سفارش تبلیغ
صبا ویژن

پروژه دانشجویی بررسی عملکرد خانواده در کنترل خشم نوجوانان در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی بررسی عملکرد خانواده در کنترل خشم نوجوانان در pdf دارای 140 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی بررسی عملکرد خانواده در کنترل خشم نوجوانان در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

چکیده :
    
    فصل اول
    مقدمه (بررسی عملکرد خانواده در کنترل خشم نوجوانان)
    بیان مسئله
    اهداف اختصاصی پژوهش :
    فرضیات پژوهش
    متغیرها
    تعریف علمی و عملیاتی متغیرها
    منابع فصل اول
    
    فصل دوم

    مرور ادبیات
    تعریف خانواده
    تعریف نوجوانی
    انواع خانواده
    اهمیت خانواده
    کارکرد خانواده
    نقش نهاد خانواده در ایجاد احساس امنیت
    مدیریت خانواده
    جو عاطفی خانواده
    نقش الگوهای روابط خانوادگی در رشد اجتماعی فرزندان
    اثرهای روانی بلوغ جنسی
    رشد هویت
    نقش خانواده
    مناسبات نوجوان و خانواده
    اثبات وجود
    منفی گرایی
    رابطه افقی به جای رابطه عمومی
    پذیرش و مقبولیت
    واقع بینی به جای بدبینی
    تعریف خشم
    کنترل خشم
    روشهای زیان آور کنترل خشم
    نوجوانی و خشم
    دیدگاههای مختلف درباره خشم
    دیدگاه ذاتی بودن پرخاشگری
    دیدگاههای مختلف در مورد کنترل خشم
    رویکرد عقلانی – رفتاری – عاطفی
    رویکرد رفتاری شناخت
    رویکرد درمانی نواکو
    تحقیقات انجام گرفته در داخل کشور
    تحقیقات انجام گرفته در خارج از کشور
    منابع فصل دوم
    
    فصل سوم
    جامعه:
    نمونه و روش نمونه گیری:
    ابزار تحقیق:
    الف) ابزار سنجش عملکرد خانواده(FAD)
    ب) پرسش نامه خشم اشپیلبرگر(staxl-2)
    شیوه اجرا:
    پایای پرسشنامهSTAX I-2
    روایی پرسشنامه STAX 1-2
    طرح و شیوه اجرای تحقیق
    تجزیه و تحلیل داده‌ها
    
    فصل چهارم
    بحث و نتیجه گیری:
    محدودیت ها پژوهش:
    پیشنهادات تحقیقی:
    منابع :

 

چکیده
پژوهش حاضر جهت بررسی عملکرد خانواده در کنترل خشم نوجوانان دختر و پسر (15-18) شهر تهران می‌باشد.
جامعه آماری این تحقیق کلیه دانش آموزان دبیرستانهای شهر تهران در سال تحصیلی 87-86 می‌باشند که از این تعداد، 100 نفر روش نمونه گیری خوشه‌ای به عنوان نمونه انتخاب شدند.
روش پژوهش بکار رفته در این پژوهش روش همبستگی است و به منظور جمع آوری اطلاعات از پرسشنامه عملکرد خانواده (FAD) و پرسشنامه خشم انپیلبرگر  استفاده شد به منظور تجزیه و تحلیل داده‌های این تحقیق از روشهای آمار توصیفی و استنباطی استفاده شده است آمار توصیفی شامل محاسبه فراوانی و درصد و ارائه جداول و نمودار می‌باشد و روشهای آمار استنباطی شامل همبستگی و آزمون معنادار بودن تفاوت بین دو ضریب همبستگی در نمونه‌های مستقل می‌باشد.
نتایج حاکی از این است که در عملکرد خانواده بین میانگین نمرات آزمودنی‌های دختر و پسر تفاوت معنی داری دیده نشد و در کنترل خشم آزمودنی‌های دختر به طور معنی داری نمرات بالاتری نسبت به آزمودنیهای پسر داشتند. بین عملکرد خانواده و کنترل خشم آزمودنیهای پسر و بین عملکرد خانواده و کنترل خشم در کل آزمودنیها دارای ضرایب منفی و معنادار می‌باشد.
 
فصل اول
مقدمه (بررسی عملکرد خانواده  در کنترل خشم نوجوانان)
خانواده  نخستین گروهی است که به صورت طبیعی وجود داشته و جامعه بر آن بنا شده است. که بوسیله ازدواج زن و مرد تشکیل می‌شود و با تولد فرزندان تکامل می‌یابد.
اکثر افراد در خانواده بدنیا می‌آیند و در خانواده نیز می‌میرند. خانواده مثالوده حیات اجتماعی محسوب می‌شود. که گذشته از وظیفه تکثیر نسل و کودک پروری، برای بقای نوع بشر وظایف متعدد دیگری از قبیل تولید اقتصادی، فرهنگ پذیر کردن افراد را نیز بر عهده دارد. بنابراین خانواده عامل واسطه‌ای است که قبل از ارتباط مستقیم فرد با گروهها، سازمانها و جامعه نقش مهمی در انتقال هنجارهای اجتماعی به وی ایفا می‌نماید.
مهمترین عامل اجتماعی شدن در زندگی هر انسان تجارب دوران کودکی وی در محیط خانواده است. فضای خانواده آکنده از مهر و محبت، فداکاری و گذشت، صمیمیت و گرمی و در عین حال گاهی توام با حسادت ورشک، دشمنی و کینه توزی، نفرت و خشم است. کودکان در جریان اجتماعی شدن اینگونه عواطف را در کنار والدین خود تجربه می‌کنند. اعضای خانواده آنقدر به هم وابسته‌اند که هر نوع مشکل یا مسئله یک عضو خانواده به طور مستقیم یا غیر مستقیم بر زندگی سایر اعضا تاثیر می‌گذارد.
یکی از مشکلات رایج  قرن حاضر در خانواده‌ها، مسئله خشم  و عصبانیت است در واقع بسیاری از اشخاص به دلایل شناخته شده یا ناشناخته درگیر بحران خشم هستند. اما به راستی خشم چیست؟ علل و ریشه‌های عصبانیت چیست؟
خشم و پرخاشگری  هیجانهای جهانشمولی هستند که در همه فرهنگها دیده می‌شوند. و یکی از شایعترین مشکلات رفتاری هستند که موجب ناراحتی و پریشانی دیگران می‌شوند  و بهداشت روانی جامعه را مختل می‌کنند (نمازی 1377)
نگاهی کوتاه به جهان اطراف به ما نشان خواهد داد که همان گونه که یکی از علمای اجتماعی معاصر گفته است:  «عصر ما عصر پرخاشگری است». بخش عمده اخبار رادیو و تلویزیون شرح و نمایش خشونتهایی است که در نقاط مختلف جهان از سوی انسانهایی نسبت به انسانهای دیگر اعمال می‌شود. کشتارهای جمعی، قتلهای انفرادی، تجاوز، تبعیض، محروم کردن از حقوق اولیه، همه و همه گویای چهره خشن و زشت انسان نسبت به همنوعان خود اوست و جای تعجب نیست که عالم اجتماعی دیگری گفته است:  «ما رفتارهای خشن انسانها را نسبت به یکدیگر حیوانی می‌خوانیم، ولی بررسی خشونتهای انسان نسبت به انسان نشان می‌دهد که به کار بردن صفت حیوانی در مورد این گونه رفتارها در واقع توهین به حیوانات است.» در حقیقت هم هیچ حیوانی نسبت به هم نوع خود تا این اندازه بی رحم و تا این اندازه خشن نیست (کریمی، 1377).
در طی بیست سال گذشته، برنامه‌های کنترل خشم افزایش یافته است (دل و کیروالیری، 2003). هدف کنترل خشم کاهش احساسات پرخاشگرانه و برانگیختگی فیزیکی است که خشم آن را بوجود می‌آورد. روشهای متعددی برای کنترل خشم مطرح شده است که از میان آنها می‌توان رفتار درمانی شناختی، شناخت درمانی، جرات آموزی، آرامش آموزی، آموزش مهارتهای حل مساله، درمان دارویی و درمانهای مرکب را نام برد. پژوهشهای متعددی در مورد کنترل خشم صورت گرفته، شور   و اسپیواک  (1980) در پژوهشهای خود نشان دادند که ارائه مداخلات زود هنگام به دانش آموزان باعث کاهش پرخاشگری آنها می‌شود. (رافعی 1383)
 
بیان مسئله
در بین نهادهای مختلف اجتماع، کانون مقدس خانواده به عنوان بهترین تجلی گاه فرهنگ حاکم بر سایر نهادها، محل ارضاء نیازهای مختلف جسمانی و عقلانی و عاطفی شناخته شده است.
کانون خانواده پناهگاه و کانون ویژه‌ای برای نیازهای عاطفی، حل مشکل، روابط سالم و فرآیند نقشهای خانوادگی می‌باشد، خانواده چه از دیدگاه خویشاوندی، پیوندهای عاطفی و یا وابستگی ساختار آن با جامعه، مورد توجه قرار می‌گیرد، هر جا که امکانپذیر یا سودمند تشخیص داده شود، در مجموع رده بندی اجتماعی جایگاهی به آن اختصاص داده می‌شود. البته این رده بندی نه در قالب طبقات بلکه به شکل قلمروهای فرهنگی است و همچنین همه مذاهب به گونه‌های متفاوت اهمیت خانواده و چگونگی تشکیل این کانون، رفتار و وظایف هر یک از اعضاء آن را مشخص کرده‌اند (بخاریان، 1374)
خانواده نقش بسیار مهمی در رشد و پیشرفت توانائیها و استعدادهای اعضای خود دارد، و به عبارت دیگر نقش و وظایفی که هر یک از اعضاء خانواده بر عهده می‌گیرند در تقابل نزدیک با یکدیگر بوده و ایفای نقش هر یک از اعضاء می‌تواند موجبات رشد و تعالی خانواده را فراهم کند.
مسئله اساسی در پژوهش حاضر بررسی عملکرد خانواده و رابطه آن با کنترل خشم نوجوانان می‌باشد و منظور از عملکرد خانواده کیفیت روابط خانوادگی و روابط عاطفی پدر و مادر که در بروز انحرافات و بیماریهای روانی نقش دارد می‌باشد. در خانواده‌هایی که والدین با یکدیگر توافق ندارند، زمینه مناسب برای اختلال در خانواده ایجاد می‌شود. اختلال در کارکرد خانواده، مشکلاتی را در منظومه خانواده ایجاد می‌کند و در صورت تشدید مشکلات، خانواده را به سمت فروپاشی سوق می‌دهد و بطور کلی افزایش ناراحتی‌های فکری، جسمی، عاطفی و عدم سلامت در جامعه ناشی از کارکرد مختل خانواده در درون خانواده می‌باشد.
داویدیان (1371) در این رابطه می‌نویسد : وجود بیمار روانی در خانواده می‌تواند به کارکرد عادی و اقتصاد خانواده لطمه شدیدی وارد کند، از نظر روابط انسانی سایر افراد خانواده را در وضع نگران کننده‌ای قرار دهد و صرف نظر از مخارج هنگفت و صرف وقت، خانواده فشار روانی شدیدی را تحمل می‌کند.
سعادتمند (1376) در تحقیقی تحت عنوان بررسی رابطه بین کارائی خانواده و سلامت عمومی فرزندان به این نتیجه دست یافت که بین کارائی خانواده و فرزندان به علائم جسمانی، اضطراب و اختلال خواب، اختلال در کارکرد اجتماعی و افسردگی رابطه معنی دار وجود دارد.
منابع :
1-    احقر، علی(1382). بررسی علل و عوامل سازگاری دانش آموزان منتشر نشده.
2-    شریفی، فریبا (1383) عملکرد خانواده و میزان سازگاری- پایان نامه کارشناسی ارشد- دانشگاه علامه طباطبایی.
3-    نجمی، یدرالدین(1379). بررسی ارتباط بین عملکرد خانواده و محبوبیت اجتماعی نوجوانان در گروه همسالان- پایان نامه کارشناسی ارشد. دانشگاه آزاد اسلامی رودهن.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق در مورد مفهوم مدیریت آموزشی واصول آن در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق در مورد مفهوم مدیریت آموزشی واصول آن در pdf دارای 108 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق در مورد مفهوم مدیریت آموزشی واصول آن در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق در مورد مفهوم مدیریت آموزشی واصول آن در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق در مورد مفهوم مدیریت آموزشی واصول آن در pdf :

مفهوم مدیریت آموزشی واصول آن

درارتباط با مفهوم کلی مدیریت آموزشی می توان به برخی تعاریف اشاره شده در منابع علمی اشاره نمود ، براین اساس مدیریت آموزشی عبارتست از :
• فرایندی که کلیه فعالیتهای افراد همکار درسازمانهای آموزشی و پرورشی را در راستای نیل به اهداف تعلیم وتربیت متناسب وهماهنگ نموده وبا برخورداری مناسب از امکانات فیزیکی ومنابع انسانی بستر تحقق موارد مطروحه را ایجاد نماید .

• یاری وکمک رسانی به روند اجرایی آموزش ونظارت بر آن ( رهبری آموزشی ) .
• ایجاد زمینه وفراهم ساختن تجهیزات وامکانات جهت بروز استعدادهای دانش آموزان ( کار آموزان ) تحکیم بخشیدن به روابط انسانی گروهی واتخاذ روش و تعیین خط مشی اصولی در کلیه امور ، برای بارور ساختن اهداف تربیتی .

آنچه مسلم است ، قابلیتهای شغلی وارتقاء مهارت مورد نیاز آن ، بستگی قابل توجهی به کیفیت محصول آموزشی دارد واصولا مدیریت آموزشی به ویژه آموزش فنی وحرفه ای ،حائز اهمیت ویژه ای می باشد . بنابراین ، هر چند اصول ومفاهیم بسیاری در مدیریت آموزشی از سایر مدیریتها گرفته شده ، ولی ارکان این مدیریت از چنان اهمیتی برخوردار است که می توان برای رشد سایر مدیریتها نیز از آن استفاده نمود .

درواقع ، اهداف کلان آموزشی بر آورنده نیازهای اجتماعی ، اقتصادی و وضعیت وجودی افرادمی باشد که مدیریت آموزشی ، دراین مقوله جایگاه ویژه ای دارد .
– مدیریت آموزشی و برآورد نیازهای اجتماعی

اصولاً ، جامعه ای را می توان پویا ، سالم ودر حال رشد تلقی نمود که ابعاد محوری ( مطروحه ) آن تحقق یابد .

در واقع ، یکی از ابعاد محوری مورد بحث در این قسمت ، خواسته ها وهنجارهای اجتماعی می باشد . برخی پارامترهای مهم نیاز اجتماعی جوامع شامل فرهنگ ، سنت ، ارزشهای دینی ، بومی وملی بوده است وچگونگی آموزش افراد جهت حفظ و رعایت این موارد در اجتماع اهمیت ویژه ای دارد . بنابراین ، بایستی برنامه ریزان کلان جوامع به نقش مدیریت آموزشی در ابعاد مختلف آن توجه داشته باشند .

– مدیریت آموزشی وبر آورد نیازهای اقتصادی
اصولا ، در برنامه ریزیهای اقتصادی جوامع به ویژه پیشرفته ، نگرش خاصی به منابع عمده اشتغال وتولید ( صنعت ، خدمات وکشاورزی ) در شرایط موجود آن وبر آورد توسعه کوتاه مدت ، میان مدت وبلند مدت در سطح آن جامعه می شود .
همچنین ، یکی از مشخصه های مرتبط با ظرفیتهای اشتغال وبهینه سازی شرایط آن ، ارتقاء عملکرد منابع انسانی تخصصی مورد نیاز ویانظارت برروند آموزش مهارت و فنون وتبدیل نیروی انسانی به منابع انسانی متخصص وماهر است . دراین ارتباط جایگاه مدیریت آموزشی متناسب اهداف پیش بینی شده ونیاز سنجی آموزشی بررسی شده و به ویژه درارتباط با آموزشهای شغلی مشخص می شود . به این ترتیب ، اهداف وخط مشی مدیریت آموزشی را بدین شرح می توان مطرح نمود :

الف ) متناسب سازی میل افراد به برخورداری از آموزش شغلی ونیل به احراز آن با نیاز واقعی بازار کار وظرفیت های آن .
ب ) فراهم سازی زمینه های تامین ( رشد حرفه ای ) از طریق آموزش مستمر افراد .
– مدیریت آموزشی ووضعیت وجودی افراد
انسان موجودی است که تحولات روحی وجسمی او براثر تکامل ورشد مختص آن و روند تربیتی که به صورت اکتسابی وبرخوردار شدن حاصل می شود ، انجام می گیرد .

کمک به شناخت ظرفیتهای روحی وجسمی افراد ، زمینه سازی رشد وارتقاء مهارتهای زندگی وتلاش وفعالیت در جامعه ، اهم مواردی است که توسط اعمال مدیریتهای آموزشی تامین می شود .
ویژگیهای مدیر آموزشی

1- مهارت در رهبری وهدایت افراد به ویژه کادر آموزشی
برای آنکه یک سازمان آموزشی بتواند به اهداف پیش بینی شده برسد ، برخی راهکارهای اساسی آن بایستی اعمال شود . یکی از مهمترین راهکارها وپارامترهای موثر در کیفیت عملکرد سازمانها به ویژه سازمانهای آموزشی ، زمینه سازی حضور ومشارکت سطوح مختلف سازمانی در فرایندهای تصمیم سازی واجرای آن می باشد .

لازمه این کار ، ایجاد ساختار مناسب برای فرهنگ سازی وتبدیل آن به جریانی ضابطه مند جهت مشارکت کلیه پرسنل به ویژه کادر آموزشی در برنامه های مربوطه و ایجاد اشتیاق انجام این امور در سطح سازمانی می باشد.
2- مهارت در روابط انسانی

جهت برقراری ارتباطات سالم ، انسانی ومتقابل بین کارکنان ونیز با مدیریت واحد اموزشی ، اتخاذ استراتژی پیش بینی شده ومناسب ارتباطات با پرسنل وتعمیم آن در سطح سازمان واجد توجیه است . در این ارتباط ، مناسبترین روش ، اعمال مدیریت عاطفی با در نظر گرفتن کلیه ضوابط ومقررات وسیاستهای کلان تعیین شده می باشد .

برخی خصایص وجودی وصفات رفتاری حائز اهمیت در برخورداری مدیران از مهارت برقراری ارتباطات انسانی در سازمان به شرح ذیل ، مطرح می باشند .
– داشتن سعه صدر .
– نیکویی رفتار وحسن خلق .
– راز داری وپوشش عیوب .
– توجه به شادیها وبه ویژه مصائب ومشکلات افراد .
– فروتنی وتواضع .
– صداقت وراستی .

– اعتماد به نفس .
– فروبردن خشم .
– تصمیم گیری براساس درایت ومبری از خشم و خوشحالی .

– عدم سوء ظن به کارکنان .
– نداشتن غرور .
– تمیز دادن به کیفیت های عملکرد کارکنان .

– عمل به حرف .
– احترام به ارزشهای وجودی افراد .
– داشتن تعهد ونیز تخصص مورد نیاز .
– پرهیز کاری .
– نداشتن فساد اخلاقی .

3- مهارت در برقر اری روابط گروهی
یک مدیر آموزشی بایستی قادر به ایجاد فضای ، تعامل و همکاری افرادجهت انجام وظایف محوطه باشد دراین ارتباط به انحاء مناسب کارهای گروهی ومشارکت جمعی در تحقق اهداف مورد نظر بایستی توجه شود . در واقع مدیر آموزشی برای موفقیت در اجرای برنامه ها ، باید در طرح ریزی کارهای جمعی وگروهی تبحر و مهارت کافی داشته باشد وبتواند گروه را در تجزیه و تحلیل وارزشیابی از روشهای اتخاذ شده ، کمک نماید اهم موارد مهم مهارت مدیران در برقراری روابط گروهی بشرح زیر می باشند :

1- همفکری وهمکاری با گروه کارکنان .
2- یاری رسانی به گروه کارکنان در اتخاذ روشها ونظارت بر روند اجرای آن .

3- تلاش در جهت فرهنگ سازی وتعمیم اتحاد و اعتماد متقابل بین کارکنان .
4- پیشبرد امور واهداف سازمانی با در نظر گرفتن اهداف وعلایق فردی .
5- توجه به نظرات ، انتقادات وایده های افراد .
6- توجه به نیازهای وخواسته های کارکنان و تلاش در جهت تامین آن .

7- داشتن عدل وانصاف در انجام وظایف ومسئولیتها .
8- تلاش د رراستای ارتقاء دانش وشکوفایی گروه کارکنان .

9- تفویض اختیارات بایسته به گروه کارکنان .
10- تعمیم فرهنگ مسئولیت پذیری وتعهد در بین گروه کارکنان .
11- حمایت ونظارت برعملکرد گروه کارکنان در اجرای وظایف ومسئولیتها .
12- کمک به ارتقاء وتعمیم ایده های مبتنی بر نو آوری وابتکار .
4- مهارت وارزشیابی
اصولاً یکی از مشخصه های مهم عملکرد مناسب سازمانهای آموزشی ، وجود نظام ارزشیابی از روند ، اجرا و محصول آموزش می باشد . این وضعیت می تواند به بررسی مشکلات وکاستیها وچگونگی رفع آن ونیز ارتقاء وضعیت موجود فعالیتهای سازمانی منجر شود .
در این راستا ، مدیر آموزشی در صورت برخورداری ا ز فنون سنجش وارزشیابی آموزشی ، می تواند برنامه ریز اصلی و یاری رسان کارکنان د راجرای آن وتوجیه ایشان ونیز تامین کننده امکانات وتجهیزات وهمچنین ضوابط مورد لزوم باشد .

5- مهارت در انتخاب همکاران
مدیر آموزشی باید بتواند افراد مناسب را جهت احراز وظایف ومسئولیتهای شغلی زیر مجموعه خود انتخاب و بکار گمارد . توانایی ارزیابی مشاغل وشناخت ویژگیهای کاری افراد ، از جمله مشخصه های ابزاری مهم در این ارتباط می باشند .
وظایف مدیران آموزشی

اهم این موارد بشرح زیر می باشند :
1- طرح وبرنامه ریزیهای آموزشی .
2- سازماندهی

سازماندهی ، عبارت است از ایجاد نظم ونسق کاری برای هر کس بانضمام هماهنگ کردن ومرتبط ساختن مساعی یک عده با ایجاد موازین خاصی در راستای اهداف مشخص وتعیین شده در واقع ، با یک سازماندهی اصولی ، می توان استفاده بهینه از تجهیزات وامکانات ومنابع مادی وانسانی رامحقق نمود .
3- پیش بینی وارزیابی کاری .

ویژگی بررسی وتحلیل وضعیت موجود عملکردی سازمان وابعاد فعالیتهای در آن ونیز با توجه به مستندات واطلاعات مورد نیاز ، توانایی ارزیابی وپیش بینی گزینه های چگونگی تغییر کار کرد ، از جمله مشخصه های مهم در مهارت یک مدیر آموزشی می باشند .
4- هدایت ورهبری

5- ایجاد روحیه واشتیاق در مشارکت کارکنان در برنامه های کاری گروهی ویا وظایف فردی .
6- تامین نیازها واحتیاجات منابع مادی وانسانی کار .

7- نظارت وراهنمایی مناسب کادر آموزشی .
8- رفع مسایل ومشکلات .
9- مشاوره وراهنمایی کار آموزان .

اصولاً قائل شدن تمایز میان عناصر محوری واصلی وسایر اموررایج درجهت اهداف سازمانی ونیز بکار گیری آن در روند اعمال مدیریت آموزشی ، اهمیت ویژه ای دارد . دراین ارتباط ، چستر بارنارد کار عمده مدیران را نه در انجام امور اجرایی بلکه در بکار نگهداشتن سازمان می داند بیان ابعاد وقلمرو مدیریت آموزشی نیز نقش اصلی مدیران را در صحنه مدیریت مشخص می سازد .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله در مورد بورس به زبان ساده در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله در مورد بورس به زبان ساده در pdf دارای 38 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله در مورد بورس به زبان ساده در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله در مورد بورس به زبان ساده در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله در مورد بورس به زبان ساده در pdf :

بورس به زبان ساده

امروزه بحث توسعه صنعتی کشور سبب افزایش واحدهای تولیدی و خدماتی و صنایع مختلف شده است. بسیاری از این شرکت‏ها برای تامین مالی طرح‏ها و پروژه‏های توسعه‏ای خود به حضور در بازار سرمایه تمایل دارند، از این رو افزایش تعداد سهامداران در کشور را شاهدیم. سهامداران جدید یا با مراجعه به کارگزاران بورس اوراق بهادار به خرید سهام اقدام می‏کنند و یا از طریق اعطای شرکت سهامی به کارکنان، شرکت‏های تابعه و گروه تعدادی از سهام شرکت را مالک می‏شوند.
با توجه به افزایش هر دو گروه از سهامداران مذکور و از سویی تمایل بسیاری از مردم برای سرمایه‏گذاری در بازار سرمایه، آشنایی سهامداران و علاقه‏مندان به حضور در این بازار با مفاهیم پایه‏ای آن ضروری به نظر می‏رسد.

در این تحقیق سعی شده است ضمن بیان تاریخچه مختصری از بورس اوراق بهادار تهران، مفاهیمی از قبیل بازار سرمایه، کارگزاران بورس اوراق بهادار، سبد سهام، زمان خرید و فروش سهام، روش‏های تجزیه و تحلیل قیمت سهام و ریسک سهام گردآوری شود.
همچنین در انتهای پژوهش بعضی از سایت‏های مرتبط با بازار سهام آورده شده است.

تاریخچه بورس اوراق بهادار تهران
بورس اوراق بهادار تهران در سال 1346 تاسیس شد. این سازمان از پانزدهم بهمن ماه آن سال فعالیت خود را با انجام چند معامله بر روی سهام بانک توسعه صنعتی و معدنی آغاز کرد. در پی آن شرکت نفت پارس، اوراق قرضه دولتی، اسناد خزانه، اوراق قرضه سازمان گسترش مالکیت صنعتی و اوراق قرضه عباس‏آباد به بورس تهران راه یافتند. اعطای معافیت‏های مالیاتی شرکت‏ها و

موسسه‏های پذیرفته شده در بورس، در ایجاد انگیزه برای عرضه سهام آن نقش مهمی داشته است. طی 11 سال فعالیت بورس تا پیش از انقلاب اسلامی در ایران تعداد شرکت‏ها و بانک‏ها و شرکت‏های بیمه پذیرفته شده از 6 بنگاه اقتصادی با 2/6 میلیارد ریال سرمایه در سال 1346 به 105 بنگاه با بیش از 230 میلیارد ریال در سال 57 افزایش یافت. همچنین ارزش مبادلات در بورس از 15 میلیون ریال در سال 1346 به بیش از 150 میلیارد ریال سرمایه در سال 1357 افزایش پیدا کرد. در سال‏های پس از انقلاب اسلامی و تا پیش از نخستین برنامه پنج ساله توسعه اقتصادی،

دگرگونی‏های چشمگیری در اقتصاد ملی پدید آمد که بورس اوراق بهادار تهران را نیز دربرگرفت.
نخستین رویداد، تصویب لایحه قانون اداره امور بانک‏ها در تاریخ 17 خرداد 1358 توسط شورای انقلاب بود که به موجب آن بانک‏های تجاری و تخصصی کشور در قالب 9 بانک شامل 6 بانک تجاری و 3 بانک تخصصی ادغام و ملی شدند. چندی بعد و در پی آن شرکت‏های بیمه نیز در یکدیگر ادغام شدند و به مالکیت دولتی درآمدند و همچنین تصویب قانون حفاظت و توسعه صنایع ایران در تیرماه 1358 باعث شد شمار بسیاری از بنگاه‏های اقتصادی پذیرفته شده در بورس از آن خارج شوند؛ به گونه‏ای که تعداد آنها از 105 شرکت و موسسه اقتصادی در سال 1357 به 56 شرکت در پایان سال 1367 کاهش یافت. به این ترتیب طی این سال‏ها بورس و اوراق بهادار دوران فترت خود را آغاز کرد که تا پایان سال 1367 ادامه یافت.

از سال 1368 در چارچوب برنامه پنج ساله اول توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی تجدید فعالیت بورس اوراق بهادار تهران به عنوان زمینه‏ای برای اجرای سیاست خصوصی‏سازی مورد توجه قرار گرفت. در هر حال گرایش سیاستگذاری‏های کلان اقتصادی به استفاده از سازوکار بورس، افزایش چشمگیر شمار شرکت‏های پذیرفته شده و افزایش حجم فعالیت بورس تهران را در برداشت که بر این اساس طی سال‏های 1367 تا نیمه اول سال جاری تعداد بنگاه‏های اقتصادی پذیرفته شده در بورس تهران از 56 شرکت به 325 شرکت افزایش یافت. شرکت‏های پذیرفته شده و شرکت‏های فعال در بورس به دو دسته تقسیم می‏شوند:

1- شرکت‏های تولیدی
2- شرکت‏های سرمایه‏گذاری (واسطه‏های مالی)
شرکت‏های تولیدی معمولاً به تولید کالای خاصی مبادرت می‏ورزند و در گروه صنایع فعال در بورس قرار می‏گیرند و در سازمان بورس با نام شرکت و کد خاص خود، مشخص می‏شوند اما شرکت‏های سرمایه‏گذاری شرکت‏هایی هستند که به عنوان واسطه‏های مالی فعالیت می‏کنند. این گونه شرکت‏ها یا فعالیت تولیدی انجام نمی‏دهند و یا فعالیت آنها به گونه‏ای است که با کمک‏های مالی از طریق خرید سهام شرکت‏های تولیدی و صنعتی و یا مجموعه‏ای از آنها در تولید و سرمایه‏گذاری این شرکت‏ها موثرند. بر این اساس هم اکنون 19 شرکت سرمایه‏گذاری و 297 شرکت تولیدی در بورس مشغول فعالیت هستند. همچنین زمینه‏های لازم برای حضور شرکت‏های خدماتی در بورس فراهم شده است .

نقش بازارهای مالی در اقتصاد چیست؟

نقش و مزیت بازارهای مالی در اقتصاد را به طور خلاصه می‏توان به صورت زیر بیان کرد:
1- کمک به تبدیل پس‏اندازها به سرمایه متشکل
2- ایجاد بازاری ثانویه برای مبادله اوراق بهادار
3- تعیین قیمت عادلانه اوراق بهادار براساس مکانیزم عرضه و تقاضای بازار
4- نقد کردن اوراق بهادار از طریق سهولت در خرید و فروش اوراق

تعریف موسسات و واسطه‏های مالی
در بازارها تعدادی اشخاص حقیقی و حقوقی فعالیت می‏کنند که واسطه‏های مالی نام دارند. وظیفه واسطه‏ها تسهیل خرید و فروش در بازارهای مالی است. بانک‏ها، شرکت‏های سرمایه‏گذاری و کارگزاران بورس نمونه‏ای از این واسطه‏ها هستند.

موسسات و واسطه‏های مالی میان عرضه‏کنندگان و تقاضاکنندگان خدمات و محصولات مالی پلی ایجاد می‏کنند و به فرایند تبادلات مالی سرعت می‏بخشند. در واقع کارگزاران بورس در زمره موسسات و واسطه‏های مالی محسوب می‏شوند. نقش اساسی موسسات مالی را می‏توان به صورت زیر بیان کرد:
1- کمک به یک کاسه کردن پس‏اندازها از طریق جمع‏آوری وجوه از مردم و تبدیل آن به سرمایه‏های کلان و سرمایه‏گذاری در بخش‏های مختلف (کاری که بانک‏ها به عنوان موسسات مالی می‏کنند).
2- کمک به عرضه عمومی اوراق بهادار و قبول پذیره نویسی این اوراق برای موسسات تجاری (کاری که برخی از بانک‏های تجاری در ایران انجام می‏دهند).
3- ارائه خدمات تخصصی مشاوره‏ای در زمینه فرصت‏ها و تهدیدات سرمایه‏گذاری به موسسات تجاری (فعالیتی که برخی از کارگزاران و بعضی از شرکت‏های سرمایه‏گذاری انجام می‏دهند).
4- کاهش ریسک با تنوع بخشی (ایجاد پورتفوی) و سرمایه‏گذاری در زمینه‏های متفاوت
5- کمک به خرید و فروش اوراق بهادار و تسهیل فرایند معاملات بازار بورس (کاری که کارگزاران انجام می‏دهند).
از آنجا که در این نوشتار سعی در بررسی برخی مفاهیم مربوط به بورس است، در ادامه به تعریف کارگزاران بورس می‏پردازیم.

تعریف کارگزاران بورس
کارگزار بورس نماینده خریدار و فروشنده است و به عنوان واسطه‏ای میان آن دو عمل می‏کند. وی مالک سهام نمی‏شود بلکه صرفاً واسطه‏ای میان خریدار و فروشنده است و پس از انجام معامله برای هر دو طرف، مبلغی را به عنوان کارمزد (نیم درصد کل مبلغ مورد معامله) دریافت می‏کند. هم اکنون در ایران 54 کارگزار مشغول فعالیت هستند که پس از افتتاح تالارهای بورس در برخی شهرستان‏ها، این تعداد به لحاظ کمی و جغرافیایی به طور مرتب روبه افزایش است.

رتبه‏بندی کارگزاران بورس اوراق بهادار
کارگزاران بورس اوراق بهادار را براساس تحصیلات و موفقیت در آزمون‏های برگزار شده توسط بورس، می‏توان در سه گروه رتبه‏بندی کرد:
درجه نمایندگی 2: افرادی که این مدرک را داشته باشند می‏توانند به استخدام کارگزاری‏ها درآیند و در تالار بورس کار خرید و فروش سهام را انجام دهند. آزمون تشخیص صلاحیت برای دریافت این درجه توسط بورس اوراق بهادار کشور 2 یا 3 بار در سال برگزار می‏شود.

درجه نمایندگی 1: این مدرک پس از موفقیت در آزمون نمایندگی درجه 1 که سالی یک بار توسط بورس برگزار می‏گردد، به افراد اعطا می‏شود. دارندگان این درجه به عنوان کارشناسان و تحلیلگران بازار بورس در کارگزاری‏ها مشغول فعالیت خواهند شد.
مدیریت ارشد: دارندگان مدرک آزمون مدیریت ارشد می‏توانند به تاسیس کارگزاری بورس اقدام کنند. البته تاسیس کارگزاری بورس منوط به دارا بودن شرایطی علاوه بر موفقیت در آزمون فوق است که باید به تایید سازمان بورس اوراق بهادار تهران برسد. آزمون مدیریت ارشد به ندرت و با اعلام بورس برگزار می‏شود.

انواع اوراق بهادار
اوراق بهادار به سه دسته مهم تقسیم می‏شوند:

اوراق قرضه (اوراق مشارکت)
اوراق قرضه، اوراق بهادار قابل معامله و معرف مبلغی وام با بهره معین هستند که تمامی یا اجزای آنها باید در موعد یا مواعد معینی مسترد شوند. این اوراق از جمله سرمایه‏گذاری‏های بدون ریسک برای خریدار محسوب می‏شوند زیرا قانون، منتشرکننده اوراق را ملزم به پرداخت اصل و سود مشارکت این نوع اوراق کرده است بنابراین اوراق قرضه برای سرمایه‏گذار (خریدار) بدون ریسک و برای منتشرکننده بالاترین ریسک را دارند.

 

سهام ممتاز
سهام ممتاز از جمله اوراق بهادار منتشر شده توسط شرکت‏های سهامی است. سهام ممتاز نسبت به سهام عادی امتیازاتی نظیر اولویت دریافت سود سهام و مشخص بودن سود سهام دارد. این نوع سهم به طور معمول سررسید ندارد ولی همچون اوراق قرضه سود معینی دارد و از لحاظ اولویت دریافت سود پس از اوراق قرضه در رتبه دوم قرار می‏گیرد و می‏توان آن را جزء اوراق بهادار با ریسک متوسط دانست. سهام ممتاز معمولاً برای تشویق سرمایه‏گذاران ـ به خصوص زمانی که شرکت با بحران مواجه است ـ منتشر می‏شود.

سهام عادی
سهام عادی برگه بهاداری است که نشانگر مالکیت نسبی دارنده آن در شرکت است. سهام عادی جزء اوراق بهادار پرریسک (از دید خریدار) به شمار می‏آید زیرا نه سود مشخصی دارد و نه تاریخ سررسید معینی. از لحاظ دریافت سود نیز دارندگان سهام عادی پس از دارندگان اوراق قرضه و سهام ممتاز در رتبه سوم قرار دارند.
از آنجا که شرکت منتشرکننده سهام عادی هیچ گونه تعهد قانونی در قبال پرداخت سود به سهام عادی ندارد و صرفاً در صورت وجود سود به سهامداران نیز سود پرداخت می‏شود، ریسک سهام عادی برای شرکت در پایین‏ترین سطح است.

 

نحوه خرید سهام در ایران
برای خرید سهم از بازار بورس اوراق بهادار ابتدا باید به یکی از کارگزاران بورس در شهرهایی که تالار بورس در آنها دایر است، مراجعه و تقاضای دریافت کد خرید و فروش کنید. کد خرید و فروش شما پس از چند روز (معمولاً 4 روز) صادر می‏شود و می‏توانید به کارگزاران بورس، تقاضای خرید سهام یک یا چند شرکت را با پرکردن فرم‏های مخصوص اعلام کنید. (امسال بانک توسعه صادرات برای اولین بار امکاناتی را برای خرید و فروش الکترونیکی سهام دایر کرده است که از این طریق نیز می‏توان به خرید و فروش سهام اقدام کرد). کارگزار شما با بررسی تقاضای خرید و فروش در تالار بورس، سهام موردنظر را برایتان خواهد خرید. البته مدت زمان خرید یا فروش سهام به میزان

تقاضای خرید و فروش در بازار بستگی دارد و نمی‏توان زمانی معین را برای آن در نظر گرفت. به عنوان مثال تقاضای خرید برای سهام برخی از شرکت‏ها در بازار بورس زیاد و تقاضای فروش بسیار کم است؛ در این وضعیت مدت زمان بسیاری لازم است تا بتوانید سهام چنین شرکتی را خریداری کنید.
در صورتی که فروش سهام در حداقل زمان ممکن مدنظر خریدار سهام باشد، خرید سهام

شرکت‏هایی که در تالار اصلی بورس مورد معامله قرار می‏گیرند، پیشنهاد می‏شود زیرا سهام آنها معمولاً به صورت روزانه مورد معامله قرار می‏گیرد.
در صورت خرید سهام باید نیم درصد از مبلغ کل معامله را به عنوان کمیسیون خرید به کارگزار و 25/0 درصد از آن را به عنوان تسهیلات به بازار بورس پرداخت کنید و اگر بخواهید سهامی را بفروشید، علاوه بر مبالغ فوق نیم درصد نیز به عنوان مالیات خواهید پرداخت.

کدام سهم را برای خرید انتخاب کنیم؟
این سوالی است که بسیاری از فعالان بورس با آن درگیر هستند. بازارهای سرمایه حساسیت زیادی به تحولات بیرونی دارند یعنی علاوه بر عرضه و تقاضا، عوامل بسیاری از جمله تحولات سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، تکنولوژیکی و; بر آن تاثیر می‏گذارند؛ تحولات، فعالیت‏ها و ساختارهای درونی شرکت‏ها نیز بر قیمت سهام در بازار بورس اثرات فراوانی دارد بنابراین یکی از مهمترین دغدغه‏های فعالان بورس، انتخاب سهم مناسب، زمان مناسب و قیمت مناسب خرید یا فروش است.
دو روش عمده برای تصمیم‏گیری خرید در بازار بورس مورد استفاده سهامداران قرار می‏گیرد:
الف) روش تحلیل بنیادی
ب) روش تحلیل تکنیکی

 

1) تحلیل بنیادی
تحلیل بنیادی نوعی تحلیل کلاسیک است که با بررسی همه جانبه و سلسله مراتبی از کلیه مولفه‏ها یا متغیرهای موثر بر سهام یک شرکت، درباره خرید یا فروش یک سهم تصمیم‏گیری می‏کند. سلسله مراتب متغیرهای موثر بر یک سهم عبارتند از:

1-1- متغیرهای سطح کلان
این متغیرها شامل وضعیت سیاسی، اقتصادی، تکنولوژیکی، فرهنگی و اجتماعی یک جامعه است که موجب ایجاد تغییر در جو کلی بازار سرمایه می‏شود. به عنوان مثال مباحث مطرح شده در خصوص پرونده هسته‏ای ایران و شایعات مطرح در بازار سهام مبنی بر تحریم ایران چند صباحی وضعیت بازار را تحت تاثیر قرار داده بود.

 

2-1- متغیرهای در سطح صنعت
این متغیرها شامل وضعیت فعلی صنعت، دورنمای صنعت، رقبای خارجی صنعت مذکور، واردات کالاهای تولید صنعت، سودآوری صنعت، سهم بازار محصولات تولیدی صنعت و پیش‏بینی تقاضا در سال‏های آتی و سایر متغیرهای مرتبط است. هرچه وضعیت صنعت بهتر باشد، قیمت سهام شرکت‏های مرتبط با صنعت بالاتر خواهد بود. انحصاری بودن بعضی از صنایع به لحاظ دانش فنی، حمایت دولت و; سبب شده است که سهام بعضی از شرکت‏ها در بازار بورس متقاضیان بسیاری داشته باشد.

3-1- متغیرهای در سطح شرکت

این متغیرها شامل تحلیل وضعیت شرکت مذکور با استفاده از صورت‏های مالی اساسی مثل ترازنامه و صورت سود و زیان، تحلیل ارزش‏گذاری سهام شرکت، تحلیل برخی نسبت‏های مهم مالی شرکت مثل نسبت‏های سودآوری، فعالیت، نقدینگی،‌ P/E و; و همچنین بررسی روند این نسبت‏ها طی چند سال است. بدیهی است که برای تصمیم‏گیری خرید سهمی خاص، توجه به موارد ذکر شده به صورت توامان می‏تواند به سهامداران کمک‏های شایانی کند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی پاورپوینت بیماریهای ویروسی گیاهان جالیزی در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پروژه دانشجویی پاورپوینت بیماریهای ویروسی گیاهان جالیزی در pdf دارای 25 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پروژه دانشجویی پاورپوینت بیماریهای ویروسی گیاهان جالیزی در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت بیماریهای ویروسی گیاهان جالیزی در pdf

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت بیماریهای ویروسی گیاهان جالیزی در pdf

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پروژه دانشجویی پاورپوینت بیماریهای ویروسی گیاهان جالیزی در pdf :

اسلاید 1 :

 CTV ا ز لحاظ اقتصادی یکی از مهمترین ویروس های گیاهی است، این ویروس در سال های دهه 1920 منابع قند سازی از چغندر در غرب آمریکا را به  بر شکستگی کشانید.تا حدود سال1958 تصور می شدکه این ویروس محدود به آمریکا است. در این سال CTV از ترکیه ودر سال 1968 از ایران گزارش گردید.در حال حاضر این ویروس یکی از مهمترین ویروس های چغندر قند و گوجه فرنگی در فارس است .

اسلاید 2 :

علائم بیماری

چنانچه بوته های چغندر قند در مرحله گیاهچه به CTV مبتلا شوند،اغلب از بین می روند. درگیاهان مسن تر علائم مختلفی به ظهور می رسد که عبارتند از تا شدن یا لوله ای شدن برگ ها به موازات رگبرگ اصلی، راست ایستادن برگ ها، تورم رگبرگ ها در پشت برگ وایجاد برجستگی های کوچک سوزن مانند در روی آن ها، تقلیل میزان رشد گیاه که بسته به موقع آلودگی و درجه حساسیت  رقم چغندر ممکن است خفیف تا بسیار شدید باشد . علاوه برعلائم فوق در بسیاری از موارد لکه های تیره ای در روی رگبرگ های عمده ودمبرگ ممکن  است ایجاد شود. همچنین ممکن است قطرات شیره مانندی در روی رگبرگ ها ودمبرگ تراوش گردد این قطرات که تراوش بافتهای آبکشی گیاه می باشند ابتدا شفاف هستند لکن در مجاورت هوا سخت شده وبه رنگ قهوه ای در می آید. در مقطع ریشه چغندر ممکن است دوایر قهوه ای رنگ متحدالمرکز مشاهده شود که نتیجه نکروز بافت های آبکشی است.

اسلاید 3 :

در گوجه فرنگی که دومین میزبان مهم CTV است برگچه ها به طرف سطح بالا لوله می شوند اما محور اصلی برگ به طرف پایین خم می گردد.بدین ترتیب بوته های گوجه فرنگی مبتلا ،ظاهر پژمرده ای به خودمی گیرند بدون اینکه واقعا پژمرده باشند.دربعضی موارد رگبرگ ها در سطح زیرین برگچه ها به رنگ  بنفش در می آیند میزان رشد بوته ها ومقدار محصول تقلیل می یابد.

در خیار فاصله برگ ها در روی ساقه به شدت کم می شود ودرنتیجه ساقه کوتاه وبرگ ها که دارای  بدشکلی نیزمی باشند فشرده به نظرمیرسد بوته های آلوده معمولا فاقد محصول می باشند.

در لوبیا برگ هایی که قبل از آلودگی به ویروس رشد کافی کرده اند علائم چندانی از خود نشان نمی دهند.برگ هایی که پس از آلودگی به وجود می آیند، پیچیده، ضخیم، وترد می شوند.گیاهچه ممکن است در اثر آلودگی از بین برود لکن در بوته های جوان آلودگی به CTV باعث کوتولگی شدید وکوتاه ماندن فاصله برگ ها وپیچیدگی وبدشکلی شدید برگ  می گردد.

اسلاید 4 :

انتقال مکانیکی CTV به سختی امکان پذیر است.

در طبیعت این ویروس توسط دو نوع زنجره از خانواده CICADELIDE به نام های CIRCULIFER TENELLUو C.opcipennis  انتقال   می یابد رابطه ویروس با ناقل قبل از نوع پایا است.

 

در ایران بر روی اپیدمیولوژی بیماری پیچیدگی برگ چغندر قند مطالعه چندانی صورت گرفته است. لکن بررسی انجام شده در آمریکا معلوم نموده که C.tenellus (تنها ناقل CTV درآمریکا ) در پاییز به طرف تپه ها وبیابان های اطراف مزراع مهاجرت کرده است ودر آنجا زمستان را به صورت حشره بالغ در زیر بوته های غلف هرز بیابانی می گذراند.زمستان گذرانی خود رااز سر گرفته ودر همان محل های زمستان گذرانی تغذیه وتولید مثل نموده وسپس نسل های جدید آن به طرف مزراع مهاجرت می کنند. ضمن بازگشت به مزارع بسیاری از حشرات ممکن است دارای ویروس باشند .

اسلاید 5 :

خصوصیان ویروس 

همانطور که قبلا اشاره شد CTV از گروه GEMINIVIRUS بوده ودر نمونه های خالص شده اغلب بصورت دوقلووگاهی سه تایی بهم متصل می باشند. پیکره های منفرد نیز در نمونه ها وجود دارند.لکن طبق یک گزارش برای ایجاد آلودگی وجود ذرات دوقلو ضروری است. پیکره های منفرد پلی هدرا بوده وحدود 20 نانومتر قطر دارند.این ویروس در برابر عوامل ومواد شیمیایی مختلف نسبتا مقاوم است. ماده ژنتیکی آن DNA می باشد.
CTV در گیاه محدود به بافت آبکشی (PHLOME) می باشد در این بافت تولید تغییراتی شامل hypertrophy   HYPERPLA S I   , و نکروز (necrosis) می نماید. شیره بافت آبکشی که بصورت قطراتی روی رگبرگ ها ظاهر می شود.حاوی مقداری زیاد ویروس است. 

 

اسلاید 6 :

کنترل

کنترل CTV از طریق عملیات زراعی مبارزه با ناقلین ویروس واستفاده ازارقام مقاوم صورت می گیرد.

1- عملیات زراعی :

مهمترین اقدام زراعی که در مبارزه با CTV در چغندر قند می توان انجام داد تنظیم تاریخ کشت این محصول است. با آنکه این روش مبارزه نمی توان بطور قاطع کشت چغندر قند را درمقابل ویروس محفوظ نگاه دارد لکن در سال های اولیه طغیان بیماری در آمریکا تنها روش مبارزه محسوب می شد.
 برای مبارزه با CTV با این روش، تاریخ کشت باید طوری انتخاب شود که در موقع هجوم زنجره های ناقل به مزرعه، بوته های چغندر قند از رشد کافی برخودار با شند.معمولا بوته های جوان چغندر قند به این ویروس حساس می باشندوهر چه رشدشان بیشتر باشداحتمال آلودگی آنها کمتر، ودر صورت آلوده شدن نیز خسارت وارد به آنها کمتر می باشد لذا برای هر منطقه لازم است با توحه به شرایط آب و هوایی،موقع حمله زنجره ها ناقل به مزر عه را تعیین وبا توجه به آن تاریخ کشت را تنظیم نمود.

اسلاید 7 :

در منطقه فسا،کشت بهمن ماه ظاهرا کمتر از کشت های بعدی آسیب می بیند.  هم چنین در این منطقه نیز زمان هجوم زنجره ها به مزارع تعیین نشده و هیچ گونه مطالعه سیستماتیکی برای تعیین بهترین تاریخ کشت به عمل نیامده است.

 یکی دیگر از عملیات زراعی که می تواند در پایین آورد ن میزان CTV موثر باشد فراهم آوردن شرایط رشد ونمو سریع بوته ها بااقداماتی نظیر کود دادن و آبیاری مناسب است.این عمل بوته های چغندر را سریعا از مرحله حساسیت خارج می سازد وبا رشد ونموقسمت هوائی گیاه ودرنتیجه ایجاد سایه در مزرعه، شرایط نامناسب برای فعالیت اکثر زنجره ها فراهم آورد. توضیحات اینکه زنجره ها محیط های پر نور وپر آفتاب را ترجیح می دهند وبه همین دلیل اغلب به مزراع تنک یا کم رشد هجوم می آورند.

اسلاید 8 :

2- مبارزه با ناقلین :

 از آنجا که وجود بیماری پیچیدگی برگ چغندر وابسته به وجود زنجره های ناقل آن می باشداز همان ابتدای شیوع بیماری در آمریکا، اقدامات در زمینه مبارزه با ناقلین آن نیز شروع گردید.معهذا اقدامات گوناگون اولیه نظیر تخریب مکان های زمستان گذرانی زنجره ها، استفاده از شعله افکن وسمپاشی برای از بین بردن این حشرات در مکان زمستان گذرانی، استفاده از پارازیت ها وپرداتورهاوبالاخره سمپاشی مزارع چغندر قند برای از بین بردن زنجره هاه، هیچ یک اثر قاطع در کنترل CTV نداشت، در سال های بعد با پیدایش حشره کش های سیستمیک مخصوصا حشره کش های پردوامی که بصورت گرانول به خاک اضافه می شود، گشایشی در کار مبارزه با CTV از طریق مبارزه با زنجره های ناقل آن پیدا شده است، بعضی از این ترکیبات نظیر فوریت (PHORATE) برای کنترل این بیماری موثر بوده اند. با وجود این سمپاشی فوق العاده زیاد این ترکیبات، موارد استفاده از آن ها را محدود      می کند .

اسلاید 9 :

3-استفاده از ارقام مقاوم :

 از زمان شیوع بیماری پیچیدگی برگ چغندربه موازات استفاده ازروش های دیگر مبارزه، فعالیت های زیادی نیز در جهت یافتن ارقام مقاوم صورت گرفت. اقدامات اولیه دراین زمینه چندان موفقیت آمیز نبوده لکن با پیگیری محققین اصلاح نباتات و پاتولوژی گیاهی، سرانجام ارقامی که از لحاظ میزان مقاومت قابل قبول بوده اند بدست آمد. امروز استفاده از ارقام مقاوم بهترین ومتداولترین روش مبارزه با CTV می باشند بعضی از ارقام چغندر قند به کشور ما نیز واردشده وکم وبیش یا بطور مستقیم مورد استفاده قرار گرفته ویا دربرنامه اصلاح نباتات برای تولید ارقام مناسب ایران وارد گردیده اند.اشکال مهمی که در مورد ارقام مقاوم چغندر قند وجود دارد این است که در حال حاضر هیچک از آن ها درمقابل CTV مصون نیستند وبه عبارت دیگر ویروس مزبور آلوده می شود. لکن خسارت قابل توجیهی نمی بینند . این وضعیت از نظر مقدار خسارتی که  به محصول چغندر مقاوم  وارد    می آید مکن است چندان مهم نباشد اما ارقام مقاوم چغندر قند به صورت منبع ویروس برای ابتلا محصولات دیگر نظیر گوجه فرنگی، حبوبات، جالیز، وغیره عمل خواهد کرد.این امر حائز اهمیت فراوانی است. 

اسلاید 10 :

 این ویروس از خانواده( POTYVIRIDAE) و دارای ژنوم تک رشته از نوع SSRNA+ است.ویروس لکه حلقوی پا پایا یک پوتی ویروس 12*780 نانومتری است. به وسیله بیش از 20 شته به طریقه ناپایا منتقل می‌شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله در مورد بهینه سازی پیوسته الگوریتم سیمپلکس

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله در مورد بهینه سازی پیوسته الگوریتم سیمپلکس برای مسائل برنامه ریزی کسری تکه ای – خطی در pdf دارای 25 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله در مورد بهینه سازی پیوسته الگوریتم سیمپلکس برای مسائل برنامه ریزی کسری تکه ای – خطی در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله در مورد بهینه سازی پیوسته الگوریتم سیمپلکس برای مسائل برنامه ریزی کسری تکه ای – خطی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله در مورد بهینه سازی پیوسته الگوریتم سیمپلکس برای مسائل برنامه ریزی کسری تکه ای – خطی در pdf :

بهینه سازی پیوسته الگوریتم سیمپلکس برای مسائل برنامه ریزی کسری تکه ای – خطی

تعمیم های روش شناخته شده سیمپلکس برای برنامه ریزی خطی در دسترس می باشد . که این روش برای حل مسائل مربوط به برنامه ریزی تکه ای خطی و برنامه ریزی کسری خطی به کار می رود. در این مقاله از روش سیمپلکس برای برنامه های خطی ، برنامه های تکه ای – خطی و برنامه های کسری خطی استفاده می کنیم . نتایج محاسباتی ارائه شده بیشتر بر اساس دیدگاه هایی است که عملکرد الگاریتم در مسائل آزمون تصادفی به دست می آید.

واژه های کلیدی : برنامه ریزی کسری ، روش سیمپلکس ، توابع خطی تکه ای
1- مقدمه
برنامه کسری خطی – تکه ای (plfp) می تواند تعریف شود به صورت
= برای به حداقل رساندن
Ax=b مشروط به اینکه

در اینجا (xj) fi یک تابع محدب خطی – تکه ای پیوسته و ( ) یک تابع معقر خطی تکه ای پیوسته است بطوریکه برای هر راه حل موجه ( ) X= می باشد .
A یک ماتریس m×n از مرتبه سطری کامل ، b یک بردار m بطوریکه bi و =U یک بردار- X می باشد . مسائل شناخته شده برنامه ریزی خطی و مسائل برنامه ریزی خطی – تکه ای (PFP) و مسائل برنامه ریزی کسری خطی (LFP) همگی موارد ویژه ای از PLFP می باشند . فوریور تعمیم توسعه یافته مدل سیمپلکس را در برنامه ریزی خطی برای حل PLP و اسوارپ و ماتریس سیمپلکس مطرح شده را برای گسترش در حل LFP ارائه می دهند . در این مقاله ما به بحث و

بررسی روش سیمپلکس برای حل PLFP و تعمیم و استفاده از روش سیمپلکس برای LP ، PLP ، LFP می پردازیم زمانیکه ، x و;.و است plfp به plp تقلیل یافته و در این مورد الگاریتم ما به شکل الگاریتم فوریور کاهش می یابد . اگر x ; وj=1 و و به شکل خطی باشد (مثلا ً تکه ای – خطی با دقیقا ً یک تکه خطی ) سپس plfp به lfp و الگاریتم ما به الگاریتم اسوارپ و ماتریس کاهش یافته و تعدیل شده به صورت متغییرهایی گسترش می یابند . زمانی که خطی برای و وx و;. وj=1 باشد برای x و ;و j=1 ، plfp به lp با متغییرهای گوشه دار کاهش یافته و الگاریتم ما به روش سیپلکس معیار با متغییرهای گوشه دار تقلیل می یابد . این الگاریتم ما چارچوب واحدی برای حل مسائل بهینگی عمده فراهم نموده که در این مقاله به خوبی مورد مطالعه قرار گرفته است . مشهور اس

ت که plp می تواند به صورت lp با مقدمه ارائه شود . متغییرهای جدید در اینجا یک عدد با نقطه انفصال خطی باشد اگر می باشد . با استفاده از این انتقال ، plfp می تواند به عنوان یک lfp با متغییرهای X+ تنظیم گردد در اینجا یک عدد از نقطه انفصال خطی باشد اگر می باشد .
اما هر lfp می تواند به عنوان یک lp با یک محدودیت اضافی و یک متغییر مازاد تنظیم گردد . در مور

د lfp با متغییرهای گوشه دار ، این تغییرات انتقالی در ثابت های گوشه دار در متغییر بالاتر و گوشه های پایین تر به وجود می آیند . عملکرد واضح این متغییر بالاتر و گوشه های پایین تر محدودیت های اضافی x2 را ایجاد می نماید . بنابراین اگر چه یک plfp می تواند به عنوان lp تنظیم شود اما این روش برای عملا ً مناسب نیست چون سایز ناشی از lp می تواند به طور قابل ملاحظه ای بزرگ باشد بخصوص زمانی که ما دارای گوشه هایی در بالا یا پایین در متغییرها می باشیم . مشابه الگاریتم فوریور برای plp ، الگاریتم ما از یک روش مستقیم استفاده می کند که عملکرد آن بر اساس AX=b می باشد . بنابراین مزیت عمده الگاریتم ما ساختار ویژه آن است . در صورتی که A بتواند برای بدست آوردن ضریب انتفاع مورد بهره برداری قرار گیرد . اگر چه الگاریتم ما می تواند به عنوان یک روش درصد شیب ویژه مورد ارزیابی قرار گیرد اما اعداد متناهی غیر قابل تشخیص در تابع هدف به طور موثری توسط طراحی متغییرهای غیر پایه منطبق با نقاط تنظیم می گردند .
در این مقاله به صورت زیر سازمان دهی شده است . در بخش 2 ما به معرفی نمادسازی های مختلف و تعاریف و نتایج پایه می پردازیم ما همچنین به بحث و بررسی تبدیل صورت از PLFP به LFP و LFP به LP خواهیم پرداخت . بخش 3 با الگاریتم ها برای PLFP سروکار دارد . توضیح و تشریح الگاریتم در بخش 4 ارائه می شود . بخش 5 الگاریتم سیمپلکس را برای PLFP با استفاده از نمونه های عددی نشان می دهد . نتایج تجارب محاسباتی مقدماتی در بخش 6 گزارش شده و در

نهایت نتایج ملاحظات در بخش 7 ارائه می شود .
2- نشانه گذاری ها ، تعاریف و نتایج پایه
واژه ها و اصطلاحات و همین طور نمادگذاری ها در این بخش معرفی شده و در سراسر این مقاله مورد استفاده قرار می گیرد . اجازه دهید یک نقطه انفصال و نقطه انفصال باشد. اجازه دهید یک آرایش صعودی از عناصر مجزا در هر دوی و خطی باشد . بنابراین و می تواند به این صورت ارائه شود:

و

برای برخی از اعداد حقیقی
چون محدب است و مقعر است ، ما داریم :

تسلسل این توابع به این شکل نشان داده شده است :

از آنجایی که محدب و مقعر است ، انتقال استاندارد برنامه های خطی – تکه ای در برنامه های خطی مورد استفاده قرار می کیرد که به این شکل نشان داده شده است :

Plfp می تواند به عنوان برنامه کسری خطی فرمول بندی شود :
حداقل شده
مشروط براینکه

در اینجا

با استفاده انتقال شناخته شده کارنس و کوپر

این برنامه کسری می تواند به برنامه خطی تقلیل یابد :
تقلیل یافته
مشروط به

توجه کنید که تغییر شکل plfp به lfp یا lp به طور قابل ملاحظه ای مسأله سایز را افزایش می دهد اجازه دهید
مسأله زیر را مورد بررسی قرار دهید

AX=b , مشروط به اینکه

اجازه دهید ارزش بهینگی تابع هدف باشد قبلا ً :

در اینجا S مجموعه راه حل های ممکن است
قضیه زیر در نوشته های برنامه ریزی کسری شناخته شده است که به مورد plfp اختصاص یافته است .
قضیه 1- اجازه دهید یک راه حل بهینه برای plfp و باشد . سپس

بعلاوه یک راه حل بهینه با راه حلی بهینه برای plfp می باشد
قضیه 1 برای ایجاد شرایط بهینگی در روش سیمپلکس ما مورد استفاده قرار می گیرد .
3- الگاریتم سیمپلکس برای plfp
برای بحث و بررسی الگاریتم سیمپلکس برای plfp ما ابتدا نیازمند معرفی مفهوم جواب ممکن بنیادی (Bfs) برای plfp می باشیم . تعاریف ما دقیقا ً از تعریف bfs که توسط فوریور برای plpارائه شده است ، تبعیت می کند . اجازه دهید B یک ماتریس عادی m×m که شامل ستون های m از A می باشد . سپس B یک ماتریس پایه نامیده می شود . اجازه دهید شاخص i امین ستون B در ماتریس A و مجموعه شاخص ستون های B باشد . اجازه دهید به بردار M اختصاص داشته باشد که تطابق مختصات i برای متغییر است اجازه دهید

N={1,2, … , X}B باشد . متغییرهای متغییرهای پایه نامیده می شود (تطابق با ماتریس پایه B) و N متغییرهای غیر پایه نامیده شده است . متغییرغیر پایه تطابق ارزش ها به نقطه انفصال یا می برد مثلا ً N برای برای متغییر غیر پایه ، اجازه دهید به شاخص اختصاص یابد . اجازه دهید باشد . ما سه وجه یک ساختار پایه می نامیم . ساختار پایه داده شده منطبق با Bfs اختصاصا ً تعریف شده به صورت :

در اینجا A,j ،j امین بردار ستون از ماتریس محدود A می باشد . ما این راه حل را به عنوان مطابقت Bfs با ساختار پایه قرار دادیم اجازه دهید باشد . اگر برای هر i باشد . سپس آن یک Bfs غیر تبهگن است .
اثبات : اجازه دهید یک راه حل بهینه برای plfp باشد . برای هر j=1,… x یک شاخص همچون انتخاب نمایید . اجازه دهید
اجازه دهید و باشد . سپس هر راه حل بهینه برای LFP به شکل زیر است :
تقلیل یافته
Ax=b , مشروط بر اینکه

یک راه حل بهینه برای plfp است

در Bfs داده شده منطبق با ساختار پایه برای PLFP می باشد ، هر متغییر پایه یک نقطه انتقال از یا است . اجازه دهید به شاخص مثل ، m ; و2و1=i اختصاص یابد . بردار از محور افقی iام به صورت است که بردار با شیب – f منطبق با ساختار پایه می باشد . همچنین بردار – m از محور افقی i که به صورت است بردار محور افقی – g منطبق با می باشد . ارزش متغییر غیر پایه مجاز است که از نقطه انفصال اخیر در جهت گوشه سمت چپ یا جهت گوشه سمت راست تغییر یابد . بنابراین ما دو کمیت که به و اختصاص دارد مورد محاسبه قرار می دهیم که تعریف شده به صورت :

در اینجا Z یک مقدار از تابع هدف در راه حل ممکن پایه می باشد و و منطبق با بردارهای محور افقی f و محور افقی هستند . اگر باشد سپس به عنوان 0 تعریف می شود . به صورت مشابه زمانی که است سپس به شکل 0 تعریف می گردد . صراحتا ً برای همه متغییرهای پایه است . ما را به عنوان گوشه سمت چپ در ارزش کاهش یافته و را به عنوان گوشه سمت راست در ارزش کم شده برای متغییر در نظر می گیریم
قضیه 3 – (معیار بهینگی ) یک راه حل ممکن بنیادی غیر تبهگن در صورتی برای plfp بهینه است اگر و تنها اگر باشد
اثبات . اگر x یک راه حل بهینه غیر تبهگن برای plfp باشد . ما باید نشان دهیم که
باشد . اجازه دهید N شاخص مجموعه متغییرهای غیر پایه و برای باشد ، حالا

در اینجا

فرض کنید برای تعدادی از متغییرهای غیر پایه باشد . راه حل جدید را اینگونه مورد بررسی قرار دهید که

در اینجا یک جزء قرار دادی است .
به طور آشکارا یک راه حل عملی است . چون x غیر تبهگنی که می تواند بدین گونه انتخاب گردد

حالا

ما می دانیم که و به وسیله فرضیات می باشد و به این صورت نشان داده می شود :

این امر بهینگی x را نقض می کند . به طور واضح ما می توانیم این مورد را زمانی که است برای برخی متغییر غیر بنیادی اثبات نماییم .
از طرف دیگر فرض کنید یک Bfs غیر تبهگن می باشد که به صورت وxو;وj=1 و می باشد . ما باید را به عنوان یک راه حل بهینه برای plfp نشان دهیم. ثابت کردن آن به وسیله قضیه 1 تنها کافی است را نشان دهد در اینجا

آشکارا بنابراین است . اگر ممکن است اجازه دهید plp را بررسی نمایید :

مشروط بر اینکه

در اینجا
بنابراین

حالا یک Bfs برای plp است . چون یک راه حل بهینه برای plpنمی باشد و باید قادر باشیم راه حل بهتری را برای plp بیابیم . سپس بر اساس فوریور] 12[ یک متغییر غیر پایه وجود دارد که در هر دو گوشه سمت چپ ، ارزش را در plp کاهش می یابد

یا گوشه سمت راست ارزش را در plp کاهش می دهد

در اینجا اما

و
=
بنابراین هر یک یا برای و این امر هر دوی و را نقص می کند . بنابراین امکان پذیر نمی باشد و بنابراین می باشد و این امر برهان را تکمیل می کند
برای توصیف الگاریتم سیمپلکس ، ما نیازمند یافتن یک Bfs اصلاحی از Bfs داده شده می باشد .
اگر Bfs اخیر از قضیه 1 بهینه نباشد ، در اینجا حداقل یک متغییر غیر پایه به صورت می باشد به

طوریکه یا است ( توجه کنید ما فرض می کنیم در اینجا Bfs غیر تبهگن است متغییر از به صورت در حالیکه دیگر متغییرهای پایه را در متغییر در نقطه انفصال حفظ می کند ما اکنون باید ارزش را تعیین نماییم به صورتی که Bfs اصلاحی جدید فراهم شود . این امر می تواند با استفاده از قانون انتخاب متغییر از دست رفته که در بخش زیر مورد بحث قرار گرفته است انجام گیرد . قانون انتخاب متغییر خارج شده مشابه الگاریتم سیمپلکس خطی – تکه ای فوریور می باشد . علاوه بر این گوشه

سمت چپ و گوشه سمت راست ارزش های وابسته به ارزش تابع هدف که به ارائه راه حل می پردازد کاهش می دهد . این مغایرت چشمگیر از محاسبات منطبق برای plp می باشد مورد 1 یک متغییر ورودی است و می باشد
چون به وسیله افزایش ارزش ارزش تابع هدف را کاهش خواهد داد . تغییر در آشکارا ارزش متغییر پایه را تغییر می دهد . اجازه دهید راه حل جدیدی باشد که به دست آمده است . سپس آن

می تواند به صورت زیر تغییر یابد که
1)
2)
3)
در اینجا
ما مایل به یافتن ارزش می باشیم همان طور که یک مطابقت Bfs در بسیاری از ساختارهای پایه می باشد . انتخاب آنی با محدود کردن به دست آمده است به طوریکه
4)
5)
اجازه دهید
6)
7)

و با انتخاب و ، Bfs با ساختار پایه ویژه مطابقت پیدا خواهد کرد
اجازه دهید
اگر همه Bfs ها به صورت غیر تبهگن باشند متمایز شده و1 یا 0 = ،
1 یا 0 = خواهد بود . در این زمان ما تنها خودمان را به مورد غیر تبهگن Bfs صفر خواهیم کرد . اگر باشد سپس متغییر پایه که گفته می شود به ارزش نقطه انفصال خواهد رسید . اگر باشد مقدار پایه که گفته می شود به ارزش نقطه انفصال می رسد . اگر باشد ، متغییر غیر پایه به ارزش نقطه انفصال بعدی که است می رسد . ارزش تابع هدف به این شکل داده شده :

در اینجا
این امکان وجود دارد که را به عنوان Bfs جدید انتخاب شود . علاوه بر این همان طور که در بخش ]12[ انجام شد بهتر است امکان افزایش مقدار را دورتر از جستجو کنیم . در این مورد ما می خواهیم مطمئن شویم که مقدار به طور پیوسته منفی است .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   11   12   13   14   15   >>   >