مقاله معماری هوشمند راهکاری سودمند برای آینده ای پایدار (با بکار

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله معماری هوشمند راهکاری سودمند برای آینده ای پایدار (با بکارگیری مصالح هوشمند) فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله معماری هوشمند راهکاری سودمند برای آینده ای پایدار (با بکارگیری مصالح هوشمند) فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله معماری هوشمند راهکاری سودمند برای آینده ای پایدار (با بکارگیری مصالح هوشمند) فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله معماری هوشمند راهکاری سودمند برای آینده ای پایدار (با بکارگیری مصالح هوشمند) فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: کنگره بین المللی پایداری درمعماری و شهرسازی – شهر مصدر
تعداد صفحات: 10
چکیده:
روش های نادرست ساخت و ساز در جامعه امروزی که مسبب بیماری محیط زیست پیرامون است از یک سو و اثرات نامناسب اقتصادی ناشی از مصرف بالای انرژی از سوی دیگر، طراحی و توسعه پایدار در معماری را امری ضروری ساخته است. استفاده از تکنولوژی های جدید جهت کاهش مصرف انرژی های تجدید ناپذیر و نیز ذخیره انرژی های پایا از مباحث عمده ای است که در معماری پایدار مطرح می گردد و در این راستا طراحی ساختمان های هوشمند و استفاده از روش ها و مصالح خاص گامی مؤثر محسوب می شود. بهره وری بالا، استفاده مناسب و ذخیره انرژی، کاهش آلودگی ها و افزایش عمر بنا از جمله اهدافی است که با ساخت بناهای هوشمند حاصل می گردد. به همین منظور مصالح هوشمند به عنوان قسمتی از طراحی و معماری هوشمند ابزاری مناسب برای نیل به اهدف پایدار است. اینمقاله می کوشد تا با معرفی اجمالی معماری و مصالح هوشمند (با تأکیدی بر شیشه های هوشمند) گامی در جهت شناخت و معرفی سیستم های پایدار بردارد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله تکوین گل آذین و گل در گونه amaricana Phytolacca (سرخاب کول

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تکوین گل آذین و گل در گونه amaricana Phytolacca (سرخاب کولی) فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تکوین گل آذین و گل در گونه amaricana Phytolacca (سرخاب کولی) فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تکوین گل آذین و گل در گونه amaricana Phytolacca (سرخاب کولی) فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تکوین گل آذین و گل در گونه amaricana Phytolacca (سرخاب کولی) فایل ورد (word) :

مقاله تکوین گل آذین و گل در گونه amaricana Phytolacca (سرخاب کولی) فایل ورد (word) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان 1388 در زیست شناسی گیاهی از صفحه 37 تا 46 منتشر شده است.
نام: تکوین گل آذین و گل در گونه amaricana Phytolacca (سرخاب کولی)
این مقاله دارای 10 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آنتو‍ژنی
مقاله دیپلوستمونی
مقاله فیتولاکا
مقاله میکروسکوپ نوری بازتابشی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تکوین گل آذین و گل در گونه americana Phytolacca توسط میکروسکوپ نوری بازتابشی مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج حاصل نشان داد گل ها در گل آذین خوشه ای و با الگوی مارپیچی و رو به محور آغازش می یابند. هر گل توسط یک براکته و دو براکتئول احاطه می گردد. گلپوش مشتمل بر پنج کاسبرگ است که با فیلوتاکسی 2/5 به صورت مارپیچی آغازش می یابند. پرچم ها به تعداد ده عدد و به صورت زوج در مقابل کاسبرگ ها ظاهر می شوند. آغازش جفت های پرچمی نیز از الگوی مارپیچی تبعیت می کند. تعداد برچه ها برابر با پرچم های اصلی؛ یعنی ده عدد است که در گل های بالغ بخش قاعده ای آنها به هم متصل شده، ولی بخش انتهایی که مشتمل بر خامه است، مجزا از هم باقی می ماند. از جمله موارد نادری که در جریان بررسی تکوین گل در این گونه مشاهده گردید، آغازش گل های اضافی در قاعده براکته و براکتئول ها، تشکیل پرچم های اضافی در خارج حلقه پرچم های اصلی و مضاعف شدن پرچم های اصلی و افزایش تعداد پرچم ها و برچه ها به 11 عدد است. داده های به دست آمده در این بررسی، دیپلوستمونی نافه به عنوان حالت اجدادی در فیتولاکاسه را تایید می کند و بر این اساس، گونه P. americana دارای موقعیت ابتدایی در جنس فیتولاکا است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله The Development of a Hierarchical Carدرfollowing Model of

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله The Development of a Hierarchical Carدرfollowing Model of Traffic Behavior on Freeways and Expressways فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله The Development of a Hierarchical Carدرfollowing Model of Traffic Behavior on Freeways and Expressways فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله The Development of a Hierarchical Carدرfollowing Model of Traffic Behavior on Freeways and Expressways فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله The Development of a Hierarchical Carدرfollowing Model of Traffic Behavior on Freeways and Expressways فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1388

محل انتشار: هشتمین کنگره بین المللی مهندسی عمران

تعداد صفحات: 8

چکیده:

Several distance thresholds were defined in the car following algorithm namely safety distance, desired following distance, minimum following distance, and catch up distance. These distance thresholds, plus the angular velocity threshold and the relative speed of vehicle to its front vehicle, were used as the measures to classify the situation of vehicle. Seven different possible situations were defined. For each situation, the proper relationship to calculate the required acceleration of vehicle was proposed. A combination of stopping distance and constant deceleration models was used in the car following algorithm. When the vehicle is moving in the merge area, the resulting acceleration rate may be adjusted to reflect drivers desire to facilitate merging. The results of validation of the developed car-following model indicated that there is a good match between the results of the model and real data under similar conditions.

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله تاثیر غلظت سرم FBS بر انجماد سلول های اسپرماتوگونیای جداش

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تاثیر غلظت سرم FBS بر انجماد سلول های اسپرماتوگونیای جداشده از موش نابالغ به روش MACS فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر غلظت سرم FBS بر انجماد سلول های اسپرماتوگونیای جداشده از موش نابالغ به روش MACS فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر غلظت سرم FBS بر انجماد سلول های اسپرماتوگونیای جداشده از موش نابالغ به روش MACS فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر غلظت سرم FBS بر انجماد سلول های اسپرماتوگونیای جداشده از موش نابالغ به روش MACS فایل ورد (word) :

مقاله تاثیر غلظت سرم FBS بر انجماد سلول های اسپرماتوگونیای جداشده از موش نابالغ به روش MACS که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان 1388 در (علوم تشریح ایران) Anatomical sciences journal از صفحه 113 تا 120 منتشر شده است.
نام: تاثیر غلظت سرم FBS بر انجماد سلول های اسپرماتوگونیای جداشده از موش نابالغ به روش MACS
این مقاله دارای 8 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سلول های بنیادی اسپرماتوگونیا
مقاله جداسازی سلولی با روش مغناطیسی
مقاله انجماد
مقاله ناباروری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: جداسازی سلول های اسپرماتوگونیا از موش نابالغ NMRI (national medical research institute) با روش جداسازی مغناطیسی سلولی و بررسی تاثیر غلظت FBS (Fetal Bovine Serum) بر میزان زنده ماندن این سلول ها پس از انجماد.
مواد و روش ها: بیضه جدا شده از موش های 6 روزه نژاد NMRI ابتدا در دو محیط آنزیمی مختلف قرار داده شد. ابتدا 8 تا 9 دقیقه در محیط اول حاوی آنزیم های کلاژناز، تریپسین و DNAseI و پس از شستشو با محیط (Dulbecco’s Modified Eagle Medium: Nutrient Mixture F-12) DMEM/F12 به مدت 10 تا 12 دقیقه در محیط دوم حاوی آنزیم های کلاژناز، تریپسین، DNaseI، هیالورونیداز و EDTA (Ethylene Diamine Tetra acetic Acide) قرار گرفت. سپس سوسپانسیون منفرد سلولی به دست آمد. در مرحله بعد سلول ها با استفاده از روش جداسازی (magnetic activated cell sorting) MACS جدا شدند. سپس درصد خلوص این سلول ها به وسیله فلوسایتومتری مشخص شد. در مرحله انجماد، سلول ها به وسیله محیط های انجمادی حاوی محیط KSOM (potassium simplex optimized medium) به علاوه 10 درصد DMSO (Dimethyl sulfoxide)تکمیل شده با 3 غلظت مختلف 50، 60 و 70 درصد از FBS منجمد شد که به ترتیب گروه اول، دوم و سوم نام گرفت.
یافته ها: میزان زنده ماندن سلول ها پس از تیمار آنزیمی 060±9166 درصد و بعد از جداسازی به روشMACS ،9525±033 درصد و میزان خلوص سلول های جداسازی شده 220±9379 درصد بود. میزان زنده ماندن سلول ها پس از انجماد، در گروه اول 015±3909 درصد و و در گروه دوم 698±8555 درصد و در گروه سوم 138±9029 درصد بود. این میزان بین گروه اول با گروه های دوم و سوم اختلاف معنی داری نشان داد.
نتیجه گیری: نتایج نشان می دهند که افزایش دما زمان هضم بافت بیضه را در محیط آنزیمی کاهش می دهد. با استفاده از آنتی بادی a6 اینتگرین و دانه های مغناطیسیDynabead میزان بیشتری از سلول ها زنده مانده و با درجه خلوص بالاتری جدا می شوند. همچنین بقای سلول ها در محیط انجمادی حاوی 60 الی 70 درصد FBS افزایش می یابد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله بررسی رابطه دگرشکلی و کانه زایی در کانسار سرب و روی کهرویه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی رابطه دگرشکلی و کانه زایی در کانسار سرب و روی کهرویه شهرضا فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رابطه دگرشکلی و کانه زایی در کانسار سرب و روی کهرویه شهرضا فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رابطه دگرشکلی و کانه زایی در کانسار سرب و روی کهرویه شهرضا فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رابطه دگرشکلی و کانه زایی در کانسار سرب و روی کهرویه شهرضا فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1382

محل انتشار: هفتمین همایش انجمن زمین شناسی ایران

تعداد صفحات: 8

چکیده:

کانسار کهرویه شهرضا در 25 کیلومتری جنوب غرب شهرضا واقع است، سنگ درونگیر آن غالبا سنگ های کربناته می باشند که سن کرتاسه زیرین دارند، این کانسار یکی از کانسارهای ایالت متالوژنیک اصفهان – ملایر است. که ماده معدنی آن بیشتر در کنتاکت سنگهای آهکی کرتاسه با ماسه سنگها و شیل های ژوراسیک تمرکز دارد.
مطالعات صحرایی و کانی شناسی نشان می دهند که ماده معدنی به صورت رگه و رگچه در سنگ میزبان تمرکز یافته است. ترکیب کانی شناسی رگه ها عمدتا شامل کلسیت نسبتا درشت بلور و کوارتز بمیزان همراه با ماده معدنی گالن می باشد. بلورهای کلسییت و کوارتز موجود در رگه ها دارای آثار دگر شکلی شدیدی هستند بطوریکه بلورهای کوارتز خاموشی موجی شدیدی نشان میدهند و بلورهای کلسیت دارای ماکل های دگر شکلی بوده که عمدتا به تیپ هایIV,III,II مشابه هستند و متاد ه معدنی گالن نیز رخ های مثلثی کشیده ای شبیه سر نیزه را نشان می دهد که ناشی از دگر شکلی می باشد. بر اساس وضعیت هندسه ماکل های دگر شکلی در بلورهای درشت کلسیت همراه ماده معدنی در رگه ها می توان دمای تشکیل رگه ها و ماده معدنی را حدود 250 درجه سانتی گراد – 300 درجه سانتی گراد تخمین زد. در نتیجه با استناد به شواهد صحرایی و مطالعات میکروسکوپی و آثار دگر شکلی و همچنین دمای تشکیل رگه ها، می توان ژنز کانسار سرب و روی کهرویه را به صورت اپی ژنتیک پیشنهاد کرد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   131   132   133   134   135   >>   >