مقاله اثرات توام میدان الکترومغناطیسی با فرکانس کم و ویتامین A ب

مقاله اثرات توام میدان الکترومغناطیسی با فرکانس کم و ویتامین A بر تکوین پوست جنین موش نژاد بالب سی فایل ورد (word) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرات توام میدان الکترومغناطیسی با فرکانس کم و ویتامین A بر تکوین پوست جنین موش نژاد بالب سی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات توام میدان الکترومغناطیسی با فرکانس کم و ویتامین A بر تکوین پوست جنین موش نژاد بالب سی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرات توام میدان الکترومغناطیسی با فرکانس کم و ویتامین A بر تکوین پوست جنین موش نژاد بالب سی فایل ورد (word) :
مقاله اثرات توام میدان الکترومغناطیسی با فرکانس کم و ویتامین A بر تکوین پوست جنین موش نژاد بالب سی فایل ورد (word) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1388 در مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره آورد دانش) از صفحه 10 تا 18 منتشر شده است.
نام: اثرات توام میدان الکترومغناطیسی با فرکانس کم و ویتامین A بر تکوین پوست جنین موش نژاد بالب سی
این مقاله دارای 9 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بالب سی
مقاله تکوین
مقاله میدان الکترومغناطیسی
مقاله پوست
مقاله ویتامین A
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مقدمه: با توجه به گسترش روزافزون دستگاه های مولد میدان های الکترومغناطیسی در زندگی انسان بررسی اثرات زیستی این امواج مورد توجه وسیع پژوهش گران قرار گرفته است. ویتامین A نیز در دوران بارداری برای رشد و نمو طبیعی جنین بسیار ضروری است و کمبود یا مصرف بیش از حد آن سبب ایجاد ناهنجاری می شود. در پژوهش حاضر اثرات توام میدان های الکترومغناطیسی با فرکانس کم و ویتامین A بر تکوین پوست جنین موش نژاد بالب سی بررسی شده است.
روش کار: این مطالعه آزمایشگاهی تجربی است. 18 موش باردار به صورت تصادفی در 3 گروه کنترل، شاهد آزمایشگاهی و تجربی تقسیم بندی شدند. در موش های تجربی در روز 105 حاملگی ویتامین A به میزان 15000 واحد بر کیلوگرم تزریق درون صفاقی شد. هم چنین در روزهای 12-10 بارداری در معرض میدان الکترومغناطیسی با شدت 100 گاوس قرار گرفتند. کلیه نمونه ها در روز 175 بارداری تشریح وبررسی های ریخت شناسی و بافت شناسی انجام گردید.
نتایج: متوسط اندازه وزن جنین های تجربی نسبت به شاهد آزمایشگاهی افزایش یافت (P<0.05). طول فرق سری نشیمنگاهی جنین های تجربی نیز نسبت به شاهد آزمایشگاهی افزایش نشان داد (P<0.001). هم چنین ضخامت اپی درم پوست نمونه های تجربی نسبت به شاهد آزمایشگاهی افزایش یافت (P<0.05)؛ در حالی که متوسط تعداد سلول های بازال و خاردار و نیز متوسط تعداد فولیکول های مو در اپی درم پوست در جنین های تجربی در مقایسه با شاهد آزمایشگاهی کاهش نشان داد (P<0.001).
نتیجه گیری: در معرض قرار گیری توأم میدان الکترومغناطیسی با فرکانس کم و ویتامین A برتکوین جنین موش کوچک آزمایشگاهی و رشد و نمو اپی درم پوست آن اثرات عمیق می گذارد.

کلمات کلیدی :
» نظر