مقاله تجزیه وتحلیل عملکردیQTLهای مرتبط با مقاومت غیر میزبانی در

مقاله تجزیه وتحلیل عملکردیQTLهای مرتبط با مقاومت غیر میزبانی در جو نسبت به قارچ های عامل زنگ برگی فایل ورد (word) دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تجزیه وتحلیل عملکردیQTLهای مرتبط با مقاومت غیر میزبانی در جو نسبت به قارچ های عامل زنگ برگی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجزیه وتحلیل عملکردیQTLهای مرتبط با مقاومت غیر میزبانی در جو نسبت به قارچ های عامل زنگ برگی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تجزیه وتحلیل عملکردیQTLهای مرتبط با مقاومت غیر میزبانی در جو نسبت به قارچ های عامل زنگ برگی فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش الکترونیکی یافته های نوین در محیط زیست و اکوسیستم های کشاورزی
تعداد صفحات: 11
نویسنده(ها):
انسیه میرزاعلی بابایی – دانشجوی کارشناسی ارشد رشته اصلاح نباتات دانشگاه زنجان
حسین جعفری – مرکز تحقیقات کشاورزی ومنابع طبیعی استان زنجان
محمدرضا عظیمی مقدم – گروه اصلاح نباتات دانشگاه زنجان
چکیده:
بیماری های گیاهی رشد و توسعه گیاه را تحت تأثیر قرار داده و باعث کاهش محصول وکیفیت آن می شوند. گیاهان برای مقابله با عوامل بیماریزا سیستم های مقاومت را گسترش داده اند. در پژوهش حاضر به منظور تجزیه وتحلیل فعالیت ژن های مقاومت ، عملکرد QTLهای مرتبط با مقاومت غیر میزبانی جو نسبت به زنگ برگی در جمعیت Susptrit* Cebadacaba ، مورد بررسی قرار گرفت. این QTLها که حاصل مطالعات قبلی بود از منابع استخراج و هم وقوعی نشانگرهای مرتبط با هر یک از آن ها با نشانگرهای SNP دارای توالی مشخص بررسی گردید. نشانگرهای SNP دارای هم وقوعی بالا انتخاب شد و با استفاده از الگوریتم BLASTX، توالی هر یک از ژن های مرتبط مشخص و با توالیهای پروتئینی ثبت شده در پایگاه اطلاعاتی آرابیدوپسیس مقایسه گردید . شماره دسترسی پروتئین دارای کمترین E-value ، برای تعیین گروه های کارکردی ، در آدرس http://www.arabidopsis.org/tools/bulk/go/index.jsp وارد شد. نتایج حاصل نشان داد که در حوزه عملکرد مولکولی، ژن ها های کاندید مرتبط با مقاومت فعالیت ترانسفرازی بیشتری دارند. فعالیت هیدرولازی وکینازی ژن های کاندید نیز قابل توجه بود. نقش پروتئین کینازها برای مقاومت در برابر پاتوژن ها ضروری است. ژن ها در فرایندهای سلولی، متابولیکی، رونویسی، پاسخ به تنش و هدایت سیگنال، به ترتیب بیشترین فعالیت را داشتند. محصولات ژنی به ترتیب در هسته، کلروپلاست وغشای پلاسمایی بیشتر فعال بودند که نشان دهنده ارتباط زیاد این اندامک ها با پاسخ دفاعی گیاه است.

کلمات کلیدی :
» نظر