مقاله بررسی خواص فیزیکی دانه سویا فایل ورد (word)

مقاله بررسی خواص فیزیکی دانه سویا فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی خواص فیزیکی دانه سویا فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص فیزیکی دانه سویا فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی خواص فیزیکی دانه سویا فایل ورد (word) :
مقاله بررسی خواص فیزیکی دانه سویا فایل ورد (word) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان1388 در نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی) از صفحه 9 تا 16 منتشر شده است.
نام: بررسی خواص فیزیکی دانه سویا
این مقاله دارای 8 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله دانه ی سویا
مقاله خصوصیات هندسی
مقاله خصوصیات ثقلی
مقاله خصوصیات اصطکاکی
نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: فرهنگ مهر عالیه
جناب آقای / سرکار خانم: قدس ولی علیرضا
جناب آقای / سرکار خانم: حدادخداپرست محمدحسین
چکیده و خلاصهای از مقاله:
در این پژوهش برخی از ویژگی های فیزیکومکانیکی شامل خواص هندسی (طول، عرض، ضخامت، قطر میانگین هندسی، قطرمیانگین حسابی، سطح و ضریب کرویت) خواص ثقلی (چگالی توده و چگالی واقعی) و خواص اصطکاکی (زاویه ی پایداری تخلیه، زاویه ی پایداری پر کردن و ضریب اصطکاک ایستایی) سه رقم دانه ی سویا (گرگان 3، ویلیامز و سحر) مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد تاثیر رقم بر خصوصیات هندسی، ثقلی (به استثنای چگالی واقعی) و اصطکاکی معنی دار بوده است. بیش ترین و کم ترین ضریب کرویت به رقم سحر به میزان 888 درصد و رقم گرگان 3 به میزان 8600 درصد تعلق داشت. دامنه ی چگالی توده ی ارقام مورد بررسی بین 732372 – 720.000 کیلو گرم بر متر مکعب و دامنه ی چگالی واقعی بین 127803 – 1182000 کیلوگرم بر متر مکعب قرار داشت. نتایج حاصل حاکی از آن بود که تاثیر رقم روی چگالی توده، معنی دار بوده و در مورد چگالی واقعی از لحاظ آماری اختلاف معنی داری وجود نداشت. ضریب اصطکاک ایستایی برای چوب بین049 -0.41 به دست آمد که بیش ترین و کم ترین مقدار به ترتیب مربوط به رقم های سحر و ویلیامز بود.

کلمات کلیدی :
» نظر