مقاله مطالعه انحلال پذیری سازندهای کارستیک در ساختگاه سد کنگیردر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مطالعه انحلال پذیری سازندهای کارستیک در ساختگاه سد کنگیردرایلام فایل ورد (word) دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه انحلال پذیری سازندهای کارستیک در ساختگاه سد کنگیردرایلام فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه انحلال پذیری سازندهای کارستیک در ساختگاه سد کنگیردرایلام فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه انحلال پذیری سازندهای کارستیک در ساختگاه سد کنگیردرایلام فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1384

محل انتشار: چهارمین همایش زمین شناسی مهندسی و محیط زیست ایران

تعداد صفحات: 16

چکیده:

گسترش پدیده کارست در پی و مخزن سازه های هیدرولیکی می تواند اجرای ایمن و موفقیت آمیز چنین پروژه هایی را به مخاطره بیاندازد. بنابراین بررسی چگونگی روند انحلال پذیری سازندهای کارستیک ئر چنین مناطقی حائز اهمیت می باشد. سد مخزنی کنگیر که سدی خاکی با ارتفاع 42متر می باشد در منطقه ای واقع شده است که بخش عمده مخزن از رسوبات و تهشته های سازند گچساران تشکیل شده و ساختگاه سد نیز بر روی سازند اسماری-شهبازان قرار گرفته است. با توجه به پتانسیل انحلال پذیری این نهشته ها انجام مطالعات گسترده در این زمینه ضروری می باشد به همین منظور در این پژوهش فاکتورهای موثر بر انحلال پإیری و در نتیجه گسترش کارست در منطقه مورد بررسی قرار گرفته است. این فاکتورها شامل: بررسی وضعیت و چگونگی گسترش سیستم درزه های سطحی و زیرسطحی ، آنالیز شیمی آب منطقه، کیفیت و سرعت انحلال پذیری سنگ های موجود در مخزن و پی، همچنین تعیین وضعیت و تداوم سازندهای انحلال پذیر با استفاده از بررسی لاگ گمانه ها می باشد. بر اساس مطالعات انجام شده و نیز وجود حفرات و معابر انحلالی در محدوده مخزن و پی، منطقه دارای پتانسیل کارستی شدن می باشد. بنابراین بایستی تمهیدات لازم جهت آب بندی مخزن و محور انجام پذیرد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله اثر مورب نمودن کنارههای آهنربا در کاهش گشتاور دندانه در ما

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله اثر مورب نمودن کنارههای آهنربا در کاهش گشتاور دندانه در ماشینهای آهنربای سطحی فایل ورد (word) دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر مورب نمودن کنارههای آهنربا در کاهش گشتاور دندانه در ماشینهای آهنربای سطحی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر مورب نمودن کنارههای آهنربا در کاهش گشتاور دندانه در ماشینهای آهنربای سطحی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر مورب نمودن کنارههای آهنربا در کاهش گشتاور دندانه در ماشینهای آهنربای سطحی فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1394
محل انتشار: کنفرانس ملی فن آوری، انرژی و داده با رویکرد مهندسی برق و کامپیوتر
تعداد صفحات: 4
چکیده:
دراین مقاله ازروش مورب کردن کناره های آهنربا برای کاهش گشتاور دندانه استفاده شده است برخلاف اغلب روشهای کاهش گشتاوردندانه کهدارای عیب افزایش اعوجاج هارمونیکی کل THD چگالی شارشعاعی می ب اشند این روش علاوهبرکاهش گشتاوردندانه درنسبت های بالای کمان آهنربا به گام قطب باعث کاهش قابل ملاحظه ای دراعوجاج هارمونیکی کل نیز میشود پیاده سازی این روش نیز بسیارساده می باشد همچنین استفاده ازاین روش سبب کاهش مصرف اهنربا و درنهایت کاهش هزینه تمام شده برای ساخت میشود ازانجایی که مدل سازی تحلیلی ساختارمعرفی شده امکان پذیرنیست برای بدست آوردن گشتاوردندانه چگالی شارو درصد اعوجاج هارمونیکی ازروش اجزای محدود استفاده شده است

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

موسیقی شعر در غزلیّات سنایی فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

موسیقی شعر در غزلیّات سنایی فایل ورد (word) دارای 488 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد موسیقی شعر در غزلیّات سنایی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

فهرست مطالب

 

فصل اوّ ل : کلّیّات تحقیق

مقدّمه

برخی مشکلات تقطیع

علائم اختصاری

نکات طرح پیشنهادی

فصل دوم : معرّفی سنایی و آثار او

نام و نسب حکیم

زمان و محلّ ولادت.

آغاز شاعری حکیم

دوره های زندگی سنایی

افسانه ای درباره ی علّت تحوّل

مسافرت های سنایی

مذهب سنایی

ارادت حکیم به شیخ یوسف همدانی

وفات سنایی

آثار سنایی.

مضامین دراشعار سنایی

خلّاقیّت در اشعار سنایی

مقام سنایی

زبان سنایی

غزل با جلوه های عرفانی

سنایی در غزل زهدیّه و قلندریّه

پژوهش های انجام شده در مورد سنایی و آثارش.

فصل سوم : معرّفی غزل

غزل در لغت

غزل در اصطلاح

غزل نام قالب یا مفهوم

حوزه ی غزل

مضامین غزل

زبان غزل .

منشأ غزل.

غزل در تاریخ ادبیّات.

اقسام اصلی غزلیّات فارسی

دوره های مختلف غزل.

سیر غزل

فصل چهارم : موسیقی شعر.

شعر ، رستاخیز کلمات

موسیقی

پیوند شعر و موسیقی

انواع موسیقی شعر.

عروض

بیت

مصراع

واج

هجا

ارکان..

سالم و مزاحف

مثمّن و مسدّس و مربّع.

عروض و ضرب ( عجز ) ، صدر و ابتدا.

تقطیع

مراحل تعیین وزن یک شعر فارسی

بحر

شش دایره ی مشهور بحر های عروضی.

ذوبحرین

وزن

تأثیرات وزن

عواملمؤثّربر چگونگی حالت وزن

عوامل تغییر دهنده کیفیت موسیقی در اوزان

اوزان و مفاهیم

اوزان نا مطبوع.

اوزن شفّاف و اوزان کدر

اوزان خیزابی و اوزان جویباری

اوزان دوری

قافیه

نقش های قافیه

حروف قافیه

حرکات قافیه

عیوب قافیه

اصناف و انواع قافیه

حدود قافیه.

انواع قافیه ها از نظر جایگاه

انواع قافیه های هنری.

قافیه های مردّف.

ردیف .

علّت توجّه ایرانیان به ردیف

عوامل مهم در پیدایش ردیف در شعر فارسی

سود های ردیف.

زیان های ردیف

ردیف بدون قافیه.

حاجب

فصل پنجم : موسیقی شعر در غزلیّات سنایی

?-رمل.

?-?-رمل مثمّن محذوف.

?- ?-رمل مثمّن مقصور.

?-?-رمل مثمّن مقصور عروض محذوف ضرب

?-?-رمل مثمّن مخبون محذوف

?- ? -رمل مثمّن مخبون محذوف سالم صدر و ابتدا.

?- ? – رمل مثمّن مخبون مقصور .

?- ? -رمل مثمّن مخبون مقصورعروض اصلم مسبّغ ضرب

?- ? -رمل مثمّن مخبون اصلم .

?-? – رمل مسدّس محذوف.

?- ?? – رمل مسدّس مقصور

?- ?? -رمل مسدّس مخبون محذوف

?- ?? -رمل مسدّس مخبون اصلم مسبّغ عروض مقصور ضرب.

?- هزج

?-? -هزج مثمّن سالم

?- ?- هزج مثمّن مسبّغ

?- ?-هزج مثمّن اخرب.

?- ?-هزج مثمّن مکفوف مقصور.

?- ? -هزج مثمّن اخرب محذوف.

?- ?-هزج مثمّن اخرب مقصور

?- ?-هزج مثمّن اخرب مکفوف محذوف

?- ? -هزج مثمّن اخرب مکفوف مقصور

?- ? -هزج مسدّس محذوف.

?- ??-هزج مسدّس مقصور

?- ??-هزج مسدّس اخرب مقبوض صحیح عروض و ضرب

?- ?? -هزج مسدّس اخرب مقبوض محذوف

?- ?? -هزج مسدّس اخرب مقبوض مقصور

?- خفیف

?- مضارع

?- منسرح

?- رجز.

?- مجتث

?- سریع

?- متقارب

?-? متقارب مثمّن سالم

?- ? – متقارب مثمّن محذوف

فصل ششم : نتیجه گیری

منابع و مآخذ.

چکیده ی انگلیسی

 

کلّیّات
مقدّمه
ادبیّات گونه ای از هنر است و اهمّیّت ادبیّات فارسی را ، که شاخه ای از آن شمرده می شود ؛ نمی توان نادیده انگاشت . ادبیّات فارسی گنجینه ای است که روز به روز بر اهمّیّت و وسعت آن افزوده می گردد ؛ دریایی است بی کران با ساحلی ناپیدا .
در مورد اهمّیّت موضوع باید گفت که بررسی موسیقی شعر تا حدّ زیادی می تواند میزان قدرت شاعری هر شاعر را نمایان سازد و به فهم و درک صحیح تر شعر کمک نماید.
سنایی شاعری « دوران ساز »1 است که در چند زمینه ی شعری از جمله ؛ قصیده و غزل ، حال و هوایی عرفانی و تازه و متمایز از دوران قبل ایجاد کرده است ( شفیعی کدکنی ،1385 : 9 ).
در مجموعه غزل‌های حکیم سنایی با دو دسته غزل روبه رو هستیم که تعدادی از آن ها عنوان ?غزلیّات» را که عنوانی رایج بوده است ، برخود دارند و تعدادی دیگر عنوان ?قلندریّات» به خود گرفته‌اند.
غزل های قلندانه یا مغانه ی سنایی سرچشمه ی غزلیّات پر شکوه فارسی است . از حیث فرم ، قلندریّات دارای اوزان پر تحرّک و رقص آور و موسیقی متناسب با آن است . استفاده ی فراوان از واژه های شراب ، مستی و خرابات که در آثار عرفانی جایگاهی مقدّس است ؛ از دیگر ویژگی های قلندریّات می باشد . درونمایه ی این نوع شعر با ارزش های موجود در شریعت تناقض دارد . امّا سنایی در هیچ موردی نظرش مبارزه با شرع و مقدّسات نبوده است .?می توان دو علّت را برای این کار ذکر کرد :
خوی ملامتی سنایی و میل به مبارزه با ریا کاری ( زرقانی ، 1378 : 179 ) .
بحر هایی را که سنایی برای سرودن غزلیّات از آن بهره جسته است ، متنوّع اند ؛ ولی بیش از همه از بحر « رمل » استفاده کرده است . در مقابل کمترین بحر به کار رفته را می توان « متقارب » نام برد .
از نظر نوع ردیف های به کار رفته در غزلیّات تنوّع زیادی به چشم می خورد ولی « فعل » در درجه ی اوّل قرار دارد . او هم چنین از ردیف های طولانی نیز استفاده نموده است. و گاه حتّی دو جمله را در جای ردیف می نهد و از آن بهره می جوید مانند بیت :
« ترا دل دادم ای دلبر شبت خوش باد من رفتم
تو دانی با دل غمخور شبت خوش باد من رفتم»
تعداد بیت هایی که مردّف است بیش از بیت های بدون ردیف است .
از دیگر مشخّصات غزلیّات سنایی « تکرار » است . این تکرار به شکل های ؛ تکرار جمله ،‌ کلمه و واج ، دیده می شود به طوری که کمتر بیتی را در میان غزلیّات می توان یافت که در آن تکرار وجود نداشته باشد . در این پژوهش بررسی موسیقی معنوی نیز بر اساس مطلع می باشد . در ضمنِ متن ، به نتایجی که به دست آمده است ، به طور مفصّل پرداخته می شود .
در پایان لازم می دانم از استادان بزرگوارم ، دکتر علی عسکری ،‌ دکتر مهدی خادمی کولایی و بقیّه ی عزیزان که مرا در این راه یاری نمودند ، صمیمانه تشکّر و قدردانی نمایم وامیدوارم که ادب دوستان و صاحبان ذوق از کاستی ها در گذرند .

برخی مشکلات تقطیع
در هنگام انجام کار به برخی از مشکلات برخوردیم . اوّلین موردی که می توان به آن اشاره کرد این است که برخی از غزلیّاتی را که استاد مدرّس رضوی در شمار غزلیّات سنایی برشمرده اند از نظر شکل ظاهری ، یعنی از نظر طرز قرار گرفتن قافیه ها ،‌ با غزل فرق دارند ولی استاد رضوی برحسب موضوع و محتوا ، آن ها را در شمار غزلیّات ذکر نموده است . و ما نیز آن ها را بر اساس همان نظر ، بررسی کرده ایم . امّا در تعیین قافیه های آن به اشکالاتی برخوردیم زیرا این غزلیّات دارای قافیه ی کناری نیستند ولی شاعر با آوردن قافیه های میانی در آن ها و هماهنگ ساختن قافیه های میانی بیت اوّل با ردیف ها سعی در ایجاد موسیقی در آن ها دارد . این موارد عبارتند از : غزل های 75 ، 176 ، 275 ، 276 . غزل های 182 و 325 نیز مصراع اوّل بیت اوّل آن ها بدون قافیه است . و غزل 310 نیز مطلع ندارد .
غزل شماره ی22 و 169 بیت مطلع آن از نظر قافیه ی میانی با غزل های دیگر که دارای قافیه ی میانی می باشند متفاوت می باشد.


علائم اختصاری و نکات دیگر


- جدا کننده ی شماره ی بخش ، زیر مجموعه ی بخش ، ردیف و شماره ی اصلی غزل در دیوان سنایی است .


اعداد کنار ابیات
از سمت راست به چپ به ترتیب شماره ی بخش ، شماره ی زیر مجموعه ی بخش ، ردیف و شماره ی غزل در دیوان سنایی است. به عنوان مثال1- 2- 40- 274-? یعنی بخش یکم ، زیر مجموعه ی دوم ، شماره ی ردیف چهلم و شماره ی غزل در دیوان سنایی دویست و هفتاد و چهار می باشد .


روش ارجاع دهی
روش ارجاع دهی به صورت الگوی بین متنی و کتابشناسی پایانی است .


شیوه ی نقل قول
شیوه ی نقل قول به دو صورت مستقیم و غیر مستقیم است که در صورت مستقیم بودن نقل قول را داخل گیومه قرار داده و به صورت درون متنی ارجاع می دهیم ولی اگر به شیوه ی غیر مستقیم باشد بدون گیومه در پایان عبارت یا متن ، ارجاع درون متنی داده می شود.


نکات طرح تحقیق


عنوان تحقیق
عنوان موضوع پایان نامه « موسیقی شعر در غزلیّات سنایی » است .


تعریف مسئله و سؤال های اصلی تحقیق
در مورد تعریف مسئله باید گفت که یکی از اجزای مهم و اصلی تشکیل دهنده ی شعر ، موسیقی شعر است و نقد و تحلیل این موضوع تا حدّ زیادی می تواند میزان قدرت شاعری هر شاعر را نمایان سازد ؛ در این راستا به پرسش های زیر پاسخ خواهیم داد :
سؤال های اصلی تحقیق عبارتند از : سنایی در غزلیّاتش از چه اوزان و بحرهایی استفاده کرده است؟ ؛ تنوّع اوزان عروضی در غزلیّات سنایی در چه حد است؟ ؛ در غزلیّات سنایی از چه اوزان و بحرهایی بیش تر استفاده شده است؟ ؛ چند در صد از غزلیّات سنایی داری قافیه ی میانی یا درونی است؟ ؛ وضعیّت قافیه ها و ردیف ها در غزلیّات سنایی چگونه است؟


ضرورت تحقیق
البتّه ضرورت این تحقیق از این جا مسلّم می شد که با توجّه به مطالعات و بررسی های انجام شده موضوعی با این عنوان کار نشده بود بنابراین ضرورت انجام چنین تحقیقی احساس می گردید .


فرضیه ها
فرضیه هایی در این زمینه وجود داشت از جمله : اوزان عروضی در غزلیّات سنایی متنوّع است ؛ سنایی از امکانات موسیقی کناری به نحو مطلوبی استفاده کرده است ؛ در غزلیّات سنایی از
از بعضی بحرها از جمله رمل و هزج بیش تر استفاده شده است .


هدف ها
هدف از این تحقیق آشنایی با موسیقی شعر در غزلیّات سنایی و تبیین و تحلیل قدرت و جایگاه شاعر در این زمینه و در دسترس قراردادن آن برای مراکز تحقیقاتی وفرهنگی ، مؤسسات ، رسانه ها ، اهل فن ، دانشجویان و افراد علاقه مند دیگر است .


کاربرد های تحقیق
کاربردهایی از انجام این تحقیق متصوّر است و آن در دسترس قراردادن آن برای مراکز تحقیقاتی وفرهنگی ، مؤسسات ، رسانه ها ، اهل فن و دانشجویان می باشد.و آنان می توانند از نتایج پایان نامه استفاده کنند.


جنبه ی جدید بودن و نوآوری طرح
جنبه ی جدید بودن و نوآوری طرح این می باشد که برای اوّلین بار بررسی و تحلیل همه جانبه در زمینه ی موسیقی شعر در غزلیّات سنایی به این شیوه و در حدّ گسترده ، صورت می گیرد که سبب نوآوری و ارائه ی اطّلاعات جدیدی در این حیطه می گردد .


روش انجام تحقیق
روش انجام تحقیق ، روش نظری و بر اساس پژوهش کتابخانه ای است .


روش و ابزار گردآوری اطّلاعات
روش و ابزار گردآوری اطّلاعات ، مطالعه و فیش برداری با استفاده از کتابخانه و سایت های مختلف می باشد...
منابع و مآخذ

- احمد نژاد ، کامل و کمالی اصل ، شیوا . ( 1385 ) . عروض و قافیه . تهران : آییژ .
- احمدی ، فرامرز .( 1378 ). ? بررسی اوزان ، صور خیال و مضامین دیوان سیف فرغانی?. پایان نامه کارشناسی ارشد زبان و ادبیّات فارسی . دانشگاه آزاد اسلامی تهران واحد مرکزی.
- ارسطو . ( 1343 ) . فن شعر . ترجمه ی عبدالحسین زرّین کوب . چاپ دوم . تهران : بنگاه ترجمه و نشر کتاب .
- اسماعیل پناهی ، عبدالحمید .? 1379 ). ? نقد بدیع سیروس شمیسا ? . کتاب ماه ادبیات . سال 4 ، شماره ی 40 .
- باطبی ، مریم .( 1385 ). ? موسیقی و وزن در غزلیّات خاقانی ، بررسی اوزان عروضی و تعیین حدود و اصناف و عیوب قافیه ? . پایان نامه کارشناسی ارشد زبان و ادبیّات فارسی . دانشگاه آزاد اسلامی تهران واحد مرکزی.
- بهزادی اندوهجردی ، حسین .( 1375 ). آشنایی با علم عروض و قافیه . تهران : دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی . معاونت پژوهشی .
- پرهیزی ،‌ عبدالخالق .(‌ 1381 ). عروض نوین فارسی . تهران : ققنوس .
- تجلیل ، جلیل .( 1384 ). عروض و قافیه .چاپ دوم . تهران : آوای نور .
- ثامنی ، جعفر .( 1379 ). عروض ساده و قافیه ی فارسی . تهران : مؤسسه ی فرهنگی انتشاراتی برتر .
- حافظ نیا ، محمّد رضا .( 1386 ). مقدّ مه ای بر روش تحقیق در علوم انسانی . چاپ سیزدهم . تهران : سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه ها ( سمت ) .
- درج 3 . کتابخانه ی الکترونیکی شعر فارسی . ( 1384 ) تهران : شرکت مهر ارقام رایانه . [ CD ROM ] .
- دهخدا ، علی اکبر .( 1365 ). لغت نامه . تهران : دانشگاه تهران ، مؤسّسه ی دهخدا .
- ذوالفقاری ، حسن .( 1381 ). قاف غزل . تهران : نشر چشمه .
- ذوالفقاری ، محسن .( 1382 ). ? نقد موسیقی بیرونی برشعر فارسی ، تحلیل انتقادی بر موسیقی خاقانی شروانی ? . مجله ی علمی و پژوهشی دانشکده ی ادبیّات و علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد . سال 36 ، شماره اوّل ، شماره پیاپی 140 .
- رازی ، شمس قیس .( 1360 ). المعجم فی معاییر اشعارالعجم ( تصحیح محمّد بن عبدالوهّاب قزوینی با مقابله با شش نسخه ی خطّی قدیمی و تصحیح مدرّس رضوی ) . تهران : انتشارات زوّار .
- راستگو ، سید محمّد .( 1376 ). هنر سخن آرایی ، فن بدیع . کاشان : انتشارات مرسل .
- رزمجو ، حسین .( 1374 ). انواع ادبی و آثار آن در زبان فارسی . چاپ سوم . مشهد : مؤسّسه ی چاپ و انتشارات آستان قدس رضوی .
- رستگار فسایی ، منصور .( 1373 ). انواع شعر فارسی ، مباحثی در صورت ها و معانی شعر کهن و نو پارسی . شیراز : انتشارات نوید .
- زرقانی ، مهدی .( 1378 ). افق های شعر و اندیشه ی سنایی غزنوی ، به همراه ?گزیده ای از حدیقه . تهران : نشر روزگار .
- زرّین‌کوب، عبدالحسین .( 1353 ). نه شرقی ، نه غربی - انسانی ، مجموعه ی مقالات ، تحقیقات ، نقدها و نمایشواره ها . تهران : انتشارات امیر کبیر .
- زرّین‌کوب، عبدالحسین .( 1363 ). شعر بی‌دروغ ، شعر بی نقاب . تهران : جاویدان .
- زرّین‌کوب، عبدالحسین .( 1371 ). یادداشت ها و اندیشه ها - از مقالات ، نقدها و اشارات- . چاپ چهارم . تهران : انتشارات اساطیر .
- زمرّدی ، حمیرا .( 1384 ) . ? جایگاه سنایی ? . منزلگاه الکترونیکی شورای گسترش زبان فارسی . [ دسترسی 18 دی 1387].
http://www.persian-language.org/Group/Article.asp?ID=779&P=1
- سپنتا ، ساسان .( 1378 ). ? تحوّل وزن شعر فارسی و موسیقی ? . نشریه ی رودکی . سال اوّل ، شماره ی سوم .
- سنایی غزنوی ، ابوالمجد مجدودبن آدم .( 1377 ).گزیده ی حدیقه الحقیقه . گزینش و توضیح علی اصغر حلبی . چاپ دوم . تهران : انتشارات اساطیر .
- سنایی غزنوی ، ابوالمجد مجدودبن آدم .( 1385 ). دیوان . سعی و اهتمام محمّد تقی مدرّس رضوی . چاپ ششم . تهران : انتشارات سنایی .
- شفیعی کدکنی ، محمّدرضا .( 1378 ). صور خیال در شعر فارسی . تهران : آگاه .
- شفیعی کدکنی ، محمّد رضا .( 1385 ). تازیانه های سلوک ، نقد و تحلیل چند قصیده از حکیم سنایی . چاپ ششم . تهران : انتشارات آگاه .
- شفیعی کدکنی ، محمّد رضا .( 1386 ). موسیقی شعر . چاپ دهم . تهران : آگاه .
- شمیسا ، سیروس. ( 1379 ). سبک شناسی شعر . چاپ پنجم.تهران : انتشارات فردوس .
- شمیسا ، سیروس . (1380 ). سیر غزل در شعر فارسی، از آغاز تا امروز .چاپ ششم . تهران : انتشارات فردوس .
- شمیسا ، سیروس . ( 1381 ). آشنایی با عروض و قافیّه . چاپ هجدهم . تهران : انتشارات فردوس .
- شمیسا ، سیروس .( 1386 الف ). بیان . چاپ دوم . تهران : نشر میترا .
- شمیسا ، سیروس . (1386 ب ). فرهنگ عروضی . چاپ چهارم . تهران : نشر علم .
- شورای گسترش زبان فارسی ، وب سایت تخصّصی .?? دسترسی 18 اسفند 1387 ?.
http://www.persian-language.org/Group/Talk.asp?ID=781
- صفا ، ذبیح الله .( 1341 ). گنج سخن ، شاعران بزرگ پارسی گوی و منتخب آثار آنان . تهران : انتشارات ابن سینا .
- صفا ، ذبیح الله .( 1372 ). تاریخ ادبیّات ایران . چاپ دهم . ج1 . تهران : انتشارات ققنوس .
- صهبا ، فروغ .( 1383 ). ? موسیقی بیرونی در شعر م . سرشک ?محمّد رضا شفیعی کدکنی? » . فصلنامه ی علمی - پژوهشی انجمن زبان وادبیات فارسی . سال دوم ، شماره ی ششم .
- عمران پور ، محمّد رضا .( 1383 ). ? موسیقی قافیه در شعر م . سرشک ? محمّد رضا شفیعی کدکنی? » . فصلنامه ی علمی - پژوهشی انجمن زبان وادبیات فارسی . سال دوم ، شماره ی ششم .
- فتوحی ، محمود .( 1385 ). آیین نگارش مقاله ی علمی - پژوهشی . تهران : انتشارات سخن .
- فیّاض منش ، پرند . ( 1384 ). ? نگاهی دیگر به موسیقی شعر و پیوند آن با موضوع، تخیل و احساسات شاعرانه ? . دو فصلنامه ی پژوهش زبان و ادبیّات فارسی . دوره ی جدید ، شماره ی چهارم .
- کاظمی،?محمّد کاظم .( 1385 ). ? غزل و اسرار ماندگاری آن ? . ماهنامه ی شعر . شماره ی 46 ویژه نامه ی غزل .
- ماهیار ، عبّاس .( 1387 ). عروض فارسی ، شیوه ی نو برای آموزش عروض و قافیه . چاپ دهم . تهران : نشر قطره .
- معین ، محمّد . ( 1371 ). فرهنگ فارسی . چاپ هشتم . تهران : انتشارات امیر کبیر .
- منتظری ، احمد .( 1383 ). ? اوزان عروضی ، حدود ، اصناف قافیه و صور خیال در دیوان محتشم کاشانی ? . پایان نامه کارشناسی ارشد زبان و ادبیّات فارسی . دانشگاه آزاد اسلامی تهران واحد مرکزی .
- ناتل خانلری ، پرویز .( 1234 ).‌ ? در وزن شعر فارسی چه کار تازه ای می توان کرد؟ ?. مجله ی سخن .دوره ی ششم ، شماره ی دهم . تهران : مطبوعاتی باختر .
- ناتل خانلری ، پرویز .( 1333 الف ). ? قالب شعر ? . مجله ی سخن . دوره ی پنجم ، شماره ی نهم . تهران : مطبوعاتی باختر .
- ناتل خانلری ، پرویز .( 1333 ب ) . ? موسیقی الفاظ ، انواع وزن در شعر فارسی ? . مجلّه ی سخن . دوره ی پنجم ، شماره ی پیاپی 51 . تهران : مطبوعاتی باختر .
- ناتل خانلری ، پرویز .( 1333 ج ). ? ‌ نغمه ی حروف ? . مجلّه ی سخن . دوره ی پنجم ، شماره ی 8 . تهران : مطبوعاتی باختر .
- ناتل خانلری ، پرویز .( 1345 ) . شعر و هنر . تهران : بی نا .
- ناتل خانلری ،‌ پرویز .( 1386 ). وزن شعر فارسی . چاپ هفتم . تهران : انتشارات توس .
- نظامی عروضی سمرقندی، احمد .( 1374 ). چهار مقاله . تصحیح علّامه محمّد قزوینی . چاپ دوم . تهران : جامی .
- نیکو بخت ، ناصر .( 1383 ). ? صوت آواها و نظریه ی منشأ زبان ? . فصلنامه ی علمی - پژوهشی انجمن زبان وادبیات فارسی . سال اوّل ، شماره ی سوم .
- همایی ، جلال الدّین .( 1377 ). فنون بلاغت و صناعات ادبی . چاپ چهاردهم . تهران : نشر هما .
- وحیدیان کامیار ، تقی .( 1370 ). بررسی منشأ وزن شعر فارسی . مشهد : مؤسسه ی چاپ و انتشارات آستان قدس رضوی .
- وحیدیان کامیار ، تقی .( 1372 ). ? عروض و قافیه ی علمی ? . کیهان فرهنگی . سال دهم ، شماره ی نهم ، شماره ی پیاپی 104 .
- وحیدیان کامیار ، تقی .( 1374 ). وزن و قافیه ی شعر فارسی . چاپ چهارم . تهران : مرکز نشر دانشگاهی .
- وحیدیان کامیار ، تقی .( 1375 ) . فرهنگ نام آوایی فارسی . مشهد : انتشارات دانشگاه فردوسی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله سیگار و مضرات آن فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله سیگار و مضرات آن فایل ورد (word) دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سیگار و مضرات آن فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سیگار و مضرات آن فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سیگار و مضرات آن فایل ورد (word) :

سیگار و مضرات آن

سلامتی برای عمر طولانی‌تر
ترک عادت (سیگار کشیدن- اعتیاد)
بر طبق گزارش جامعه سرطان آمریکا، حدود 46 میلیون فرد بزرگسال سیگار می‌کشند. 506 میلیون نفر آمریکائی دیگر از بیماریهای جدی ناشی از سیگار کشیدن رنج می‌برند. سیگار کشیدن با سرطان ریه، بیماریهای قلبی و تنفسی ارتباط دارد و دلیل یک سوم مرگ و میرهای ناشی از

سرطان و یک پنجم مرگ و میرهای ناشی از بقیه علل به شمار می‌رود. قوانین انحصاری تنباکو و توتون و نیز اعتراضات و آموزشهای عمومی به کاهش تعداد افراد سیگاری کمک کرده است ولی هنوز ترک کردن سیگار برای افراد سیگاری به منزله نبردی سخت است. حدود 62 درصد مردمی که می‌خواهند به اراده خود سیگار را ترک کنند، دوباره بدان روی می‌آورند و حتی وقتی که سیگاریها برای ترک سیگار به درمان متوصل می‌شوند حدود 75% آنان دوباره سیگار می‌کشند. به مدن

سالیان دراز، محققان درصد توسعه روشهائی بود‌ه‌اند تا بتوانند به سیگاریها در امر ترک سیگار کمک کنند. محصولاتی مانند بسته‌ها، آدامس و اسپری‌های نیکوتین‌دار باعث شده‌اند که برخی افراد بخوبی سیگار را ترک کنند ولی این امر برای برخی دیگر در فرار از مصرف نیکوتین هیچ ثمری نداشته است.

امید در یک آمپول (سوزن): در حال حاضر واکسنی به نام Nicvax روی افراد سیگاری آزمایش می‌شود و یکی از معدود واکسن‌هائی است که روی انسان آزمایش می‌شود. واکسن در هشت بار تزریق آزمایش می‌شود که مریض در هر ملاقات دو تا واکسن دریافت می‌کند یعنی کل دوره بر چهار ملاقات بالغ می‌شود. از مریضان (افراد سیگاری) راجع به اثرات تزریق سؤال می‌شود مانند کاهش اشتهاء، عصبی شدن و یا کاهش تحریک و التهاب و ا ین‌ها مواردی هستند که افراد

سیگاری می‌خواهند از آنها دور باشند. همچنین از بیماران خواسته می‌شود که تعداد سیگارهائی که می‌کشند را کم کنند اگر چه واکسن علائم ترک سیگار را کاهش نمی‌دهد ولی اثرات مثبت روانی ناشی از تدخین را نیز کاهش می‌دهد. این واکسن عمدتاً برای کاهش میل افرادی که بیش از حد سیگار می‌‌کشند طراحی شده است. Matsukaniu Dorothy، پزشک روانشناس دانشگاه Minnesota، بیان می‌کند که واکسن سیستم ایمنی را تحریک می‌کند و با تولید آنتی‌بیوتیک‌هائی

که (آنتی‌بادی‌هائی که) از ورود نیکوتین به مغز جلوگیری می‌کنند اثر خود را اعمال می‌کند. تئوری این است که اگر نیکوتین وارد مغز شود، سیگاریها اثرات لذت‌بخش سیگار را درک نمی‌کنند و رفته رفته علاقه خود به کشیدن سیگار را از دست می‌دهند، او می‌گوید: این شبیه کشیدن سیگاری است که فاقد نیکوتین می‌باشد.

اینکار برای چه کسی (یا کسانی) فایده دارد؛ دکتر Hatsukami می‌گوید، شاید واکسن Nicuax بیشتر برای افراد سیگاری که سیگار را ترک کرده‌اند و سعی در عدم رجوع به آن دارند مفیدتر باشد. مطالعات اولیه نشان داده‌اند که واکسن ایمن بوده و اثرات جانبی منفی روی بدن ندارد. دکترها (پزشکان) امید دارند که در مطالعه پیش رو تحت نظارت و سرمایه‌گذاری انستیتوهای ملی بهداشت و سلامتی مؤثرترین مقدار (روز) Nicvax و مدت زمان‌های تزریق آن به سیگاریها را پیدا کنند.

آزمایشات در دانشگاه Minnesota، دانشگاه Nebraska و دانشگاه Utisocnsin در این مورد پیش رو است.
واکسن برای جلوگیری از سیگار کشیدن
دانشمندان واکسن ضد اعتیادی را ساخته‌اند که می‌تواند به سیگاریها و استعمال کنندگان کوکائین کمک کند عادت خود را کنار بگذارند و ترک کنند.

محققان در یک فستیوال عملی در دانشگاه Salford میان کرده‌اند که واکسن آزمایشات ایمنی را در مریض‌ها گذرانده است و پزشکان درصد انجام و برنامه‌ریزی تست‌های دقیقتر در طی این ماه برای یافتن میزان اثر آن در غلبه بر اعتیاد به دارو هستند.
Campbell Bucne، دانشمندی از شرکت بیوتکنولوژی کمبریج Xenova بیان کرده است که طریق اثر این واکسن جلوگیری از ورود نیکوتین یا کوکائین به مغز است و بدین طریق اعتیاد و اشتیاق به دارو از بین می‌رود.

واکسن سیستم ایمنی بدن را تحریک می‌کند و باعث تولید آنتی‌بادی‌هائی می‌شود که به نیکوتین و یا کوکائین موجود در پلاسمای خون چسبیده و سبب می‌شوند که ملکول کمپلکس پیچیده بسیار بزرگتر از غشاهای زیستی جداکننده سرم خون از مغز نتوانند عبور کنند.

دکتر Bunce در فستیوال Salford که از طرف جامعه بریتانیا برای ارتقاء علم برگزار شده بود، گفت: کل فرآیند وارد شدن نیکوتین و کوکائین به مغز نقطه کلیدی اصلی در عادت به استعمال دارو است. بنابراین اگر ما بتوانیم ورود نیکوتین یا کوکائین به مغز را از طریق این آنتی‌بادیها کاهش داده یا متوقف کنیم، آنگاه می‌توانیم از عادت به استعمال دارو واعتیاد جلوگیری کنیم.
جلوگیری از رسیدن دارو به مغز احساس خوش‌ ناشی از مصرف دارو را می‌گیرد. برای مثال، کاهش و یا فقدان این عامل تحریک کننده برای کشیدن سیگار دیگر می‌تواند اثر کلی روی رفتار و در نتیجه کاهش علاقه به دارو داشته باشد.

وقتی افراد سیگاری که ترک کرده‌اند در مجلسی که در آن سیگار می‌کشند، حضور داشته باشند، امید است که حضور این آنتی‌بادیها مانع برگشت مجدد آنان به رفتار قبلی‌شان شود.
در حالت عادی طرز عمل یک واکسن به این صورت است که سیستم ایمنی بدن را تحریک می‌کند و این سیستم ایمنی به ویروسها و یا باکتریهای بیگانه حمله می‌کند ولی ملکولهائی مانند نیکوتین و کوکائین خیلی کوچک هستند و آنتی‌بادیهای سیستم ایمنی نمی‌توانند آنها را تشخیص دهند.

میله و کلک بکار رفته عبارت است از تولید پروتئین‌های بی‌ضرری که می‌توانند به نیکوتین یا کوکائین متصل شوند و یک ملکول یا ماده بزرگتر تولید کنند که در این حالت آنتی‌بادیهای سستم ایمنی می‌تواند آنها را تشخیص دهد. این اصلی است که واکسن‌های ضد اعتیاد بر آن استوارند.
دکتر Bunce می‌گوید: تا بحال تمام این واکسنها ثابت شده است که برای انسان بی‌ضررند و می‌توانند باعث القاء تولید آنتی‌بادیهای ویژه نیکوتین شوند.

قدم بعدی آزمایش کردن میزان تأثیر این واکسنها در انسان به صورت مفصلتر و بررسی میزان اثر جلوگیری کننده این واکسنها در استفاده از این داروهای مضر است.
آزمایشهای اولیه یا واکنس ضد کوکائین Xenova نشان داده است که کل رهیافت در پیش گرفته شده به نفع معتادان و ترک اعتیاد است. با وجود این، دانشمندان بیان می‌کنند که این واکسن فقط در صورتی مفید خواهد بود که خود افراد معتاد بخواهند که اعتیاد خود را ترک کنند چون اعتیاد به مواد جذبه قوی دارد.

همچنین احتمال کمی وجود دارد که واکسن عواض ترک مانند اضطراب و افسردگی را از بین برده و یا کاهش دهد و احساس می‌شود که بهترین اثر دارو در جلوگیری از رجوع مجدد به اعتیاد است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله بررسی بسته بندی مواد غذایی نانو پلیمری و سلامت موادغذایی ف

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی بسته بندی مواد غذایی نانو پلیمری و سلامت موادغذایی فایل ورد (word) دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی بسته بندی مواد غذایی نانو پلیمری و سلامت موادغذایی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی بسته بندی مواد غذایی نانو پلیمری و سلامت موادغذایی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی بسته بندی مواد غذایی نانو پلیمری و سلامت موادغذایی فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی آلاینده های کشاورزی و سلامت غذایی، چالشها و راهکارها
تعداد صفحات: 5
چکیده:
توسعه صادرات مواد غذایی به سراسر دنیا نیاز به تولید بسته بندی هایی با ماندگاری بیشتر، ایمنی و حفظ کیفیت ماده غذایی تحت نظارت استانداردهای بین المللی را افزون نموده است.استفاده از فناوری نانو در بسته بندی هاتمام اهداف گسترش صادرات، مهار میکروارگانیسم ها، حفظ کیفیت ماده غذایی بازاریابی و غیره را برآورده می کند. همچنین بسته بندی های نانو پلیمری و ترکیب آنها با انواع فلزات از جمله نقره، روی و تیتانیوم میتوانندباعث بهبودکیفیت مکانیکی و خواص ضد میکروبی این نوع بسته بندی ها شود و بعلاوه قابلیت استفاده از نانوحسگرها در آنها برای ردیابی و نظارت بر وضعیت غذا در طول حمل ونقل و ذخیره سازی توجه زیادی را در سالهای اخیر به این نوع بسته بندی ها معطوف نموده است. در این مقاله به مرور آخرین پیشرفتها در زمینه نانو پلیمرهای فعال و هوشمند مورد استفاده در بسته بندی های مواد غذایی و همچنین محدودیت های توسعه نانوپلیمرها و پتانسیل انتقال آنها به بسته بندی مواد غذایی پرداخته میشود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   71   72   73   74   75   >>   >