی نوع سیم جوش نوع سیم جوش
H l, H ll AMA OE-S1, AMA OE-S2 AMA OE-S1, AMA OE-S2
17 Mn 4, 19 Mn 5 AMA OE-S2 AMA OE-S1, AMA OE-S2
15 Mo 3 AMA OE-S2Mo AMA OE-S2Mo
13 Cr Mo 44* – AMA OE-S2 Cr Mo1
فولادهای دانه ریز ساختمانی نوع سیم جوش نوع سیم جوش
StE 255, StE 355** AMA OE-S1, AMA OE-S2 AMA OE-S2
* فقط برای جوشکاری گوشه ای یا لوله به لوله بطور جانبی با ورق واسط
** در درجه حرارت کاری کمتر از + 0 C
UNIVERSAL
Standards : EN 760 A AR 1 97 AC
DIN 32 522 B AR 1 97 AC 10 SKM

نوع و مشخصات: پـودر جوشکاری زیر پودری AMA UNIVERSAL از نوع آلومینات روتیلی آگلومره است که برای جوشکاری فـولادهای عمومی ساختمانی، فـولادهای مخازن تحت فشار و لوله سازی همچنین فولادهای دانه ریز با استحکام تسلیم 355 N/mm2مناسب می باشد. مقدار جذب نسبتا” بالای سیلیسیم در فلز جوش، از خصوصیات این پودر است و هنگام استفاده از سیم جـوشهای AMA OE-S1 و AMA OE-S2 جذب منگنز هم صورت می گیرد. نقطه خنثی منگنز تقریبا 3/1% مـی باشد. بنابراین ایـن پـودر را مـی توان با سیم جـوشهای دارای منگنز کم بـکار بـرد.

پودر جـوشکاری AMA UNIVERSAL بویژه برای جوشکاری به طریقه دو سیمه پشت سـرهم و چـند سیمه با سرعت بالا مناسب می باشد. می توان این پـودر را با تکنیک دو طرفه در یک پاس برای جوشکاری لوله های حلزونی با جداره نازک بکار برد. بمنظور افزایش چقرمگی فلز جوش ، بهترین راه استفاده از این پودر با سیمهای حاوی مولیبدن AMA OE-S2Mo می باشد. این ترکیب برای جوشکاری لوله به لوله بصورت جانبی با ورق واسط یا لوله های دارای پره های فلزی مناسب است.

پـودر AMA UNIVERSAL بدلیل قابلیت جدا شدن آسان سرباره در جوشکاری گوشه ای مورد استفاده قرار می گیرد. فـلز جوش آن بهنگام جوشکاری بر روی قطعات حاوی زنگ، پلیسه و غیره، نسبت به تخلخل حساس نمی باشد.
-این پـودر را میتوان تا 800 آمپر( با فرایند تک سیمه ) با جریانهای AC وDC بکار برد.
– پودر مرطوب را باید در دمای 300 تا 350 درجه سانتیگراد مجددا” خشک نمود.

– دانه بندی این پودر در مطابق استاندارد
می باشد.DIN 32 522:2-16
ترکیبات اصلی:
SiO2+TiO2
Al203+MnO CaF2
30% 55% 5%
ضریب قلیاییت طبق فرمول بونیژوسکی: 4/0 ~
بسته بندی: کیسه 25 کیلویی کاغذی با لایه پلی اتیلن

نحوه عمل متالورژیکی:
مقدار جذب و سوختن عناصر آلیاژی Si و Mn برحسب مقادیر موجود در سیم جوش
(DVS Merkblatt 0907, part 1)
ترکیب شیمیایی فلز جوش خالص:
نوع سیم جوش
وزن (درصد)
C Si Mn Mo Cr
AMA OE – S1 0.04-0.08 0.5-0.8 0.9-1.3 – –
AMA OE – S2 0.04-0.08 0.5-0.8 1.2-1.6 – –
AMA OE – S2 Mo 0.04-0.08 0.5-0.8 1.2-1.6 0.5 –
AMA OE – S2 Cr Mo 1 0.04-0.08 0.5-0.8 1.2-1.6 0.5 1

خواص مکانیکی فلز جوش خالص :

نوع سیم جوش عملیات حرارتی استحکام تسلیم )N/mm2( استحکام کششی (N/mm2( ازیاد طول Lo=5d% انرژی ضربه ای
(Joule)ISO-V
+20 °C
AMA OE-S1 بدون عملیات حرارتی >360 450-500 >22 >60
AMA OE-S2 بدون عملیات حرارتی >400 500-600 >22 >50
AMA OE-S2 Mo بدون عملیات حرارتی >450 580-680 >18 >50

خواص مکانیکی فلز جوش خالص :
(با ورق 13 CrMo 44 با ضخامت 10 میلیمتر و جوشکاری دو طرفه در یک پاس)
انرژی ضربه ای
(Joule)ISO-V
+20 °C
AMA OE-S2 Cr Mo1 بدون عملیات حرارتی >300 >440 >40
AMA OE-S2 Cr Mo1 تنش زدایی شده** >300 >440 >50

* نمونه کششی عرضی تخت
** تنش زدایی شده در 700 درجه سانتیگراد به مدت 15 ساعت
کاربرد:
فلز پایه
جوشکاری اتصالی چند پاسی جوشکاری دو طرفه در یک پاس
فولادهای عمومی ساختمانی نوع سیم جوش نوع سیم جوش
St37-2,Ust37-2,RSt37-2 AMA OE-S1 AMA OE-S1, AMA OE-S2
St 44-2,St 44-3,St 52-3** AMA OE-S1 AMA OE-S1, AMA OE-S2
فولادهای لوله سازی نوع سیم جوش نوع سیم جوش
StE 210.7,StE240.7,StE 290.7** AMA OE-S1 AMA OE-S1, AMA OE-S2
StE 320.7,StE 360.7** AMA OE-S2 AMA OE-S1, AMA OE-S2
St 37, St 37.4, St 35.8 AMA OE-S1 AMA OE-S1, AMA OE-S2
St 44, St 44.4, St45.8 AMA OE-S1 AMA OE-S1, AMA OE-S2
St 52, St 52.4 AMA OE-S1, AMA OE-S2 AMA OE-S1, AMA OE-S2
ورق های دیگ سازی نوع سیم جوش نوع سیم جوش
H l, H ll* AMA OE-S1 AMA OE-S1, AMA OE-S2
17 Mn 4, 19 Mn 5** AMA OE-S2 AMA OE-S1, AMA OE-S2
15 Mo 3** AMA OE-S2Mo AMA OE-S2Mo
13 Cr Mo 44 * – AMA OE-S2 Cr Mo1
* فقط برای جوشکاری گوشه ای یا لوله به لوله بطور جانبی با ورق واسط
** حداقل درجه حرارت کاری + 20 C
OP123
Standards : EN 760 AAB 1 67 AC
DIN 32 522 BAB 1 67 AC 10 M

نوع و مشخصات: پـودر جوشکاری زیر پودری AMA –OP 123 از نوع آلومینات قلیایی آگلومره شده بوده و بمنظور جوشکاری فـولادهای ساختمانی، فـولادهای لوله سازی، مخازن فولادی تحت فشار و همچنین فولادهای دانه ریز بکار می رود. در جوشکاری با این پودر مقدار اندکی سیلیسیم و مقدار متوسطی منگنز در فـلز جوش جذب می گردد. با توجه به عملکرد متالورژیکی، می توان این پودر را با سیم جوشهای , AMA OE-S1 AMA OE-S2 یا AMA- OES2Mo بکار برد. این پودر برای جـوشکاری دو سیمه، چـند سیمه و تـک سیمه و همچنین بـرای جـوشکاری دو طرفه در یک پـاس (مـثلا در تـولید لوله های قطور ) قابل استفاده می باشد. با توجه به این موارد استفاده از سیم جوش حاوی آلیاژ Mo بمنظور افزایش چقرمگی مناسب است. ظرفیت بالای هدایت جریان از ویژگیهای قابل توجه این پودر محسوب می گردد. این ویژگی برای جوشکاری با سرعت پایین می تواند مفید باشد (مثل جوشکاری قطعات ضخیم) جـز در مـواردی که محدودیتهایی از نظر کیفیت فـلز مبنا موجود باشد. جـدا شدن سرباره در کلیه شرایط خوب است. با توجه به سرباره اندک این پودر، امکان جوشکاری درزهای دایره ای شکل قطعات با قطر کم فراهم می باشد بدون اینکه خطری از نظر ریزش سرباره وجود داشته باشد.

– مصرف این پودر بدلیل پایین بودن وزن حجمی ظاهری آن اندک است.
– از این پـودر می توان با جریانهای AC وDC+ تا 1000 آمپر استفاده نمود.
– پودر مرطوب را باید در دمای 300 تا 350 درجه سانتیگراد مجددا” خشک نمود.
– دانه بندی این پودر در مطابق استاندارد
DIN 32 522:2-20. می باشد.

ترکیبات اصلی:
SiO2+TiO2 CaO+MgO Al203+MnO CaF2
20% 20% 45% 10%
ضریب قلیاییت طبق فرمول بونیژوسکی: 1 ~
بسته بندی: کیسه 25 کیلویی کاغذی با لایه پلی اتیلن
نحوه عمل متالورژیکی:
مقدار جذب و سوختن عناصر آلیاژی Si و Mn برحسب مقادیر موجود در سیم جوش
(DVS Merkblatt 0907, part 1)
ترکیب شیمیایی فلز جوش خالص:
نوع سیم جوش
وزن (درصد)
C Si Mn Mo
AMA OE – S1 0.05-0.08 0.2-0.4 0.7-1.1 –
AMA OE – S2 0.05-0.08 0.2-0.4 1.2-1.6 –
AMA OE – S2 Mo 0.05-0.08 0.2-0.4 1.2-1.6 0.5
خواص مکانیکی فلز جوش خالص :
نوع سیم جوش عملیات حرارتی استحکام تسلیم )N/mm2( استحکام کششی )N/mm2( ازیاد طول Lo=5d% انرژی ضربه ای
(Joule)ISO-V
+20 +0 -20
°C
AMA OE-S1 بدون عملیات حرارتی >360 420-520 >24 >90 >50 >35
AMA OE-S2 بدون عملیات حرارتی >400 500-600 >22 >90 >50 >35
AMA OE-S2Mo بدون عملیات حرارتی >450 600-700 >18 >65 >50 >35
کاربرد:
فلز پایه
جوشکاری اتصالی چند پاسی جوشکاری دو طرفه در یک پاس
فولادهای عمومی ساختمانی نوع سیم جوش نوع سیم جوش
St37-2,Ust37-2,RSt37-2 AMA OE-S1 AMA OE-S2, AMA OE-S2Mo
St37.2,St44-2,St 44-3,St 52-3 AMA OE-S2 AMA OE-S2, AMA OE-S2Mo
فولادهای لوله سازی نوع سیم جوش نوع سیم جوش
StE210.7,StE240.7 AMA OE-S1 AMA OE-S2, AMA OE-S2Mo
StE 290.7,StE 320.7,StE 360.7 AMA OE-S2 AMA OE-S2, AMA OE-S2Mo
St 37, St 37.4, St 35.8 AMA OE-S1 AMA OE-S2, AMA OE-S2Mo
St 44, St 44.4, St 45.8 AMA OE-S2 AMA OE-S2, AMA OE-S2Mo
St 52, St 52.4 AMA OE-S2 AMA OE-S2, AMA OE-S2Mo
X 42 AMA OE-S1 AMA OE-S2, AMA OE-S2Mo
X 46, X52, X56 AMA OE-S2 AMA OE-S2, AMA OE-S2Mo
X60, X65, X70 AMA OE-S2Mo AMA OE-S2, AMA OE-S2Mo
ورق های دیگ سازی نوع سیم جوش نوع سیم جوش
H l, H ll AMA OE-S1 AMA OE-S2, AMA OE-S2Mo
17 Mn 4, 19 Mn 5** AMA OE-S2 AMA OE-S2, AMA OE-S2Mo
فولادهای دانه ریز ساختمانی نوع سیم جوش نوع سیم جوش
StE255, WStE255 AMA OE-S1 AMA OE-S2, AMA OE-S2Mo
StE285, WStE285 AMA OE-S2 AMA OE-S2, AMA OE-S2Mo
StE315, WStE315 AMA OE-S2 AMA OE-S2, AMA OE-S2Mo
StE355, WStE355 AMA OE-S2 AMA OE-S2, AMA OE-S2Mo
StE380, WStE380 AMA OE-S2 AMA OE-S2, AMA OE-S2Mo
StE420, WStE420 AMA OE-S2, AMA OE-S2Mo AMA OE-S2, AMA OE-S2Mo
از آنجا که مولیبدن باعث افزایش تشکیل ساختار دانه ریز می شود به هنگام جوشکاری دو طرفه در یک پاس،بویژه در جوشکاری چند سیمه،بایستی از سیم جوش AMA OE-S2Mo استفاده شود.

OP132
Standards : DIN EN 760 SA AB 167 AC 13 MHP5
نوع و مشخصات: پـودر جوشکاری زیر پـودری AMA –OP 132 از نوع آلومینات قلیایی آگلومره شده می باشد که برای جوشکاری فـولادهای تا استحکام تسلیم 450 N/mm2و فولادهای لوله تا گرید X70 مورد استفاده قرار می گیرد. در جوشکاری با این پودر مقدار اندکی سیلیسیم و منگنزجذب فـلز جوش می- گردد. چقرمگی فلز جوش در دماهای پایین خوب می باشد. پودر جوشکاری AMA-OP 132 برای جوشکاری طولی لوله های نفت و گاز ترش و نیز لوله های حلزونی در سرعتهای بالا بصورت چند سیمه (تا پنج سیم) مناسب می باشد. گرده فلز جوش یکنواخت و بدون بریدگی کنار جوش می باشد و جدا شدن سرباره به خوبی صورت می گیرد.
– این پـودر را می توان با جریان DC+و یا AC تا 1300 آمپر مورد استفاده قرار داد.
– پودر مرطوب را باید در دمای 300 تا 350 درجه سانتیگراد مجددا” خشک نمود.
– دانه بندی این پودر در مطابق استاندارد
می باشد.DIN 32522: 3-18
ترکیبات اصلی:
SiO2+TiO2 CaO+MgO Al203+MnO CaF2
20% 25% 35% 15%
ضریب قلیاییت طبق فرمول بونیژوسکی: 5/1 ~
بسته بندی: کیسه 25 کیلویی کاغذی با لایه پلی اتیلن
ترکیب شیمیایی فلز جوش خالص:
نوع سیم جوش
وزن (درصد)
C Si Mn Mo
AMA OE – S1 0.06 0.15 0.8 –
AMA OE – S2 0.062 0.20 1.3 –
AMA OE – S2 Mo 0.05 0.20 1.25 0.47
AMA OE – S4 0.069 0.28 1.79 –

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله بررسی عوامل موفقیت و موانع اجرای سیستم مدیر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله بررسی عوامل موفقیت و موانع اجرای سیستم مدیریت ارتباط با مشتری((CRM در pdf دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله بررسی عوامل موفقیت و موانع اجرای سیستم مدیریت ارتباط با مشتری((CRM در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله بررسی عوامل موفقیت و موانع اجرای سیستم مدیریت ارتباط با مشتری((CRM در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله بررسی عوامل موفقیت و موانع اجرای سیستم مدیریت ارتباط با مشتری((CRM در pdf :

چکیده

امروزه کسب رضایت مشتری جایگاهی مهم و حیاتی در اهداف شرکتها به خود اختصاص داده است و مدیران ارشد به خوبی میدانند مو فقیت آنها در راه رسیدن به اهداف شرکتها در گروه جلب رضایت مشتریان است . از سوی دیگرنمی توان گفت که همه ی مشتریان سهم یکسانی در موفقیت شرکت دارند. بنابر این جلب رضایت مشتریان حساسیت بیشتری دارد . به همین دلیل لازم است سیستمی برای جذب و حفظ مشتریان طراحی شده و پیاده سازی شود.سیستمی که بتواند روابط سازمان را با مشتریان به خوبی مدیریت کند. امروزه این سیستم ها به سیستم های مدیریت ارتباط با مشتریان مشهور شده اند و نرم افزاری های نیز با نام CRM به بازار آمده که می توانند سازمان را در راه جلب رضایت مشتریان تواناتر سازند.

در این مقاله ضمن معرفی مدیریت روابط با مشتریان و اهمیت و مزایایی بکارگیری آن در سازمان ، عوامل موفقیت ارتباط با مشتری و موانع پیش روی سیستمهای CRM مورد بررسی قرار گرفته و بر اساس نتایج این پژوهش ، تمام عوامل بررسی شده به عنوان عوامل موثر و موانع اجرای موفقیت CRM می باشند که نهایتا” با شناخت تمامی عوامل ذکر شده می توان استفاده از سیستم CRM را برای اجرای موفق آن در سازمانها سهلتر نمود ، و آنهارا برای دستیابی به اهداف مورد نظر خود کمک کرد.

واژه های کلیدی : CRM ، مدیریت ، مشتری ، ارتباط

Customer Relationship Management

ٌ

مقدمه

جهانی سازی، افزایش رقابت و پیشرفت فناوری اطلاعات شرکتها را ناگزیر نموده تا برای حداکثر نمودن درآمد، بر مدیریت ارتباط با مشتریان تمرکز نمایند (ازیر, اندیراز ،ًًٍّ)

سازمانها با بهرهگیری از فناوری اطلاعات و ارتباطات در تلاش اند به مشتریان نزدیکتر شده و آگاهی خود را نسبت به نیازها و احتیاجات مشتریان بالا برده و روابط بلند مدتی را با آنها توسعه دهند. ابتکارات مدیریت ارتباط با مشتری یکی از داغترین مباحث در حوزه مدیریت بازاریابی و فناوری اطلاعات است. با این وجود سازمانها تلاش میکنند که فاصلهها را به نحوی کاهش دهند تا در مشتری این احساس ایجاد شود؛ با سازمانی در تماس است که میتواند نیازهای او را در اسرع وقت برآورده سازد.

اگرچه مدیریت ارتباط با مشتری کمک شایانی را به مدیران و سازمانها جهت موفقیت در عرصه رقابتی مینماید، اما مطالعات نشان میدهد که بسیاری از سازمانها در اجرا و بکارگیری آن با شکست مواجه شده اند. بنابراین، اگر چه بررسی علل این موفقیت یا شکستها نگرانی بسیاری از پژوهشگران و دست اندکاران را شکل میدهد، تاکنون پژوهشهای اندکی در این زمینه و بویژه در شرکتهای کوچک متوسط گرفته است. از اینرو، هدف پژوهش بررسی عوامل موفقیت و موانع اجرای سیستم مدیریت ارتباط با مشتری است.

بیان مسئله

باتوجه به اینکه در عصر حاضر ،محیط رقابتی شدیدی برای فروش و عرضه محصول در بازار حاکم است ، سازمان ها و شرکت ها به سادگی نمی توانند کالای خود را به شیوه سنتی عرضه کنند و پس از ان رابطه خود را با مشتری قطع کنند. کمتر پیش می آید که مشتری بدون تحقیق در مورد کالایی آنراخریداری نماید، یا معمولا ” مشتریان به دنبال کالاهیی با خدمات پس از فروش و گارانتی مناسب هستند.

دستیابی به اطلاعات با وجود تکنولوژی های روز بسیار اسان تر از گذشته است و اگر سازمانی بخواهد در این بازار رقابتی دوام بیاورد و سود و مشتری خود را حفظ کند ، نیاز به این دارد که مشتریان خود را به نحوی حفظ نماید.

هدف استراتژی مدیریت ارتباط با مشتری این است که سازمان ها ارتباط خود را با مشتریان به نحوی احسن مدیریت کنند ، یعنی مشتریان بالقوه را جذب و مشتریان قدیمی را به مشتریان سود اور تر تبدیل کند.

پیشینه ی تحقیق

پژوهشهای بسیاری مدیریت ارتباط با مشتری را در زمینه های گوناگون مورد بحث قرار داده اند. برخی از این پژو هشها در زیر آمده است.

مندوزاو همکاران در سال ، ًًٍْ طی تحقیقی به شناسای عوامل بحرانی موفقیت استراتژی مدیریت ارتباط با مشتری پرداختند. سیگالا ،در سالًًٍِ مدلی جهت اجرا موفقیت آمیز مدیریت ارتباط با مشتری در بخش مهمان پذیری ارائه نمود.

(انتون ،ًًٍٍ) در مقاله خود به بررسی عوامل شکست پرداخته و امار زیر را ارائه می دهد.

• َ؟ُّ پروژه هایCRM به تمامی اهداف خود نمی رسند و شکست می خورند.

• َ؟ُِ دچار تاخیر می شوند.

2 ozyeher,andiraz
3 Mendoza and et al. 4 Sigala 5 Anton

َ

• َ؟َّ کمبود بودجه می شوند.

• ْ؟ٌَ نتایج مناسب و فایل قبولی ارائه نمی دهند.

(تایلور ،ًًٍٍ )دلیل عدم موفقیت را در بررسی ها ی لازم هنگام برنامه ریزی و تعیین هدف می داند ، و نیمی از پروژه های CRM به همین دلیل کاملا” دچار شکست می شوند و ًٍ دیگر نیز دچار مشکلات نسبس در پروژه خواهند شد.

(استراکی ،ًًٍٍ) موارد زیر را به عنوان عوامل شکست پروژه های CRM اشاره نمود.

• مدیران در اغلب مواقع دید کوتاه مدتی دارند.

• مدیران ارشد، تعاریف اولیه یک CRMخوب و بازدهی را درCRM نمی دانند.

• مدیران به تغییرات اهمیت نمی دهند.

• مدیران ارشد اغلب قدرت اینکه چنین تغییراتی را سازمان بدهند ندارند ع یا اینکه خود مدیران تمایل زیادی در ایجاد تغییرات ندارند.

• مدیران ارشد نقاط قوت و ضعف را به خوبی ارزیابی نمی کنند.

• سازمان ها استرتژیCRM را بسیار پیچیده می کنند.

• سازمان های بزرگ مدیریت ارتباط با مشتری را بسیار سخت تر از سازمان کوچک می بینند.

• پیاده سازی ناقص و غلط CRM

• CRM یک راهکار استع و یک نگاه سازمانی است ، که باید تمامی افراد سازمان نگرش خود را عوض کنند.

• دانش کافی برای پیاده سازی یک CRM واقعی و عملیاتی وجود ندارد.

تعاریف و مفهوم مدیریت ارتباط با مشتری (CRM)

افزایش رقابت و کاهش وفاداری مشتریان منجر به مفاهیمی شده است، که بر ایجاد و تقویت روابط با مشتریان تمرکز دارند. بنابراین، به دلیل تغییر سبک و کارها از محصول محوری به مشتری محوری، تغییرات عمده ای در شیوههای سازمانی بوجود آمده است. یکی از محرکهای کلیدی این تغییر، پیدایش مفهومی به نام مدیریت ارتباط با مشتری است که توسط فناوری اطلاعات و ارتباط پایه ریزی شده و حمایت میگردد. (ازیر, اندیراز-ًًٍّ)

مدیریت ارتباط با مشتری با همه فعالیتهای تجاری اشاره دارد که در جهت آغاز ، ایجاد ، حفظ و توسعه موفقیت آمیز روابط بلند مدت با مشتریان هدایت می شوند. مدیریت ارتباط با مشتری مجموعهای از متولوژیها و ابزارهایی است که به یک شرکت کمک میکند. تا روابط خود با مشتریان را به گونهای سازمان یافته مدیریت نماید.

مدیریت ارتباط با مشتری عبارتست است جذب و نگهداری و افزایش مشتریان منفعتزا، این امر نیاز به تمرکز روشن بر ویژگیهایی از خدمات دارد که برای مشتری واجد ارزش و بر وفاداری او بیافزاید (براوون، ٌَُُ).

6 Taylor 7 Strakey Initiating

Establish

ُ

به طور کلی CRM به فعالیتهایی گفته می شود که یک شرکت به منظور شناسایی، جذب، توسعه و حفظ مشتریان سودآور به وسیله ارائه کالا و خدمات مناسب به مشتریان در زمان و هزینه مناسب انجام میدهد. (ین , ًًٍَ)

در واقع CRM مستلزم یک فلسفه کاری مشتری محور و فرهنگی است که از روالهای بازاریابی، فروش و خدمات کارآمد پشتیبانی میکند. این موضوع گاهی با مفهوم بازاریابی رابطهای همپوشانی میکند اما هر موضوعی که بازاریابی رابطهای خوانده می شود، نمیتواند یک CRM باشد. CRM بسیار گستردهتر بوده و رابطه فرد به فرد میان مشتری و فروشنده را د ر بر میگیرد. پس CRM یک ایده ساده اساسی دارد: »با مشتریان مختلف متفاوت رفتار کنید، زیرا نیازهای متفاوتی دارند و ارزش آنها برای شرکت میتواند متفاوت باشد.«

انواع مدیریت با مشتری (CRM)

سیستمهای مدیریت ارتباط با مشتری، به سه بخش تقسیم میشوند: (ین, ًًٍَ)

* مدیریت ارتباط با مشتری عملیاتی

در این روش کلیه مراحل ارتباط با مشتری، از مرحله بازاریابی و فروش تا خدمات پس از فروش و اخذ بازخورد از مشتری، به یک فرد سپرده می شود؛ البته به نحوی که فروشندگان و مهندسان ارائه خدمات بتوانند سابقه هر یک از مشتریان را بدون مراجعه به این فرد در دسترس داشته باشند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   56   57   58   59   60   >>   >