پروژه دانشجویی مقاله رژیم غذایی در ورزشکاران در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله رژیم غذایی در ورزشکاران در pdf دارای 26 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله رژیم غذایی در ورزشکاران در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

 

بخشی از فهرست مطالب پروژه پروژه دانشجویی مقاله رژیم غذایی در ورزشکاران در pdf

رژیم غذایی ورزشکاران

کالری

کربوهیدراتها

پروتئین

چربی

مایعات و الکترولیتها

ویتامین و املاح

ورزش و مکملهای غذایی

کمبود ویتامین یا مواد معدنی

آیا مصرف مکملهای غذایی بی خطر است؟

آیا مصرف مکمل برای ورزشکاران ضروری است ؟

نقش آب  در ورزشکاران

تشنگی

میزان مصرف مایعات در ورزشکاران

علائم و خطرات کم آبی در ورزشکاران

چرا ورزشکاران همیشه در صدد کاهش وزن خود هستند؟

حداقل میزان چربی بدن در ورزشکاران مرد و زن تا چه اندازه میباشد؟

میزان مطلوب کاهش وزن در هر هفته چه میزان است؟

بهترین زمان کاهش وزن توسط ورزشکاران چه زمانی است؟

نقش آهن در بدن و میزان مورد نیاز آن در ورزشکاران زن و مرد چقدر است ؟

منابع و مآخذ

رژیم غذایی ورزشکاران

 رژیم غذایی یک ورزشکار باید در یک مطلب اساسی با رژیم غذایی فرد عادی تفاوت داشته باشد . ورزشکاران علاوه بر احتیاجات زندگی روزمره ، نیاز به سوخت برای تمرین و مسابقه دارند غذا سوخت لازم برای ورزشکاران را تأمین می کند ولی اغلب ورزشکاران از سوختی که در مخازن خود میریزند غافلند . پروتئین ، چربی و کربو هیدراتها سوخت بدن ( انرژی ) شما هستند . همه غذا ها ترکیب یکسانی از نظر محتوا ندارند . همانگونه که ماشینهای مسابقه نیاز به بنزین با درجه اکتان بالا دارند. ورزشکاران نیز نیاز به مواد غذایی دارای درجه کربوهیدرات بالا دارند

کالری

یک ورزشکار نوجوان ( به خصوص فردی که در حال رشد است ) نسبت به هر زمان دیگری از زندگی نیاز بیشتری به کالری دارد . انرژی مورد نیاز همچنین به نوع ورزش تخصصی و برنامه تمرین شما بستگی دارد . یک دختر نوجوان با جثه متوسط که دارای فعالیت متوسط و هنوز در حال رشد است به حدود 2200 کالری در روز نیاز دارد ، حال آنکه یک دختر 15 ساله با جثه کوچک که رشدش کامل شده به حدود 1800 کالری یا کمتر نیاز دارد . پسران نوجوان بالاخص نیاز بسیاری به کالری دارند . یک پسر نوجوان در حداکثر رشد ممکن است به 4000 کالری در روز احتیاج داشته باشد . میزان کالری که در ورزش نیز می سوزد متفاوت است تمرین پیش از یک فصل در یک تیم فوتبال ممکن است در روز 500 کالری یا بیشتر بسوزاند

کربوهیدراتها

کربوهیدراتها بهترین سوخت برای ورزشکاران هستند.چرا که در مقایسه با چربی و پروتئین برای سوختن نیاز به اکسیژن کمتری دارند.در صورتی که به اندازه کافی از کربوهیدراتها استفاده کنید قادر خواهد بود شدیدتر ورزش کنید.(چه در هنگام ورزش و چه در مسابقه)

یک رژیم پر کربوهیدرات به شما اجازه میدهد که به خاطر بازسازی ذخایر کربوهیدراتی و کاهش زمان بازگشت به حالت اولیه سخت تر تمرین نمایید.رژیم غذایی در زمان تمرین به ویژه حائز اهمیت است.چرا که اگر شما قادر به تمرین شدیدتر باشید،در طی مسابقه نیز به سطوح بالاتری از کارایی می رسید.هر بادی60-50 در صد کالری مصرفی خود را از کربوهیدراتها تأمین کند.به عنوان یک ورزشکار شما حتی به مقادیر بیشتری در حد 70-60 در صد کالری مصرفی 10-6 گرم به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن نیاز خواهد داشت.در صورتی که یک ورزشکار استقامتی هستید،نیاز شما به کربوهیدرات میتواند تا 90-70 در صداز کالری مورد نیاز روزانه شما افزایش یابد

غذاهای کم محتوا ذخایر کربوهیدرات بدن شما را کاهش خواهد داد و انرژی شما را تحلیل خواهند برد.به نحو مشابه،در صورتی که به جای کربوهیدراتها از غذاهای پرچرب و پر پروتئین استفاده کنید،نخواهید توانست انرژی مناسب برای تمرین و مسابقه مطلوب را تأمین نماید

پروتئین

زمانیکه به عنوان منبعmaintenance انرژی بکار رود پروتئین در رشد،نگه داری و ترمیم بافتهای بدن دخالت دارد.بر خلاف کربوهیدراتها یک سوخت گرانبها و کم بازده به شمار می آید.از آن جهت گرانبها محسوب می شود که به خاطر مصرف شدن به عنوان سوخت، پروتئین نخست باید به کربوهیدرات یا چربی تبدیل شود که مستلزم صرف انرژی و تولید سموم است.شما برای دفع سموم آب را از دست می دهید که میتواند به کم آبی(دهیدراسیون) منجر شود که خطری برای ورزشکاران است.از آن جهت کم بازده است که استفاده از پروتئین به منظور تأمین انرژی با نقش اولیه پروتئین یعنی رشد،نگهداری و ترمیم بدن سازگار نیست

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله زنان و جامعه در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله زنان و جامعه در pdf دارای 25 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله زنان و جامعه در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

 

بخشی از فهرست مطالب پروژه پروژه دانشجویی مقاله زنان و جامعه در pdf

مقدمه;

اسطوره ها;

اسطوره ناتوانی;

زن در قانون حمرایی

آفرینش زن

اوجگرایی و تکامل زن

زن مسلمان

زن در دروان ماندرین ها ;

اسطوره حوا ;

زن و مقام مادری

فرشته وحی انسان

معیار برتری

روانشناسی اختلافی

قدرت بدنی و توان کاری

نیمی از پاداش شهیدان

منابع و مآخذ ..  

مقدمه

مساله ی زنان از مهم ترین و اساسی ترین مسائلی است که پوششی به بلندای تاریخ خلقتانسان بر تن دارد. از آنجایی که در بسیاری از جوامع هنوز شان انسان که مظهر جمال حق است آن چنان که باید شناخته نشده است و زنان نیز آن طور که شایسته است خویشتن را باور نکرده و به سر سویدای وجود خود و استعدادهای متعالی که خداوند به آنها از سر لطف و مرحمت عطا فرموده پی نبرده اند.

بر آن شدیم که با مقدمه ای ابعاد وجودو زن و گوهرهای خداداد وجود او را بیان نماییم. لذا با بهره گیری از آیه ای قرآنی شروع می کنیم. ان الله اشتری من المومنین انفسهم و اموالهم بان لهم الجنه همانا خداوند از مومنان نفس ها و اموالشان را به ازاء بهشت معامه می کند. و امیدواریم که بانوان محترم به قدر و منزلت خود پی برده و گوهر گران قدر خود را جز با حق معامله نکنند.

اسطوره ها

همواره در تاریخ از زنان اسطوره های مختلفی پدید می آورده اند از جمله (اسطوره حوا، اسطوره زن مقدس، اسطوره بکارت زن، اسطوره ی ناتوانی و)

اسطوره ناتوانی

مردی می خواهد پشتیبان زن باشد به او کارهای کوچکتری در خانه می دهد و خود کارهای بیرون خانه را انجام می دهد ولی زن هیچ گاه زورش رابه نمایش نمی گذارد اما در متوسط طول عمر زن و مرد نشان می دهد که طول عمر زن 7 سال از مرد بیشتر است و مرگ زودرس مردان رو به رشد است و زن در مقابل بیماری ها مقاوم تر است.

طبق آماری که آوریل 1979 در آمیرکا منتشر شد نزدیکان به مراکز اتمی اعلام کردند که زنان در مقابل سرطان مقاومت بیشتری نسبت به مردان دارند. در میلاین ورزشی با بررسی رکوردهای زنان و مردان در المپیک دست به این نتیجه پیدا می کنیم که طی گذشت زمان برتری رکورد مردان در همان رشته کاهش یافته است و حتی نشان دهنده ی این است که در بعضی رشته ها زنان پیروزتر از مردان بوده چون مردان چابکتر از زنان نیستند.

زن در قانون حمورابی

قانون حمورابی که اولین قانون وضع شده بود و 283 ماده داشت دارای قوانینی برای زنان نیز بود. در این قوانین نظام تک شوهره بوجود آمد در صورتی که در قبل از چند شوهره ای وجود داشت و همچنین زن حتما” باید بچه دار می شد و اگر نازا بود باید یا طلاق می گرفت و یا برده ای برای شوهر خود در نظر می گرفت که برای همسرش فرزندی به دنیا آورد و همچنین در این قوانین حق مالکیت میان زن و شوهر مشترک بود و خانواده یک واحد حقوقی بود.

آفرینش زن

زن در آفرینش و در بعد روحی و جسمی، از همان گوهری آفریده شده که مرد آفریده شده است و هر دو جنس در جوهر و ماهیت یکسان و یگانه اند. تمایز و فرقی در حقیقت و ماهیت زن و مرد نیست. نساء آیه4 : ای مردم! تقوا پیشه کنید در برابر خدا، آن که شمار را از یک تن بیافرید و از آن یک تن همسر او را پدید آورد.

علامه مجلسی می گوید: مشهور میان مورخان و مفصران عامه این است که حوا از دنده ی آدم آفریده شده است و به این معنی برخی از احادیث نیز دلالت دارد، لیکن این حدیث و احادیث دیگری این موضوع را رد می کند. زن چون مرد خلقتی جداگانه دارد.

اوج گرایی و تکامل زن

زن در تفکر قرآنی، همپای مرد، تکامل و اوجگرا است، و در پرتو شناخت و عمل به معراج می رود. علت تساوی عمل زن و مرد این است که هر انسان به اندازه ی کوشش خود پاداش می گیرد و اگر تفاوتی میان تلاش زن و مرد باشد ظلم است و خداوند چنین ظلمی را رد نمی دارد و زن و مرد به میزان نیکویی کارش پاداش می گیرد و فرقی بین زن و مرد نیست حال که خدای جهان آفرین بین زن و مرد تفاوت نمی گذارد این زمینی ها می خواهند بین این دو فرق بگذارند؟

و در آیات قرآن تعبیراتی چون یا ایها الذین آمنوا ، یا ایها الانسان در برگیرنده ی هم مرد و هم زن است.

زن مسلمان :

تصور همگان از زن مسلمان یک زن کامل و شبیه فاطمه (س) است. مسائل مربوط به زن، مربوط به علم، مربوط به جامعه، مربوط به فرم زندگی، مربوط به بینش علمی و مربوط به جهان بینی همه در اسلام مطرح است. اما مسئله اساسی این است که ما نمی توانیم این ارزش ها و درس ها را بفهمیم بعد از جنگ بین المللی دوم مسئله ی زن به صورت حساس ترین مسئله و به صورت حساس تر از همیشه در غرب مطرح شدراه مبارزه با تعصب های کهنه فقط یک راه دارد و آن هم اعطای حقوق انسانی و اسلامی زن به زن است. اگر حقوق انسانی اسلامی زن را به او دادید او را بهترین عنصر ساخته اید تا بهترین قدرت مقاومت علیه این هجوم خودش باشد و اگر ندادید و محرومش گذاشتید بهترین کمک را به دعوات شوم ابلیسی کرده اید. یک بحث اساسی تفکیک سنت از مذهب است که گاهی این دو با هم مخلوط می شوند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله زنان خیابانی در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله زنان خیابانی در pdf دارای 87 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله زنان خیابانی در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

 

بخشی از فهرست مطالب پروژه پروژه دانشجویی مقاله زنان خیابانی در pdf

مقدمه

تعریف دختر فراری;

خصوصیات افراد فراری

عوامل زمینه ساز فرار دختران از خانه

دلایل فرار دختران

عوامل خانوادگی فرار

علل فرار

از عوامل دیگر فرار فرزندان

خانه های نا امن و دختران فراری;

گاهی فرار خواست تمام اعضای خانواده می شود

نگاهی به پدیده فرار دختران از خانه

وضعیت کلی دختران فراری;

ریشه یابی قرآنی فرار از خانه

ریشه های خانه گریزی از نگاه قرآن

مسئله شناسی فرار از خانه

چرا فرار از خانه

چه تصوری از فرار دارند؟

بخشی از تقصیرها هم گردن خود دخترهای فراری نیست؟

چه اتفاقی برایشان می‌افتد؟

اگر به بهزیستی بروند

اگر به بهزیستی نروند

چرا پسر فراری نداریم؟

چرا NGO‌ها در زمینه دختران فراری فعال نیستند؟

دختران فراری در ایران

متوسط سن دختران فراری در ایران

سن فرار دختران از خانه به 12 سالگی رسیده است;

فیلم و سینمای زیر زمینی;

روسپی‌گری;

خشونت در روسپی‌گری;

ایدز و روسپیگری;

قاچاق انسان برای سکس;

جنبه قانونی روسپیگری و انتقادات آن

مردان روسپی;

روسپیگری از دید مذاهب;

روسپی‌گری در فرهنگ;

به عنوان حربه سیاسی;

در ادبیات;

اصطلاحات;

واژه شناسی;

عوامل زمینه ساز تن دادن زنان به روسپیگری;

بررسی عوامل گرایش به فحشا

روسپیگری در ایران

تغییر ویژگی های روسپیگری در تهران

گسترش دامنه فحشاء، و افزایش فرزندان نامشروع

یک سوم نوزادان فرانسوی حرامزاده اند

بحث و نتیجه گیری

منابع

مقدمه

همه ما بارها و بارها در مورد مسئله دختران فراری یا خیابانی در روزنامه ها ، مجلات، سایتهای اینترنتی و سایر رسانه های داخلی و خارجی و یا از قول مسئولان سازمانهائی همچون بهزیستی، مطالب بسیاری را خوانده ، دیده و شنیده ایم . علل بسیار و متفاوتی برای فرار دختران به همراه آمار و سن و سال آنان بیان شده ، سازمانها، نهادها، دفاتر و اماکنی برای پیشگیری و برخورد با این مسئله ایجاد شده و;اما متأسفانه شاهدیم که تعداد دختران فراری روز به روز افزایش یافته و میانگین سنی آنها نیز هر روز پایین تر می آید

 دلایل اساسی و مهم فرار دختران که مطرح شده ، نشده و یا کمتر به آن پرداخته شده چیست ؟ نحوه برخورد و عملکرد سازمانها و ارگانهای دولتی، متولی این مسئله چگونه بوده و چه نتایجی داشته ؟ زندگی و عاقبت اکثر این دختران فراری چیست و به کجاها ختم میشود ؟ برای رفع و حل این آسیب و معضل اجتماعی دلخراش  چه باید کرد ؟

عوامل زمینه ساز فرار دختران از خانه

محیط نامساعد و تشنج آفرین خانواده، طلاق و اعتیاد والدین بخصوص پدر، ارتباط با دوستان ناباب، روابط کنترل نشده خانواده ها با یکدیگر، اختلاف والدین و فرزندان، کنترل و سختگیری افراطی و غیرمنطقی والدین، مشکلات حاد اقتصادی، احساس ناامنی درخانه، اختلالات شخصیت و روابط عاشقانه، ترس از رسوایی پس ازتجاوز جنسی، مخالفت والدین با ازدواج دختران با شخص مورد نظر یا آزارناپدری و یا نامادری، آزارهای جسمی و جنسی از سوی نزدیکان بویژه محارم و … را می توان از جمله مهمترین عوامل زمینه ساز فرار دختران از خانه برشمرد

دلایل فرار دختران

طیفها و جریان های سیاسی ، عقیدتی ، فکری، اجتماعی و فرهنگی جامعه دلایل بسیاری را ازقول کارشناسان و محققان خود در مورد فرار دختران ، این  قربانیان خیابانی مطرح و اعلام کرده اند

از دلایل اجتماعی و خانوادگی همچون : زیاده طلبی جوانان- تهاجم فرهنگی غرب ،اینترنت ، ماهواره ، مد ، فیلم های مبتذل، میهمانی و پارتی و جشن های آنچنانی، پوشش های نا مناسب ، عشق و عاشقی، روابط لجام گسیخته جنسی – عدم پایبندی به اصول دینی ، مذهبی و اعتقادی – ضعف در وابستگی به نهاد مقدس خانواده ،  غفلت و بی توجهی وعدم پرورش صحیح  ،توجه زیاد به فرزندان و آزادی بیش از حد دادن به آنان، بزه کاری و خلاف کاری و اعتیاد والدین ، دیگر اعضای خانواده وخود دختر- وجود افراد اغفال کننده و ارتباط با دوستان ناباب، گرفته تا

سوء استفاده و آزار و خشونت جنسی به وسیله اعضای خانواده، سخت گیری های والدین، محیط سرد و بیروح خانه وکمبود عاطفه والدین، ایجاد تبعیض بین فرزندان ، طلاق والدین  ،بدسرپرستی و بی سرپرستی و مرگ والدین،آذر و اذیت از سوی ناپدری و نا مادری،خشونت و نزاع و عدم تفاهم در بین والدین ، بیسوادی والدین ،کتک زدن و فحاشی و رفتارهای غیر انسانی والدین،اختلاف با پدر و

فرار از کتک خوردن ، گوش ندادن به صحبت های فرزندان، حمایت نکردن از فرزندان در زمان بحران و تنهائی و شکست های درسی یا عشقی ، فراهم نبودن فرصت های مناسب برای فرزندان جهت یادگیری و تصمیم گیری های مثبت و سازنده ، انتقاد بیش از حد و تمسخر و تنبیه کردن ، تشویق  نکردن فرزندان در کسب موفقیت، نداشتن صداقت در گفتار و رفتار با فرزندان ، نبود برنامه های جامع ،کامل و صحیح فرهنگی آموزشی ، پرورشی ، ورزشی، تفریحی، علمی ، سرگرم کننده و جذاب و توجه نکردن به اوقات فراغت آنان ، نگرانی از آینده  و ناکامی ها، نهاد خانواده مقدس و خشک و دیکتاتور مآبانه ، شکست و ناکامی در عشق، مشکلات و شکستهای تحصیلی ، مخالفت خانواده با ازدواج دختر با شخص مورد علاقه، ازدواج اجباری، مشکلات در ازدواج نظیر تهیه جهیزیه ، مقدار مهریه ، خانه و ماشین و مدرک تحصیلی و کار نداشتن خواستگار ، ضعف و محدود بودن مراکز مشاوره ، فقر فرهنگی ، کمبود ها و عقده های شخصی، مشکلات روحی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله سواد اطلاعاتی روش اصلاحی برای همه مدارس در

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله سواد اطلاعاتی روش اصلاحی برای همه مدارس در pdf دارای 25 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله سواد اطلاعاتی روش اصلاحی برای همه مدارس در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

 

بخشی از فهرست مطالب پروژه پروژه دانشجویی مقاله سواد اطلاعاتی روش اصلاحی برای همه مدارس در pdf

چکیده. 2

مقدمه  . 3

سابقه جمعیت شناختی; 5

تعیین مهارتهای اطلاعاتی; 7

ارزیابی فعلی سطوح مهارتها 8

اصلا” این موضوع مشکل چه کسی است؟. 11

افزایش تولیدات پژوهشی; 12

صفحات کتابنامه استاندارد. 12

فرایند پژوهش و عناوین تولید.. 12

راهنما(دستنامه). 13

صفحه وب تحقیقات کتابخانه ای; 14

هماهنگی و آموزش مربیان.. 14

ارزیابی نتایج.. 16

تاثیر پژوهش ضمن عمل(عملی). 17

منابع و مأخذ  :20

 چکیده

در جامعه اطلاعاتی و عصر اطلاعات، دستیابی و نیل به سواد اطلاعاتی امری ضروری و حیاتی است. نیاز دانش آموزان برای دستیابی  به منابع موثق و معتبر و کارآمد بر همگان مبرهن و آشکار است.  مطمئنا از آنجا که  آموزش  بر اساس  استانداردها  ارزیابی را  ساده و تمایز  میان موسسات را آشکار می نماید به زودی  این امر عمومی و فراگیر خواهد شد. این موضوع از لحاظ نظری به پایه ای بودن دانش می پردازد. البته دانش استاندارد یک موضوع است و بکارگیری آن یک موضوع دیگر. برای بکارگیری استانداردها تعهد و فعالیت در سطح مدارس مورد نیاز است. به منظور رسیدن دانش آموزان به موفقیتهای چشمگیر، فعالیت ها باید برنامه ریزی شده و بر اساس تحقیقات منتقل و ارزیابی شوند. موارد پژوهش ضمن عمل مطالعاتی تحقیقات عملی که در ادامه می آید ، نمونه ای از چنین مکمل هایی را در اختیار ما میگذارد

مقدمه

امروزه دانش آموزان بیش از هر زمان دیگری در این عصر دیجیتال، به سواد اطلاعاتی نیاز دارند. بخصوص زمانی که اطلاعات همگانی  و دسترسی به آن بی هیچ قید و بندی امکان پذیر شده است، نیاز دانش آموزان برای دستیابی به منابع معتبر، موثق و کارآمد به اندازه تعبیر و کاربرد یافته ها، اهمیت یافته است

با توجه به نیاز،  انجمن کتابداران مدارس امریکا و انجمن فن آوری و ارتباطات آموزشی ، مجموعه ای از استاندارد های سواد اطلاعاتی را برای دانش آموزان آماده نموده  و در سال 1998، با عنوان قدرت اطلاعات (1) منتشر کردند.  یک سال بعد جامعه بین المللی برای فن آوری در آموزش  مجموعه ای از  استانداردهای شبیه به آنها در زمینه فن آوری برای دانش آموزان چاپ کردند

.  نگاهی دوباره و کوتاه به پژوهش ضمن عمل(عملی) زمانی که جان دیویی این نوع آزمون سازمان یافته را به کاربرد، پژوهش ضمن عمل (عملی)در دهه (3)1940 رابطه بسیار نزدیکی با دانشکده مدرسین در دانشگاه کلمبیا داشت. ایده اصلی این بود که با ارائه دادن روش تجربی به معلمان می توان روش ها ی عملی را در معلمان قویت کرد. همچنین پژوهش ضمن عمل(عملی) به عنوان چرخه ای تشخیصی تلقی می شود که بوسیله آن

1     موقعیت فعلی تجزیه می شود

2     سوالها پرسیده می شوند

3     عامل ها مشخص می شوند

4     را ه حل پیشنهاد می شود

5     مداخله ها(2) تکمیل و اندازه گیری می شود

6     داده ها جمع آوری و تحلیل می شوند و

7     سوالات جدید مطرح می شود

 پژوهش  های ضمن عمل(عملی) روش مناسب برای بالابردن یافته های  دانش آموزان  به اندازه تجربیات آموزش آنها می باشد. بخصوص زمانی که کنترل متغیر ها مشکل باشد. پژوهش  های ضمن عمل(عملی) رهیافت سازمان یافته ای  را فراهم کرده و تصمیم گیری متفکرانه ای را به ارمغان می آورد

 

سابقه جمعیت شناختی(4)

دبیرستان ردوود(5) یک پایگاه پژوهش ضمن عمل(عملی)  ، واقع در حومه شهر است که در سال 1992 شروع به تکمیل مدیریت پایگاهی خود نمود. این مدرسه از نظر موقعیت آکادمیکی بسیار غنی و از حمایت جامعه بر خور دار است. مطالعات شخصی آنها نشان می دهد که جمعیت دانش آموزان بر حسب پیشینه نیازهای دانشگاهی ، اجتماعی کاملا متنوع شده است. نزدیک به 85% قفقازی ( که آنها اهل خاورمیانه هستند) ، لاتین زبانها و عده ای آفریقایی – امریکایی به زودی درصد زیادی از دانش آموزان این مدرسه را تشکیل خواهد داد. علاوه بر این برنامه ESL  و خدمات آموزشی ویژه گسترده ،حوزه فعالیت مدرسه را افزایش می دهد

در زمینه تلاش تخصصی در سال های 1999-1998، کتابخانه حدود 30000 منابع چاپی، بیش از 80 عنوان مجله مشترک (آبونمان) برای تمام مقاطع شغلی برای کتابخانه ارائه کرده است  پانزده ایستگاه کامپیوتری (6) دانش آموزی برای استفاده از  امکانات سی دی رام(7) ، نرم افزار و اینترنت به شبکه اطلاعاتی پیوستند. بقیه دانش آموزان هم به برگه دان کتابخانه که مشوق کاربردهای جانبی و نیازهای ویژه آموزشی بود، دست یافتند. مواد درسی بیشتر به محتوا ی کتابها توجه داشتند و یک سری وسایل کمک آموزشی مکمل دروس شفاهی وجود داشت

نیاز به پژوهش  های ضمن عمل(عملی)در سواد اطلاعاتی به محض اینکه مدرسه  رهبری مدرسه سازمان همکاری در اصلاح مدارس وابسته خلیج(7) را به عهده گرفت

 تعیین مهارتهای اطلاعاتی

اول این گروه مجبور بود  مشخص نماید که دانش آموزان برای فهمیدن و کاربرد اطلاعات به چه مواردی نیاز دارند. با توجه به اینکه استانداردهای انجمن مدارس کتابداری امریکا نیز همزمان در سطح ملی توسعه یافت زمان بسیار مناسبی در اختیار آنها بود . علاوه براین معلم رسانه کتابخانه به منظور پیدا کردن آخرین یافته ها در زمینه سواد و آموزش های اطلاعاتی شروع به جمع آوری و بازنگری نوشته های دیگران نمود. کار این گروه به گروههای مختلفی وابسته بود : کتابی از انجمن کتابخانه های آموزشگاهی کالیفرنیا تحت   عنوان : ” مهارتهای اطلاعاتی تا سواد اطلاعاتی” تلاشهای Big6 مایکل آیزنبرگ و رابرت کروتیز ، کار گروه آموزشی کلرادو و روی استانداردهای سواد اطلاعاتی ، مطالعات کمیته انجمن کتابداران مدارس کانزاس و استانداردهای سواد اطلاعاتی انجمن رسانه های آموزشی اورگون متکی بود. این گروه با استفاده از فهرست جامع استانداردهای بوقمان ولی و اریک توانستند فعالیت های زیادی را  در باره سواد اطلاعاتی دانش آموزان پی گیری نمایند
معلم رسانه کتابخانه ، کلاسوری از مطالب حرفه ای و پژوهشی راجع به سواد اطلاعاتی را تهیه نمود که  گروه در  زمان بررسی و بعد از آن به آنها مراجعه می کردند. به محض اینکه داده ها را تحلیل کردند،  نمونه ها به دست آمدند. آنها فهرست طبقه بندی شده ای از مهارتهای سواد اطلاعاتی بر اساس انجمن کتابداران امریکا ارائه نموده  و به سرعت از یک لیست به لیست دیگر می رفتند و به کار بازنگری ادامه می دادند تا جاییکه به یک اجماع کلی در زمینه بخش ها و طبقه ها دست پیدا کنند. در کارگاه حین خدمت دانشکده فهرست سیاهه مهارتهای پژوهشی تصویب شد

ارزیابی فعلی سطوح مهارتها

بر اساس سیاهه مصوب، گروه توانست به سطوح فعلی سواد اطلاعاتی دانش آموزان برای ایجاد یک معیار برای مقایسه ، دست یابد. آنها تعدادی از ابزارهای ارزیابی برای سه جانبه کردن نتایج به کار می بردند . کارکنان کتابخانه که ناظر کلاسهای پژوهشی کتابخانه ای بودند ، متوجه شدند که مهارتهای متفاوت در سطوح مختلف تخصصی ارائه می شود. اعضای هیات علمی و دانش آموزان با رتبه ها در پیشرفت فعلی محاسبه و ارزیابی شدند. روسای مشترک  این برنامه، کار دانش آموزان را در تنظیم سیاهه آزمایش نمودند. یافته های آنان مشاهدات قبلی را تائید می کرد بعضی از حوزه های خاص که نیاز به کار داشت  عبارت بودند  از

·        ارزیابی وب سایتها، تعیین کیفیت و اعتبار اطلاعات

·        استفاده از کتابهای مرجع تخصصی

·        تنوع راهبردهای کاوش بر اساس وظایف مورد نظر

·        مقایسه منابع مختلف با موضوع مشترک

·        استفاده از سازمان دهنده های گرافیکی

·        نگارش مقالات پژوهشی به روش سازمان یافته

·        استناد دقیق منابع

·        تهیه کتابشناسی های گزار مانی

·        اجتناب از سرقت ادبی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله معبد آناهیتا در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله معبد آناهیتا در pdf دارای 19 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله معبد آناهیتا در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

 

بخشی از فهرست مطالب پروژه پروژه دانشجویی مقاله معبد آناهیتا در pdf

معبد آناهیتا، الهه نگهبان چشمه و باران.. 1

پیشینه تاریخی معبد آناهیتا 10

وضعیت فعلی معبد آناهیتا 12

مجسمه آناهیتا فومن – گیلان.. 13

منابع : 15

معبد آناهیتا، الهه نگهبان چشمه و باران

«آناهیتا» به معنای پاک و دور از آلودگی در اعتقاد ایرانیان باستان الهه آب، فرشته نگهبان چشمه ها و باران و همچنین نماد باروری، عشق و دوستی بوده است. این اعتقاد از دوران پیش از زرتشت در ایران وجود داشته و در دوران های بعدی هم مورد توجه قرار گرفته است

«آناهیتا» به معنای پاک و دور از آلودگی در اعتقاد ایرانیان باستان الهه آب، فرشته نگهبان چشمه ها و باران و همچنین نماد باروری، عشق و دوستی بوده است. این اعتقاد از دوران پیش از زرتشت در ایران وجود داشته و در دوران های بعدی هم مورد توجه قرار گرفته است. توجه به آناهیتا از دوره اردشیر دوم هخامنشی در ایران مرسوم شده و در دوره های تاریخی بعدی یعنی اشکانی و ساسانیان هم ادامه داشته است

در کتیبه های به جا مانده از این دوره های تاریخی اشاره ها و تصاویری از آناهیتا در کنار نام اهورا مزدا به چشم می خورد. «در نقش برجسته تاق بستان، خسرو پرویز پادشاه ساسانی در میان اهورامزدا و آناهیتا ایستاده است. در این نقش برجسته، آناهیتا که در سمت راست شاه ایستاده، تاجی همانند اهورا برسر و در یک دستش حلقه فر ایزدی را نگه داشته و در دست دیگرش کوزه ای است که از آن آب می ریزد.» به احترام این الهه ایرانی معابد و تندیس های فراوانی در دوره های تاریخی پیش از اسلام در سرزمین ایران ساخته شده است

از آناهیتا یادواره هایی (شامل معابد و کتیبه ها) در همدان، شوش، کازرون و آذربایجان، کرمانشاه و کنگاور به جای مانده است. معبد آناهیتا در کنگاور مشهورترین معبد منسوب به آناهیتا در ایران است. در تقویم ایرانی روز دهم ماه آبان باستانی برابر با چهارم آبان فعلی به عنوان جشن آبانگان مشخص شده است. آبانگان جشن آناهیتا (آناهید) ، الهه آب است. در جشن آبانگان، ایرانیان به ویژه زنان در کنار دریا یا رودخانه ها، الهه آب را نیایش می کردند.بنای معبد آناهیتا در شهر کنگاور از شهرستان های استان کرمانشاه قرار دارد. این بنا بر روی تپه ای با ارتفاع 32 متر و در ابعاد 209 متر در 224 مترساخته شده است. ارتفاع ستونهای این بنا نسبت به قطر آنها سه به یک است و این باعث شده در میان تمام معابد دنیا بی نظیر و منحصر به فرد باشد. معبد آناهیتا دومین بنای سنگی ایران پس از تخت جمشید است

هرچند در مورد ماهیت این بنا اختلاف نظر وجود دارد و برخی آن را کاخ ناتمام خسرو پرویز دانسته اند ولی نظریه معروف تر بنا را معبدی برای الهه آناهیتا می داند

نخستین حفاری های باستان شناسانه سال 1347 انجام شد و طبق تحقیقات اولیه، بنا را مکانی برای پرستش الهه آناهیتا در دوره اشکانی دانستند. در سال 1354 کاوش های بعدی و پیدا شدن سنگ کنگره ای مشابه تاق گرا در سرپل ذهاب این نظریه را مطرح کرد که ممکن است این بنا باقی مانده یکی از کاخهای خسرو پرویز در دوره ساسانی باشد که البته وجود شواهد دیگر به نظریه اول قوت بیشتری می بخشد.این معبد از دوران اشکانی قابل احترام بوده و تیریدات ها (تیردادها – تعدادی از پادشاهان اشکانی) در معبد آناهیتا تاج گذاری می کرده اند

معبد آناهیتا در دوره ساسانیان هم مورد استفاده بوده و بازسازی شده است. کاوش ها نشان داده این معبد در دوران سلجوقی، ایلخانی، صفویه و قاجار به منظورهای دیگر مورد استفاده قرار می گرفته و از هر کدام از این دوران های تاریخی اثری در معبد به جا مانده است. در قرن یکم بعد از میلاد مسیح ایسیدور شاراکس جغرافیدان یونانی اولین کسی که در کتاب خود به معبد آناهیتا اشاره کرده و آن را معبد آرتمیس نامیده است

از قرن نهم تا چهاردهم مورخان اسلامی از این منطقه دیدن نموده و مشاهدات خود را در گزارش هایشان ثبت کرده اند. ابن فقیه در کتاب مشهور البلدان نوشته است: «هیچ ستونی شگفت انگیز تر از ستونهای معبد آناهیتا کنگاور نیست.» معبد آناهیتا به تدریج در طول سالیان دراز تخریب شده است

آثار معماری متشکل از گچ و آهک را مردم محلی برای تهیه گچ و آهک تازه استفاده می کردند. در طول هزاران سال مردم کنگاور با ذوب گچ و آهک موجود در محوطه تاریخی، بقایای ساختمانی معبد آناهیتا را نابود کرده اند. معبد پس از زلزله کنگاور در سال 1336 و ساخت و سازهای مردم تقریبا به یک خرابه تبدیل شده بود. بدون شک معبد آناهیتا به لحاظ ارزش تاریخی از جمله برجسته ترین آثار و میراث های فرهنگی سرزمین ایران است

همچنین ویژگی های منحصر به فرد این محوطه تاریخی می تواند در جذب گردشگر داخلی و خارجی و رونق اقتصادی منطقه هم تأثیر گذار باشد. در حالی که این اثر سال هاست در انتظار ثبت در فهرست جهانی یونسکو قرار دارد هنوز اراده لازم برای آماده شدن بنا به منظور ثبت جهانی وجود ندارد

در کتیبه های هخامنشی از زمان اردشیر دوم 404) ـ 358 ق . م .) به بعد آناهیتا اهمیت خاصی یافته و ستایش او را در این کتیبه ها می بینیم. «نیایش آناهیتا و میترا که او در معابد رسم کرد و نام آنها را در کتیبه ها در ردیف اهورامزدا قرار داد، از علاقه شخصی او به این دو ایزد حاکی بود. آناهیتا در معبد خویش در پاسارگاد جان او را از سوء قصد برادرش کوروش حفظ کرده بود و میترا این برادر را به خاطر پیمان شکنی سزا داده بود.» [روزگاران، دکتر عبدالحسین زرین کوب، ص 119].اما روشن است که چنین آیین و عقیده ای نمی توانست به یکباره از سوی اردشیر دوم هخامنشی انتشار داده شود، مگر آنکه پیش از او زمینه رواج و انتشار این آیین (ستایش آناهیتا) فراهم آمده باشد. از همین روست که ما ستایش آناهیتا را یک جریان دینی بسیار کُهن می دانیم که گوشه هایی از آن در اوستا کُهن ترین نامه مقدّس ایران باستان بازتاب یافته است

اردشیر دوم در کتیبه گنج نامه همدان می گوید: «این اپدانه Apadana را به خواست اهورامزدا، آناهیتا [ناهید] و مثره mithra(مهر) ما ساختیم. همچنین در کتیبه شوش می گوید: «به خواست اهورامزدا، (آناهیتا) و مثره من این اپدانه را ساختم» . «اهورامزدا، آناهیتا و مثره مرا نگاهدارند»

ستایش و پرستش «اَناهید» در زمان ساسانیان نیز اهمیت خاصی داشت. در آیین خانوادگی خاندان ساسانی که خود زمان های بس دراز دارای مناصب عالی دینی بودند ـ نیایش آناهیتا یک سنت و رکن اساسی بود. این اهمیت آنجا آشکار می گردد که بدانیم خاندان ساسانی و بانی این سلسله، خود از موبدان و خادمان معبد ایزد آناهیتا بوده اند. 5ـ دکتر سید جعفر حمیدی در کتاب استان زیبای بوشهر (صص 188 ـ 189) می نویسد: گوردختر یا گبر دختر یا دختر زردشتی یا به لهجه محلی گوردختر محلی است در روستای «پشت پر» یا «بزپر» در بیست و چهار کیلومتری «تنگ ارم» در پشتکوه دشتستان. کوشک اردشیر، تنگ خزانه و بسیاری مناطق باستانی در محدوده دشتستان قرار دارند. ساختمان گور دختر از سیزده تخته سنگ بزرگ ودر مجموع با سقف از بیست تخته سنگ عظیم درست شده که بر سطح یک پلکان چهار ردیف که یک ردیف آن به زیر خاک رفته قرار گرفته است

برای شناسایی این بنا حدس هایی زده شده ازجمله این که این محل گور «ماندانا» مادر کوروش، «آتش سا» دختر کوروش یا چیش پش (675 ـ 640 ق . م) پدر کوروش است.همه این نظرات خارج از حدس و گمان نیست. اما از این که این بنا یک بنای هخامنشی است هیچ شکی نیست

پرفسور واندنبرگ، باستان شناس بلژیکی در سال 1339 خورشیدی این بنا را در دشت «بسپر» یا «بزپر» شناسایی کرده و حدس زده است که آرامگاه اجداد کوروش می باشد. ممکن است این بنا یک معبد از جمله معبد آناهیتا بوده که طبق رسوم معمول یکی از بزرگان هخامنشی را در این معبد دفن کرده اند، زیرا دفن در معبد یا کنار آن، ـ چنان که امروز هم مسلمانان مردگان خود را در صورت امکان در صحن یا کنار مقبره امامان، امامزاده ها و زیارتگاه ها دفن می کنند ـ مرسوم بوده است .6ـ اما فضل تقدم در بیان این نظریه با استاد باستانی پاریزی می باشد. وی در کتاب کوروش کبیر )ذوالقرنین) می نویسد: دو تا گور در فارس داریم که به هم شبیه هستند و از روی هم ساخته شده اند. یکی موسوم است به گوردختر که در جنوب حسن آباد جره فارس است [پیشتر خطای ایشان آشکار گشت، چه اینکه محل گوردختر در منطقه «پشت پر» استان بوشهر قرار دارد]. این محل را اول بار واندنبرگ کشف کرد. قبر دوم معروف است به قبر مادر سلیمان و همان جایی است که مجسمه ذوالقرنین بالدار کوروش در آنجا بوده و همه آنجا را قبر کوروش می دانند

پیشینه تاریخی معبد آناهیتا

بنای معبد آناهیتا در شهر کنگاور از شهرستان‌های استان کرمانشاه قرار دارد. این بنا بر روی تپه‌ای با ارتفاع 32 متر و در ابعاد 209 متر در 224 مترساخته شده است. ارتفاع ستونهای این بنا نسبت به قطر آنها سه به یک است و این باعث شده در میان تمام معابد دنیا بی نظیر و منحصر به فرد باشد. معبد آناهیتا دومین بنای سنگی ایران پس از تخت جمشید است. هرچند در مورد ماهیت این بنا اختلاف نظر وجود دارد و برخی آنرا کاخ ناتمام خسرو پرویز دانسته‌اند ولی نظریه معروف‌تر بنا را معبدی برای الهه آناهیتا می‌داند

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   166   167   168   169   170   >>   >