مقاله بررسی پراکىش فلزات سنگین آلومینوم، سرب، کبالت، کروم، منگنز

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی پراکىش فلزات سنگین آلومینوم، سرب، کبالت، کروم، منگنز و نیکل در خاک های اطراف کارخانه سیمان استهبان، استان فارس فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پراکىش فلزات سنگین آلومینوم، سرب، کبالت، کروم، منگنز و نیکل در خاک های اطراف کارخانه سیمان استهبان، استان فارس فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پراکىش فلزات سنگین آلومینوم، سرب، کبالت، کروم، منگنز و نیکل در خاک های اطراف کارخانه سیمان استهبان، استان فارس فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پراکىش فلزات سنگین آلومینوم، سرب، کبالت، کروم، منگنز و نیکل در خاک های اطراف کارخانه سیمان استهبان، استان فارس فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مخاطرات محیط زیست زاگرس
تعداد صفحات: 10
نویسنده(ها):
پیمان زارع زاده ابرقویی – دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی زیست محیطی دانشگاه آزاد اسلامی واحد استهبان
رضا میرزایی محمودآبادی – عضو هیئت علمی گروه زمین شناسی، دانشگاه ازاد اسلامی واحد استهبان
زهره موسوی نسب – عضو هیئت علمی گروه زمین شناسی، دانشگاه ازاد اسلامی واحد استهبان

چکیده:
آلودگی خاک و تجمع فلزات سنگین در محصولات گیاهی یکی از مهم ترین مشکلات زیست محیطی است که حیات گیاهان، حیوانات و انسان ها را تهدید می کند. سیمان یکی از مواد ساختمانی اصلی در عصر حاضر است و گردوغبار حاصل از کارخانه های سیمان یکی از الاینده های خاک های اطراف آن می باشد. در این پژوهش تعداد 12 نمونه خاک از عمق 5 تا 10 سانتی متری از خاک های اطراف کارخانه سیمان استهبان استان فارس برداشت شده و تحت آنالیز ICP-OES قرار گرفته است. فلزات سنگین انتخاب شده در این پژوهش عبارتند از آلومینیوم، سرب، کبالت، کروم، منگنز، و نیکل. به منظور درک بهتر چگونگی پراکنش فلزات در منطقه مورد مطالعه از سه فاکتور آلودگی، شاخص زمین انباشتگی، فاکتور غنی شدگی استفاده شده است. نتایج حاصل از آنالیزها و سه شاخص مورد استفاده نشان می دهد که در منطقه مورد مطالعه آلودگی پایین تر از مقادیر جهانی است. این مطالعه نشان می دهد که مطالعات آماری می توانند پایه علمی مناسبی برای ارزیابی تجمع فلزات سنگین در خاک باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر