مقاله تاثیر مصرف خوراکی مورفین در دوران بارداری بر تکامل شبکیه چ

مقاله تاثیر مصرف خوراکی مورفین در دوران بارداری بر تکامل شبکیه چشم جنین موش های بزرگ آزمایشگاهی فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر مصرف خوراکی مورفین در دوران بارداری بر تکامل شبکیه چشم جنین موش های بزرگ آزمایشگاهی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مصرف خوراکی مورفین در دوران بارداری بر تکامل شبکیه چشم جنین موش های بزرگ آزمایشگاهی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر مصرف خوراکی مورفین در دوران بارداری بر تکامل شبکیه چشم جنین موش های بزرگ آزمایشگاهی فایل ورد (word) :
مقاله تاثیر مصرف خوراکی مورفین در دوران بارداری بر تکامل شبکیه چشم جنین موش های بزرگ آزمایشگاهی فایل ورد (word) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1389 در کومش از صفحه 79 تا 85 منتشر شده است.
نام: تاثیر مصرف خوراکی مورفین در دوران بارداری بر تکامل شبکیه چشم جنین موش های بزرگ آزمایشگاهی
این مقاله دارای 7 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سیستم بینایی
مقاله شبکیه
مقاله مورفین
مقاله موش بزرگ آزمایشگاهی
نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: تکیه الهه
جناب آقای / سرکار خانم: رمضانی مینا
جناب آقای / سرکار خانم: زردوز حمیرا
جناب آقای / سرکار خانم: گل منش لیلا
جناب آقای / سرکار خانم: بهادران حسین
جناب آقای / سرکار خانم: صحرایی هدایت
چکیده و خلاصهای از مقاله:
سابقه و هدف: سیستم بینایی متشکل از قسمت های بسیار متنوع با منشا جنینی متفاوت است. در این تحقیق، اثر مورفین خوراکی بر روی تکامل شبکیه جنین موش های بزرگ آزمایشگاهی نژاد ویستار مورد بررسی قرار گرفته است.
مواد و روش ها: تعداد 40 سر موش ماده بزرگ آزمایشگاهی نژاد ویستار با میانگین وزنی 250-300 گرم مورد استفاده قرار گرفتند. پس از حصول اطمینان از بارداری (تعیین روز صفر جنینی، E0 )، موش های ماده به دو گروه آزمایش و شاهد تقسیم شدند. گروه شاهد در طول آزمایش آب شرب شهری و گروه آزمایش آب شرب شهری حاوی مورفین (005mg/ml) دریافت کردند. در روز 17 بارداری (E17) موش ها با استفاده از کلروفرم کشته شده و جنین ها طی عمل جراحی از بدن حیوان خارج شد. جنین ها به مدت یک ماه در محلول فیکساتیو فرمالین 10% قرار گرفتند. سپس سر جنین ها جدا و مراحل پردازش بافتی، برش گیری و رنگ آمیزی به روش هماتوکسیلین – ائوزین انجام شد و به وسیله میکروسکوپ نوری و نرم افزار موتیک (MOTIC) شبکیه آن ها تحت بررسی قرار گرفت.
یافته ها: نتایج ما نشان داد که قطر شبکیه در گروه آزمایش نسبت به گروه شاهد کاهش پیدا کرده است. دو لایه شبکیه رنگ دانه دار و شبکیه عصبی در گروه شاهد به طور طبیعی شکل گرفته ولی در گروه آزمایش از نظر زمانی به تاخیر افتاده و فضای خالی بین سلول ها مشاهده می شد. هم چنین، میزان کورتیکوسترون پلاسما در گروه آزمایش نسبت به گروه کنترل افزایش یافته بود.
نتیجه گیری: این نتایج نشان می دهد که مصرف مورفین در زمان بارداری باعث ایجاد نقص و تاخیر در تکوین شبکیه چشم جنین شده است که ممکن است به دلیل افزایش غلظت کورتیکوسترون پلاسما در گروه آزمایش باشد.

کلمات کلیدی :
» نظر