پروژه دانشجویی تحقیق استراتژیهای توزیع داده برای تصاویر highدرre

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق استراتژیهای توزیع داده‌ برای تصاویر highدرresolution در pdf دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق استراتژیهای توزیع داده‌ برای تصاویر highدرresolution در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق استراتژیهای توزیع داده‌ برای تصاویر highدرresolution در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق استراتژیهای توزیع داده‌ برای تصاویر highدرresolution در pdf :

بخشی از فهرست پروژه دانشجویی تحقیق استراتژیهای توزیع داده‌ برای تصاویر highدرresolution در pdf

1. معرفی
2. طبقه‌بندی استراتژیهای توزیع‌داده
3. مدل اجرایی همگام‌سازی شد
4. مدل توزیع‌ اولیه
5. مدل توزیع پیکسل
6. نتیجه‌گیری و کار آینده
7. مراجع

تصاویر مقیاس بزرگ و high- resolution بصورت افزایشی برای برنامه‌های کاربردی interactive (گرافیک‌های سه‌بعدی) شامل تصاویر داده‌‌ای مقیاس بزرگ و محیط‌های مجازی پوششی و طرحهای مشترک است و مورد استفاده قرار می‌گیرند. این سیستمها باید شامل یک کارآیی بسیار بالا و افزاینده زیر سیستمهای rendering برای تولید تصاویر high-resolution در اندازه‌های فریم‌های real – time باشند.
ما تحقیق وبررسی می‌کنیم که چگونه سیستمی را که تنها از اجزای قطعات گرانقیمت در یک pc cluster استفاده می‌کند بسازیم. هدف اصلی پیشرفت و توسعه الگوریتم‌های کارا برای تقسیم‌بندی و توزیع وظایف rendering به صورت مؤثر در پهنای باند عملیات پردازشی و انبارداری و محدودیتهای یک سیستم توزیع‌ یافته‌است. در این مقاله ما سه راه متفاوت را که از نظر نوع داده‌هایی که از Client به سرورهای تصویر می‌فرستند فرق دارند با هم مقایسه می‌کنیم به کنترل مقادیر اولیه و پیکسل‌ها برای هر راه آزمایشات اولیه را به وسیله یک سیستم الگو که یک تصویر دیواری چند پروژه‌کتوره را با یک pc-cluster تولید می‌کند، شرح می‌دهیم. ما راههای متفاوتی را که برای ساختارهای متفاوت سیستمی مناسب باشد با بهترین انتخاب مربوطه به پهنای باند ارتباطی ظرفیت انبارداری و قدرت پردازش‌کردن Clientو سرورهای تصویری را پیدا کردیم:
کلیدهای اصلی مؤلف: رندرکردن موازی، گرافیکهای شبکه‌شده، تصاویر مقیاس بزرگ تصویر Interactive، و محاسبه Cluster
ما در حال عبور از دوران جدیدی از محاسبات کامپیوتری هستیم که در آن تبادل با داده‌ها در سراسر زمان و فضا با وسایل تصویر ubiquitous موجود است. دلایل وجود این تغییرات در این دروان ساده هستند. پیشرفتهای سریع در کارآیی cpu ظرفیت ذخیره‌سازی نهایی باند شبکه و تولیدات وسایل نمایشی.
راه سنتی استفاده از کامپیوترها و شبکه‌ها بیشترین سیکلهای cpu را برای حل مشکلات تکنیکی و مدیریت و سازماندهی تراکنشهای تجاری مصرف می‌کردند، این رزوها بیشتر سیکلهای cpu نهایی باند شبکه در نقل و انتقالات شامل بوجود آوردن محتویات گم‌شده و تحریف‌شده فرستادن اطلاعات و ارائه‌کردن اطلاعات برای مردم برای جستجوکردن و تصویرساختن صرف می‌شوند.
در این دهه اخیر تصاویر نسل جدید مانند (light-ernitting plastics)LEP و
(organic light- emitting devices) OLED، اجزای قطعات با ارزشی ازنظر تجاری خواهند شد. این وسایل بسیار گران قیمت هستند. آنها ممکن است به دیوارها، پنجره‌ها، لوازم منزل و… وصل شوند. آنها ممکن است تکه‌تکه سطح یک اتاق، کف یک اتاق و یا حتی یک ساختمان را به صورت یکپارچه بپوشانند. پیشرفت آنها یک مشکل جدید تکنیکی جالب را معرفی خواهد کرد:
چگونه باید سیستمهای کامپیوتری برای تولید پیکسلهای بسیار زیاد طراحی کنیم؟

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله بـسیـج ونقش آن درتربیت دینی در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله بـسیـج ونقش آن درتربیت دینی در pdf دارای 56 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله بـسیـج ونقش آن درتربیت دینی در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله بـسیـج ونقش آن درتربیت دینی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله بـسیـج ونقش آن درتربیت دینی در pdf :

بخشی از فهرست پروژه دانشجویی مقاله بـسیـج ونقش آن درتربیت دینی در pdf

بسیج ونقش آن درتربیت دینی
فهرست مطالب
پیشگفتار
بسیجی کیست 1
تبادل فرهنگی یا تهاجم فرهنگی 3
مفهوم تبادل فرهنگی 3
مفهوم تهاجم فرهنگی 4
ویژگی ها وتفاوت ها ی تبادل فرهنگی وتهاجم فرهنگی 4
ریشه های تاریخی تهاجم فرهنگی 6
روشهای مقابله باتهاجم فرهنگی 7
تعلیم وتربیت دینی ومعرفی رویکرد بصیرت گرا 8
رد تربیت دینی 8
تنزل تربیت دینی به یک ماده درسی 9
تربیت دینی برای زندگی 9
راهبردهایی درتعلیم وتربیت دینی بصیرت گرا 10
پست مدرنیسم وپیامدهای آن در نظام آموزشی 13
پیامدهای تربیتی 14
صهیونیسم ورؤیای حکومت بر جهان 15
دنیا بازیچه دست سیاست یهود 16
حکومت اقتصادی صهیونیسم بر آمریکا و دنیا 20
صهیونیسم : طلایه دار تهاجم فرهنگی در جهان 21
یک فرهنگی بسیجی 22
حفظ حیثیت علم 31
به کار گرفتن علم 34
درباره روش ها 35
پلورالیسم دینی 35
پلورالیسم دینی دربعد نظری 36
حقانیت ادیان از دیدگاه برون دینی 38
حقانیت ادیان از دیدگاه درون دینی 41
پلورالیسم دینی در بعد عملی 42
جایگاه بحث پلورالیسم دینی 43
مبانی پلورالیسم دینی 45
نتیجه گیری 51
منابع 54

بسیجی کیست ؟
هسته مرکزی این روحیه همانا نگرش به پدیده های مادی از دریچه نیازبه عنولن وسیله و نه اصالت دادن ته آنها ستواز سوی دیگر تمامی امور در راستای دین و انقلاب و حفظ آرمان آن مفهوم می یابند . از این رو از خود گذشتگی و فدا شدن برای دیندار ماندن توده ها یکی از وجوه برجسته روحیه بسیجیان بود .
آنها وظیفه خود را در شکستن خط های پیاپی ای می دانستند تا راه برای ضعیفان و عقب نگه داشته شده ها باز گردد . آنها می سوختند و فدا می شدند تا دیگران نیز با خدایشان رابطه برقرار کنند . در یک کلام ؛ آنها با در دسب گرفتن جانشان و نیز با حمل طناب های دار بر گردن خود ؛ نوک پیکان حوادث انقلاب و سپر امام و اسلام بودند .
از دیگر خصوصیات روحیه بسیجی پر کار بودن و کم خرج بودن است. آنها شب وروز نمی شناختند و فقط هنگامی که کاری نبود ویا از فرط خستگی بدون اختیار خوابشان می برد ؛ از کار باز می ایستادند آنها با همه تلاش و نقش آفرینی در جنگ و حفظ نظام بسیار کم هزینه و بی توقع بودند زیرا خودشان را دائماَ بدهکار می دانستند و همیشه در پی آنبودند که برای انقلاب اسلامی کاری کنند .
دیگر آنکه سنگر های آنها که به منزله خانه هایشان بود . خیلی ساده و بی آلایش و تواُم با صفا و معنویت ساخته شده بود . به همین خاطر بسیار سبکبال بودند ، در هر لحظه ای که فرمان حرکت یا حمله صادر می شد خیلی راحت جابجا می شدند و با جمع کردن اثاثیه شان در یک کوله پشتی عازم میدان نبرد شده و به انتظار شهادت می جنگیدند ، به همین خاطر بسیاری شان شهید شدند و ما بقی همچنان در طلب شهادتند .

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله بررسی پایداری و ثبات آروموزومی گیاهچه های

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله بررسی پایداری و ثبات آروموزومی گیاهچه های نیشکر حاصل از مجموعه زایی شاخه در pdf دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله بررسی پایداری و ثبات آروموزومی گیاهچه های نیشکر حاصل از مجموعه زایی شاخه در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله بررسی پایداری و ثبات آروموزومی گیاهچه های نیشکر حاصل از مجموعه زایی شاخه در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله بررسی پایداری و ثبات آروموزومی گیاهچه های نیشکر حاصل از مجموعه زایی شاخه در pdf :

مقدمه

نیشکر (Saccharum spp) در جنس ساآاروم، طایفه آندروپوگونه و تیره گرامینه می باشد. از نظر سیتوژنتیکی گونه های ساآاروم آلوپلی پلوئیدهای فوق العاده مرآب با آروموزومهای آوچکی هستند آه مطالعه آنها دشوار است. تولید و تکثیر گیاه آامل در شرایط این ویترو خصوصاً زمانی آه توأم با واآشت های مکرر باشد احتمال وقوع تنوع ژنتیکی و موتاسیون را دارد . هر چند تنوع بوجود آمده به عنوان منبع جدید در گیاهانی آه بطور طبیعی تغییرات آمی را نشان می دهند یا ایجاد تنوع در آنها مشکل است مفید بوده و می تواند گیاهی با شرایط و خصوصیات مورد نیاز ، بوجود آورد ولی بهرحال زمانی آه هدف در تکثیر پایداری و ثبات ژنتیکی است، بزرگترین عیب محسوب می شود.

اولین تحقیقات در زمینه آشت بافت نیشکر در سال 1961 در هاوایی آغاز شد. در سال 1969 فعالیت های مهندسی انجام شده در نیشکر توسط هینزومی ثابت نمود آه گیاهچه ها می توانند از آشت آالوس نیشکر توسعه یابند.

هندرو همکاران (1983) نوک ساقه های آولتیوار Co 740 نیشکر را آشت و در حدود 2 .105 گیاه در عرض شش ماه از یک نوک ساقه منفرد تولید نمودند و گزارش دادند آه گیاهچه های تولید شده از آالوس ممکن است یک تنوع خصوصیتی از خود نشان دهند آه چنین تنوعی تنوع سوماآلونی نامیده می شود.

موارد و روشها

برای حصول اطمینان از وجود یا عدم وجود تغییرات و تنوع، گیاهان تولید شده در شرایط این ویترو، با گیاهان آشت شده در شرایط مزرعه را از نظر تعداد آروموزومها به طریقه شمارش مقایسه شدند آه در ذیل به شرح آزمایشات مربوطه می پردازیم.

آزمایش اول (گیاهان شاهد)

تعدادی قلمه نیشکر از واحد آشت و صنعت شعیبیه خوزستان آورده شد. قلمه ها را به قطعاتی آه دارای 1 تا 3 جوانه بودند تقسیم نموده و جهت ریشه دار نمودن زیر ماسه مرطوب دورن گلخانه قرار دادیم. پس از دو هفته نوک تعدادی از ریشه ها را به طول 0/5cm جدا نموده و جهت مشاهده آروموزومها اعمال زیر انجام شد:

-1 تهیه پیش تیمار (Prefixative tereatment)

با پیش تیمارهای آب سرد صفر درجه، آلشی سین، هیدروآسی آینولئین و آلفا _ برومونفتالین آزمایش شد آه بهترین نتیجه با پیش تیمار آلفا _ برومونفتالین به مدت 4 ساعت در دمای 4 درجه سانتی گراد یخچال بدست آمد.

-2 تثبیت (Fixation)

در این آزمایش از فیکساتیو فرمالین و اسیدآرومیک به نسبت 1 به 1 استفاده شد. ریشه ها به مدت 40 ساعت در این فیکساتیو قرار گرفتند.

-3 نگهداری (Storage)

برای آنکه بتوان نمونه ها را به مدت طولانی نگهداری نمود تا در فرصت مناسب مطالعه شوند. نمونه ها در اتانول %70 و در دمای 4 درجه سانتی گراد یخچال قرار گرفتند.

-4 هیدرولیز آردن (Hydrolization)

نمونه ها قبل از رنگ آمیزی در NaoH یک نرمال ریخته و در داخل بن ماری در دمای 60 درجه سانتی گراد به مدت 10 دقیقه قرار می دهیم.

-5 رنگ آمیزی

برای تهیه محلول رنگ از اسیدآلریدریک %45 ، پودر هماتوآسی لین و آمونیم فروسولفات استفاده می شود. ریشه ها را درون لوله آزمایش قرار داده و مقدار آمی رنگ روی آنها می ریزیم سپس برای مدت 20 ساعت نمونه ها را در دمای 32 درجه سانتی گراد آون قرار می دهیم. سپس نمونه ها را خارج آرده و با آب مقطر شستشو می دهیم.

-6 له آردن (Squash)

نوک ریشه ( منطقه مریستم) را با اسکالپل قطع نموده روی لازم می گذاریم سپس روی آن یک قطره اسیداستیک %45 اضافه می نمائیم. بعد از آن لامل را روی آن قرار داده و بوسیله ته خودآار عمل له آردن را انجام می دهیم. ضربات باید بصورت سقوط آزاد و به آرامی صورت گیرد. سپس آروموزومها را زیر میکروسکوپ مشاهده و از آنها عکس می گیریم.

می توانیم جهت مطالعات بعدی لامها را دائمی نمائیم. شمارش آروموزومها در گیاهان شاهد نشان داد آه تعداد آنها

2n=112 می باشد.

آزمایش دوم (تولید گیاهچه از طریق آشت بافت و شمارش آروموزومها)

تعدادی گلدان نیشکر رقم NCO-310 از آشت و صنعت شعییبه تهیه شد، از بوته های درون گلدان ریز نمونه های از جوانه انتهایی و جانبی جدا گردید قطعات جدا شده را پس از شستشو با استفاده از محلول هیپوآلریت سدیم (وایتکس تجاری) %2/5 به مدت 20 دقیقه ضدعفونی گردیدند. پس از ضدعفونی سطحی , ریزنمونه ها را روی محیط غذایی با پایه MS آه حاوی Kinetin 1mgl -1 و 8gl- 1 آگار آشت گردیدند. پس از رشد آافی (حدود سه هفته بعد) ریز نمونه ها برای شاخه زایی روی محیط آشت با پایه MS حاوی BAP 3mgl-1 بصورت مایع تکثیر گردیدند. چهار هفته بعد تعداد شاخه مورد نیاز بدست آمد و جهت ریشه زایی؛ شاخه ها به تعداد 1 تا 3 عدد تقسیم شده و روی محیط با پایه MS آه حاوی IBA 1mgl-1 و 8gl-1 آگار بود مستقر گردیدند. پس از 20 روز حجم آافی ریشه بدست آمده و گیاهچه ها به گلدان درون گلخانه انتقال داده شدند یک هفته پس از سازگاری در گلخانه تعداد 30 بوته جهت انجام آزمایش انتخاب شد تمام نمونه ها پس از شمارش و بررسی تعداد 2n=112 آروموزوم داشتند آه در مقایسه با شاهد هیچ تفاوتی مشاهده نشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله قرآن نازله ای عربی در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله قرآن نازله ای عربی در pdf دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله قرآن نازله ای عربی در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله قرآن نازله ای عربی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله قرآن نازله ای عربی در pdf :

(بررسی دیدگاه جناب آقای دکتر سروش درباره جایگاه زبانی قرآن)

پرسشهای خبرگزاری فارس
1- درباره وحی آیا نکته جدیدی دیده می شود؟

درآغاز لازم می دانم به چند نکته اشاره کنم :
الف: آنچه از ایشان دربرخی سایت ها، نقل شده، نمی دانم دقیقًا همان چیزی است که ایشان گفته وترجمه کرده اند . درصورتی که انتساب درست باشد، ازنظر اینجانب چند قسمت از این سخنان جای تأمل دارد و نیازمند بررسی است:
ب: ازآنجا که اخیراً چندو چون درباره وحیانی بودن الفاظ قرآن بسیار شده، حتی جناب آقای شبستری درمجله مدرسه، شماره شش، مطالبی مطرح کردند – که سوکمندانه به دلیل تعطیل کردن این مجله، فرصت گفتگو و نقد را که از سنت های حسنه دینی است، محروم کردند- ضرورت ایجاب می کرد که این موضوع دنبال شود.

ج: مباحثی که درباره نازله عربی جای بحث و بررسی دارد، دراین فرصت کوتاه میسر نیست.، بویژه آنکه ایشان دراین مقام استدلالی ذکر نکرده اند. به هرحال درپاسخ این پرسش این نکات ازنظراینجانب باتکیه برمحوریت خود قرآن مطرح است:
یکم: هرچند درباره وحی نبوی درسنت اسلامی، برخی سخنان شاذ گفته شده، تا جایی که ماتریدی (م323) درتفسیر: تأویلات اهل السنه از باطنیه نقل می کند، که قرآن را خداوند گویی برخیال پیامبر نازل کرد و موصوف به زبان نبود و این پیامبر بود که آن را به زبان عربی مبین ادا کرد.

این سخن پیشینه درازی دربرخی جریان ها دارد، اما نظریه عمومی قرآن پژوهان و محققان اسلامی براساس خود آیات قرآن، این است که این کتاب وحی عربی و ارتباط باطنی و علمی مخصوصی است که میان پیامبر و جهان غیب برقرار گردیده و از جانب خداوند بر پیامبر این گونه القا و افاضه شده است. زیرا در نظر آنان است که کلمات قرآن چه از نظر لفظ و چه از نظر معنا، به انتخاب پیامبر نبوده است و هر دو به خدا نسبت داده مى شود.

ازنظر این قرآن پژوهان، فرق میان حدیث نبوى، حدیث قدسى و آیات قرآنى – که همه آنها با زبان پیامبر نقل شده – این است که حدیث قدسى معنا از خداوند است، اما لفظ آن از سوى پیامبر است. در صورتى که حدیث نبوى لفظ و معنا از پیامبر است. اما آیات قرآنى هم لفظ و هم معنا از سوى خداوند است.

این خداوند است که با پیامبر خود سخن مى گوید و به پیامبر کلمات و معانى القا مى کند و لذا پیامبر به هنگام دریافت آن نگران فراموش کردن و از دست دادن آن الفاظ را داشته و خدا به پیامبر تسلی می دهد که نگران نباش فراموش نمی کنی، شتاب مکن ، زبانت را تکان نده، ما برایت نگه داری می کنیم. (اعلی /6؛ طه / 114، قیامه / 16 ـ 17).

 

اگر قرار است که خدا با مردم سخن بگوید و ارتباط زبانی برقرار کند و پیام خود را برای دیگران قابل فهم کند، فرقی میان این دو نیست. می تواند حتی درصورت نظریه وحیانی بودن زبان قرآن هم چنین ارتباطی باشد. وحى دریافت و شهود سخن خداست. اگر تجربه شهودى و کشف و القاى معانى از سوى خداوند در قلب، نیازمند واسطه هایى است، در الفاظ نیز این واسطه ها وجود دارند و عمل مى کنند. اگر از درخت صدایى بلند مى شود

و خداوند با موسى توسط درخت سخن می گوید و با صدا و حروف و کلمات سخن مى گوید، چنانکه قرآن بیان مى کند: «فَلَمَّا أَتَاهَا نُودِی مِنْ شَاطِىءِ الْوَادِی الاَْیْمَنِ فِی الْبُقْعَهِ الْمُبَارَکَهِ مِنْ الشَّجَرَهِ أَنْ یَا مُوسَى إِنِّی أَنَا اللهُ رَبُّ الْعَالَمِینَ» . در غیر درخت نیز واسطه هایى وجود دارد و مى تواند با الفاظ عربی باشد. اگر خدا می خواست با موسی بدون کلمات سخن بگوید ، دیگر نیازی به انتخاب درخت نبود.

بنابراین، سخن گفتن خدا از زبان انسان که مى تواند کلماتى را ادا کند، راحت تر و درک آن بدون مشکل تر است.
سوم: دراین باره که قرآن کلمات آن قدسی و الهی و بیرون از شخصیت پیامبر و مستقل از او، وفروفرستاده از سوی خداوند برقلب پیامبرو به زبان عربی است، قرآن اصرار دارد و آیات بسیاری هم دلالت دارد. ازقبیل : وَ إِنَّهُ لَتَنْزِیلُ رَبِّ الْعالَمِینَ. نَزَلَ بِهِ الرُّوحُ الْأَمِینُ عَلى‏ قَلْبِکَ لِتَکُونَ مِنَ الْمُنْذِرِینَ بِلِسانٍ عَرَبِیٍّ مُبِینٍ.(شعراء/195) . إِنَّا أَنْزَلْناهُ قُرْآناً عَرَبِیًّا لَعَلَّکُمْ تَعْقِلُونَ(یوسف/2). این سخن به صراحت این نظریه را که پیامبرخود این الفاظ را گزینش کرده،

رد می کند، چون نزول و فروفرستادن با وصف زبان عربی یادشده است. وَ کَذلِکَ أَنْزَلْناهُ قُرْآناً عَرَبِیًّا وَ صَرَّفْنا فِیهِ مِنَ الْوَعِیدِ لَعَلَّهُمْ یَتَّقُونَ أَوْ یُحْدِثُ لَهُمْ ذِکْراً .(طه/ 113). کِتابٌ فُصِّلَتْ آیاتُهُ قُرْآناً عَرَبِیًّا لِقَوْمٍ یَعْلَمُونَ.( فصلت/ 3 ). کِتابٌ فُصِّلَتْ آیاتُهُ قُرْآناً عَرَبِیًّا لِقَوْمٍ یَعْلَمُونَ.(زمر/ 3 ). وَ کَذلِکَ أَوْحَیْنا إِلَیْکَ قُرْآناً عَرَبِیًّا لِتُنْذِرَ أُمَّ الْقُرى‏ وَ مَنْ حَوْلَها وَ تُنْذِرَ یَوْمَ الْجَمْعِ لا رَیْبَ فِیهِ فَرِیقٌ فِی الْجَنَّهِ وَ فَرِیقٌ فِی السَّعِیرِ.( شوری/ 7). إِنَّا جَعَلْناهُ قُرْآناً عَرَبِیًّا لَعَلَّکُمْ تَعْقِلُونَ.( زخرف/ 3 ). وآیات دیگری که همین معنا را دلالت دارد.
استقلال شخصیت پیامبر ازشخصیت قرآن
گفته اند: شخصیت او نیز نقش مهم در شکل دادن به این متن ایفا می‌کند. تاریخ زندگی خود او: پدرش، مادرش، کودکی‌اش و حتی احوالات روحی‌اش [در آن نقش دارند.] اگر قرآن را بخوانید، حس می‌کنید که پیامبر گاهی اوقات شاد است و طربناک و بسیار فصیح در حالی که گاهی اوقات پرملال است و در بیان سخنان خویش بسیار عادی و معمولی است. تمام این‌ها اثر خود را در متن قرآن باقی گذاشته‌اند. این، آن جبنه‌ی کاملاً بشری وحی است.

باید پرسید آیا ممکن نیست توصیفات این حالات درباره شخص پیامبر و دربرخورد با واقعیات عصر، توسط وحی انجام گرفته باشد. مثلاً آنجا که قرآن با پیامبراین گونه سخن می گوید: أَ لَمْ یَجِدْکَ یَتِیماً فَآوى‏ وَ وَجَدَکَ ضَالاًّ فَهَدى‏ وَ وَجَدَکَ عائِلاً فَأَغْنى‏ فَأَمَّا الْیَتِیمَ فَلا تَقْهَرْ وَ أَمَّا السَّائِلَ فَلا تَنْهَرْ.(الضحی/6-10). ناظربه شرایط روحی و برای تسلی او بیان شده باشد. خدا که با او ارتباط برقرار می کند ، مناسب با حالات طربناک، یا پرملال او سخن می گوید، نه اینکه شخصیت او نقش مهم در شکل دادن به این متن ایفا می‌کند. مگر منظور این باشد که شخصیت او مانند عصر زندگی او، تأثیر گذار در چگونگی زبان این متن داشته است، درآن صورت قابل قبول و غیرقابل انکاراست، اما این مطالب از غررآیات نیست.

به هرحال، دلایل فراوانی وجود دارد که شخصیت پیامبر، مستقل ازشخصیت قرآن و بیانهای آن بوده است:
1- اگر کسی اندک تأملی درمجموع قرآن داشته باشد، به وضوح جدایی میان شخصیت پیامبررا با قرآن در می یابد. پیامبر گرامى پس از سنین 40 ـ 43 به رسالت مبعوث شده و سخنانى به عنوان وحى قرآنى ابراز داشته و این کلمات در آغاز درجمله هاى کوتاه و مُقَطَع (بریده بریده ) و در سوره هاى کوچک خوانده شده و رفته رفته و آرام آرام، این کلمات و سوره ها طولانى شده و زمان وحى و مدت ارتباط و اتصال بیشتر گردیده است. لذا اگرحضرت بروز و ظهورى پیش از بعثت در این میدان داشته، مى باید هویدا مى شده و مى توانسته در ادامه آن سبک و سیاق سخن بگوید، یا آیات بزرگتر و سوره هاى طولانى تر را تحمل کند و این خود دلیل بر این است که تجربه وحى قرآنى جداى از شخصیت پیامبر و امرى جدید، جداى از هویت، استعداد، اطلاعات و دریافت هاى شخصى او مى باشد.

2 ـ وقتى پیامبر با وحى برخورد مى کند، اولین خطاب به او با: (اقْرَأْ) آغاز مى گردد. گویى آنکه پیامبر را آماده شنیدن و گفتن و تحمل سخنانى جدید و کلماتی با وصف خواندن – و نه شنیدن ودریافتن- مى کند و لذا در تاریخ آمده است: این کلمه سه بار تکرار مى شود، تا جایى که حضرت آمادگى پیدا مى کند و مى تواند بخواند و از آن به بعد این خواندن وحى که با لفظ است، تکرار مى گردد. در حالى که پیش از این پیامبر حتى نمى توانسته بخواند و نه سابقه داشته که به این شیوه سخن بگوید. قرآن به این حقیقت امّى بودن، در دو آیه تصریح مى کند

: « الَّذِینَ یَتَّبِعُونَ الرَّسُولَ النَّبِىَّ الاُْمِّىَّ الَّذِی یَجِدُونَهُ مَکْتُوباً عِنْدَهُمْ» (اعراف/ 157). « فَآمِنُوا بِاللهِ وَرَسُولِهِ النَّبِىِّ الاُْمِّىِّ الَّذِی یُؤْمِنُ بِاللهِ وَکَلِمَاتِهِ» (اعراف/ 158). خصوصاً که مقصود از این امى بودن را نسبت به گذشتگان، یعنى کسانى که آشنایى با کتاب و علم نداشته اند را بیان کرده است. به این جهت مبدء شناخت وحى قرآن از اوان رسالت و سرفصل آن، خواندن مردم به توحید و حقایق معنوى با کلمات والفاظ خاص و متمایزاز قریحه و ادبیات و گفتمان پیامبر است.

3ـ پس از آغاز دعوت پیامبر، این تمایز سخنان براى حضرت و خانواده و اطرافیانش مشخص بوده است. وقتى پیامبر پس از نخستین وحى، خانواده خود را ملاقات مى کند و آیات وحى شده را مى خواند، خبر مى دهد که چه چیزى دریافت کرده است. این کلمات باهمان الفاظ، هم براى خودش تمایز داشته و هم براى خانواده، چیزى که تا پایان حیات و رسالت کلمات قرآنى معلوم بوده است.
کلماتى مانند: قُل و تَقول و یا نقل قول هایى غائبانه از اشخاص

، حاکى از همین جدایى بافت زبانی در بیان حقایق از مصدر وحى با سخنان معمولى آن حضرت است. این که گفته شده : الهام را به زبانی که خود می‌داند، و به سبکی که خود به آن اشراف دارد، و با تصاویر و دانشی که خود در اختیار دارد، منتقل می‌کند؛ نیست. موضوع نه الهام است و نه زبان شخصی و نه در دست و اختیار او، تا سبکی که خود می خواهد برگزیند.این معنا براى اطرافیان حضرت از مخالفان نیز روشن بوده که قرآن مستقل از شخصیت او است.

به عنوان نمونه،. کفار آیات قرآن که خوانده مى شد، درخواست مى کردند که آیات دیگرى غیر اینها براى آنها خوانده شود، و او می گوید من ازپیش خود چیزی نمی توانم بیاورم، من تنها ازآنچه به من وحی می شود، پیروی می کنم: (وَإِذَا تُتْلَى عَلَیْهِمْ آیَاتُنَا بَیِّنَات قَالَ الَّذِینَ لاَ یَرْجُونَ لِقَاءَنَا ائْتِ بِقُرْآن غَیْرِ هَذَا أَوْ بَدِّلْهُ قُلْ مَا یَکُونُ لِی أَنْ أُبَدِّلَهُ مِنْ تِلْقَاءِ نَفْسِی إِنْ أَتَّبِعُ إِلاَّ مَا یُوحَى إِلَىَّ إِنِّی أَخَافُ إِنْ عَصَیْتُ رَبِّی عَذَابَ یَوْم عَظِیم) (یونس/ 15).

