مقاله در مورد بررسی اماری سطح نمرات فیزیک دو کلاس تجربی در یک دب

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله در مورد بررسی اماری سطح نمرات فیزیک دو کلاس تجربی در یک دبیرستان فایل ورد (word) دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله در مورد بررسی اماری سطح نمرات فیزیک دو کلاس تجربی در یک دبیرستان فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد بررسی اماری سطح نمرات فیزیک دو کلاس تجربی در یک دبیرستان فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله در مورد بررسی اماری سطح نمرات فیزیک دو کلاس تجربی در یک دبیرستان فایل ورد (word) :

بررسی اماری سطح نمرات فیزیک دو کلاس تجربی در یک دبیرستان

این مقاله دارای تصاویر است که در سایت قابل نمایش نیست
مقدمه
هدف از انجام این پروژه بررسی سطح نمرات فیزیک دو کلاس تجربی در یک دبیرستان است می خواهیم بدانیم سطح نمرات کدام کلاس بالاتر بوده برای این کار ابتدا لیست نمرات فیزیک را از دبیر مربوطه تهیه کرده و بعد از انجام عملیات آماری لازم شامل :
الف – کشیدن جدول فراوانی :
ب- رسم نمودارها (میله ای – مستطیلی – چند بر – دایره ای – س

اقه وبرگ و جعبه ای )
ج- شاخص های مرکزی (مد ،میانه ، میانگین وزن دار، میانگین جدول فراوانی ، واریانس ، انحراف معیار و ضریب تغییرات)
به بررسی سطح نمرات دو کلاس پرداختیم.
در اینجا، جا دارد از استاد فیزیک سرکار خانم الهامی کمال تشکر را داشته باشیم که بدون همکاری ایشان به پایان رساندن این پروژه میسر نبود.

الف- جدول فراوانی :
برای کشیدن جدول فراوانی جمعاً 24 نفر را از هر دو کلاس به طور تصادفی انتخاب کرده و آن را در سه دسته طبقه بندی نموده و عملیات آماری لازم را انجام دادیم :
دادهای کلاس سوم تجربی (1)
11-14-14-14-16-17-17-17-18-18-18-19

داده های کلاس سوم تجربی (2)
9-9-10-11-12-15-16-16-16-17-18-18
جدول فراوانی 1=
به پایین جدول مراجعه شده

فراوانی تجمعی

درصد فراوانی نسبی

فراوانی نسبی

مرکز دسته

فراوانی مطلق

خط ونشان دسته ها
1

1 1
4

3 111
12

8 1111
111
12 جمع کل

لطفاً این مورد را به بالای جدول اضافه کنید
کوچکترین
دامنه تغییرات
بزرگترین داده ها
تعداد طبقات
طول دسته
دسته ما :
برای چگونگی دسته بندی باید ابتدا از فرمول استفاده کرده و دامنه تغییرات را بدست آوریم بعد از بدست آوردن دامنه ی تغییرات باید بفهمیم که داده ها یمان را در چند دسته طبقه بندی کرده و طول طبقات را چگونه بدست آوریم برای پیدا کردن طول طبقات از فرمول استفاده کرد طول طبقات به ما نشان می دهد که هر دسته باید چند تا چند تا بالا رود . تعداد دسته ها را هم همان طور که قبلاً ذکر شده در نظر گرفتیم .
خط و نشان :
خط و نشان در جدول فراوانی نشان دهنده میزان داده های آن دسته در کل داده هاست که با خطوطی مشخص می شود در کشیدن خط و نشان برای هر عدد یک خط گذاشته می شود تنها موردی که قابل تذکر است در عدد پنج خط پنجم چهار خط اولیه را قطع می کند (1111) این علامت عدد 5 را نشان می دهد)

فراوانی مطلق : فراوانی مطلق در واقع همان خط و نشان است که میزان فراوانی داده های دسته ی مورد نظر را در کل داده ها به ما نشان می دهد با این تفاوت که در فراوانی مطلق میزان با عدد مشخص می شود.

مرکز دسته :
برای بدست آوردن مرکز دسته از فرمول استفاده می کنی

م طریقه ی استفاده کرده به این صورتی است که کران بالایی و پایینی هر دسته را باهم جمع و بر دو تقسیم می کنیم .
فراوانی نسبی و درصد آن برای بدست آوردن فراوانی نسبی از فرمول استفاده می کنیم همان طور که فرمول نشان می دهد باید فراوانی مطلق را به کل فراوانی ها ( جمع همه فراوانی یا میزان کل داده ها) تقسیم نموده و برای بدست آوردن درصد آن کافی است عدد به دست آمده از فراوانی نسبی × 100 کنیم
فراونی تجمعی :
فراوانی تجمعی

درصد فراوانی نسبی

فراوانی نسبی

مرکز دسته

فراوانی مطلق

خط ونشان دسته ها
4

4 1111
5

1 1
12

7 1111
11

فراوانی تجمعی هر دسته برابر با مجموع فراوانی های دسته های قبل و فراوانی آن دسته است که نکته ی قابل ذکر است که فراوانی تجمعی دسته ی اول با فراوانی مطلق آن دسته و فراوانی تجمعی دسته ی آخر با جمع کل فراوانی ما برابر است .
جدول فراوانی 2

نتیجه :
پس از مقایسه دو جدول فراوانی این نتیجه بدست می آید که بیشتر نمرات کلاس دوم بین بازه بوده است در حالی که بیشتر نمرات کلاس اول بین بازه بوده است و این نشان دهنده است که کلاس (1) از نمرات بالاتری نسبت به کلاس دوم برخور دار بوده است .
نمودار میله ای 1

نتیجه : از دو نمودار بالا نتیجه می شود که کلاس 1 سیر صعودی را طی کرده است ولی کلاس 2 ابتدا سیر صعودی و بعد سیر نزولی و سپس سیر صعودی را طی کرده است و همین سیر نزولی سبب افت و عقب افتادن کلاس نبست به کلاس یک شده است .
2- نمودار مستطیلی :
برای رسم نمودار مستطیلی به دسته ها و فراوانی مطلق احتیاج داریم
نمودار مستطیلی –

2- نمودار مستطیلی :
برای رسم نمودار چند بر به مرکز دسته و فراوانی مطلق نیاز داریم .
نمودار مستطیلی :

نمودار چند بر

نمودار چند بر

نتیجه نمودار میله ای بدست آمده
4- نمودار دایره ای
برای رسم نمودار دایره ای به فراوانی مطلق در کل فراوانی ها احتیاج داریم .
نمودار دایره ای

نمودار دایره ای 2

نمودار ساقه وبرگ :
برای رسم این نمودار به دادها نیاز داریم.
برگ ساقه
14467778886 1

کلید نمودار

ساقه برگ 2
برگ ساقه
9 9 0
125666788 0 1
کلید نمودار

6- نمودار جعبه ای :
برای رسم نمودار جعبه ای احتیاج به میانه داریم که جز شاخص های مرکزی است بنابراین در اینجا به توضیح کمی در مورد میانه می پردازیم :
میانه = پس از مرتب کردن داده ها مقداری را که تعداد دادهای بعد از آن با تعداد دادهای قبل از آن برابر است میانه می نامیم چون اعداد ما زوج هستند بنابراین برای پیدا کردن میانه ی آنها باید میانگین دو عدد وسطی را بدست می آوریم
2- ولی اگر تعداد اعداد ما فرد بود فقط کافی بود عدد وسطی را بدست آوریم تامیانه را پیدا کنیم میانه 1
میانه2
11-14-14-14-16-17-17-17-18-18-18-19 (1
9-9-10-11-12-15-16-16-16-16-17-18-18 (2

نمودار جعبه ای 1
میانه
میانه ثسمت اول (چارک اول)
میانه قسمت سوم (چارک سوم)
نمودار جعبه ای 2
نتیجه : وجود در سمت راست نشان دهنده ی تمرکز داده ها در این قسمت است که در کلاس 1 بین بازه ی و در کلاس 2 بین باز ی قرار دارد.
ج: شاخص های مرکزی
1- حد: داده ای است که بین کل داده ها بیشترین فراوانی را داشته باشد.
2- میانه :
معرفی میانه در بخش نمودار جعبه ای صورت گرفته است.
3- میانگین :
برای بدست آوردن میانگین از فرمول استفاد

ه می کنیم این فرمول نشان دهنده ی این است که برای بدست آوردن میانگین باید داده ها را باهم جمع نموده و همه ی آن ها را بر کل داده

ا تقسیم کنیم.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله بررسی پایداری استاتیکی و دینامیکی شیروانی های سنگی تکیه گا

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی پایداری استاتیکی و دینامیکی شیروانی های سنگی تکیه گاهی پل بزرگ لالی فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پایداری استاتیکی و دینامیکی شیروانی های سنگی تکیه گاهی پل بزرگ لالی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پایداری استاتیکی و دینامیکی شیروانی های سنگی تکیه گاهی پل بزرگ لالی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پایداری استاتیکی و دینامیکی شیروانی های سنگی تکیه گاهی پل بزرگ لالی فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی و سومین کنفرانس ملی سد و نیروگاههای برق آبی

تعداد صفحات: 8

چکیده:

در این مقاله، با استفاده از نتایج مطالعات ژئوتکنیکی، پایداری شیروان یهای سنگی موجود در ناحیه کول ههای تکی هگاهی پل بزرگ لالی در حالت اشباع شدن بر اثر بالا آمدن سطح آب دریاچه سد گتوند، به روش مد لسازی عددی مورد بررسی و تحلیل قرار م یگیرد. تحلی لهای یاد شده در حالت دو بعدی، با استفاده از روش اجزای محدودFEM) تحت اثر بارهای وزنی و نیز شتاب ناشی از زلزله صورت گرفته و بر مبنای آن وضعیت پایداری شیروان یهای موجود در مصالح ماسه سنگی و گ لسنگیمحل تکی هگا ههای چپ و راست این پل بررسی و ارائه شده است. نتایج حاصل از این تحقیق نشان دهنده حاشیه ایمنی کافیاین شیروان یها در مقابل لغزش بوده و ضرایب اطمینان حاصل در شرایط استاتیکی و دینامیکی مقادیر قابل قبولی را ارائه م یکنند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله شناسایی بافتهای فرسوده و نامطلوب زیست محیطی با استفاده از

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله شناسایی بافتهای فرسوده و نامطلوب زیست محیطی با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی GIS نمونه موردی: محله اسلام آباد شهر زنجان فایل ورد (word) دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی بافتهای فرسوده و نامطلوب زیست محیطی با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی GIS نمونه موردی: محله اسلام آباد شهر زنجان فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی بافتهای فرسوده و نامطلوب زیست محیطی با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی GIS نمونه موردی: محله اسلام آباد شهر زنجان فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی بافتهای فرسوده و نامطلوب زیست محیطی با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی GIS نمونه موردی: محله اسلام آباد شهر زنجان فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: اولین همایش ملی حفاظت و برنامه ریزی محیط زیست
تعداد صفحات: 21
چکیده:
با توجه به اهمیت شناسایی بافتهای فرسوده شهری که علاوه برتأثیر بصری نامطلوب در شهرهای بزرگ و درحال پیشرفت، ضریب مقاومت پائینی در برابر بلایای طبیعی دارند و دارای مشکلات زیست محیطی بسیاریمی باشند، همچنین لزوم شناسایی آنها براساس معیارها و شاخصهای ارائه شده اولین قدم برای احیا و نوسازی این بافتها اتخاذ تدابیری جهت شناسایی و تهیه نقشه پهنه بندی، مساحت حدود و هزینه های بازسازی آن میباشد . محله اسلام آباد شهر زنجان که امروزه قدمت، نامقاوم بودن مصالح ساختمانی و فقر ساکنان، روزبه روز موجب فرسودگی بیشتر ساختار کالبدی آن گشته است . هدف از این پژوهش، بررسی و استخراج شاخصهایفرسودگی و آلوده زیست محیطی کلِّ بافت شهری درمحله اسلام آباد شهر زنجان است . داده های مورد استفاده، از بررسیهای میدانی، )GIS( هم پوشانی لایه های مربوطه، در سیستم نقشه ی کاربری اراضی ونگرش های کارشناسان و مهندسان شهرداری شهر زنجان فراهم آمده است . پس از آن که میزان فرسودگی منطقه، با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی و بر اساس هر کدام از شاخص ها، مشخّص شد و در جداولمربوطه نشان داده شد. در نهایت، کلّ لایه های مربوط به هرکدام از شاخص ها، در سیستم مذکور هم پوشانیشدند . نتیجه کار نشان داد که به ترتیب، شاخص نفوذپذیری، ریزدانگی و استحکام کالبدی مهم ترین عوامل مؤثر در شدت فرسودگی منطقه ی مورد مطالعه هستند . با توجه به مجموع داده ها در طی عملیات هم پوشانی، حدود 8549 درصد محدوده ی مورد مطالعه ، فرسودگی متوسط به بالا دارند

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

کارآموزی الکترونیک پست فشار قوی نیروگاه فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کارآموزی الکترونیک پست فشار قوی نیروگاه فایل ورد (word) دارای 43 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کارآموزی الکترونیک پست فشار قوی نیروگاه فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کارآموزی الکترونیک پست فشار قوی نیروگاه فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کارآموزی الکترونیک پست فشار قوی نیروگاه فایل ورد (word) :

بخشی از فهرست کارآموزی الکترونیک پست فشار قوی نیروگاه فایل ورد (word)

چکیده 7
فصل اول
ویژگی های شرکت 9
محدوده ی شرکت 9
خط مشی شرکت 10
فصل دوم:
چارک شرکت توزیع نیروی برق 15
پست فشار قوی نیروگاه 16
تقسیم بندی پست های فشار قوی 16
طرح های مختلف پست فشار قوی خارجی 24
شینه بندی پست 26
حفاظت ترانسفورماتور 27
فصل سوم
کلیدهای فشار قوی 32
انواع کلیدهای فشارقوی 32
مورد استعمال سکسیونر 33
انواع مختلف سکسیونر 34
انتخاب سکسیونر از نظر نوع مشخصات 35
کلید قابل قطع زیر بار 36
استعمال سکسیونر قابل قطع زیر بار 37
کلید قدرت 39
انواع کلیدهای قدرت 40
منابع 43

از پست‏های برق جهت رساندن انرژی الکتریکی از نیروگاه ها به محل های مصرف استفاده می شود.
پست‏های فشار قوی از لحاظ ساختمان به دلایل مختلفی از جمله متغییر بودن ولتاژ از KV1 تا KA380 و بالاتر، جریان نامی مختلف از KA10 تا KA15 و متنوع بودن نوع قطع و وصل کلید ها، مختلف بودن نوع شینها ،محل نصب و مورد استعمال آن متنوع و مختلف است. پست‏های فشار قوی را می‏توان بطور کلی به دو دسته داخلی و خارجی تقسیم کرد.
کلید ها وسیله ارتباط سیستمهای مختلف هستند و باعث عبور و یا قطع جریان می‏شوند. کلید ها باید به نوعی انتخاب شوند که بتوان آنها را در بدترین شرایط جوی براحتی بکار انداخت. شین ها (بخصوص وقتی از سیم استفاده می‏شود) و نقاط اتکای آنها (مقره و پایه ها) باید در مقابل تغییرات درجه حرارت و عوامل جوی پایدار و مقاوم باشند. بار برف را تحمل کنند و در اثر سرمای شدید خیلی کشیده نشوند و در درجه حرارت زیاد و در زیر اشعه مستقیم آفتاب (80 درجه سانتی گراد) زیاد شل و آویزان نگردد. کلیدهای فشار قوی را می‏توان بر حسب وظایفی که به عهده دارند به انواع مختلفی تقسیم کرد.
1- کلید بدون بار یا سکسیونر
2- کلید قابل قطع زیر بار یا سکسیونر قابل قطع زیر بار
3-کلید قدرت یا دیژنکتور
بدین ترتیب باید کلید فشار قوی در مقابل اثرات دینامیکی و حرارتی جریآن‏ها مقاوم باشد. البته برای اینکه ساختمان کلید ساده‏تر و از نظر اقتصادی مقرون به صرفه باشد ، اغلب استقامت الکتریکی و دینامیکی و حرارتی کلید را توسط دستگاه‏های حفاظتی تا حدودی محدود می‏کنند

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله سرعت،چالش اصلی ایمنی حمل و نقل جاده ای فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله سرعت،چالش اصلی ایمنی حمل و نقل جاده ای فایل ورد (word) دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سرعت،چالش اصلی ایمنی حمل و نقل جاده ای فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سرعت،چالش اصلی ایمنی حمل و نقل جاده ای فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سرعت،چالش اصلی ایمنی حمل و نقل جاده ای فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1385

محل انتشار: سومین کنفرانس منطقه ای مدیریت ترافیک

تعداد صفحات: 13

چکیده:

پرداختن به موضوع سرعت ،ارتباط با ایمنی و راهکارهای مدیریت آن از اهم موارد پرداخته شده در این مقا له است . اثرات سوء سرعت بالا ،تغیرات ناگهانی سرعت و فاکتورهای انتخاب سرعت توسط راننده به تفصیل (در قالب 5 فاکتور جاده ای، ترافیکی، انسانی ،محیطی و فنی )بیان می شود. اساسًا تعریفی از مدیریت سرعت ارائه شده و روشهای 5گانه آن ،شامل اعمال م حدودیت سرعت،روشهای فنی و مهندسی آرامسازی ترافیک،نظارت و اعمال قوانین و مقررات،آموزش و ارتقاء سطح فرهنگ عمومی و استفاده از تکنولوژی هوشمند به تفصیل بیان می گردد .ترسیم فلوچارت تعین محدودیت سرعت، محدودیت دینامیک سرعت ،معیارهای فنی و روشهای گوناگون آرام سازی ترافیک ،ابزار و روشهای اعمال قوانین و مقررات اعم از ابزار اتوماتیک و غیر اتوماتیک،آموزش و تبلیغات و انواع ادوات هوشمند قابل استفاده در وسایل نقلیه با هدف تطا بق سرعت با سرعت مجاز از اهم مباحث مطرح می باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   126   127   128   129   130   >>   >