پروژه دانشجویی مقاله مطالعه روند پیشروی شوری آب در آبخوان دشت ک

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله مطالعه روند پیشروی شوری آب در آبخوان دشت کهورستان (استان هرمزگان) در pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله مطالعه روند پیشروی شوری آب در آبخوان دشت کهورستان (استان هرمزگان) در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله مطالعه روند پیشروی شوری آب در آبخوان دشت کهورستان (استان هرمزگان) در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله مطالعه روند پیشروی شوری آب در آبخوان دشت کهورستان (استان هرمزگان) در pdf :

چکیده:

دشت کهورستان یکی از مناطق مهم و کم آب استان هرمزگان می باشد که در 100 کیلومتری شهر بندر عباس واقع شده است. این دشت که دارای محدودیت منابع آب کشاورزی و شرب است مورد تهاجم آبهای لب شور نیز قرار گرفته است . در سه دهه اخیر با توجه به افزایش جمعیت منطقه، گسترش اراضی زیر کشت و بکارگیری سامانه های پمپاژ ، برداشت آب از منابع محدود آب شیرین به گونهای است که حلقه محاصره آب شیرین در آبخوان دشت را تنگ تر نموده است بدیهی است که تداوم چنین روندی منجر به شور شدن کامل آبخوان دشت و بروز مشکلات جدی اقتصادی – اجتماعی در منطقه خواهد گردید. از این رو مدیریت استراتژیک روند تغییرات کیفی آب در دشت کهورستان بر مبنای نتایج مطالعات مربوطه از اهمیت بسزایی برخوردار است.

در این مقاله ضمن بررسی پیشرفت شوری آب در آبخوان دشت کهورستان، راهکارهای بهینه مقابله با آن ارائه می گردد. نتایج مطالعات هیدروژئوشیمیایی نشان می دهند که سفره آب زیر زیرزمینی است مذکور از سه جهت شمال، شرق و جنوب مورد هجوم جریانهای شور بوده و تنها ازسمت غرب به میزان محدودی با آب شیرین تغذیه می شود.

بررسی آماری و اطلاعات مربوط به وضعیت کیفی آب و ترسیم نقشه های منحنی های هم EC و Cl نشان می دهد که مقدار EC بخش شرقی آن از مرز 10000 میکرومهوس بر سانتی متر گذشته و همچنین غلظت Cl در این بخش از دشت کهورستان بیش از 3000 میلیگرم در لیتر می باشد، نقشه های مذکور بیانگر پیشروی آب شور از بخش شرقی به سمت غرب می باشد. همچنین تجزیه تحلیل نتایج آزمایشات مربوط به و پارامترهای شیمیایی نظیر TDS ،سختی، pH و غلظت عناصری همچون کلسیم ، منیزیم و سدیم و رسم نمودارهای ویلوکس و شولر جهت طبقه بندی آب از نظر کشاورزی و شرب نیز انجام پذیرفت.

در نهایت راهکارهای ممکن حفاظت از آب شیرین موجود و جلوگیری از هجوم آب شور به آبخوان پیشنهاد می گردد.

کلمات کلیدی: آب زیرزمینی،مطالعات کیفی،شوری، دشت کهورستان

Archvie of SID

-1 مقدمه:

-1 -1 اوضاع کلی جغرافیایی:

دشت کهورستان یکی از دشتهای مهم استان هرمزگان است که در فاصله حدود 110 کیلومتری غرب بندرعباس و در مختصات خغرافیایی 27o ,07 تا 27o ,16 عرض شمالی و 55o ,25 تا 55o ,45 طول شرقی قرار گرفته است. هوای گرم، بالا بودن رطوبت نسبی هوا، کم بودن میزان بارندگی سالانه و پایین پتانسیل تبخیر زیاد، از ویژیگیهای کلی اقلیمی منطقه کهورستان می باشد.

اقلیم منطقه کهورستان از نظر جغرافیایی از نوع خشک می باشد که متوسط بارندگی سالانه آن بر اساس امار ایستگاههای دژگان و رویدر در مناطق مرتفع و دشت منطقه به ترتیب 250/4 و 199/5 میلیمتر است.

متوسط دمای سالانه منطقه بر اساس ایستگاه های دژگان و رویدر در مناطق مرتفع 26/2 و در مناطق دشتی کهورستان 27/4 درجه سانتیگراد می باشد. تبخیر متوسط سالانه منطقه کهورستان به کمک آمار و اطلاعات تبخیر تشتک کلاس A به میزان 2811/5 میلیمتر در مناطق مرتفع و 3697/7 میلیمتر در مناطق دشت می باشد.

متوسط رطوبت نسبی منطقه با استفاده از امار ایستگاههای دژگان و رویدر در مناطق مرتفع 56/2 درصد و در مناطق دشت 79/2 درصد می باشد که نشاندهنده بالا بودن میزان رطوبت نسبی هوا در تمامی طول سال در منطقه کهورستان است که این مشخصه به علت نزدیکی این منطقه به دریا است.

با بررسی آمار و اطلاعات باد سنجی روزانه ایستگاه سینوپتیک بندرعباس، شدیدترین سرعت وزش باد در مقیاس سالانه 108 کیلومتر بر ساعت در 10 متری سطح زمین و متوسط سرعت سرعت باد 11 کیلومتر بر ساعت گزارش شده است و جهت جریان باد غالب در منطقه جنوبی می باشد.

-2-1 منابع آب دشت کهورستان:

وسعت حوضه آبریز مستقل دشت نزدیک به 753 کیلومتر مربع است، اما در واقع دو رودخانه بزرگ رسول و حرا با حوزه های آبریزی به وسعت 4950 و 1016 کیلومتر مربع نیز منابع آب سطحی خود را به دشت کهورستان وارد و حوزه آبریز دشت کهورستان را به حدود 6720 کیلومتر مربع ارتقاء می دهد.

الف) منابع ابهای سطحی -1 رودخانه کل

این رودخانه از ارتفاعات شمال شهر ستان داراب منشا می گیرد،از منتهی الیه بخش شمالی شرقی دشت کهورستان در راستائی شمال به جنوب جریان داشته و از جنوب شرقی دشت از منطقه خارج و به خلیج فارس می ریزد. این رودخانه از لحاظ کمیت منابع آب، پر اب ترین رودخانه هرمزگان محسوب می شود، لیکن به دلیل وجود گنبدهای نمکی متعدد در حوزه آبریز خود از کیفیت شیمیایی بسار شوری برخوردار است. بطوریکه هدایت اکتریکی آب جریان این رودخانه در نمونه های آزمایش شده نزذیک به 51000 میکرومهوس بر سانتیمتر و کلر موجود در ان نزدیک به 500 میلی اکیوالانت در لیتر است . این رودخانه یکی ازمنابع تغذیه کننده ابخوان دشت کهورستان در بخش شرقی می باشد. تاثیر مخربی بر منابع آب زیرزمینی دارد.

-2 رودخانه رسول از ارتفاعات شمال غرب بستک منشا می گیرد، و از جنوب غرب به دشت کهورستان وارد و از منتهی الیه جنوب شرقی دشت

کهورستان به رودخانه کل متصل می شود. این رودخانه در بدو تشکیل به رودخانه گوده، و در بخشهای میانی به رودخانه شور مشهور است و از جریان دائمی و پایه برخوردار است. هدایت الکتریکی آب این رودخانه تا حدود 15000 میکرومهوس بر ساتیمتر متغیر بوده و کلر موجود در ان نزدیک 500 میلی اکیوالانت در لیتراست . این رودخانه حجم قابل ملاحظه ای از آب شور را بخصوص در بخشهای جنوبی و مرکزی دشت به کهورستان تزریق می نماید.

-3 رودخانه حرا Archvie of SID

این رودخانه از بخش شمالی به دشت کهورستان وارد شده و و در حوالی مرکز دشت به رودخانه رسول می پیوندد. توپوگرافی مسیر بستر رودخانه حرا در دشت کهورستان به صورتی است که این رودخانه به آبراههای متعددی تقسیم می گردد و این امر سبب می شود که در تغذیه بخش شمالی دشت کهورستان نقس قابل ملاحظه ای داشته باشد. بر اساس نتایج آزمایشگاهی، هدایت الکتریکی جریان پایه 28200 میکرومهوس بر سانتیمتر است ارقام هدایت الکتریکی آب با افزایش دبی عوری به تدریج کاهش یافته بطوریکه با جریان حدود 0/5 مترمکعب در ثانیه، هدایت الکتریکی به 14650 و با جریان حدود 1 مترمکعب ثانیه به 9052 میکرومهوس بر سانتیمتر کاهش می یابد.

در دشت کهورستان آبراهه ها، مسیلها و رودخانه های فصلی متعددی وجود دارد که مهترین انها رودخانه شیب روان می باشد . این رودخانه از غرب وارد دشت کهورستان می شود و از انجا که جریانهای سطحی ناشی از بارندگی در حوزه آبریز این رودخانه در تماس با تشکیلات زمین شناسی شور قرار نمی گیرد، کیفیت شیمیایی آب آن برای مصارف شرب و کشاورزی فاقد هر گونه محدودیت می باشد. هدایت اکتریکی آن از 450 تا 600 میکرومهوس بر سانتیمتر و میزان کلر را بین 1 تا 2 میلی اکی والانت در لیتر می باشد لذا این رودخانه یکی ار مهمترین عوامل تغذیه کننده آبخوان آب شیرین دشت کهورستان است.

-3-1 زمین شناسی:

تشکیلات هرمز که از قدیمیترین رسوبات رخنمون یافته در منطقه هستند، در بخش جنوب شرقی دشت کهورستان بیرون زدگی داشته و مهمترین عامل افزایش املاح به منایع آب و خاک این بخش از دشت می باشد. سازندهای آهکی آسماری که در قسمت زیرین تشکیلات منطقه را تشکیل می دهند در منتهی الیه شمال شرقی و همچنین قلل ارتفاعات شمالی دشت کهورستان رخنمون داشته و در تغییرکیفیت شیمیایی منابع آب درتماس با خود، تاثیر قابل ملاحظه ای ندارند همچنین سازندهای گروه فارس که بیشترین گسترش و رخنمون را در سرتاسر ارتفاعات شمالی و جنوبی دارا می باشد و تشکیلاتی تبخیری بشمار می آیند ،حاوی مقداری زیادی املاح قابل حل در آب می باشد بنابراین تاثیر قابل ملاحظه ای در تخریب کیفیت شیمیایی منابع آب در تماس با خود دارند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی سوختهای فسیلی در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی سوختهای فسیلی در pdf دارای 71 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی سوختهای فسیلی در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی سوختهای فسیلی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی سوختهای فسیلی در pdf :

بخشی از فهرست پروژه دانشجویی سوختهای فسیلی در pdf

فصل اول : مولدهای بخار با پروژه دانشجویی سوختهای فسیلی در pdf
دیگ لوله آتشین 3
دیگ لوله آبی ( نمونه های اولیه ) 5
دیگ لوله مستقیم 6
دیگ لوله خمیده 7
دیگ لوله آبی 8

فصل دوم : سوختها و احتراق
زغال سنگ 12
آنتراسیت 13
زغال سنگ قیری 14
زغال سنگ زیرقیری 14
زغال سنگ چوب گونه 15
زغال سنگ نارس 15
تجزیه زغال سنگ 16
تجزیه مستقیم 16
روش تجزیه کمی عناصر 17
ارزش گرمایی 18
سوخت اندازهای مکانیکی 18
احتراق پودر زغال 21
ماشینهای خردکن 23
کوره های سیکلونی 26

فصل سوم : توربینها
مقدمه 30
اصل ضربه 36
اصطکاک شاره 37
نشت 37
اتلاف ناشی از رطوبت بخار 38
اتلاف ناشی از خروج بخار 40
اتلاف بر اثر انتقال گرما 41
اتلاف مکانیکی و الکتریکی 41
بازده طولی 42

فصل چهارم : سیستم چگالش – آب تغذیه
مقدمه 45
چگالنده های تماس مستقیم 46
چگالنده ی افشانه ای 47
چگالنده ی تک فشاره و چندفشاره 50
اندازه و جنس لوله ها 52
فصل پنجم : سیستم آبگردشی
برجهای خنک کن تر 54
برجهای خنک کن با جریان مکانیکی هوا 56
برجهای خنک کن با جریان طبیعی هوا 57

فصل ششم : چرخه های توربین گازی و ترکیبی
استفاده از دماهای بالاتر 62
مواد 63
خنک سازی 63
خنک سازی با هوا 64
سوختها 66
چرخه های ترکیبی – کلیات 68

مولدهای بخار نیروگاه که در نیروگاههای تولید برق به کار می‌روند موضوع اصلی این کتاب را تشکیل می‌دهند. مولدهای بخار نیروگاهی مدرن اساساً دو نوع هستند:
1 – نوع استوانه‌ای لوله آبی زیر بحرانی
2 – نوع یکبار گذر فوق بحرانی. واحدهای فوق بحرانی معمولاً در فشار MPa24 و بالاتر کار می‌کنند که بالاتر از فشار بحرانی آب Mpa 09ر22 ، است. مولد بخار استوانه‌ای زیر بحرانی معمولاً در حدود Mpa 13 یا Mpa 18 کار می‌کند. بسیاری از مولدهای بخاری که در دهه 1970 و 1980 خریداری شده‌اند از نوع استوانه‌ای لوله آبی هستند که در Mpa 18 کار می‌کنند و بخار فوق گرم با دمای 540 تولید می‌کنند و دارای یک یا دو مرحله بازگرمایش بخار هستند. این مولدها قابلیت سوزاندن زغال پودر شده و سوختهای نفتی را دارند، هر چند که سوختهای نفتی به علت افزایش قیمت و مشکلات مربوط به تامین آنها به تدریج کنار گذاشته می‌شوند. گاز طبیعی، هر چند که هنوز در برخی از نقاط دنیا در نیروگاهها مصرف می‌شود، با این همه به خاطر گرانی آن اکنون در ایالات متحده آمریکا بیشتر در مصارف خانگی مورد استفاده است. به هر حال، گاز طبیعی یک سوخت تمیز سوز و نسبتاً بدون آلودگی است. ظرفیت بخاردهی مولدهای بخار نیروگاهی مدرن بالاست، و مقدار آن از 125 تا 1250 می‌تواند تغییر کند. قدرت نیروگاهها نیز بین 125 تا 1300 مگاوات است.
از سوی دیگر، مولدهای بخار صنعتی آنهایی هستند که در شرکتهای صنعتی و موسسات دیگر کاربرد دارند و انواع مختلفی را شامل می‌شوند. این مولدها می‌توانند همانند مولدهای بخار نیروگاهی از نوع لوله آبی و با سوخت زغال پودر شده باشند، اگر چه در آنها از زغال کلوخه‌ای، نفت یا گاز طبیعی، و غالباً ترکیبی از آنها، و همچنین از زباله‌های شهری، انرژی پسماندهای پردازشی یا فرآورده‌های فرعی دیگر نیز می‌توان استفاده کرد. در برخی از آنها حتی از گرمایش الکتریکی استفاده می‌شود. برخی از نوع بازیابنده گرما هستند که در آنها از گرمای پسماند فرآیندهای صنعتی استفاده می‌شود این مولدها همچنین می‌توانند از نوع لوله آتشی باشند. مولدهای بخار صنعتی معمولاً بخار فوق گرم تولید نمی‌کنند، بلکه بخار اشباع یا حتی فقط آب گرم تولید می‌کنند ( در این صورت آنها را می‌توان مولد بخار نامید) کار این مولدها در فشارهای از چند کیلوپاسکال تا Mpa5/10 انجام می‌شود، و ظرفیت بخاردهی (یا آب گرم) آنها از کمتر از 1 تا 125تغییر می‌کند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله در مورد کشور مکزیک در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله در مورد کشور مکزیک در pdf دارای 26 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله در مورد کشور مکزیک در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله در مورد کشور مکزیک در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله در مورد کشور مکزیک در pdf :

کشور مکزیک

فهرست :
فصل اول :جغرافیای طبیعی و اوضاع اقلیمی 1
{موقعیت جغرافیایی، آبهای داخلی (1)،عوارض طبیعی،آب وهوا (2)،ایالات و بنادر مهم (3) }
فصل دوم :جغرافیای انسانی 5
{ جمعیت ،ترکیب و پراکندگی آن (6)، رشد جمعیت (7) ، زبان . خط (8)}
فصل سوم : جغرافیای سیاسی 8
{ اهمیت استراژیک کشور در منطقه ، عرض جغرافیایی(8) ، نفت ، توریسم (9) }
فصل چهارم : ادیان و مذاهب 11

فصل پنجم : اوضاع اجتماعی ، فرهنگی و آموزشی 12
(سیستم و نظام آموزشی(12)، سطح علمی و فرهنگی جامعه،میزان باسوادها (13)،مراکز فرهنگی(14)
فصل ششم :رسانه های گروهی 16
{مطبوعات ، روزنامه ها (15)، مجلات (16)، رادیو و تلویزیون (17)}
فصل هفتم : اوضاع اقتصادی 19
{سیستم و ویژگیهای اقتصادی (18)، بخشهای مختلف اقتصادی (19) }

جغرافیای طبیعی و اوضاع اقلیمی

موقعیت جغرافیایی
ایالات متحده مکزیک در آمریکای مرکزی واقع و از شما به ایالات آمریکا، جنوب به گواتمالا و بلیز و از شرق به خلیج مکزیک و دریای کارائیب و از طرف غرب به اقیانوس کبیر و خلیج کالیفرنیا محدود می‌شود. این کشور از نظر مساحت مرتبه سوم را در بین کشورهای آمریکای لاتین داراست و وسعت آن بالغ بر 1958201 کیلومتر می‌باشد که 1908691 کیلوم

تر مربع خاک و 49510 کیلومتر مربع را آب تشکیل می‌دهد.
آبهای داخلی
کشور مکزیک، رودخانه‌های مهم کم دارد. بادهای مرطوب شمال شرقی و نیز طوفانهای استوایی شدید موجب کثرت مقدار آب قسمتهای خارجی سراشیبی سلسله‌ی گوهای سیرامادرا شده و سیلابها از میان دره‌های تنگ به طرف اقیانوس آرام یا خلیج مکزیک جنیای سفلی معروف به ریوکونچوز به سمت شمال یعنی ناحیه روگراند جریان یافته و قسمتی از مرز مشترک مکزیک با آمریکای شمالی را تشکیل داده و به خلیج مکزیک می‌ریزد، شبکه‌ی رودخانه‌های گریکولاراوزامانیستو و پاپالون قریب به 40% از مجموع آب

رودخانه‌های مکزیک را تشکیل می‌دهد. این رودخانه‌ها از دشتهای رسوبی می‌گذرد و به علت کافی نبودن زه‌کشی، باتلاقهایی را ایجاد می‌کند. 15% دیگر آب رودخانه‌های مکزیک دره‌های مناطق جنوبی و 8% از آب رودخانه‌ ها را در قسمت شمال غربی دره‌های ربوکلورادو را مشروب می‌کند.
عوارض طبیعی
کشور مکزیک از نظر جغرافیایی و اقلیمی به منزله‌ی پلی میان آمریکای شمالی و منطقه‌ی حاره است در شمال آب و هوای مناطق استوایی را دارد. منطقه وسیع کشاورزی مکزیک از شمال به جنوب بین دو رشته کوه سیرامادرا غربی و رشته کوههای شرقی آن کشور قرار گرفته است این تنوع اقلیم از عواملی است که موجبات جلب جهانگرد را به کشور مکزیک فراهم آورده است مناطق خلیجی معروف به وراکوروزا و تامپیکو در خلیج مکزیک و نیز مانزانیلو و اکاپولکو در کنار اقیانوس آرام بسیار وسیع بوده و دارای سواحل پهناور می‌باشد و سواحل آکاپولکو بخصوص محبوب جهانگردان دنیاست.
آب و هوا

کشور مکزیک تقریبا“‌ به وسیله‌ی مدار رأس‌السرطان به دو قسمت تقسیم و به همین جهت جبه‌های هوایی می‌تواند در مناطق شمالی، شرقی و مرکزی این کشور رخنه کند وجود این عامل باعث برودت هوا و وزش باد و بارانهای شدیدی می‌گردد. قسمت شمالی مکزیک بخشی از کمربند کویری نیمکره بوده و اقلیم آن با داشتن گردبادهای شدید مشخص است
چون مکزیک به وسیله‌ی اقیانوس آرام از یک طرف و خلیج مکزیک و دریا کارائیب از سوی دیگر محصور گردیده، لذا قسمت عمده‌ای از آن قملرو دستخوش بادهای مرطوب است که از

ماه می تا اوت از شرق به جانب غرب می‌وزد و نیز جریانات هوایی شدید استوایی که بین ماههای اوت تا اکتبر در هر دو منطقه دریایی بوجود می‌آید.
ایالات و بنادر مهم
ایالت
1- فدرال
ایالت فدرال در داخل ایالت مکزیکو و در ارتفاع 10000 پا از سطح دریا واقع و یکی از پر جمعیت ترین ایالتهای جهان به شمار می‌رود. این ایالت، مرکز سیاسی، تجاری، فرهنگی و صنعتی بوده و کلیه وزارتخانه‌ها و ارگانهای مهم دولتی را در خود جای داده است.
مزکز ایالت، مکزیکوسیتی، وسعت آن 1479 کیلومتر مربع و بالغ بر 19947000 نفر جمعیت دارد ایالت فدرال در 27% تولید ناخالص ملی G.N.P کشور سهیم می‌باشد.
2-ایالت کالیفرنیای سفلی
ویژگی عمده این ایالت، وضعیت و ساختار اقتصادی آن است که با توجه به نزدیکی به آمریکا به گونه‌ای است که می‌تواند از لحاظ کیفیت و قیمت توان رقابت با تولیدات آمریکایی را داشته باشد. این ایالت همچنین یکی از مراکز توریستی مکزیک به شمار
می‌رود. مرکز ایالت را مکزیکالی و مهمترین بندر آن را اسنتادا تشکیل می‌دهد. ایالت مذکور با 69921 کیلومتر مربع مساحت و 1657927 میلیون نفر جمعیت در 2% تولید ناخالص ملی مکزیک سهیم می‌باشد.
3-ایالت خالیسکو
ایالت خالیسکو از توسعه‌ی صنعتی در کلیه فعالیتها و زمینه‌های اقتصادی برخوردار می‌باشد. در حال حاضر یکی از مراکز اصلی تولید مواد غذایی مکزیک به شمار می‌رود، به دلیل برخورداری از منابع آبی مهم، کشاورزی مهمترین فعالیت مردم این ایالت را تشکیل داده و با توجه به ساحلی بودن، ماهیگیری در این ایالت نیز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. بندر پورتووالارتا مهمترین بندر ایالت محسوب می‌شود. 20813 کیلومتر وسعت 5278987 میلیون نفر جمعیت داشته و 6% از تولید ناخالص کشور را به خود اختصاص داده است. مرکز این ایالت گوادلاجارا می‌باشد.
4-ایالت مکزیکو

این ایالت بعد از ایالت فدرال، بیشترین سهم در تولید ناخالص کشور را به خود اختصاص داده و دارای معادن مهم نقره، طلا، روی و سایر معادن غیر فلزی می‌باشد.
نزدیکی به بزرگترین بازار در کشور ( ایالت فدرال)‌ سبب تنوع تولیدات صنعتی و کشاورزی در این ایالت گردیده است. مرکز ایالت مکزیکو تولوکا است و وسعت آن 1157111 نفر و در 10% از تولید ناخالص ملی سهیم می‌باشد.
5-ایالت وراکروز
به دلیل موقعیت جغرافیایی، ایالت فوق دارای گستردگی منابع زیرزمینی، تنوع آب و هوایی و بیشترین خاک مورد بهره‌برداری جهت کشاورزی محصولاتی از قبیل نیشکر، ذرت، لوبیا، برنج و تنباکو می‌باشد. ماهیگیری نیز از اهمیت خاصی در این ایالت برخوردار است. بالغ بر 2600 چاه نفتی در این ایالت وجود دارد و علاوه بر آن با توجه به سابقه دیرینه‌ی تاریخی، فولکلور و بناهای باستانی از مراکز توریستی مکزیک نیز به حساب می‌آید مرکز ایالت جالاپا وسعت آن 71699 کیلومتر مربع، جمعیت آن 6798109 میلیون نفر بوده و 5% از تولید ناخالص ملی را به خود اختصاص داده است.
جغرافیای انسانی
جمعیت ترکیب و پراکندگی آن
مکزیک در سال 16 میلادی توسط هران کورنتس کشف و تا جنگهای استقلال 21 – 1810 تحت تسلط اسپانیا ادراه می‌شد جمعیت را اکثرا“ نژادهای سرخ 30%، سفید 9% و دورگه‌ی سرخ و سفید 6% تشکیل داده‌اند. 73% مردم شهر نشین بوده و پر جمعیت‌ترین شهر آن (مکزیکوسیتی) 5/18 % از جمعیت کشور را تشکیل می‌دهد در رابطه با پراکندگی جمعیت باید گفت کمترین میزان جمعیت در ایالت با جاکالیفرنیا سور (4 نفر در هر کیلومتر مربع)‌ اقامت دارند که این رقم در شهر مکزیکوسیتی به 5494 نفر در هر کیلومتر مربع افزایش می‌یابد ارقام فوق مربوط به کمترین و بیشترین میزان جمعیت در ایالتهای مکزیک می‌باشد رقم متوسط در کشور 2/41 نفر
در هر کیلومتر مربع را تشکیل می‌دهند. کشور مکزیک در مقایسه با شرکای عمده تجاری خود در آمریکای لاتین از تراکم جمعیت بیشتری برخوردار است. این میزان در مقایسه با کشورهایی چون ژاپن، انگلستان و آلمان تفاوت قابل ملاحظه‌‌ای را نشان می‌دهد.
کیلومتر مربع=Km2
کشور جمعیت میلیون نفر وسعت (km2 1000) تراکم‌در‌هر km2
مکزیک 14/81 1958 4/41
آرژانتین 32/32 2767 7/11
برزیل 37/150 8496 7/17
کانادا 52/26 9976 7/2

اسپانیا 18/39 505 6/77
ایتالیا 06/57 301 6/189
ژاپن 46/123 372 9/331
انگلستان 24/57 244 6/234
آلمان غربی 32/61 248 3/247

 

رشد جمعیت
یازدهمین آمارگیری تا 12 مارس 1990 حاکی از آن است که مکزیک دارای 8140922
میلیون نفر جمعیت شامل: 39878536 نفر مرد 41262386 نفر زن می‌باشد به این معنی که از هر 100 مرد 103 زن در این کشور زندگی می‌کنند.
میانگین رشد سالانه جمعیت در دهه 90 حدود 9/1 % بوده که در مقایسه با دهه‌های 60 و 70 و 80 کاهش قابل توجهی را نشان می‌دهد این امر در پی سیاستهای دولت در راستای کاهش جمعیت امکان پذیر گشته است. این آمار مبین 48 تولد بر هر 1000 نفر جمعیت در سال 1990 می‌باشد.
سال درصد رشد سالانه
1910 1/1
1920 5/0
1930 6/1
1940 7/1
1950 8/2
1960 1/3
1970 3/3
1980 3/3
1990 9/1
میزان مرگ و میر در مکزیک از دهه 1930 از روند رو به کاهش برخوردار بوده است
در دهه 40 و 50 میزان مرگ و میر در این کشور به کمترین حد خود از 23 نفر به 16 نفر برای هر 1000 نفر کاهش یافت. این امر در راستای اقدامات اجتماعی و اقتصادی و همچنین سرمایه‌گذاری در بخش بهداشت و آموزش و تأمین اجتماعی صورت پذیرفته است.
در سال 1980 میزان مرگ و میر به 5/7 نفر برای هر 1000 نفر و در سال 1990 این رقم به 4/5 کاهش یافت.
زبان و خط
زبان اسپانیولی زبان رسمی مکزیک راتشکیل می‌دهد. اما زبان انگلیسی نیز در این کشور رواج بسیاری دارد. خط رایج، لاتین می‌باشد حدود 8% مردم آن علاوه بر زبان رسمی، به زبان محلی سرخپوستان مکزیک نیز تکلّم می‌کنند.
جغرافیای سیاسی
اهمیت استراتژیک کشور در منطقه

مکزیک در شمال قاره آمریکا واقع، با ایالات متحده آمریکا، آمریکای مرکزی، خلیج مکزیک، دریای کارائیب و اقیانوس آرام هم مرز می‌باشد که این موقعیت جغرافیایی به این کشور اهمیت سوق‌الجیشی و استراتژیک ویژه‌ای بخشیده است ثبات این کشور با توجه به حد فاصل بودن بین منطقه پرآشوب آمریکای مرکزی و ایالات متحده بر اهمیت استراتژیک مکزیک اف

زوده است.
مکزیک با مساحتی غریب به 2 میلیون کیلومتر مربع سیزدهمین کشور پهنا در جهان
و پنجمین در نیمکره‌ی غربی است. دارای حدود 10143 کیلومتر ساحل و 3326 کیلومتر مرز مشترک با آمریکا است. موقعیت استراتژیک این کشور، کلید اصلی رفت و آمدهای بین‌المللی به این کشور و سبب غنای فرهنگی، اقتصادی و جاذبه‌های توریستی آن شده است.
محدوده مرزی کیلومتر
مرز شمالی 3336
مرز جنوبی 1122
گواتمالا 871
بلیز 251
عرض جغرافیایی

به دلیل موقعیت جغرافیایی، منطقه جنوب کشور در آب و هوای تراپیکال و شمال دارای هواس ساب- تراپیکال می‌باشد. به دلیل این موقعیت در طول سال از یکسانی هوا برخوردار است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله در مورد فلاش و طراحی در آن در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله در مورد فلاش و طراحی در آن در pdf دارای 42 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله در مورد فلاش و طراحی در آن در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله در مورد فلاش و طراحی در آن در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله در مورد فلاش و طراحی در آن در pdf :

فلاش و طراحی در آن

مقدمه
با استفاده از ابزارهای طراحی فلاش ، بوسیله یکسری خطوط و رنگ های یکنواخت و ساده اجسام و شکلهای ابتدایی را ترسیم می نمایید . در فرهنگ لغت شناسی فلاش به این خطوط ، Stroke و به اجسام توپر Fill گفته می شود .
فلاش همچنین به شما اجازه می دهد که طرح ها و شکل های رسم شده توسط سایر برنامه گرافیکی از جمله Free Hand و Adobe illustrator را براحتی به فلاش وارد کرده و در ایجاد انیمیشن و فیلم خود از آنها ، استفاده نمایید (به فصل 7 مراجعه کنید) .

برای اولین بار در فلاش 5 ، ابزار طراحی منحنی های Bezier از طریق استفاده از ابزار قلم ، ارائه شده است . ابزار جدید قلم ، مشابه ابزار Bezier در سایر برنامه های گرافیکی عمل می نماید . برای افرادی که با ابزار Bezier آشنایی نداشته و می خواهند آزادانه و بصورت دستی طراحی نمایند ، فلاش کماکان ابزار معمولی طراحی را به همراه دستیارهای1 مختلف ارائه داده است . بعنوان مثال این دستیارها در فلاش می توانند یک خط راست رسم شده که دارای اندکی پستی و بلندی است را به یک خط کاملاً راست تبدیل نموده و یا با تصحیح و نرم کردن انحناها باعث شوند که منحنی های رسم شده زیباتر بنظر برسند .

شما می توانید تمام طرح ها و شکل های ترسیم شده توسط ابزارهای Bezier و یا ابزارهای معمولی را مورد ویرایش قرار دهید ، البته تصحیح اجسام و ویرایش تصاویر با روشهای مختلفی در فلاش صورت می گیرد .

مرور جعبه ابزار Toolbox
شکل ظاهری جعبه ابزار در فلاش 5 اندکی با فلاش 4 متفاوت است . مهم ترین تغییرات ، اضافه شدن ابزار قلم (Pen Tool)و ابزارهای فرعی مربوط به آن و حذف بسیاری از تغییردهنده های ابزار (Tool Modifiers) و انتخاب مربوط به آنها می باشد. این تغییر دهنده های ابزار (که در واقع ویژگی های ابزار مورد نظر را تغییر می دهند ) در نسخه جدید ، در پانل ها گنجانده شده و مورد استفاده قرار می گیرند . بدین ترنیب شما می توانید در هر مرحله ای از کار ، پانل مناسب و صحیح را انتخاب کرده و همیشه آن را در دسترس داشته باشید و این انتخاب به نوع ابزاری که در حال استفاده از آن هستید نیز بستگی نخواهد داشت .

البته تغییر دهنده های (Modifiers) رنگ Fill و Stroke همانند نسخه های قبلی در جعبه ابزار فلاش 5 نیز وجود دارند همچنین این جعبه ابزار دارای سه رنگ تکمه جدید بود که به شما امکان می دهند مستقیماً ، رنگ پیش فرض برای stroke(سیاه ) و Fill (سفید) را انتخاب نموده رنگ آنها را با هم عوض کرده و یا هر یک را بدون رنگ نمایش دهید .

استفاده از ابزار خط (Line Tool)
با استفاده از ابزار خط در فلاش ، شما می توانید یک پاره خط مستقیم ترسیم کنید . البته با کنار هم قرار دادن این پاره خط ها می توان شکلها و چند ضلعی های متنوعی (پنج ضلعی یا ستاره و …) ایجاد نمود .

برای رسم پاره خط ها :
1-ابزار خط یا Tool Line را با انتخاب شمایل مربوط در جعبه فعال کنید . البته برای این کار می توانید کلمه N را در صفحه کلید فشار دهید .
2-نشانگر ماوس را به نقطه ای در صفحه نمایش اصلی (Stage)که می خواهید نقطه شروع پاره خط شما باشد منتقل نمایید .
در این هنگام ، نشانگر ماوس به یک علامت (+) تبدیل می گردد .

3-بر روی صفحه نمایش اصلی کلیک کرده و همانطور که کلید ماوس را نگاه داشته اید آن را حرکت داده تا یک پاره خط ترسیم شود . فلاش پاره خط مذکور را که فاقد مشخصات خط (رنگ ، فرم یا استیل ، ضخامت ) است بصورت Preview نمایش می‌دهد .
4-زمانی که طول و مکان خط مناسب بود ، کلید ماوس را رها کنید .
در این هنگام ، فلاش پاره خط مذکور را بر اساس تنظیمات فعلی رنگ ، فرم خط و ضخامت موجود در پانل Stroke رسم می کند (به قسمت تنظیم مشخصات Stroke ها در همین فصل مراجعه نمایید ) .

نکته ها
• تا زمانی که کلید ماوس رها نشده است ، خط کشیده شده بصورت قطعی و نهایی در صفحه نمایش قرار نگرفته و فرم نشان داده شده در واقع فرم پیش نمایش آن خواهد بود . به همین دلیل شما می توانید قبل از رها کردن کلید ماوس اندازه خط مذکور را تغییر داده و یا امتداد ، زاویه و شبی آن را با حرکت دادن ماوس تغییر دهید.
• فشار دادن کلید Shift در هنگام رسم پاره خط ، آن را در وضعیت های افقی ، عمودی یا زاویه 45 درجه قرار می دهد .
• زمانی که شما برای طراحی از خطوط با ضخامت کم و نازک استفاده می کنید ، برای تمایز و مشاهده دقیق آنها در صفحه نمایش باید از بزرگنمایی (Zoom in)استفاده نمایید ، در غیر این صورت این خطوط کاملاً شبیه به هم در صفحه نمایش اصلی نسان داده خواهند شد ولی با این حال اگر حتی از بزرگنمایی نیزط استفاده نشود ، در هنگام چاپ بر روی صفحه کاغذ کاملاً متمایز از هم می باشند .

استفاده از ابزارهای بیضی و چهارگوش
فلاش برای ترسیم بیضی ها و چهار گوش ها از ابزار جداگانه ای استفاده می کند ولی نحوه عمل این دو ابزار تقریباً مشابه هم می باشد . بطوریکه هر دو می توانند یک جسم توخالی بصورت یک کادر تنها (فقط یک Stroke ) و با یک جسم توپر (یک Fill ) تولید نمایند . همچنین شما می توانید بکمک این ابزار شیی ایجاد کنید که همزمان دارای Stroke و Fill باشد .

برای تولید یک بیضی توخالی1 :
1-ابزار بیضی را از جعبه ابزار انتخاب کرده و یا کلید O را در صفحه کلید فشار دهید .
2-برای فعال کردن جعبه Fill – Color در قسمت رنگ جعبه ابزار شمایل سطل رنگ (Paint Bucket) را انتخاب نمایید .
3-برای تبدیل رنگ Fill به حالت None 2به یکی از روش های زیر عمل نمایید :‌
• بر روی جعبه Fill – Color کلیک کرده و در پنجره مجموعه رنگ های ظاهر شده کلیک No Color را انتخاب نمایید .

• در قسمت رنگ جعبه ابزار کلید No Color را فشار دهید .
4-از رنگ و ضخامت خط فعلی ثبت شده در پانل Stroke استفاده کرده و یا مشخصات فوق را به دلخواه تغییر دهید . (به نحوه تنظیم مشخصات Stroke در قسمت های قبلی همین فصل مراجعه نمایید )
5-نشانگر ماوس را به صفحه نمایش اصلی منتقل کنید .
در این هنگام نشانگر مذکور به یک علامت (+) تبدیل می گردد .
6-روی نسخه نمایش اصلی کلیک کرده و بکشید تا یک بیضی به اندازه دلخواه ایجاد شود .
در این هنگام فلاش نرم Preview بیضی رسم شده را نشان می دهد .
7-کلید ماوس را رها کنید .
بعد از رها کردن ماوس شکل نهایی بیضی رسم شده در صفحه نمایش نشان داده
می شود .

نکته
• برای رسم یک دایره کامل در هنگام کشیدن بیضی کلید Shift را فشار داده و نگاه دارید .

استفاده از حالت Straighten برای رسم بیضی ها و چهارگوشها :
1-پس از انتخاب ابزار مداد در جعبه ابزار ، حالت Straighten را فعال کرده و در صفحه نمایش اصلی یک چهار گوش یا دایره را رسم کنید .
البته لازمنیست که شکل مذکور کاملاً منظم و یا بسته باشد (فاصله کوتاهی بین نقطه شروع و نقطه انتهای خط باقی بماند ) .
2-کلید ماوس را رها کنید .

در این هنگام ، فلاش شکل رسم شده را شناسایی کرده و با بستن انتهاها و منظم کردن خطوط یا بیضی ویا یک چهارگوش کامل و منظم رسم می نماید . بدین ترتیب شکل شما تکمیل خواهد شد .

نکته
• در اینجا تنظیم متغیرهای تولرانس از اهمیت زیادی برخوردار می باسند . شما
می توانید فلاش را وادار سازید که هر جسم بیضی شکل را به دایره و هر جسمی که اندکی شبیه یک مستطیل است را به چهار گوش منظم تبدیل نماید . توصیه
می کنیم که مدتی با تنظیمات موجود در Editing Tab جعبه محاوره ای Preferences کار کنید تا با درجات مختلف دقت و تولرانس ، که در فلاش ارائه شده است آشنایی پیدا نمایید .

حالت Smooth ابزار مداد فلاش توانایی شناسایی شکل ها و بستن انتهاها را ندارد. این حالت در واقع فقط منحنی های شما را هموار و منظم کرده تا نرم تر و بصورت شکیل تری به نمایش در آیند .

برای رسم منحنی های منظم :
1-ابزار مداد را از جعبه ابزار انتخاب کرده و حالت Smooth آنرا فعال نمایید .
2-نشانگر ماوس را به صفحه نمایش اصلی منتقل نموده و یک خط موجی رسم کنید .
3-کلید ماوس را رها کنید .
در این هنگام ، فلاش موارد اضافه ، لرزشها و خطوط موجود را حذف و شکل نهایی را بصورت قطعاتی از منحنی های نرم و منظم ، مجدداً ترسیم خواهد کرد .

استفاده از ابزار قلم (Pen Tool):
قطعات منحنی
در تمرین های قبلی شما به سادگی کلیک کردن بر روی صفحه نمایش اصلی ، نقاط

لنگر (Ancho Points) را ایجاد کرده و فلاش نیز بصورت خودکار ، با پاره خطهای مستقیم آن ها را به یکدیگر متصل می نمود . حال برای اینکه فاصله بین این نقاط با قطعات منحنی پر شود باید ابزار Bezier را فعال نمود . برای اینکار شما باید بعد از کلیک کردن بر روی صفحه نمایش اصلی و ایجاد اولین نقطه لنگر ، بدون رهما کردن کلید ماوس آنرا بکشید .

بدین صورت دسته های Bezier نقطه فوق در جهت حرکت ماوس ایجاد شده و گسترش می یابند .
در هنگام رسم وایجاد منحنی توسط ابزار قلم ، نمایان کردن شبکه راهنمای فلاش (Grid) بسیار کمک کننده خواهد بود برای اینکار ، گزینه show Grid را از منوی View انتخاب کنید .

برای رسم نمحنی های با تعقر به سمت بالا ، بوسیله ابزار قلم :
1-ابزار قلم را انتخاب کرده و نشانگر ماوس را به صفحه نمایش اصلی (Stage) منتقل نمایید .
در این هنگام شمایل قلم به همراه یک علامت ضربدر (×)کوچکدر کنار آن ظاهر شده و این علامت نشان می دهد که شما برای ایجاد اولین نقطه لنگر مسیر مورد نظر
آماده اید .
2-بر روی یکی از نقاط تقاطع شبکه راهنما که می خواهید نقطه شروع منحنی شما باشد ، کلیک کرده و کلید ماوس را نگاه دارید .

فلاش یک نقطه را بصورت Preview نشان داده و نشانگر ماوس نیز به یک سر پیکان توخالی تبدیل می گردد .
3-ماوس را به سمت قله منحنی مورد نظر خود حرکت دهید . (در اینجا چون
می خواهیم قله منحنی به سمت بالا باشد ، نشانگر ماوس را به طرف بالا حرکت
می دهیم.

در این هنگام ، همانطور که نشانگر ماوس به سمت بالا می رود ، دو دسته یا Handle از نقطه لنگر اولیه در جهت مخالف هم ایجاد و گسترش می یابند .
4-کلید ماوس را رها کرده ، نشانگر را به سمت راست محل اولیه منتقل نمایید .
بدین ترتیب مجدداً شمایل قلم ظاهر شده و فلاش یک منحنی را بین نقطه اولیه نوک شمایل قلم بصورت Preview به نمایش می گذارد .
5-حال مجدداً کلیک کرده و همانطور که کلید ماوس را نگاه داشته اید آنرا خلاف جهت قله منحنی (در این تمرین به سمت پائین ) بکشید .

همانطور که نشانگر به شمت پائین می آید ، فلاش فرم پیش نمایش یا Preview منحنی مذکور را متناسب با حرکت ماوس تغییر می دهد .
6-زمانی که فرم نمایش داده شده (Preview) را قبول کردید ، کلید ماوس را رها کنید . در این هنگام فلاش با نسبت دادن یک Stroke قطعه منحنی شما را تکمیل خواهد کرد .
شما می توانید در همین مرحله مسیر را بسته و یا مراحل 2 تا 6 را تکرار نموده تا منحنی های بیشتری به مسیر اضافه گردد .

برای رسم منحنی های S شکل توسط ابزار قلم :
1-چون منحنی های S شکل دارای 2 قله می باشند ، نشانگر ماوس را به سمت قله اول (در اینجا به سمت بالا ) حرکت دهید .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق انژکتور چیست و سیستم سوخت رسانی انژکتوری چگ

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق انژکتور چیست و سیستم سوخت رسانی انژکتوری چگونه کار می کند ؟ در pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق انژکتور چیست و سیستم سوخت رسانی انژکتوری چگونه کار می کند ؟ در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق انژکتور چیست و سیستم سوخت رسانی انژکتوری چگونه کار می کند ؟ در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق انژکتور چیست و سیستم سوخت رسانی انژکتوری چگونه کار می کند ؟ در pdf :

از نظر تئوری یک کیلوگرم سوخت می بایست با 6/14 کیلوگرم هوا بسوزد تا اشتغال کامل صورت گیرید . ولی ان فقط در حالت تئوری صادق است . با زیاد کردن هوا در مخلوط فوق ، مخلوط فقیر سوختی پدید می آید که در آن شاهد اکسیژن در گازهای اگزوز هستیم و با زیاد کردن مقدار سوخت در مخلوط ، مخلوط غنی سوختی پدید می آید که در آن صورت شاهد ئیدروکربن نسوخته در گازهای اگزوز می باشیم .
از لحاظ اقتصادی (مصرف کمتر ) بهترین مخلوط ، مخلوط فقیر سوختی با نسبت هوا به سوخت 1/18 است . در حالی که برای بدست آوردن بیشترین توان موتور باید مخلوطی غنی سوختی با نسبت 1/12 الی 1/13 بکار برد .
پس همانطور که دیده می شود محدوده وسیعی از نسبت هوا به سوخت وجود دارد که سیستم سوخت رسانی می بایست طبق شرایط مختلف کار موتور جوابگوی آن باشد . روی زمین اصل ساختمان کاربراتورها پیچیده تر شده و مدارات مختلفی (عمدتاً پنچ مدار) به شرح ذیل در آن بوجود آمده است .
1- مدار اصلی (Main circuit) : که هنگام رانندگی با سرعت و وضعیت عادی ،سوخت و هوا را به نسبت لازم مخلوط کرده و به موتور می فرستد .
2- مدار دور آرام (Idle circuit) : که وظیفه آن فرستادن مخلوط سوخت (با نسبت غلیظ تر) به موتور در هنگامی است که راننده پای خود را از پدال گاز برداشته اشت و موتور با دور آرام کار می کند .
3- پمپ شتاب دهنده (Accelerator pump): که به منظور کاهش لختی و درنگ موتور در هنگام گاز دادن به سیستم کاربراتور اضافه شده و عکس العمل آن را سریعتر می کند . این مدار در هنگام فشرده شدن پدال گاز مقداری سوخت اضافی به مخلوط می پاشد .
4- مدار قدرت (Power enrichment circuit) : که وظیفه آن تهیه مخلوط غنی تری از سوخت به هنگام بالا رفتن خودرو از سربالایی ها و یا حمل بار و وزن اضافه است .
5- مدار شوک (Choke circuit) : که هنگامی بکار می افتد که موتور خودرو سرد بوده و استارت زده شود . این مدار مخلوط غنی سوخت را وارد موتور می کند .
با وجود مدارات بالا و مدارات پیچیده تر دیگر در کاربراتور که از طریق مکانیکی عمل می کنند ، این وسیله پاسخ مناسبی به شرایط مختلف کارکرد موتور نداده و در نتیجه بازده مطلوب بدست نمی آید . از طرفی در این سیستم مصرف سوخت نیز بالا رفته و آلودگی نیز افزایش می یابد .
از این رو سالهاست سیستم سوخت رسانی انژکتور جایگزین کاربراتور شده است . آخرین خودرو کاربراتوری از یک شرکت خودروسازی در ایالات متحده عرضه شده است ، خودرو سوبارو (SUBARO) در سال 1990 بوده و تمامی مدلهای بعد از آن به صورت انژکتوری عرضه شد .

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   61   62   63   64   65   >>   >