مقاله مقایسه عملکرد کنترل کننده توان راکتیو ژنراتور بادی و جبران

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مقایسه عملکرد کنترل کننده توان راکتیو ژنراتور بادی و جبران ساز استاتیک توان راکتیو برای خطای شبکه فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه عملکرد کنترل کننده توان راکتیو ژنراتور بادی و جبران ساز استاتیک توان راکتیو برای خطای شبکه فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه عملکرد کنترل کننده توان راکتیو ژنراتور بادی و جبران ساز استاتیک توان راکتیو برای خطای شبکه فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه عملکرد کنترل کننده توان راکتیو ژنراتور بادی و جبران ساز استاتیک توان راکتیو برای خطای شبکه فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: بیست و نهمین کنفرانس بین المللی برق
تعداد صفحات: 7
نویسنده(ها):
همایون برهمندپور – گروه مطالعات سیستم پژوهشگاه نیرو تهران – ایران
سیما کمانکش – گروه مطالعات سیستم پژوهشگاه نیرو تهران – ایران
حبیب اله رؤفی – گروه مطالعات سیستم پژوهشگاه نیرو تهران – ایران

چکیده:
یکی از تفاوتهای مهم و پایه ای نیروگاههای بادی با نیروگاههای متعارف، در کنترل توان راکتیو و به خاطر تفاوت ذاتی ژنراتور بکار رفته در این دو نیروگاه است. از آنجا که در ژنراتور القایی با تغذیه دوگانه، جریان روتور مستقل نیست و روتور از طریق مبدل متصل به شبکه تغذیه می شود، بنابراین در صورت افت ولتاژ شدید شبکه، تغذیه روتور قطع شده که خود باعث جذب شدید توان راکتیو توسط ژنراتور و افزایش خطرپذیری ناپایداری ولتاژ میگردد. به همین منظور لازم است تدابیر کنترلی لازم برای کنترل توان راکتیو به منظور دوری از مرز ناپایداری ولتاژ بکار رود. این مقاله به بررسی و مقایسه دو کنترل کننده توان راکتیو ژنراتور القایی و کنترل کننده استاتیک توان راکتیو (SVC) در بهبود بازیابی ولتاژ پایانه ژنراتور پس از وقوع خطا در شبکه میپردازد. در این مقاله، ابتدا رفتار دینامیک ژنراتور القایی با تغذیه دوگانه در بخش توان راکتیو و ولتاژ بررسی شده و سپس با انجام مدلسازی این ژنراتور و کنترل کنند ه توان راکتیو آن و نیز کنترل کننده استاتیک توان راکتیو، شبی هسازی زمانی به منظور بررسی عملکرد این ژنراتور در بازیابی ولتاژ پس از وقوع خطا در شبکه انجام می شود. در کنار این دو کنترل کننده، نقش مقاومت کروبار نیز دیده می شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر