مقاله ارزیابی شدت سیل خیزی حوضه آبریز رودخانه های جنوبغربی ایران

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ارزیابی شدت سیل خیزی حوضه آبریز رودخانه های جنوبغربی ایران (مطالعات موردی حوضه آبریز رودخانه دز ) فایل ورد (word) دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی شدت سیل خیزی حوضه آبریز رودخانه های جنوبغربی ایران (مطالعات موردی حوضه آبریز رودخانه دز ) فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی شدت سیل خیزی حوضه آبریز رودخانه های جنوبغربی ایران (مطالعات موردی حوضه آبریز رودخانه دز ) فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی شدت سیل خیزی حوضه آبریز رودخانه های جنوبغربی ایران (مطالعات موردی حوضه آبریز رودخانه دز ) فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: دومین کنفرانس ملی نیروگاههای آبی کشور

تعداد صفحات: 11

نویسنده(ها):

علی سوری نژاد – رئیس گروه مطالعات پایه، معاونت فنی و طرحهای توسعه – شرکت توسعه منابع آب

چکیده:

همه ساله در نواحی مختلف ایران پدیده سیل خسارات مالی هنگفت و آسیب های محیطی فراوانی در مناطق مختلف کشور وارد می کند و بعنوان یکی از مهمترین بلایای طبیعی حوادث اسفباری را ببار می آورد . بعنوان مثال در23 اسفند ماه1383 سیلا ب مهی ب و بی سابقه ای در طی 50 سال گذشته با دبی اوج لحظه ای7962 متر مکعب در ثانیه (در ایستگاه آبسنجی تله زنگ ) در حوضه آبریز رودخانه دز به وقوع پیوست . به نظر می رسد که در سالهای اخیر روندشدت سیل خیزی (ازسال 1370تا )1384 نسبت به دهه های گذشته 1330) تا )1370 در مناطق مختلف کشور رو به فزونی بوده است . برای بررسی این موضوع تعداد 45 طوفان مؤثر در وقوع سیلابهای تاریخی حوضه دز بعنوان مبنای مطالعات انتخاب گردیده و هدف از آن بررسی عوامل مؤثر در افزایش روند وقوع سیلابها در این حوضه می باشد . نتایج بدست آمده از این مطالعه نشان می دهد که در سیلابهای آذرماه 1373 و بهمن ماه 1347 به ترتیب دبی اوج لحظه ای 6804 و 4440 مترمکعب در ثانیه مشاهده شده است، در صورتیکه میزان بارندگی هر کدام از این سیلابها به ترتیب 130 و4 233/ میلیمتر می باشد . همچنین بر اساس محاسبه مقادیر بارش طوفانهای فراگیرمشخص شده که میزان بارندگی مؤثر دروقوع سیلابهای دهه 1370 نسبت به مقادیربارش روزانه مؤثر دروقوع سیلابها ی دهه های گذشته نسبتاً کمتر می باشد ، بنظر می رسد که علل افزایش سیلابها در این حوضه تنها بارش نبوده ، بلکه بستگی به عوامل دیگری دارد .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر