مقاله ماندگاری باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی و تاثیر آن ب

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ماندگاری باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی و تاثیر آن بر خواص کیفی و حسی پنیر سفید ایرانی فراپالایشی فایل ورد (word) دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ماندگاری باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی و تاثیر آن بر خواص کیفی و حسی پنیر سفید ایرانی فراپالایشی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ماندگاری باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی و تاثیر آن بر خواص کیفی و حسی پنیر سفید ایرانی فراپالایشی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ماندگاری باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی و تاثیر آن بر خواص کیفی و حسی پنیر سفید ایرانی فراپالایشی فایل ورد (word) :

مقاله ماندگاری باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی و تاثیر آن بر خواص کیفی و حسی پنیر سفید ایرانی فراپالایشی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان 1388 در پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی) از صفحه 79 تا 92 منتشر شده است.
نام: ماندگاری باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی و تاثیر آن بر خواص کیفی و حسی پنیر سفید ایرانی فراپالایشی
این مقاله دارای 14 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ارزیابی حسی
مقاله پروبیوتیک
مقاله پنیر سفید ایرانی فراپالایشی
مقاله ترکیبات شیمیایی
مقاله قابلیت زیستی
مقاله کبسوله کردن
مقاله لاکتوباسیلوس کازئی ATCC 39392

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: زمردی شهین
جناب آقای / سرکار خانم: رضوی روحانی سیدمهدی
جناب آقای / سرکار خانم: خسروشاهی اصل اصغر
جناب آقای / سرکار خانم: احسانی علی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
قابلیت زیستی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی ((ATCC 39392 Collection, Australia، در پنیر سفید ایرانی فراپالایشی بررسی گردید. چهار تیمار از پنیر تولید شد. کنترل (C1) I حاوی استارتر تجارتی شامل لاکتوکوکوس کرموریس و لاکتوکوکوس دی استیلاکتیس و بدون باکتری پروبیوتیک، کنترل (C2) II بدون استارتر تجارتی و حاوی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی به عنوان استارتر)، تیمارLC دارای استارتر تجارتی همراه با لاکتوباسیلوس کازئی بفرم آزاد) و تیمار LCC دارای استارتر تجارتی و لاکتوباسیلوس کازئی بفرم کبسوله با استفاده از آلژینات سدیم به روش اکستروژن). پنیرهای تولیدی در دمای 8 10 درجه سانتی گراد به مدت 60 روز نگهداری شدند. قابلیت زیستی باکتری های پروبیوتیک و نیز درصد رطوبت، نمک، پروتئین، چربی و pH نمونه ها هر 15 روز یکبار تعیین شد. در پایان دوره نگهداری، خواص حسی پنیرها نیز تعیین گردید. نتایج تجزیه آماری نتایج نشان داد که در روز اول، تعداد ل. کازئی در تیمارهایC2 ، LCو LCC به ترتیب عبارت از لگاریتم 861، 860 و 869 کلنی در گرم بود که پس از 60 روز نگهداری تعداد آنها به لگاریتم 657، 701 و 820 کلنی در گرم کاهش یافت (میزان کاهش به ترتیب حدود237 %، 185% و(%56 .(P <0.01) در تمام نمونه های پنیر پروبیوتیک تعداد باکتری های زنده مانده بیش از حداقل مقدار توصیه شده لازم برای ایجاد اثرات مفیدی در سلامتی انسان (107106-کلنی در گرم) بود. همچنین در طول رسیدن پنیر در تمام نمونه ها درصد رطوبت و pH بطور معنی داری کاهش و درصد نمک و پروتئین افزایش نشان داد اما درصد چربی بر پایه ماده خشک (FDM) تغییرات معنی داری نداشته است .(P <0.01) بیشترین و کمترین مقدار کاهش رطوبت در پایان دوره نگهداری (پس از 60 روز) به ترتیب 61 و 33 درصد مربوط به پنیر LCC و C1 بود. بنابراین ممکن است نوع استارتر در میزان رطوبت پنیر موثر باشد. در پایان دوره نگهداری نیز بیشترین و کمترین pH به ترتیب مربوط به نمونه C1 و LC بود و نیز کاهش pH در LCC کمترین مقدار (926%) بود. نتایج ارزیابی حسی نشان داد که هیچکدام از نمونه ها از نظر طعم و بافت تفاوت معنی داری با یکدیگر نداشتند اما نمونه C2 بطور غیر معنی داری بیشترین امتیاز طعم و بافت را به خود اختصاص داده است. نتایج نشان داد که می توان باکتری پروبیوتیک ل. کازئی را به هر دو فرم آزاد و کبسوله با موفقیت در پنیر سفید ایرانی فراپالایشی استفاده نمود بدون اینکه اثرات نامطلوبی بر کیفیت پنیر داشته باشد. همچنین به عنوان استارتر نیز می توان از این باکتری در پنیر سفید ایرانی فراپالایشی استفاده نمود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر