پروژه دانشجویی مقاله تربیت بدنی و زندگی انسان در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله تربیت بدنی و زندگی انسان در pdf دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله تربیت بدنی و زندگی انسان در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله تربیت بدنی و زندگی انسان در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله تربیت بدنی و زندگی انسان در pdf :

تربیت بدنی و ورزش جزء لاینکف تعلیم و تربیت و وسیله ای برای رسیدن به سلامت جسمی و روحی نسل جوان است . نباید چنین تصور کرد که ورزش کردن امری بی ارزش و تفننی است ، و صرفاً موجبات سرگرمی و مشغولیت کودکان و جوانان را فراهم می سازد ، بر عکس ، باید آن را جزء مهمی از فعالیتهای زندگی به شمار آورد . مفاهیمی مانند تندرستی ، بهداشت ، رشد فردی و اجتماعی و سلامت روحی ارتباط نزدیکی با تربیت بدنی و ورزش دارد . نگاهی به تاریخ نشان می دهد که ملتهای متمدن جهان همواره به نقش و اهمیت ورزش توجه داشته اتد و از آن در پرورش جوانان خود و آماده کردن آنها برای رفع مشکلات فردی و اجتماعی استفاده می کردند .
آموزش تربیت بدنی باید بر مبنای یک برنامه همه جانبه ، شامل اصول و مبانی علمی و عملی ، به شکلی برنامه ریزی شود که از نظر آموزش و پرورش در رشد و پرورش کودکان رسا و موثر و موثر باشد .
اهداف عمومی
اهداف عمده تربیت بدنی در تاریخ زندگی انسان عبارت است از : حفظ سلامت ، تعمیم بهداشت ، رشد و تقویت قوای جسمی ، آمادگی برای فعالیتهای دفاعی ، کسب شادابی و نشاط ، و نیل به موفقیت در وظایف حرفه ای و شغلی . اهداف فوق با مقداری تغییر تا به امروز در نزد اکثریت جوامع بشری ترغیب می شود و بر حسب ضرورت تاریخی بر یک یا چند هدف تاکید بیشتری به عمل می آید .
تربیت بدنی که در آغاز پیدایش آن جنبه فردی و در نهایت ملی داشت اینک به صورت جمعی و بین المللی در آمده است تا وسیله ای برای بهره برداری مقاصد سیاسی کشورهای استعماری باشد .
اهداف اختصاصی
اهداف اختصاصی از تربیت بدنی آن اهداف جزئی و مهمی است که ما در آموزش از آن استفاده می کنیم ، مثلاً هدف از بازیهای گروهی تقویت حس اجتماعی پذیری کودک و حس تعاون و همکاری اوست و، یا هدف از پرتاب توپ به سمت سبد آموزش شوت بسکتبال در آینده است. اهداف اختصاصی مسائل مهمی از اهداف عمومی است که از اهمیت بیشتری برخوردار است و یک و یا چند برنامه آن هدف را دنبال می کند .
هدف تربیت بدنی
هدف اصلی تربیت بدنی ( که با هدف کلی آموزش و پرورش یکسان است ) تربیت همه جانبه کودکان و جوانان به عنوان افراد مفید و مسئولیت پذیر جامعه است. بنابرین برنامه آموزشی آنان باید به قدری اساسی و فراگیر باشد که جوانان بتوانند معلومات و تجربه های لازم را برای رسیدن به اهداف مقدس آموزش و پرورش کسب کنند . بنابراین برنامه های تربیت بدنی باید از نظر پرورش صحیح کودکان و جوانان دارای ویژگیهای زیر باشد :
1. فرد را از نظر آمادگی بدن به سطح مطلوب برساند ؛ یعنی بتواند آمادگی و کارآیی بدن را تضمین کند و حتی در رفع نواقص کودکان استثنایی بشتابد .
2. فرد بتواند به کمک آن در کاربرد بدن خود تسلط کامل داشته باشد و مهارتهای لازم را کسب کند .
3. صفات و محاسن اخلاقی و اجتماعی را ایجاد کند .
4. مهارتهای ایمنی و عادتهای سالم را ایجاد کند.
5. برای ایام فراغت , برنامه سالم و مفید داشته باشد .
6. باعث اعتماد به نفس شود .
7. از برنامه های آموزشی و ورزشی , نتایج انسانی و تربیتی به دست آورد و بخصوص کودکان استثنایی را تا سر حد کمال یاری دهد .
مهارتهای مفید بدنی
برنامه تربیت بدنی باید به گونه ای طرحریزی شود که کودکان را بر تسلط کامل بدن خود قادر سازد و آنان بتوانند مهارتهای لازم بدنی را کسب کنند . حرکتهای ورزشی بایدمتضمن کارایی , چابکی و نیرومندی بدن باشد و مربیان ورزشی باید چنین مهارتهای لازم را جزء برنامه های تربیت بدنی منظور کنند . این مهارتها عبارتند از :
الف ) تسلط بر عضله ها و حرکتهای بدن . تسلط بر عضله ها و حرکتها ی بدن ، به معنای اداره کردن بدن در نهایت استفاده از آن در موقع اجرای حرکت است . حفظ تعادل و اداره کردن و هماهنگی اعضا و عضله های بدن هنگام اجرای حرکتهای ورزشی ، نشانه تسلط ورزشکار بر بدن خویش است . در این برنامه کودک می اموزد ، موقع اجرای حرکتهای تعادلی ، دوها ، پرشها و حرکتهای ورزشی با وسایل ورزشی بر بدن خود تسلط داشته باشد .
اداره و حفظ تعادل بدن ، نتیجه اجرای حرکت صحیح حرکتها و تسلط داشتن بر بدن خود ، لذت می برد و با شوق زیاد جهت کسب مهارتهای لازم در اجرای حرکتهای صحیح ورزشی می کوشد .

ب ) مهارتهای بنیادی و پایه ای . مهارتهای بنیادی و پایه ای مهارتهای هستند که کودکان در بازیها و زندگی خود به کار می برند ؛ چنین مهارتهایی باید به سه قسمت اساسی تقسیم می شوند که عبارتند از :
1. مهارتهای لازم برای اجرای حرکتهای ورزشی بدون تغییر مکان ؛
2. مهارتهای لازم برای اجرای حرکتهای ورزشی با تغییر مکان ( راه رفتن ، دویدن و تغییر مکان دادن )
3. مهارتهای لازم برای اجرای حرکتهای ورزشی مرکب ( اجرای چند حرکت مختلف ورزشی با هم ) .
ج ) مهارتهای اختصاصی ورزشی . این گونه مهارتها بیشتر اختصاص به اجرای حرکتهای مختلف ورزشی مانند : بالانسها ، شیرینکاریها ، بازیهای ورزشی و اجرای حرکتهای هماهنگ و غیره دارد . این مهارتهای اختصاصی ورزشی ، بیشتر در کلاسهای آخر دبستان ضرورت پیدا می کنند.
د ) مهارتهای تخصصی و فنی . مهارتهای تخصصی و فنی در برنامه های فوق العاده ورزشی ، مسابقه های داخلی مدرسه و برنامه های باشگاههای ورزشی ایجاد می شود ، برگزاری مسابقه برای ایجاد و تقویت این مهارتها باید مورد توجه مربیان ورزشی قرار گیرد .
اهداف تربیت بدنی در ورزش
الف ) هدفهای بهداشتی و تندرستی
1. تامین سلامت و بهداشت بدن و تجهیز آن در برابر عوارض و بیماریها
2. تامین و تسهیل شرایط رشد و تقویت بدن در حد امکان و توان و رعایت جنبه اعتدال در آن
3. ایجاد ورزیدگی و هماهنگی در بین اعضا و اندامها به منظور برخوردار شدن از قدرت ، سرعت ، چابکی و مهارت
4. ایجاد مقاومت و افزایش میزان تحمل و عادت دادن آدمی به صبر و استقامت در برابر شداید و سختیها
5. دستیابی به قدرت ضبط ارادی اعضای بدن و به کار انداختن ارادی آنها
6. بازسازی و نوتوانی بدن به منظور رفع نقایص جسمی و نارساییهای فیزیکی و افزایش میزان کارآیی آن
ب ) هدفهای تربیتی و اخلاقی
1. پرورش روان و ایجاد زمینه برای استقلال شخصیت ، سعه صدر ، همت بلند ، ایثار و فداکاری ؛
2. دستیابی به مراتب قوت قلب ، جرات ، شهامت ، استقامت و پایداری و تقویت روحیه ؛
3. رشد و پرورش ، رغبتهای مثبت و جهت دهی آنها به سوی خیر و کمال
4. توجه به کرامات و والایی خود و خویشتنداری در برابر نابسامانیهاو مفسده ها
5. شناخت و مسئولیتهای انسانی و اسلامی و سعی در انجام دادن هر چه بهتر تکالیف و وظایف خود
6. افزایش توان و قدرت تصمیم گیریهای سریع ، عادلانه ، اقتصادی و مکناسب
7. رشد و پرورش توجه و دقت ، مقایسه و تشخیص و جهت دادن به آنها برای رسیدن به هدفهای مورد نظر
8. خودداری از پذیرش تحمیلی افکار و عقاید مذموم و ارشاد و هدایت دیگران در صراط مستقیم
ج) هدفهای روانی و اجتماعی
1. تقویت روان و افزایش توانمندی آن در مبارزه با هواهای نفسانی و غلبه بر حسادت ، خود پسندی و کینه توزی
2. تعدیل عواطف و در ضبط آوردن حالاتی چون خشم ، ستیز ، ترس و محبت
3. رفع عوارض روانی ناشی از نگرانیها ، انزواجوییها ، یاسها و ترسها
4. تعدیل رقابت و پذیرش اصول و ضوابط معقول در زندگی روزمره
5. دستیابی به شادابی و نشاط که همواره برای تداوم و رشد حیات ضروری است
6. پرورش شخصیت ، هوش و قوه کنجکاوی و دیگر ذخایر وجود انسان
7. متحقق ساختن امکانات بالقوه موجود در انسانها و بهره مند کردن انسان از ذخایر وجودی خویش
8. شناخت اصول و قانونمندیها و تبعیت از آنها به هنگام برخوردهای فردی و اجتماعی
9. تمرین تشکل و تحزب و تن دادن به سازماندهی و تعاون برای پیشبرد اهداف و عادت به انضباط و دقت در امور

د ) هدفهای حرکتی و مهارتی
1. شناخت استعدادهای حرکتی و پرورش و شکوفایی آنها و دیگر قابلیتهای فطری و استعدادهای خدادادی
2. شناخت ، قدردانی و تقویت حس زیبا شناختی در حرکات
3. یادگیری مهارتهای حرکتی و ورزشی و ایجاد هماهنگی عصبی و عضلانی
4. بهره مند شدن از فعالیتهای حرکتی و جسمی در گذراندن سالم اوقات فراغت
کودکان بین شش تا نه سال
به تربیت بدنی این دوره سنی از نظر اهمیت و تاثیر آن بویژه در سالهای اخیر توجه خاصی شده است ؛ زیرا در این سالهاست که شخصیت کودک به کمک برنامه های تعلیماتی رشد می کند . معلم باید با ویژگیهای اساسی کودکان در این سالها ، مانند ابداع و ابتکار، توجه مخصوص به خود و اشتیاق بسیار به انجام دادن کار آشنا شود و به تقویت و پرورش آنها بپردازد . جایی که کودکستان یا دوره آمادگی وجود ندارد برنامه های ورزشی آن ، باید در حد امکان جزء فعالیتهای سال اول دبستان منظور و اجرا گردد.
بزرگترین تغییر برنامه های ورزشی دبستانی امروز ، این است که در این مرحله ، بازیها اهمیت گذشته را ندارد ؛ زیرا کودکان باید حرکتها و فعالیتهای مبنایی بسیاری را اجرا کنند تا در سالهای بعد بتوانند با توانایی و تجربه بیشتر ، به اجرای بازیها بپردازند . گنجاندن انواع مختلف فعالیتهای ورزشی ، با توجه به ذوق و تواناییهای متفاوت کودکان در برنامه های ورزشی ، ضروری است و باید در حد امکان در نظر گرفته شود .

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله تفنگ گلنگدنی چند فشنگه در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله تفنگ گلنگدنی چند فشنگه در pdf دارای 27 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله تفنگ گلنگدنی چند فشنگه در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله تفنگ گلنگدنی چند فشنگه در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله تفنگ گلنگدنی چند فشنگه در pdf :

در ابتدای عرضه اینگونه تفنگها به بازار ،بسیار از تیر اندازان ترکیب این تفنگها را ترکیبی نا متجانس می دانستند،زیرا تیر اندازی با تفنگ ساچمه زنی تداعی کننده ((سرعت عمل)) است.حال آنکه تفنگ گلنگدنی در مقایسه با تفنگ دستکش یا نیمه خودکار ،بسیار کند کار می کند .لیکن این تفنگها که معمولا با خشاب سه فشنگه تغذیه می شوند،به دلیل ارزانی قیمت در مقایسه با تفنگ های دستکش یا نیمه خودکار ، برتری نسبی در مقایسه با تفنگهای تک تیر وموثر بودن در کار برد های ویژه مانند تیر اندازی تک گلوله به شکار بزرگ ،با گذشت زمان جای خود را در بازار گشودند وخلا بین تک تیر ودستکش یا نیمه خودکار را پر کردند.

به نظر کارشناسان این نمونه تفنگ ها مناسبترین وارزان ترین نوع تفنگ ((تک گلوله )) زنی محسوب می شوند.

سلاح

تفنگ دو لول :
از قدیمیترین انواع ساچمه زنی است وگر چه نوع دو لول ((رویهم)) تنها در چند دهه اخیر به بازار عرضه شده است،با این حال هر دو ،در انواع کالیبر و ترکیب کالیبر های ساچمه زنی وگلوله زنی ساخته شده اند . مادامی که شکار پرنده مورد نظر شکارچی باشد ،تفنگ دو لول به ویژه نوع((رویهم)) آن بهترین نوع ساچمه زنی است.
لیکن چنانچه کار برد های دیگری در نظر باشد ،به دلیل محدودیت ظرفیت فشنگ ومشکل نصب دوربین ،باید به سایر انواع ، مانند گلنگدنی ،دستگش یا نیمه خودکار روی آورد .
فشنگهای ساچمه زنی برای کاربرد ها و شکارهای متفاوت

تفنگهای ساچمه زنی یک لول:
انواع یک لول عبارتند از یک لول کمر شکن ،گلنگدنی تک تیر، گلنگدنی
امروزه تنوع مجموعه تفنگهای گلوله زنی گلنگدنی،شگفت انگیز است وچنانچه امکان دسترسی به انواع آن باشد ،انتخاب تفنگ مناسب ،کاری مشکل خواهد بود .تنوع کالیبر تفنگهای گلنگدنی به تنهایی از مجموع کالیبر انواع دیگر بیشتر است.

دستگاه پرتاب بشقاب

تفنگهای ساچمه زنی دستکش یا نیمه خودکار
در مورد سرعت یا نواخت تیر اینگونه تفنگها ، همان حقایق در مورد تفنگ های ساچمه زنی دستکش یا نیمه خودکار نیز صادق بوده ونیازی به بحث اضافی نیست.
طبیعتا تیر اندازانی که از تفنگهای گلوله زنی دستکش یا نیمه خودکار استفاده می کنند به دلیل آشنایی وعادتی که به این مکانیسم دارند ،تفنگ ساچمه زنی خود را نیز از همان نوع انتخاب خواهند کرد.باید گفت که عده کثیری از شکارچیان مکانیسم نیمه خود کار را نه تنها به دلیل نواخت سریع تیر ،بلکه بدلیل کاهش لگد محسوس آن ،مکانیسم ها ترجیح می دهند.

حسن دیگر تفنگ های دستکش یا نیمه خود کار ، سهولت نصب((چوک سر لوله))یا ((سر لوله خاندار)) بر روی آنها وسهولت تعویض لوله های اضافی خاندار یا بی خان ،می باشد.قابلیت انعطاف ،سرعت یکنواخت تیر وظرفیت زیاد خزانه فشنگ،این دو نوع تفنگ را((همه کاره)) ومحبوب شکارچیان کرده است.

تفنگ ساچمه زنی متناسب
در مبحث مربوط به قنداق تفنگ اهمیت بیش از حد متناسب بودن قنداق با ویژگی جسمی تیر اندازی ،به ویژه در تیر اندازی با تفنگ ساچمه زنی(هوازنی) بیان شد. تفنگ متناسب، تفنگی است که به راحتی وروانی به روی دست بیاید،قنداقش خود به خود در روی شانه تیر انداز قرار می گیرد،گونه تیر انداز روی شانه قنداق جا بگیرد وچشم وی بی هیچ تلاشی در امتداد لوله (لوله های ) تفنگ قرار بگیرد.

چنانچه تفنگی را که برای اولین بار آزمایش می کنید واجد چنین ویژگی هایی باشد ،آن تفنگ متناسب با ساختار جسمی شما است وگرنه یا باید اندازه وشکل قنداقش را تغییر داد تا با ویژگی های بدنی شما متناسب شود یا به فکر تفنگ دیگری باشید.
در کشور های غربی که خریدار می تواند به فروشگاه های مختلف برود ودر هر فروشگاهی که تا فروشنده امیدوار باشد که خریدار قصد خرید دارد ،تفنگهای مختلف را آزمایش کند وحتی با تفنگی که تقریبا پسندیده است چند تیر بیندازد ،یافتن تفنگ متناسب مشکل بزرگی نیست وبا سر کشیدن وپرسه زدن در چند فروشگاه وآزمایش تفنگ مختلف ،هر کس سر انجام می تواند تفنگ متناسب خود را بیابد.

در کشور ما وضع چنین نیست به دلیل کمی عرضه وبالا بودن تقاضا ،معمولا شکارچی حق انتخاب ندارد ومجبور است تفنگی که برای فروش عرضه شده به هر تقدیر ،خریداری کند .در این شرایط به احتمال بیش از 50 درصد ،تفنگ خریداری شده با ویژگیهای بدنی خریدار کاملا هم آهنگ نیست.

مشخصه برخی از کلت ها

Beretta S.p.A. via Beretta 18, 25063 Gardone V.T. (BS) کالیبر: 22

Smith & Wesson 2100 Roosvelt Avenue 01102 Springfield Massachusset
کالیبر: 38 special

Smith & Wesson 2100 Roosvelt Avenue 01102 Springfield Massachusset
کالیبر 38 Special

Colt Firearms P.O. Box 1868 06101 Hartford Connecticut
کالیبر: 45 ACP-HP

شمایی از قرار گرفتن فشنگ در خشاب کلت

تفنگهای دستکش
در حالیکه وینچستر ،ساوج ومارلین در زمینه ساخت تفنگهای اهرمی فعالند ، رمینگتون در واقع انحصار ساخت وتولید تفنگهای دستکش را در اختیار دارد.امکان مسلح کردن سریع این تفنگ پس از تیر اندازی هرفشنگ،تیر اندازی پیاپی سریع را مسیر می سازد.در این تفنگ دست نگهدارنده قبضه ،پس از هر تیر اندازی در جای خود ثابت می ماند وتیر انداز با دستی که پیش قبضه را نگه داشته ،آنرا به عقب کشیده وسپس به جلو می راند وبا همین عمل ساده وسریع ،پوکه فشنگ تیر اندازی شده را خارج و فشنگ جدیدی را به جان لوله وارد کرده وتفنگ را برای تیر اندازی بعدی آماده می سازد.

این نوع تفنگ از نظر سرعت نواخت تیر،بعد از تفنگهای نیمه خودکار سریعترین نوع تفنگهای این گروه هستند.

موضوعات : تفنگ هجومی سی زد 58 ، تاریخ تکامل اسلحه ، تفنگ هجومی سار 21 ، تفنگهای شکاری سی زد ، تفنگهای ساچمه زنی فرانچی و بنیلی ، روولور تاروس ، تفنگ تک تیر انداز اس اس جی پلیس ، سلاح کمری گلوک 36 ، سلاح کمری برونینگ ، تفنگ ساچمه زنی نیو زکیاد ، آشنایی با تیر و کمان ، آشنایی با دارت ، تفنگ ام 16 ، آشنایی با سلاحهای رزمی ژاپن – سای ، تپانچه ورزشی والتر ، تفنگهای بادی والتر ، مسلسل دستی برتا مدل 12 اس ، سلاح کمری برتا مدل 92 اف اس و معرفی محصولات جدید

کاریرد سلاحها برای شکارهای خاص :

در این مطلب به سلاحهای آتشین (Firearms) و به اصطلاح گرم می پردازیم. به عبارت دیگر سلاحهای دیگری نیز برای شکار مورد استفاده قرار می گیرند مثل تیرو کمان یا نیزه که مورد بحث ما نیست.
در این مطلب فقط به تفنگهای شکاری که در ایران قابل استفاده هستند می پردازیم. تپانچه ها (Handguns) و سلاحهای نظامی مورد نظر نیستند. البته توضیح خواهم داد که برخی از تفنگها هم هستند که با وجود آزادی خرید و فروش، مجوز شکار ندارند.

در اینجا به سلاحهای قدیمی یعنی تفنگهای سرپر (Muzzle Loader) اشاره نمی شود و فقط تفنگهای ته پر (Breach Loader) بررسی می شوند. در گذشته که فشنگ بصورت امروزی مرسوم نشده بود، باروت و گلوله از سر لوله داخل لوله ریخته می شد و با سنبه فشرده می شد و در ابتدای لوله هم چاشنی یا سنگ چخماق از طریق سوراخ کوچکی، باروت را منفجر می کرد. به این نوع سلاحها سرپر می گفتند. امروزه در سلاحها از فشنگ استفاده می شود که فشنگ در ابتدای لوله قرار داده شده و در آنجا مهار می شود. با مکانیزمهای مختلفی، چاشنی انتهای فشنگ منفجر شده و باروت را منفجر کرده و گلوله یا ساچمه ها را پرتاب می کند.
• مسلم آنکه اطلاعات ارائه شده، بعضا از منابع داخلی و عمدتا از منابع خارجی استفاده شده است. البته سعی شده است مطالب به نحوی ارائه شود که با شرایط کشورمان متناسب باشد. همچنین تصاویر مورد استفاده، از طریق اینترنت و از منابع خارجی تهیه شده است.

انواع تفنگهای شکاری
اگر از تعریف تفنگ که عموما با آن آشنایی دارند بگذریم، باید گفت که بطور کلی دو نوع تفنگ شکاری وجود دارد: تفنگ گلوله زنی (Rifle) و تفنگ ساچمه زنی (Shotgun). تفنگهای گلوله زنی برای پرتاب یک عدد گلوله(Bullet) سربی که عمدتا دارای روکش برنجی یا مسی هستند به کار می رود و تفنگهای ساچمه زنی برای پرتاب تعدادی ساچمه (Shot) سربی بکار گرفته می شوند. بدین ترتیب سلاحهای گلوله زنی دقیق و در عین حال مخربتر از تفنگهای ساچمه زنی هستند. از طرف دیگر تفنگهای ساچمه زنی نیاز به هدف گیری دقیق ندارند و لذا با این نوع تفنگها می توان اهداف متحرک را بهتر مورد هدف قرار داد، با این حال برد مفید این سلاحها بسیار کمتر از سلاحهای گلوله زنی هستند.

ذکر این نکته ضروری است که بعضی از افراد تفنگهای بادی را تفنگ ساچمه زنی می نامند. در واقع این دو از یکدیگر متمایز هستند. اگرچه تفنگهای بادی هم نوعی ساچمه سربی پرتاب می کنند اما از آنجا که انرژی آنها از هوای فشرده تامین می شود لذا به آنها تفنگ بادی گفته می شود (Air Rifle).

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی بررسی شبکه های نظیر به نظیر در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی بررسی شبکه های نظیر به نظیر در pdf دارای 123 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی بررسی شبکه های نظیر به نظیر در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

 

بخشی از فهرست مطالب پروژه پروژه دانشجویی بررسی شبکه های نظیر به نظیر در pdf

 فصل اول: مقدمه‌ای بر شبکه‌های  نظیر به نظیر (peer to peer network)

نظیر به نظیر چیست؟

اشتراک منابع کامپیوتری و سرویسها با تبادل مستقیم بین سیستمها

مقیاس‌پذیری

قابلیت اعتماد

انواع شبکه‌های نظیر به نظیر

چارچوب‌های شبکه‌های نظیر به نظیر

کاربردهای شبکه نظیر به نظیر

شبکه نظیر به نظیر و تامین کننده‌های سرویس

کاربردهای شبکه نظیر به نظیر

اجزای معماری شبکه نظیر به نظیر در  Winsows

تشخیص نام وکشف نظیر با PNRP

نام نظیرهاوPNRP ID S

تعیین نام PNRP

سنجش تعیین نام نظیر در کشهای چند سطحی

Graphing

نگهداری گراف

ایجاد ارتباط با یک گراف

قطع ارتباط از گراف

تشخیص و تعمیر جز در گراف

امنیت گراف

Gruoping

نام نظیرها

گواهی اعضای گروه (GMCs)

انتشار GMC

سیاستهای امنیت

ایجاد یک گروه

پیوستن و ایجاد ارتباط با یک گروه

فصل دوم - توپولوژیهای شبکه نظیر به نظیر

توپولوژی مرکزی

انواع توپولوژیهای دیگر

سطوح نظیر‌به‌نظیر

بنیانهای نظیر‌به‌نظیر

قابلیت همکاری

امنیت

اطلاعات

مدیریت مدارک

همکاری

فایلها

پهنای باند

افزایش‌ بار

استفاده مشترک از پهنای باند

سیکلهای پروسسور

اجتماع نظیر به نظیر

بازسازی زنجیره ارزشها

سوارکاری آزاد و مسئولیت

نتیجه

کاهش هزینه‌های مالکیت

مقیاس‌پذیری

شبکه‌های adhoc

فصل سوم - Napster  و Gnutella

ساختار پیام داده Napster

قالب‌بندی

ابلاغ فایل اشتراکی میزبان

پاسخ و پاسخ‌جستجو

درخواست دانلود

انتقال فایل

دانلود با دیوار آتش

پیاده‌سازی

Gnutella

ساختار Gnutella

پروتکل Gnutella

سرآیند توصیفگر

قوانین

انعطاف‌پذیری

کارایی و مقیاس‌پذیری

قابلیت اعتماد

Fast Track

پروتکل  Fast Track

ساختار OpenFT

پروتکل OpenFT

مقایسه

فصل چهارم - تهدیدهای امنیت داده در شبکه‌های نظیر‌به‌نظیر

تاثیر اشتراک فایل بر امنیت پایگاه داده

استخراج داده های حساس و مهم ازپیامهای ODBC

جملات اخلال در سرویس دهی (DOS)

مولفه های غیر قابل اعتماد در شبکه

نتیجه گیری

فصل پنجم - امنیت و قابلیت اعتماد در سیستمهای نظیر‌به‌نظیر

قابلیت اعتماد و امنیت

اعتماد چیست؟

اعتماد به عنوان یک پدیده اجتماعی

هویت

احراز هویت

سیستمهای پیشنهادی

هویتهای متعدد

زمینه های اجتماعی

قوانین

انتقال قابلیت اعتماد

زمان به عنوان یک زمینه

 

 

مقدمه
مسئله امنیت در سیستمهای نظیر‌به‌نظیر را می‌توان از نقطه نظر قابلیت اعتماد مورد بحث قرار داد. سیستمهای نظیر‌به‌نظیر چالشهای ویژه‌ای در مورد قابلیت اعتماد علاوه بر سایر سیستمهای اجتماعی-تکنیکی  ارائه می‌دهند و سه محیط کلیدی مهم را معرفی‌ می‌کنند: هویت-زمینه‌ اجتماعی -منع و تهدید. بررسی این سه محیط شیوه‌ای مناسب را برای درک بهتر طراحی و پیاده سازی و اجرای سیستمهای نظیر‌به‌نظیر ارائه می‌دهد.
قابلیت اعتماد و امنیت:
سیستمهای نظیر‌به‌نظیر موجودیتهای متفاوتی را برای اخذ تصمیم در مورد چگونگی بر هم کنش و رفتار با یکدیگر نیاز دارند. این تصمیمات در واقع همان تصمیمات امنیتی است. علاوه بر این خود سیستمها نیز برای اجرای نوع خاصی از برهم کنش یا تصمیمات خاص در مورد آن تنظیم شده‌اند. تمامی اینها تصمیماتی درباره قابلیت اعتماد هستند.
در سیستمهای نظیر‌به‌نظیر، باید بدانیم که چگونه می‌توان به یک هویت دیگر در سیستم اعتماد کرد. قابلیت اعتماد وقتی در مورد سیستمهای توزیع شده و مخصوصاً سیستمهای نظیر‌به‌نظیر صحبت می‌شود اهمیت بیشتری می‌یابد. این بخش نشان می‌دهد که چگونه قابلیت اعتماد و امنیت در نوع خاصی از سیستمهای نظیر‌به‌نظیر با هم ترکیب می‌شوند و بعضی از راههای درک فرضیات در مورد قابلیت اعتماد که به امنیت در سیستم کمک می‌کند و یا مانعی را برای آن بوجود می‌آورد را نمایش می‌دهد.
چرا اعتماد موضوع مهمی‌ است؟
یک روش برای ایجاد اعتماد در یک سیستم توسط ولدمن  و روبین  در سال 2001 مطرح شد" ما بیشتر از آنکه به قابلیت اعتماد علاقه‌مند باشیم به طراحی سیستم مایلیم. بنابراین دوست داریم سیستمهایی را طراحی کنیم که در آن هیچ کس نیاز به اعتماد به جنبه‌ای از سیستم نداشته باشد...".
هدف در سیستمهای معتمد آن است که در آن هر هویت به دیگری اعتماد داشته باشد. از آنجا که این مسئله غیر ممکن است سعی در استفاده از ساختار شهرت  و کاهش خطر برای ایجاد اعتماد افزایش می‌یابد.
اعتماد بطور صریح یا ضمنی مؤلفه‌ای کلیدی در سیستمهای نظیر‌به‌نظیر به شمار می‌رود. در نیتجه درک نیازها، هزینه‌ها و بررسی آن جهت طراحی و پیاده‌ سازی و اجرای چنین سیستمهایی لازم است.
در این بخش از یک سیستم نظیر‌به‌نظیر کامل به صورت سیستمی باسلسله مراتب کامل، ارتباطات کامل بین هویتها و اجازه استفاده از تمامی منابع محلی نظیر‌ها (ذخایر یاپروسسها) استفاده می‌کنیم. اگر چه چنین سیستمی وجود ندارد اما هدف نگاه به برخی از مسائل امنیتی است که در چنین محیطی به ‌وجود می‌آید. سیستمهای دیگر می‌توانند به عنوان زیر مجموعه از این سیستم و یا سیستم اصلاحی آن استفاده کنند.
یکی از بزرگترین مشکلات در درک امنیت سیستم های نظیر به نظیر این است که مدل امنیت توضیح داده شده متفاوت از برخی سیستم های دیگر است. بسیاری از سیستم ها دارای یک هویت مرکزی هستند که تامین کننده امنیت درآنها می باشد. بدون هویت مرکزی تامین کننده امنیت  نیازها و فرضیات درباره امنیت نه تنها در زیر بنای سیستم بلکه در مدل برهم کنش هویت ها نیز باید مد نظر قرار گیرد. در بسیاری از سیستم ها فرض می شود که مهاجمان از خارج سیستم وارد آن می شوند و مهاجمان داخلی تا حد امکان قابل شناخت و کنترل می باشند در نتیجه باید داروهای مهاجمان را نیز در مرحله طراحی در نظر گرفته شود.
اعتماد چیست؟
در تفکر در مورد امنیت هویتهای مختلفی مورد نیازند که در درجات مختلف به یکدیگر اعتماد دارند. بیان داشتن سخت افزار ایمن یا داشتن مدیر شبکه معتمد که می تواند قوانین خوبی را برای شبکه اتخاذ کند آسان است اما به شرط آنکه معنای ایمن و معتمد بودن کاملا مشخص باشد. براساس تعریف ستومکا   (1999) اعتماد شرط بندی درباره فعالیتهای تصادفی و مشروط آتی دیگران است یا شاید اعتماد یک راه رسیدگی به خطرات در دنیای واقعی است. اعتماد در این فصل به معنی سطح خاص انتظارات یک هویت است که سایر هویتها درباره آن یک فعالیت را یا انجام می دهند یا نمی دهند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق روانشناسی یادگیری در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق روانشناسی یادگیری در pdf دارای 102 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق روانشناسی یادگیری در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق روانشناسی یادگیری در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق روانشناسی یادگیری در pdf :

یادگیری تغییر نسبتا دایمی در رفتار است که در نتیجه تمرین حاصل شده است. تغییراتی در رفتار که حاصل‌اش (و نه تمرین) ، با شرایط موقت جاندار (مثل خستگی یا حالات ناشی از مصرف برخی داروها) باشند مشمول این تعریف نمی‌شود
نقش یادگیری در همه صحنه‌های زندگی نمایان است. یادگیری نه تنها در آموختن خاص مطالب درسی ، بلکه در رشد هیجانی ، تعامل اجتماعی و حتی رشد شخصیت نیز دخالت دارد. مثلا یاد می‌گیریم از چه چیزی بترسیم، چه چیز را دوست بداریم. چگونه مودبانه رفتار کنیم و چگونه صمیمیت نشان دهیم.
انواع یادگیری
از چهار نوع یادگیری مشخص می‌توان گفتگو کرد. این چهار گروه شامل خوگیری ، شرطی سازی کلاسیک ، شرطی سازی عامل و یادگیری پیچیده است که هر کدام را بطور مختصر توضیح می‌دهیم.
خوگیری
خوگیری ساده ترین نوع یادگیری است و آن عبارت از نادیده گرفتن محرکی است که با آن مانوس شده‌ایم، یا پیامد مهمی برای ما ندارد. به عنوان مثال ما به صدای تیک تک ساعت عادت کرده‌ایم لذا یاد گرفتن اینکه صدای تیک تاک ساعت تازه‌ای را نشنویم نمونه‌ای از خوگیری است.
شرطی سازی کلاسیک
شرطی سازی کلاسیک یعنی پیوند دادن دو محرک در اثر مجاورت. پس از آن که محرک خنثی (محرک شرطی) چند بار با محرک غیر خنثی (محرک غیر شرطی) ، محرکی که بطور طبیعی و ثابت پاسخی ایجاد می‌کند، همراه شد، از خنثی بودن ساقط می‌شود و می‌تواند به تنهایی همان پاسخ را ایجاد کند. مثلا نوزاد یاد می‌گیرد که دیدن پستان مادر ، چشیدن شیر را در پی دارد.
شرطی سازی عامل
طبق نظریه شرطی شدن عامل ، ارگانیسم یاد می‌گیرد که رفتار تقویت شده را تکرار کند. اولین پاسخهای درست با کوشش و خطایی تصادفی یا با راهنمایی فیزیکی یا کلامی حاصل می‌شود. رفتارهای تقویت شده ، با فراوانی بیشتر ظاهر می‌شوند. مثلا کودک می‌آموزد که کتک زدن خواهر یا برادر سرزنش والدین را به دنبال دارد.
یادگیری پیچیده
این نوع یادگیری متضمن چیزی بیش از تشکیل پیوندها است. مثلا بکار گیری راهبرد معینی برای حل یک مسئله یا طراحی یک نقشه ذهنی از محیط خود.
اساس عصبی یاد گیران
پژوهشگران عقیده دارند که اساس عصبی یادگیری را باید در تغییرات ساختاری دستگاه عصبی جستجو کرد و به همین سبب بیش از پیش به بررسی این تغییرات در سطح پیوندهای عصبی پرداخته‌اند

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی بررسی و مقایسه نگرش مردان و زنان مجرد معلول نسبت

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی بررسی و مقایسه نگرش مردان و زنان مجرد معلول نسبت به ازدواج با افراد سالم در pdf دارای 90 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی بررسی و مقایسه نگرش مردان و زنان مجرد معلول نسبت به ازدواج با افراد سالم در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

مقدمه
معلولیت از جمله عوامل و نقایص مختل کننده است که می تواند در تمامی ابعاد زندگی انسان اثر گذاشته و در صورت هدایت نشدن، انسان را به پائین ترین مراحل انسانی اش نازل گرداند.
امروزه واژه معلول به افرادی تعلق پیدا می کند که توانائی پائین تری از حد طبیعی، که ناشی از یک نارسائی کالبد شناختی می باشد را دارا می باشند و در نتیجه مشکلات زیادی در همسان سازی با افراد همسن و سال خود پیدا می کنند.آنچه که باید در تعریف معلولیت در نظر گرفته شود تفاوتی است که بین واژه Handi.capped و کلمه Disability وجود دارد کلمه Disability به معنی نقص،و کلمه Handi.capped بعنوان بی فایدگی اجتماعی معلولیت بیان شده است.در اکثر پژوهشهای مربوط به معلولین کلمه Disability را بیشتر به کار برده اند تا، بار ارزشی Handi.capped را دارا نباشد.


منابع :
اسلامی نصب ، علی (1372) . روان شناسی جانبازی و معلولیت . انتشارات صفی علیشاه .
حلم سرشت ، پریوش و دل پیشه ، اسماعیل (1371).توانبخشی و بهداشت معلولین . انتشارات چهر .
ساروخانی ، باقر (1375) . مقدمه ای بر جامعه شناسی خانواده . انتشارات سروش اصفهان .
شریفی ، حسن پاشا(1371). روشهای آماری در روان شناسی ، علوم تربیتی ، اجتماعی و ... ( علوم رفتاری ) . انتشارات دانا .
صانعی ، صفدر (1349) . بهداشت ازدواج از نظر اسلام . انتشارات بهار .
کلدی ، محمد رضا (1375) و پایان نامه کارشناسی بررسی مشکلات زناشویی معلولین .
نامنی ، محمد رضا (1363) . سیری گذرا در آموزش و بهزیستی معلولین بینایی . تهران : چاپ رودکی .
هالاهان ، دنیل ، پی وکافمن ، جمیز ، ام (1373) . کودکان استثنایی . ترجمه جوادیان ، مجتبی . مشهد : انتشارات آستان قدس رضوی .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   56   57   58   59   60   >>   >