حتى قرآن خبر مى دهد که کفار امیدوار بودند بتوانند در وحى پیامبر ـ که از شخصیت خودش مستقل بود ـ تصرفى بکنند و کارى نمایند تا پیامبر به اشتباه بیافتد و میان کلمات خود و قرآن امتزاجى ایجاد شود، اما از آنجا که خداوند نگه دار پیامبر بود و عصمت او را با این مواظبت ها تضمین کرده بود – و بارها به این معنا تأکید نموده بود – جلوگیرى کرد: (وَإِنْ کَادُوا لَیَفْتِنُونَکَ عَنْ الَّذِی أَوْحَیْنَا إِلَیْکَ لِتَفْتَرِی عَلَیْنَا غَیْرَهُ وَإِذاً لاَتَّخَذُوکَ خَلِیلا) (اسراء/ 73). یا منافقین از اینکه سوره اى نازل شود و اسرار آنها آشکار گردد، همواره در ترس و هراس بودند: «یَحْذَرُ الْمُنَافِقُونَ أَنْ تُنَزَّلَ عَلَیْهِمْ سُورَهٌ تُنَبِّئُهُمْ بِمَا فِی قُلُوبِهِمْ» (توبه/ 64).

4ـ این وحى به اراده و اختیار پیامبر نبوده است، که چه بگوید، چه وقتى بگیرد و چه وقتى تمام کند. گاهى وحى را مى گرفته، بدون آنکه انتظار آن را داشته باشد، یا درخواست وحى مى کرده و مى خواسته پاسخ سئوال و حل مشکلى بیاید، اما وحی نمى آمده و گاهى انتظار آمدن، چنان طولانى و جان لبریز مى شده است: (وَبَلَغَتْ الْقُلُوبُ الْحَنَاجِرَ) (احزاب/ 10). یا مانند آنچه در حدیث افک و اتهام ناپاکى به همسرش وارد شده است. که در این موارد مى گفته است: من منتظر وحى هستم و در این باره چیزى نمى دانم. گاهى وحى مى آمده، اما برخلاف گفته اولیه خودش بوده و حتى تصور نمى کرده، چنین پاسخى توسط وحى برسد، مانند آنچه در سوره مجادله و در قضیه ظهار و اصرار زن مجادله کننده رسیده است.

5- گاهى وحى را مى گرفته، ولی پاسخ وحى برخلاف رویه همیشگى، مبهم یا معلق بوده است، مانند: (وَیَسْأَلُونَکَ عَنْ الرُّوحِ قُلْ الرُّوحُ مِنْ أَمْرِ رَبِّی) (اسراء/ 85) (وَیَسْأَلُونَکَ عَنْ ذِی الْقَرْنَیْنِ قُلْ سَأَتْلُو عَلَیْکُمْ مِنْهُ ذِکْراً) (کهف/ 83). (نَحْنُ نَقُصُّ عَلَیْکَ نَبَأَهُمْ بِالْحَقِّ إِنَّهُمْ فِتْیَهٌ آمَنُوا بِرَبِّهِمْ) (کهف/ 13). و آیات دیگرى که پاسخ ها و توضیحات مطابق خواسته پرسش کنندگان صریح و تفصیل دهنده نیست. در جاهایى وحى رفتارى از پیامبر را تصحیح مى کند و گفتار او را به جهت خاصى راهنمایىمى کند: (وَلاَ تَقُولَنَّ لِشَىْء إِنِّی فَاعِلٌ ذَلِکَ غَداً * إِلاَّ أَنْ یَشَاءَ اللهُ)(کهف/ 23)، یا برخلاف اندیشه او سخن گفته است: (یَا أَیُّهَا النَّبِىُّ لِمَ تُحَرِّمُ مَا أَحَلَّ اللهُ لَکَ تَبْتَغِی مَرْضَاهَ أَزْوَاجِکَ) (تحریم/ 1). چیزی را پنهان کرده: (وَتُخْفِی فِی نَفْسِکَ مَا اللهُ مُبْدِیهِ وَتَخْشَى النَّاسَ وَاللهُ أَحَقُّ أَنْ تَخْشَاهُ)(احزاب/ 37)

تمام این تعبیرات و آیات بسیار دیگرى که در همین سیاق آمده و میان پیامبر و سخنان فرد دیگرى جدا انداخته، نشان مى دهد که شخصیت پیامبر مستقل از وحى قرآنى است و این گونه نیست که وحى از ذات پیامبر جوشیده باشد، یا سخنان پیامبر براساس وحی باشد، یا آن حقایق با زبان وگزینش پیامبر بوده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله کار با 2005 Delphi در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله کار با 2005 Delphi در pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله کار با 2005 Delphi در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله کار با 2005 Delphi در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله کار با 2005 Delphi در pdf :

کار با 2005 Delphi

دلفی (401) معرفی Delphinافرادی بی نظیر و قدرتمند از شرکت Bor Landاست که ویژگی های منحصر به فرد ان “انعطاف پذیری Visudبودن شی گرایی و سادگی ان را نسبت به سایر محیط های برنامه سازی همچون Vb Cttمتماییز می نمایند دلفی بر اساس یک زبان شی گرای کامل به نام Pascad Objectتهیه شده است .

با استفاده از دلفی قادر خواهیم بود تمام کارهای قابل انجام با سایر زبان های برنامه نویسی چون Ctt وVb را انجام داده و در عین حال با مشکلات کمتری در حین کار مواجه شوید. این ابزار شما را در تهیه و طراحی برنامه های کاربردی متنوع و همه منظوره با عملکرد بالا یاری میرساند . قبل از هر چیز لازم است تا نرم افزار دلفی را بر روی سیستم خود نصب نمایئد. ملزومات سیستمی مورد نیاز برای کار با Del Phi2005 عبارتنداز:

• پردازنده پنتیوم با سرعت حداقل Mht233
• حداقل Mb64 حافظه اصلی ( Ram )
• حداقل Mb520 فضای خالی بر روی هلرد دیسک
• سیستم عامل Windows Xp یا 2000 و یا 98

البته یکی از فریتهای بزرگ محیط Delphi 2005 این است که میتوانید در ان با زبانهای برنامه نویسی دیگری همچون ( ) نیز برنامه نویسی انجام دهید.
از انجا که کد نویسی از محیط دلفی عینا Syntax مشابه با پاسکال را دارد از ذکر جزییات و روش های برنامه نویسی در این جا صرف نظر میکنیم و مبنای کار را بر اساس کلیات برنامه نویسی پاسکال اما در سطحی بسیار ساده تر ( بدلیل وژوال بودن ان ) قرار میدهیم.

کتابخانه وژوال دلفی شامل اشیاء از پیش اماده شدهای است که ویژگیهای مورد استفاده متداول در برنامه های کاربردی Windows را برای ما فراهم بی سازند که این امر باعث کاهش فوق العاده زمان پیاده سازی و ازمایش برنامه ها میشود.
در کتابخانه اجزاء سازنده دلفی 2005 تب وجود دارند که همانطور که در شکل دیده راست محیط دلفی لیست شده اند.
این برگه (Tab) های موجود به شرح زیر میباشند:

Standard Bde Lndy F10 Handievs
Additional Fnternetexpress Fndy Fn Tercepts
Win 32 Web Snap Fndy Misc

برای طراحی ظاهر فرمها از برگه های Standard وAdditioned استفاده میشود .
برای برقراری ارتباط با پایگاه داده مورد استفاده از برگه های Data Access و Data Controls استفاده میشود.
برای کار با Component های موجود بانک های اطلاعاتی ، از برگه Bde استفاده میشود .

برای استفاده از اجزا موجود در پایگاه داده ای که با ان ارتباط برقرار کرده ایم مثل Table ها و Query ها از برگه Dbgo استفاده میکنیم.
برای کار با خاصیت های پروتکلهای مختلف از جمله Nntp از تبهای X1 و X3 و Lndy Misc استفاده میشود که توضیح دقیق این برگه ها در اینده نیز خواهد امد.

در بین برگه هایی که در بالا ذکر شد این موارد بهترین و پرکار ترین برگه هایی بودند که در طراحی پروژه حاضر از انها استفاده کرده ایم .
حال میبایست به توضیح دقیق تر تبهای X1 و X3 و Lndy Misc بپردازیم.
42) پیاده سازی خواص Nntp در دلفی

حال که هم بطور کامل با قوانین پروتکل Nntp اشنا شدیم و هم بخشهایی از دلفی که بر اساس پروتکل مذکور تعریف شدهاند را شناختیم برای دستیابی به بخشهایی ازکد پروژه نهایی به پیاده سازی توابعی در دلفی می پردازییم که دستورات ذکر شده در پروتکل Nntp را شبیه سازی میکنند.
این شبه کدها “( یا به عبارتی توابع “) در Event های مربوطه به برگه Ldnntpservers

که بطور مفصل راجع به ان بحث کردییم نوشته شده اند. البته در بین دستوراتی که در توضیح پروتکل Nntp ذکر شده دستوراتی وجود دارند که در نسخه های جدید تر ان مورد استفاده قرار نمیگیرند همچنین نرم افزار Client ای که از ان استفاده می کنیم ( Out Look) احتیاجی به استفاده از برخی از این دستورات ندارد. لذا در این بخش تنها به پیاده سازی پروژه استفاده شده اند .

-431 پیاده سازی دستور List :
که این دستور را در روییدادGroups Onlist در لیست روییدادهای مربوطه به X3 مینویسیم .
برای پیاده سازی هر یک از دستوراساسی باید بر روی Event مربوطه به ان کلیک کنیم تا عبارت X3
در تب مربوطه به ان روییداد ظاهر شود سپس که نوعی را اغاز میکنیم .

که این دستور عبارتند از 3
432- پیاده سازی دستور Cxoup :
Onselectgroup
5. پیاده سازی صفحات پروژه

حال به جزییات مربوط به طراحی فرمها در برنامه های سرور Client پرداخته ودر نهایت متن برنامه های نوشته شده را ارایه خواهیم نمود.
1-5- فرمهای مربوط به برنامه نویسی سمت سرور
در برنامه مربوط به سرور چهار فرم و 2 یونیت طراحی شده است . که هر یک وظیفه بخصوصی را در زمینه سرو بدهی انجام می دهد .

1-1-5- فرم Umain
این گزینه مربوط به عملیات گرهها و یا کاربران میباشد . انتخاب گزینه گروهها سبب می شود که این فرم یک Link به فرم Ugroup که مربوط به انجام عملیات گروهها می باشد ایجاد کند. انتخاب گزینه کاربران نیز باعث ایجاد یک Link به فرم Uusers برای انجام عملیات کاربران میشود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   31   32   33   34   35   >>   >