مقاله استفاده از میدانهای الکتریکی در فیلم ها و پوشش های خوراکی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله استفاده از میدانهای الکتریکی در فیلم ها و پوشش های خوراکی فایل ورد (word) دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از میدانهای الکتریکی در فیلم ها و پوشش های خوراکی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از میدانهای الکتریکی در فیلم ها و پوشش های خوراکی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از میدانهای الکتریکی در فیلم ها و پوشش های خوراکی فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا
تعداد صفحات: 1
چکیده:
هدف : فیلم ها و پوشش های خوراکی دو اصطلاحی هستند که در بسته بندی غذا مورد استفاده قرار می گیرند که مانع انتقال رطوبت در سطح محصول، مانع تبادل گاز و ترکیبات فرار بین محصول و محیط، حفاظت از محصول در برابر آسیب های مکانیکی شده و می تواند حامل عوامل عملگرا مانند عوامل ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی، مواد مغذی، عوامل تشکیل دهنده طعم و رنگ برای کاهش بارهای میکروبی، به تاخیر انداختن اکسیداسیون و تغییر رنگ شود. از طرفی فرآیند میدانهای الکتریکی نیزبرپایه عبور جریان الکتریکی از یک محصول غذایی که دارای مقاومت الکتریکی می باشد استوار است. در این تحقیق اثر میدان الکتریکی بر روی فیلم خوراکی کیتوزان مورد بررسی قرار گرفت که هدف از انجام آن بهبود خصوصیات فیلم خوراکی در اثر استفاده از میدانهای الکتریکی بر روی محلول تشکیل فیلم می باشد. روش پژوهش : استفاده از میدان الکتریکی در محلولهای تشکیل فیلم و به دنبال آن خشک کردن بطوریکه محلول های پوشش کیتوزان تحت تاثیر قدرت های مختلف میدان الکتریکی قرار گرفته و سپس این محلولها، بر روی یک سطح ریخته شده و در شرایط کنترل شده دما و رطوبت خشک گردیدند. نتیجه گیری کلی : هنگامیکه محلول تشکیل دهنده فیلم کیتوزان در معرض میدان الکتریکی قرار گرفت، کریستالهای موجود در ساختار فیلم دچار اثرات مورفولوژیکی شدند.نتایج نشان داد که سطح فیلم کنترل همگن تر از فیلم های تحت فرآیند الکتریکی قرار گرفته هستند همچنین در فیلم های تحت میدان الکتریکی لایه های منظم بیشتری مشاهده گردید. بنابراین گسترش و توسعه فیلم ها با یک لایه یکنواخت و به هم فشرده را می توان یک دستاورد مهم در جهت بهبود خواص فیلم های مختلف مانند نفوذپذیری شان به گازها به حساب آورد. کاربرد یک میدان الکتریکی متوسط در محلول تشکیل دهنده فیلم، اثرات قابل توجهی بر روی ضریب کریستالیزاسیون (CI) می گذارد و باعث افزایش آن می گردد بطوریکه موجب: 1- کاهش میزان نفوذ اکسیژن می شود زیرا انتقال جرم گاز در یک پلیمر نیمه کریستالی، تابع فاز آمورف است که علت آن نفوذ ناپذیر بودن فاز کریستالی است 2- بهبود خواص مکانیکی ( استحکام کششی Ts و درصد ازدیاد طول در شکست E) می گردد زیرا با افزایش کریستالیزاسیون یک ساختمان سازمان یافته تشکیل می شود. 3- کاهش حلالیت در آب به علت تبلور بیشتر فیلم ها در اثر میدان الکتریکی می باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

طراحی واحد ترموسیفون برج تقطیر در خلاء واحد تولید فورفوران فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

