مقاله تحلیل حساسیت عدم قطعیت های هیدرولوژیکی، هیدرولیکی و اقتصاد

مقاله تحلیل حساسیت عدم قطعیت های هیدرولوژیکی، هیدرولیکی و اقتصادی در طراحی سیستم های کنترل سیلاب فایل ورد (word) دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تحلیل حساسیت عدم قطعیت های هیدرولوژیکی، هیدرولیکی و اقتصادی در طراحی سیستم های کنترل سیلاب فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل حساسیت عدم قطعیت های هیدرولوژیکی، هیدرولیکی و اقتصادی در طراحی سیستم های کنترل سیلاب فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تحلیل حساسیت عدم قطعیت های هیدرولوژیکی، هیدرولیکی و اقتصادی در طراحی سیستم های کنترل سیلاب فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: پنجمین کنفرانس مدیریت منابع آب ایران
تعداد صفحات: 11
نویسنده(ها):
معصومه بهروز – دانشجوی کارشناسی ارشد عمران- مهندسی رودخانه، دانشگاه شهید بهشتی
سعید علیمحمدی – استادیار دانشکده مهندسی آب و محیط زیست، دانشگاه شهید بهشتی
جلال عطاری – استادیار دانشکده مهندسی آب و محیط زیست، دانشگاه شهید بهشتی
اسداله اکبریان اقدم – مربی دانشکده مهندسی آب و محیط زیست، دانشگاه شهید بهشتی
چکیده:
طراحی، تحلیل و بهره برداری از سیستمهای کنترل سیل به دلیل ماهیت تصادفی سیلاب و خطاهای اندازه گیری با انواع عدم قطعیت های هیدرولوژیکی، هیدرولیکی و اقتصادی همراه است.هدف این مقاله تحلیل حساسیت این عدم قطعیت ها است که به منظور تعیین میزان تأثیر هر یک از آنها بر ابعاد طراحی سازه می باشد. بدین منظور طراحی یکی از معمول ترین سازه های مهار سیلاب (گوره ها) با استفاده از یک مدل بهینه_سازی غیر خطی بر اساس تحلیل ریسک در نرم افزار لینگو مورد بررسی قرار گرفته است. هریک از این عدم قطعیت ها یک بار به طور جداگانه و بار دیگر یک جا در مدل وارد شده اند. در این مقاله محدوده شمال شیراز در مجاورت رودخانه خشک معالی آباد مورد بررسی قرار گرفته است. در پی اجرای مدل دوره بازگشت بهینه در همه حالات استوکستیک و قطعی یکسان و 20 ساله می باشد. برخلاف مدل قطعی که ابعاد سیستم به صورت تک مقداری حاصل می شوند، مدل استوکستیک یک بازه برای هر پارامتر نتیجه می دهد و میتوان با توجه به ریسک مورد قبول طرح، ابعاد طراحی را تعیین نمود. اعمال عدم قطعیت هیدرولوژیکی در طراحی موثرتر از هیدرولیکی و آن هم مهمتر و موثرتر از اقتصادی است. جهت اطمینان و رضایت از عملکرد بهتر سیستم در زمان آینده، لازم است حداقل این عدم قطعیت در طراحی منظور شود.

کلمات کلیدی :
» نظر