مقاله بررسی امکان نگهداری بذر گونه Eucalyptus microtheca در شرای

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی امکان نگهداری بذر گونه Eucalyptus microtheca در شرایط فراسرد (Cryopreservation) فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی امکان نگهداری بذر گونه Eucalyptus microtheca در شرایط فراسرد (Cryopreservation) فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان نگهداری بذر گونه Eucalyptus microtheca در شرایط فراسرد (Cryopreservation) فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی امکان نگهداری بذر گونه Eucalyptus microtheca در شرایط فراسرد (Cryopreservation) فایل ورد (word) :

مقاله بررسی امکان نگهداری بذر گونه Eucalyptus microtheca در شرایط فراسرد (Cryopreservation) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1388 در تحقیقات جنگل و صنوبر ایران از صفحه 627 تا 636 منتشر شده است.
نام: بررسی امکان نگهداری بذر گونه Eucalyptus microtheca در شرایط فراسرد (Cryopreservation)
این مقاله دارای 10 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله Eucalyptus microtheca
مقاله حفاظت فراسرد
مقاله گلیسرول 30 درصد
مقاله محلول ویتریفیکاسیون گیاهی
مقاله کاهش رطوبت بذر
مقاله ازت مایع

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: حاتمی فیروزه
جناب آقای / سرکار خانم: نادری شهاب محبت علی
جناب آقای / سرکار خانم: جبلی مریم
جناب آقای / سرکار خانم: قمری زارع عباس
جناب آقای / سرکار خانم: طبری کوچکسرایی مسعود
جناب آقای / سرکار خانم: عصاره محمدحسن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی امکان نگهداری بذر گونه Eucalyptus microtheca در شرایط فراسرد، از پیش تیمارهای گلیسرول 30 درصد، محلول ویتریفیکاسیون گیاهی Plant Vitrification Solution 2) یا (PVS2 و کاهش رطوبت بذر (Desiccation) استفاده شد. بذرهای پیش تیمار شده به مدت یک هفته در ازت مایع با دمای C-196 نگهداری شدند و پس از خروج از ازت مایع در معرض شوک حرارتی (C+42) قرار گرفتند. پس از اعمال شوک حرارتی نیمی از بذرها بر روی کاغذ مرطوب کشت و به ژرمیناتور با دمای C+24 منتقل شدند. نیمی دیگر درون گلدان حاوی خاک معمولی و پیتماس کشت و به گلخانه با دمایC+20 انتقال یافتند. بذر تیمارهای مختلف که مرحله ماندگاری را در شرایط فراسرد گذرانده بودند، ضمن احیا مجدد قادر به جوانه زنی و تولید گیاهچه بودند. بذرهای تیمارهای مختلف فراسرد که در شرایط ژرمیناتور و گلخانه رشد کردند، تفاوت معنی داری با بذرهای شاهد نداشتند و رشد گیاهچه ها طبیعی و عاری از هر گونه آثار سوء بود. نتایج حاصل از این بررسی نشان داد که با توجه به کاهش شدید فعالیت های متابولیک و فیزیولوژیک موجود زنده در این دما، امکان نگهداری بلندمدت بذر گونه E. microtheca در شرایط فراسرد کاملا امکان پذیر بوده و می توان انتظار داشت که بذرهای این گونه را بتوان با استفاده از تکنولوژی فراسرد برای مدت زمان بسیار طولانی حفظ نمود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر