مقاله تاثیر پیش تیمار بذر با سالیسیلیک اسید بر شاخص های جوانه زن

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تاثیر پیش تیمار بذر با سالیسیلیک اسید بر شاخص های جوانه زنی و خصوصیات رشدی گیاهچه ای در گیاه گاوزبان (Borago officinalis ) تحت تنش شوری فایل ورد (word) دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر پیش تیمار بذر با سالیسیلیک اسید بر شاخص های جوانه زنی و خصوصیات رشدی گیاهچه ای در گیاه گاوزبان (Borago officinalis ) تحت تنش شوری فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر پیش تیمار بذر با سالیسیلیک اسید بر شاخص های جوانه زنی و خصوصیات رشدی گیاهچه ای در گیاه گاوزبان (Borago officinalis ) تحت تنش شوری فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر پیش تیمار بذر با سالیسیلیک اسید بر شاخص های جوانه زنی و خصوصیات رشدی گیاهچه ای در گیاه گاوزبان (Borago officinalis ) تحت تنش شوری فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: همایش ملی گیاهان دارویی

تعداد صفحات: 1

چکیده:

از اثرات شناخته شده سالیسیلیک اسید اثر بر جوانه زنی بذور و کاهش اثرات نامطلوب تنش های محیطی است در این آزمایش تاثیر دو عامل پیش تیمار بذر با سالیسیلیک اسید در چهار سطح شامل (0، 500، 1000، 1500 میکرومولار) و شوری در چهار سطح (0، 50، 100 و 150 میلی مولار NaCl) به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار با ارزیابی برخی از صفات جوانه زنی گیاه گاوزبان انجام گردید. نتایج نشان داد سالیسیلیک اسید تا سطح 500 میکرومولار موجب افزایش درصد، سرعت و شاخص جوانه زنی، طول ریشه چه، طول ساقه چه، و وزن خشک گیاهچه در شرایط تنش شوری شد. به نحوی که در تیمارهای تحت تنش شوری و مقادیر مناسب سالیسیلیک اسید نسبت S/R افزایش یافت این مطلب نشان می دهد سالیسیلیک اسید توانسته است موجب افزایش طول ساقه چه و کاهش اثرات نامطلوب شوری گردد. بیشترین سرعت و شاخص جوانه زنی ، طول ریشه چه و وزن خشک گیاهچه مربوط به تیمار بدون شوری یا شاهد، و بذور تیمار شده با 500 میکرومولار سالیسیلیک اسید بود. با افزایش سطح شوری ، درصد، سرعت و شاخص جوانه زنی ، طول ریشه چه ، طول ساقه چه و وزن خشک گیاهچه کاهش معنی داری را نشان دادند به طوریکه کمترین سرعت و شاخص جوانه زنی ، طول ریشه چه و وزن خشک گیاهچه مربوط به سطح 150 میلی مولارNaCl و 1500 میکرومولار سالیسیلیک اسید مشاهده شد. نتایج نشان می دهند بکار بردن غلظت های بالای سالیسیلیک اسید باعث تشدید اثرات تنش شوری گردید.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله تاثیر پوشش اپوکسی روی سطح فولاد در مقابل خوردگی HIC در محی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تاثیر پوشش اپوکسی روی سطح فولاد در مقابل خوردگی HIC در محیط های حاوی گاز H2S فایل ورد (word) دارای 26 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر پوشش اپوکسی روی سطح فولاد در مقابل خوردگی HIC در محیط های حاوی گاز H2S فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر پوشش اپوکسی روی سطح فولاد در مقابل خوردگی HIC در محیط های حاوی گاز H2S فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر پوشش اپوکسی روی سطح فولاد در مقابل خوردگی HIC در محیط های حاوی گاز H2S فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1380

محل انتشار: هفتمین کنگره ملی خوردگی ایران

تعداد صفحات: 26

چکیده:

خوردگی هیدروژنی ازمخرب ترین نوع خوردگیاست که در اثر نفوذ هیدروژن اتمی که از احیا یونهای هیدروژن در واکنشهای خوردگی تولید میشود بوجود می آید واکنشهای خوردگی در محیط های حاوی گاز H2S انجام می گیرد. با توجه به اینکه مخازن زیر زمینی نفت و گاز ایران با درصدهای متفاوت دارای گاز H2Sهستند. شیوع این نوع خوردگی بخصوص درمناطق تولید و پالاش نفت وگاز زیاد است.
خسارات این نوع خوردگی بیشتر بصورت ترک یا تاول هستند که در درون فولاد بوجود میآید و به تاسیسات صنعتی بخصوص مخازن ذخیره و خطوط لوله انتقال گاز و نفت آسیبهای جدی وارد میکند با توجه به هزینه بسیار زیادی که برای ساخت آنها صرف می شود اهمیت جلوگیری از این نوع خوردگی را بیشتر نمایان می سازد در این مقاله سعی شده است بوسیله آزمایش HIC تاثیر استفاده از پوشش اپوکسی روی فولاد را نشان دهد به همی دلیل از سه نوع فولاد باضخامتهای متفاوت نمونه تهیهشدهکه از هر نوع فولاد دو ست نمونه (یکی با پوشش اپوکسی و دیگری بدون پوشش اپوکسی) آماده سپس آنها رادر یک محیط فوق العاده خورنده قرار دادیم تا مقاومت آنها را درمقابل نفوذ هیدروژن اندازه گیری کنیم که بر اساس نتایج بدست امده نمونه های باپوشش اپوکسی نسبت به نمونه های بدون پوشش اپوکسی مقاومت بسیار خوبی در مقابل نفوذ هیدروژن اتمی داشتند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله بررسی عوامل عدم بهره گیری از روشهای نوین تدریس مبتنی بر فن

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی عوامل عدم بهره گیری از روشهای نوین تدریس مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات ICT در مقطع ابتدایی از نظر معلمان و مدیران فایل ورد (word) دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عوامل عدم بهره گیری از روشهای نوین تدریس مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات ICT در مقطع ابتدایی از نظر معلمان و مدیران فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل عدم بهره گیری از روشهای نوین تدریس مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات ICT در مقطع ابتدایی از نظر معلمان و مدیران فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عوامل عدم بهره گیری از روشهای نوین تدریس مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات ICT در مقطع ابتدایی از نظر معلمان و مدیران فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1388

محل انتشار: همایش شیوه های نوین در مدیریت مدارس در هزاره سوم

تعداد صفحات: 22

چکیده:

پژوهش حاضر به بررسی عوامل عدم بهره گیری از روشهای نوین تدریس مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات ICT در مقطع ابتدایی از نظر معلمان و مدیران مدارس ابتدایی شهر سردشت در سال 1386 می پردازد هدف از این پژوهش شناخت و مقایسه دلایل عدم بهره گیری از روشها نوین تدریس مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات ICT از نظر معلمان و مدیران مقطع ابتدایی می باشد این پژوهش با بررسی در سه محور کلی ویژگیهای شخ معلمان اعتقاد عادت، انضباط دانش و مهارت امکانات و تجهیزات شامل فضا، بودجه، سخت افزار و نرم افزار موجود در مدارس و شیوه برنامه ریزی درسی و نیروی انسانی متخصص برنامه درسی زمان کمبود متخصص ساختار کتب درسی به بررسی دلایل عدم بهره گیری از روشهای تدریس مبتنی بر ICT می پردازد. جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه معلمان و مدیران مدارس ابتدایی شهر سردشت می باشد و روش نمونه گیری از این پژوهش از نوع سرشماری کامل و شامل کلیه معلمان و مدیران جامعه آماری پژوهش میباشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

?پروژه نقشه برداری فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

?پروژه نقشه برداری فایل ورد (word) دارای 37 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ?پروژه نقشه برداری فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ?پروژه نقشه برداری فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ?پروژه نقشه برداری فایل ورد (word) :

