مقاله مطالعه هیستوپاتولوژیک کبد و کلیه به دنبال تزریق درون وریدی

مقاله مطالعه هیستوپاتولوژیک کبد و کلیه به دنبال تزریق درون وریدی کوانتوم دات های cdse در دوزهای مختلف در موشهای بالغ نژاد BALB/c فایل ورد (word) دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه هیستوپاتولوژیک کبد و کلیه به دنبال تزریق درون وریدی کوانتوم دات های cdse در دوزهای مختلف در موشهای بالغ نژاد BALB/c فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه هیستوپاتولوژیک کبد و کلیه به دنبال تزریق درون وریدی کوانتوم دات های cdse در دوزهای مختلف در موشهای بالغ نژاد BALB/c فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه هیستوپاتولوژیک کبد و کلیه به دنبال تزریق درون وریدی کوانتوم دات های cdse در دوزهای مختلف در موشهای بالغ نژاد BALB/c فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی نانوتکنولوژی مزایا و کاربردها
تعداد صفحات: 20
نویسنده(ها):
اکرم ولی پور – استادیار (PHD) دانشگاه آزاد آزاد اسلامی شهرکرد
حمیده قراملکی – استادیار (PbD) دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات فارس
جعفر طاهری – مربی (MD) دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد
چکیده:
در سالهای اخیر با وجود آنکه پتانسیل کاربردی کوانتوم داتها در پزشکی به اثبات رسیده است اما اطلاعات محدودی در زمینه توکسیستی آن ها به ویژه در محیط In vivo وجود دارد از اینرو در این تحقیق تو کسیسیتی کوانتوم داتها بر کبد و کلیه بررسی گردید. مواد و روشها: بدین منظور cdse با دوزهای 40mg/kg ، 20 و 10mg/kg به تعدادی موش نر بالغ تزریق شد خصوصیات ساختاری و نوری کوانتوم داتها توسط XRD, Scaning Tunneling Microscopy of CdSe QDs. UV-Visabsorption spectrumمورد بررسی قرار گرفت و تغییرات هپستوپاتولوژیک توسط میکروسکوپ نوری در گروه های مختلف بررسی شد. نتایج مطالعات هیستوپاتولوژیک کبدنشان از دژنراسون سیتوپلاسم و مواد هسته ای در هپاتوسیتها داشت و شدت این تخریبات در ارتباط مستقیم با دوز بود در ارتباط با کلیه و در دوزهای 20 و 40mg/kg تغییرات هیستوپاتولوژیک و هیپرتروفی گلومرولها مشاهده شد. بحث: این مطالعه نشان از توکسیسیتی بالای cdse بر بافت کبد و کلیه حتی در دوزهای پایین و در کوتاه مدت دارد و بر اساس تحقیقات ما با توجه به عدم وجود ادبیات تحقیق در این زمینه این تحقیق می تواند به عنوان مقدمه ای از تحقیقات بیشتر در زمینه توکسیسیتی کوانتوم داتها بر کبد و کلیه باشد.

کلمات کلیدی :
» نظر