طراحی واحد ترموسیفون برج تقطیر در خلاء واحد تولید فورفوران فایل ورد (word) دارای 53 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد طراحی واحد ترموسیفون برج تقطیر در خلاء واحد تولید فورفوران فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طراحی واحد ترموسیفون برج تقطیر در خلاء واحد تولید فورفوران فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طراحی واحد ترموسیفون برج تقطیر در خلاء واحد تولید فورفوران فایل ورد (word) :

بخشی از فهرست طراحی واحد ترموسیفون برج تقطیر در خلاء واحد تولید فورفوران فایل ورد (word)

فصل اول :
1-1 خلاصه و مقدمه
1-2 آشنایی و مقدمه
1-3 انواع مدل ها و کاربرد آنها
1-4 نحوه کار یک ریبویلر پدیده ترموسیفون
1-5 استانداردها و کد های مبدل های حرارتی
1-6 چهار نوع ربویلر مورد بررسی
1-7 بافلها
1-8 فاکتورهای انتخاب نوع ریبویلر
1-9 خلاصه ای از فرایند تولید فورفوران

فصل دوم
2-1 رویع طراحی
2-2 زوشهای طراحی ارائه شده ،معایب ،مزایا و شرایط هر کدام
2-3 روشهای دیگر طراحی
2-4 ملاحظات عمومی طراحی

فصل سوم :
3-1 راهنمایی یکی برای طراحی ریبویلر ها ترموسیفون
3-2 ارائه روش های طراحی ریبویلر ترمو سیفون
3-2-1 روش بهبود یافته گیلموهر
3-2-2 روش مرحله ای کرن
3-2-3 روش فایر
3-3 چند نمونه طراحی اجرائی
3-3-1 ریبویلر اسپلیتر C3
3-3-2 ریبویلر برج سیلکو هگزان
3-3-3 ریبویلر ترموسیفون قائم
3-4 روشها و نرم افزارهای دیگر طراحی موجود

منابع و ماخذ

الف) واحد تولید ازت :
ازت گازی است خنثی که میل ترکیبی بسیار کمی داشته و در شرایط عادی ترکیب پذیری ندارد . لذا در واحدهای مختلف بهره برداری از این گاز برای موارد مختلفی از قبیل گاز پوششی مخازن هیدروکربوری، برای جلوگیری از نفوذ هوا یا اکسیژن به آنها، در واحدهای کاتالیستی در هنگام احیاء بعنوان گازگردشی، در هنگام راه اندازی واحدهای هیدروژن و هیدروکراکر بعنوان گاز چرخشی و بخصوص در عملیات احیاء مداوم کاتالیست پلاتفرمر واحد تبدیل کاتالیستی بصورت مداوم مصرف می گردد . با توجه به آنکه 79 درصد هوا ازت می باشد بهترین منبع تهیه می باشد . بهمین منظور واحد ازت طراحی و نصب گردیده است . ظرفیت واحد فشرده و مایع کردن هوا و تفکیک اکسیژن و ازت مایع می باشد . محصول واحد ازت گازی و ازت مایع با درجه خلوص 999/99 درصد می باشد .


ب) واحد تبدیل کاتالیستی :
واحد C.C.R شرکت به منظور تبدیل برشهای بنزین با درجه آرام سوزی پائین به بنزین با درجه آرام سوزی 100 طراحی و نصب گردیده است . ظرفیت واحد 21600 بشکه در روز می باشد . طراحی واحد بر دو مبنای تأمین کامل خوراک H.S.R.G از واحد تقطیر در جو با نقطه جوش ابتدائی و نقطه جوش نهائی و یا مخلوطی از 17159 بشکه در روز خوراک از واحد تقطیر و 4441 بشکه در روز نفتای سنگین (H.N )هیدروکراکر با نقطه جوش ابتدائی ونقطه جوش نهائی می باشد .
این واحد مشتمل بر سه قسمت می باشد :
-تصفیه نفتا(NAPHTHA HYDROTREATING -NHT) به منظور حذف ترکیبات الی نیتروژن دار، گوگرددار، اکسیژن دار، اشباع هیدروکربورهای غیر اشباع (اولفینی) و حذف سموم اضافی مانند ارسینک و سرب که برای قسمت پلاتفرمر مضر می باشند تعبیه شده است . حذف این ناخالصیها در حضور کاتالیست (با نام تجاری S-12 محصول مشترک UOP با فلزات فعال کبالت، مولیبدن بر روی پایه آلومینا) و گاز هیدروژن انجام می گیرد .
-پلاتفرمر (PLATEFORMER) : نفتای تصفیه شده در این واحد در حضور کاتالیست (با فلز فعال پلاتین بر روی پایه آلومینا) تبدیل به بنزین با درجه خلوص آرام سوزی بالا، گاز مایع و مخلوط گازی غنی از هیدروژن می شود که به عنوان خوراک گازی به واحد هیدروژن ارسال می گردد .
-قسمت احیاء مداوم کاتالیست(به منظور احیاء مداوم کاتالیست قسمت پلاتفرمر) در مجاورت واحد فوق نصب گردیده است که همواره قسمتی از کاتالیست از انتهای بستر راکتورپلت فرمر وارد قسمت احیاء شده و بعد از سوزاندن کک و آماده سازی مجدد از بالا وارد راکتورهای پلاتفرمر می گردد و بدین ترتیب همواره پلاتفرمر از شرایط یکنواخت عملیاتی در طول بهره برداری برخوردار خواهد بود .

ج) واحد هیدروژن :
واحد تولید هیدروژن به منظور تولید هیدروژن با درجه خلوص 9/99% به مقدار تقریبی (مورد نیاز واحد هیدروکراکر) طراحی و نصب شده است قسمتی از هیدروژن تولیدی توسط واکنش های ریفرمینگ در کوره (راکتور) واحد از واکنش خوراک با بخار آب در دمای در حضور کاتالیست با فلز فعال نیکل روی پایه آلومینا و خالص سازی PSA N0.1 تأمین می گردد . خوراک واحد می تواند گاز طبیعی، گازهای هیدروکربوری تصفیه شده در واحد آمین و یا پروپان باشد که بعلت قابلیت دسترسی و استفاده آسانتر معمولاً از گاز طبیعی بعنوان خوراک استفاده می گردد . قسمت دیگری از هیدروژن تولیدی از خالص سازی گازهای غنی از هیدروژن تولیدی در واحد تبدیل کاتالیستی درPSA N0.2 تأمین می شود .
گازهای ناخالص خروجی از PSA N0.1 حاوی هیدروژن، دی اکسید کربن، منواکسید کربن است در کوره واحد مصرف می گردد . گازهای ناخالص خروجی از PSA N0.2 که حاوی هیدروژن و گازهای هیدروکربوری سبک است به سیستم سوخت گازی پالایشگاه تزریق می گردد .

د) واحد هیدروکراکر :
واحد هیدروکراکر شرکت پالایش نفت شازند اراک برای تبدیل برش نفتی سنگین موم دار (WAXY DISTILLATE ) که اصطلاحاً به آن آیزوفید (ISOFEED) اطلاق می شود و از واحد تقطیر در خلاء پالایشگاه استحصال می گردد و قابل عرضه به بازار مصرف نمی باشد به محصولات با کیفیت مطلوب طراحی و نصب گردیده است . خوراک واحد 24500 بشکه در روز آیزوفید با نقطه جوش ابتدائی و نقطه جوش نهایی می باشد که در فشار و دمای بالا در حضور کاتالیست و گاز هیدروژن با درجه خلوص 2/93-90 درصد واکنشهای هیدروکراکینگ و هیدروتریتینگ انجام یافته و تبدیل به محصولات گازوئیل، نفت سفید، سوخت هواپیما، نفتای سنگین، نفتای سبک، گاز مایع و گازهای هیدروکربوری سبک که حاوی مقادیر زیادی می باشند می گردد گازهای هیدروکربوری فوق در واحد تصفیه گاز با آمین تصفیه شده و بعد از حذف به سیستم سوخت گازی پالایشگاه تزریق و به عنوان سوخت در کوره های پالایشگاه مصرف می گردد .
قسمتی از نفتای سبک بعنوان خوراک واحدهای پتروشیمی و نفتای سنگین برای تولید بنزین با درجه آرام سوزی بالا مستقیماً به واحد C.C.R و یا به بانکهای TK-2007,2008 برای ذخیره سازی ارسال می گردد . کاتالیست مورد استفاده در واحد با نام تجاری KF-1015 ساخت شرکت هلندیAKZO NOBEL می باشد .

1- هدف و دامنه کاربرد
-تشریح فرآیند واحدهای منطقه ب از خوراک تا محصول نهایی
-تشریح نحوه انجام کنترلهای کمی و کیفی در متغیرهای فرآیندی جهت تولید محصول مطابق با شرایط طراحی واحدهای فوق
-چگونگی ارتباطات صحیح با دیگر واحدها و ادارات که به نحوی در عملکرد واحدهای این منطقه مؤثر هستند .
دامنه کاربرد این روش اجرایی در محدوده عملکرد واحدهای منطقه ب شرکت پالایش نفت شازند اراک می باشد .

2- تعاریف
2-1- CHILLED WATER: مخلوط آب سرد و ضدیخ گردشی در سیستم
2-2-COLD BOX : محفظه سرد که اکسیژن و ازت مایع از یکدیگر جدا می شوند .

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله مشارکت شهروندی رویکردی جدید در تغییر جایگاه مدیریت شهری با

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مشارکت شهروندی رویکردی جدید در تغییر جایگاه مدیریت شهری با تاکید بر تجارب جهانی فایل ورد (word) دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مشارکت شهروندی رویکردی جدید در تغییر جایگاه مدیریت شهری با تاکید بر تجارب جهانی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مشارکت شهروندی رویکردی جدید در تغییر جایگاه مدیریت شهری با تاکید بر تجارب جهانی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مشارکت شهروندی رویکردی جدید در تغییر جایگاه مدیریت شهری با تاکید بر تجارب جهانی فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: جایگاه ورزش همگانی در سلامت و شادی شهروندان منطقه 2 شهر تهران

تعداد صفحات: 12

چکیده:

شهر، شهروند و مدیریت شهری مفاهیمی هستند که ارتباط بسیار تنگاتنگ و نزدیکی با یکدیگر دارند. شهر فضایسکونتی با کاربرد و ویژگی خاص خود را تداعی میکند، شهروندان به عنوان ساکنان این فضا تلقی میشوند وشهروندی جایگاهی اجتماعی است که در رابطه دولت با حقوق اجتماعی روی میدهد. مدیریت شهری، هر آنچه را کهبرای زندگی شهروندان لازم و ضروری است، در اختیار میگذارد. با تأمین این ضروریات است که شهروندان میتوانندبا مشارکت در اداره امور شهر، از استعدادها و تواناییهای خود در جهت بهبود وضعیت زندگی خویش بهره گیرند.مشارکت شهروندان نقش بسزایی در ارتقای مدیریت شهری دارد و تحولات زیربنایی و کاربردی بسیاری را در ادارهامور شهر به وجود میآورد. این نوشتار با استفاده از روش توصیفی تحلیلی و مطالعات کتابخانهای، به بررسی عواملمؤثر بر مشارکت شهروندان در مدیریت شهری و بیان دیدگاهها، نظریات و تجارب جهانی مشارکت شهروندی پرداختهو به ارائه راهکارها و پیشنهاداتی جهت تغییر جایگاه مدیریت شهری از نهاد خدماتی به نهاد اجتماعی میپردازد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله اولویت بندی عوامل موثر بر عدم اجرای فراگیر صنعتی سازی در پ

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله اولویت بندی عوامل موثر بر عدم اجرای فراگیر صنعتی سازی در پروژه های عمرانی به روش ANP فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اولویت بندی عوامل موثر بر عدم اجرای فراگیر صنعتی سازی در پروژه های عمرانی به روش ANP فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اولویت بندی عوامل موثر بر عدم اجرای فراگیر صنعتی سازی در پروژه های عمرانی به روش ANP فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اولویت بندی عوامل موثر بر عدم اجرای فراگیر صنعتی سازی در پروژه های عمرانی به روش ANP فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: همایش ملی عمران و توسعه پایدار
تعداد صفحات: 8
چکیده:
صنعتی سازی با استفاده امروزهبا پیشرفت زندگی شهری و به دنبال آن افزایش جمعیت روشهای اجرای سنتی دیگر پاسخگوی نیازهای بشری نبوده و بشرلاجرم به استفاده ازروشهای نوین برای رفع نیازهای خود گردیده است صنعتی سازی یکی ازاین روشهااست که بارویکرد افزایش کیفیت کاهش زمان ساخت و حداقل کردن هزینه های پروژه درجهت افزایش بهره وری پروژه ها به کارگرفته میشود متاسفانه درکشور ما انگونه که شایسته است ازروشهای صنعتی سازی بطور فراگیر استفاده نمی شوددراین تحقیق سعی برآن شده است که ضمن توصیف اهمیت ازروش تصمیم گیری چندمعیاره anp روشی پیشرفته جهت انتخاب گزینه ای ازبین چندگزینه موجود باتوجه به چندین شاخص و با درنظر گرفتن وابستگی موجود بین گزینه ها و شاخصها به بررسی مشکلات فراروی اجرای صنعتی سازی و مقایسه این مشکلات با یکدیگر پرداخته و بادرنظر گرفتن معیارهای با اهمیت ازقبیل دیدگاه سنتی ضعف و نقص درمحصولات عدم وجود متخصصین و غیره که درعدم اجرای فراگیر صنعتی سازی نقش اساسی دارند مهمترین معیار جهت ازمیان برداشتن این مشکل انتخاب وارایه راه کار گردد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله بررسی و توسعه الگوریتم کرم شب تاب برای حل مسئله زمان بندی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی و توسعه الگوریتم کرم شب تاب برای حل مسئله زمان بندی تولید کارگاهی فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی و توسعه الگوریتم کرم شب تاب برای حل مسئله زمان بندی تولید کارگاهی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و توسعه الگوریتم کرم شب تاب برای حل مسئله زمان بندی تولید کارگاهی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی و توسعه الگوریتم کرم شب تاب برای حل مسئله زمان بندی تولید کارگاهی فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: نهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع
تعداد صفحات: 7
چکیده:
مسئله زمان بندی تولید کارگاهی یک مسئله مشهورازمسائل بهینه سازی ترکیبی است که دارای محدودیت هایی است که پردازش آنها برای مسائل با ابعاد بزرگ درزمان معقول امکان پذیرنمی باشد به همین دلیل جز مسائل با محدودیت غیرچندجمله ای بشمار میرود دراین مقاله برای اولین بار الگوریتم کرم شب تاب برایحل این مساله توسعه داده شده نتایج حاصل ازحل مساله با این روش و الگوریتم گروه ذرات با داده های استانداردی که از ادبیات مساله گرفته شده مقایسه میشود دراین الگوریتم هرشب تابی که درواقع یک جواب شدنی تابع هدف است براساس یک سری ازتوالی شدنی عملیات کارها نشان داده می شود مطابق محدودیت های مساله عملیاتهای هرکاربراساس اولویت انجام عملیاتها به ماشین ها تخصیص داده میشود و مساله با هدف مینیمم کردن ماکزیمم زمان اتمام کارها حل شده و یک توالی مشخص برای جواب بدست آمده پیشنهاد می گردد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   31   32   33   34   35   >>   >