نقشه و نقشه برداری
نقشه، نمایش هندسی مجموعه ای از نقاط با مقیاس معلوم روی کاغذ (یا هر چیز دیگر) است.
مجموعه عملیاتی را که برای تعیین و یا نمایش موقعیت نسبی نمودها و عوارض واقع بر سطح زمین یا نزدیک به سطح زمین، اعم از مصنوعی یا طبیعی ، با اندازه گیریهای فاصله ها، زوایا و امتداد تعدادی نقطه نسبت به هم یا نسبت به نقاط دیگر، موسوم به نقاط کنترل انجام می گیرد و در اغلب موارد به تهیه نقشه برای استفاده های مختلف می انجامد «نقشه برداری» گویند. در اصطلاح، هر اندازه ای را که برای این تعیین موقعیت به دست می آورند، یک برداشت می نامند. کاری که از نتیجه علم نقشه برداری و ترسیم نقشه (کارتوگرافی ) به منظور اندازه گیری مشخصات جغرافیایی و سازماندهی اطلاعات جغرافیایی و سازماندهی اطلاعات جغرافیایی و انتشار و نمایش داده ها و کاربرد داده ها به دست می آید ژنوماتیک (مهندسی جغرافیا) گویند.
انواع نقشه برداری
نقشه برداری را به دو گونه کلی تقسیم می کنند : ژنودتیک (ژئودزی) و مستوی.
نقشه برداری ژئودتیک . شاخه ای از ریاضیات کاربردی است که برای تعیین دقیق شکل و اندازه زمین ، به خصوص برای اندازه گیری و مشاهده موقعیت نقاط و مکانی که کرویت زمین در نظر باشد به کار می رود.
نقشه برداری هوایی . نقشه را از عکسهایی تهیه می کنند که به کمک دوربینهای خاص، از محل مورد نظر برداشته می شود. در تصویر کردن جزئیات از عکس بر نقشه، به مقیاس معین اصول پرسپکتیو را به کمک ابزارهای خاص به کار می برند.
وسایل نقشه برداری
وسایل مختلفی برای برداشتهای نقشه برداری و اندازه گیری فاصله وزاویه و اختلاف ارتفاع به کار می رود که بر حسب دقت، مقیاس و هدف از نقشه برداری، وضعیت منطقه و نوع و روش نقشه برداری مختلف و متفاوت اند. در این فصل به معرفی کلی وسایل اصلی نقشه برداری می پردازیم و در فصلهای بعدی ضمن شرح کار نقشه برداری، از آنها و کار با آنها به تفصیل بیشتر بحث می کنیم.
وسایل عمومی
میخها . میخها چوبی یا آهنی هستند. میخهای چوبی در سطح زمین یا دیواره ها یا سقف تونلها کوبیده می شوند. این میخها را معمولاً به شکل گوه می تراشند.
میخهای آهنی که در زمینهای سنگی و یا تخته سنگهای بزرگ و آسفالت و غیره به کار می روند و بنا بر وضعیت خاص زمین در ابعاد کوچک و بزرگ وجود دارند.
ژالون . میله ای فلزی یا چوبی است که به فواصل نیم متر به رنگهای سفید و قرمز مشخص شده تا از دور قابل رویت باشد. طول ژالون 2 متر و قطر آن حدود 3 سانتیمتر است. (شکل 2 – 1).
پاره ای از ژالونها به گونه ای ساخته شده اند که به هم متصل می شوند و طولهای متفاوتی را به وجود می آورند. ژالون را باید کاملاً عمود کوبید. ژالون علاوه بر علامت گذاری، برای تعیین امتداد مستقیم بین دو نقطه نیز به کار می رود. در انتهای ژالون یک فلز نوک تیز برای فرو کردن آن در زمین نصب شده است.
چتر دوربین . این وسیله را برای حفاظت از دوربین نقشه برداری در برابر حرارت آفتاب و غیره به کار می برند. (شکل 2-2).
پرچم . برای تعیین محل نقطه و امکان نشانه روی از محلهای بسیار دور، از پرچم به رنگهای سفید و یا قرمز استفاده می کنند (شکل 2-3). انتخاب این رنگها به دلیل امکان تشخیص بهتر آنها از راه دور است.
نقاط کنترل یا نقاط مبنا (نشانگاه) . جسم یا نقطه مرجع ثابتی است به ارتفاع معلوم، برای کارهای اساسی ، که باید از نقاط دائمی استفاده شود، از نشانه های بتونی به شکل هرم ناقص و به ابعاد 60*20*20 میلیمتر که در میان آن میله های فلزی کار گذارده شده است، استفاده می کنند. (شکل 2 – 4).
سه پایه انواع سه پایه را در شکل 2 – 5 می بینیم . برای سوار کردن بسیاری از وسایل چون تئودولیت، ترازیاب، منشور، قطب نما، فاصله یاب، ژالون، گیرنده GPS و غیره به کار می روند.


وسایل اندازه گیری فاصله
نوار اندازه گیری (متر)
تئودولیت با شاخص مدرج (میر)
فاصله یابهای الکترونیکی (دیستومات) مانند تله متر ، تلورومتر، سیستم GPS و...
زنجیر مساحی ، مفتول انوار ، وسایل استادیمتری (فاصله سنجی) و پارالاکتیک مانند تئودولیتها و غیره .
شاخصهای مدرج (میر) . میله هایی هستند به طول 3 یا 4 متر که علاوه بر اندازه گیری فاصله، برای تعیین اختلاف ارتفاع هم بهع کار می رود. این شاخصها به فاصله یک متر به رنگهای مختلف قرمز و سیاه مشخص شده اند و اجزای متر، یعنی دسیمتر و سانتیمتر نیز بر آنها تقسیم بندی شده است. این تقسیمها در راستای مستقیم یا معکوس آمده اند. در پشت شاخص مدرج دستگیره ای برای نگه داشتن آن تعبیه شده است و برای قائم نگاه داشتن آن وسیله به نام تراز میر به کار می رود.
میرهایی به نام میرهای بارکد وجود دارد که برای فاصله یابی و نیز تعیین اختلاف در دوربینهای الکترونیکی جدید به کار می رود. در شکل 2-6 انواع میر با تراز آنها مشاهده می شود.
منشور (بازتابنده ) . بر دو نوع است یک نوع آنها به نام منشور مساحی برای پیاده کردن زوایایی مانند 45 ، 90، 60، یا 30 درجه به کار می رودو نوع دیگر به نام منشور (بازتابنده ) فاصله یابی است، که با بازتش امواج نوری (مادون قرمز و ...) به سوی دستگاه فرستنده در فاصله یابهای الکترونیکی برای تعیین فاصله به کار می رود.
وسایل اندازه گیری زاویه و شیب
شیب سنج . از این وسیله برای اندازه گیری زاویه شیب امتدادها استفاده می شود. شکل ساده این دستگاه از یک خط نشانه روی و یک نقاله تشکیل شده است که وزنه ای شاغول مانند از مرکز نقاله آویزان است. وقتی که خط نشانه در امتداد سطح افق باشد، ریسمان شاغل در مقال عدد صفر نقاله می ایستد و اگر امتداد نشانه روی نسبت به سطح افق انحراف داشته باشد، ریسمان شاغول عددی را بر لبه مدرج نقاله نشان می دهد که معرف زاویه شیب امتداد است.
معمولاً شاغل و قوس مدرج در جعبه ای قرار دارند. طبق همین اصول انواع و اقسام شیب سنجها ساخته می شود. برای استفاده بهتر از شیب سنجها یک قطعه نخ محکم را از دو انتهای نشانه مدرج عبور می دهند و با انطباق آن بر خط شیب، زاویه را برابر با عددی که نوک شاغول بر روی صفحه مدرج نشان می دهد، می خوانند. شکل 2 – 7 برخی از انواع شیب سنجها را نشان می دهد.
زاویه یاب (تئودولیت) که در فصل اندازه گیری زاویه درباره آن توصیح داده شده است.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله بررسی اثر کود نیتروژن و تراکم بر روی عملکرد و اجزای عملکرد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی اثر کود نیتروژن و تراکم بر روی عملکرد و اجزای عملکرد کلزا فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر کود نیتروژن و تراکم بر روی عملکرد و اجزای عملکرد کلزا فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر کود نیتروژن و تراکم بر روی عملکرد و اجزای عملکرد کلزا فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر کود نیتروژن و تراکم بر روی عملکرد و اجزای عملکرد کلزا فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: همایش ملی دستاوردهای نوین در تولید گیاهان با منشاء روغنی

تعداد صفحات: 10

چکیده:

به منظور برسی اثر سطوح مختلف نیتروژن و تراکم ،بر برخی خصوصیاتزراعی کلزا، در آزمایشی بصورتکرتهای یکبار خرد شده در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با چهار تکرار در مزرعه تحقیقاتی ایستگاه بایعکلا در شهرستان نکا در سال زراعی 87-88انجام شد. در این آزمایش نیتروژن در چهار سطح 138، 115 ، 92 و 161 کیلوگرم در هکتار بعنوان عامل اصلی A و تراکم در سه مقدار 8،6و 10 کیلوگرم در هکتار بعنوان عامل فرعی b در نظر گرفته شد.کود نیتروژن بصورت پایه برای تمام بلوکها بطور مساوی در ابتدایکاشتبه مقدار 100 کیلوگرم درهکتار باقیمانده کود بصورت سرک در دو مرحله ،یکی زمان ساقه رفتن و دیگری در زمان غنچه دهی( 10 درصد گلدهی) بهگیاه داده شد.نتایج حاصل از تجزیه واریانس عملکردو اجزای عملکرد نشان داد که،نیتروژن بر روی صفات شروع گلدهی ،پایان گلدهی،رسیدگی ، ارتفاع ، تعداد شاخه فرعی ، تعدادخورجین در شاخه اصلی ، تعدادخورجین در گیاه ، وزن هزار دانه عملکرد ، درصد روغن و عملکرد روغن درسطح یکدرصد معنی دارشد. ولی برروی طول دوره گلدهی و تعداد بذر درخورجین معنی دار نشد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   56   57   58   59   60   >>   >