مقاله مقاومت مزرعه ای به بیماری کچلی (اسکالد) جو SlowدرScalding:

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مقاومت مزرعه ای به بیماری کچلی (اسکالد) جو SlowدرScalding: Rhynchosporium secalis (Ayres) Davis فایل ورد (word) دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقاومت مزرعه ای به بیماری کچلی (اسکالد) جو SlowدرScalding: Rhynchosporium secalis (Ayres) Davis فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقاومت مزرعه ای به بیماری کچلی (اسکالد) جو SlowدرScalding: Rhynchosporium secalis (Ayres) Davis فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقاومت مزرعه ای به بیماری کچلی (اسکالد) جو SlowدرScalding: Rhynchosporium secalis (Ayres) Davis فایل ورد (word) :

مقاله مقاومت مزرعه ای به بیماری کچلی (اسکالد) جو SlowدرScalding: Rhynchosporium secalis (Ayres) Davis فایل ورد (word) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در 1389 در مجله به نژادی نهال و بذر (نهال و بذر) از صفحه 123 تا 140 منتشر شده است.
نام: مقاومت مزرعه ای به بیماری کچلی (اسکالد) جو Slow-Scalding: Rhynchosporium secalis (Ayres) Davis
این مقاله دارای 18 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله جو
مقاله بیماری کچلی
مقاله مقاومت مزرعه ای
مقاله Slow-scalding

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: سرخی اله لو بهزاد
جناب آقای / سرکار خانم: تواری چالپاپ
جناب آقای / سرکار خانم: ترکینگتون ت.کلی
جناب آقای / سرکار خانم: کاپاتینی فاویو

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقاومت مزرعه ای به بیماری کچلی یا اسکالد (Slow-scalding resistance: S-SR) (Scald) موضوعی جدید در اصلاح ارقام مقاوم به بیماری کچلی جو است که به خاطر ناپایداری ژن های بزرگ اثر از توجه روزافزونی برخوردار شده است. به منظور تشخیص ژنوتیپ های دارای این نوع مقاومت، در سال های 1380-1378 واکنش کمی پنجاه ژنوتیپ جو با عکس العمل های متفاوت به این بیماری در قالب یک طرح آلفا لاتیس با سه تکرار در دو ایستگاه تحقیقاتی در کانادا (لاکومب و ادمونتون به ترتیب به مدت دو و سه سال) و یک ایستگاه در مکزیک (تولوکا به مدت دو سال) مطالعه شد.برای درک بهتر عکس العمل ژنوتیپ ها نسبت به بیماری، نه رقم افتراقی با ژن های بزرگ اثر شناخته شده برای مقاومت به اسکالد نیز در آزمایش گنجانده شدند. اندازه گیری پیشرفت بیماری، در شرایط آلودگی مصنوعی با مخلوطی از شش جدایه تک اسپور، و یادداشت برداری های مربوط به شدت و پراکنش بیماری در چند مرحله انجام و سطح زیر منحنی پیشرفت بیماری محاسبه شد. با استفاده از تجزیه های ساده و مرکب داده ها، مقاومت مزرعه ای ژنوتیپ ها ارزیابی شد. نتایج تجزیه مرکب داده ها نشان از معنی دار بودن اثرهای ژنوتیپ، محیط و اثر متقابل محیط ×ژنوتیپ برای تمام صفات مورد مطالعه داشت. سطح پیشرفت، شدت و پراکنش بیماری در لاین های S-SR پایین بود. با استفاده از تجزیه خوشه ای، ژنوتیپ ها در کلاسترهای مقاوم، S-SR، بینابین و حساس گروه بندی شدند. یافته های این تحقیق نشان دهنده نقش مهم ژن Rh4 در پایداری مقاومت به بیماری کچلی جو بود. ژنوتیپ های دارایS-SR مانند UNA80، Osiris و Zavilaنیز به عنوان منابع با ارزشی جهت اعطای مقاومت مزرعه ای در برنامه های به نژادی جو شناخته شدند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر