مقاله تحولات ریزساختاری حین پرس زاویه ای با سطوح مقطع یکسان آلیا

مقاله تحولات ریزساختاری حین پرس زاویه ای با سطوح مقطع یکسان آلیاژ AZ31 تقویت شده با نانو ذرات آلومینا فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تحولات ریزساختاری حین پرس زاویه ای با سطوح مقطع یکسان آلیاژ AZ31 تقویت شده با نانو ذرات آلومینا فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحولات ریزساختاری حین پرس زاویه ای با سطوح مقطع یکسان آلیاژ AZ31 تقویت شده با نانو ذرات آلومینا فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تحولات ریزساختاری حین پرس زاویه ای با سطوح مقطع یکسان آلیاژ AZ31 تقویت شده با نانو ذرات آلومینا فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1387
محل انتشار: چهارمین کنفرانس شکل دهی فلزات و مواد ایران
تعداد صفحات: 7
نویسنده(ها):
یونس رادی – دانشجوی کارشناسی ارشد
رضا محمودی – استاد دانشکده متالورژی و مهندسی مواد، دانشکده فنی، دانشگاه تهران
چکیده:
ریز ساختار و خواص مکانیکی آلیاژ AZ31 پس از فرایندهای ECAP و اکستروژن همراه با درصدهای مختلف 0/5 و 1/0 و 2/0 درصد وزنی ذرات نانو متری آلومینا مورد بررسی قرار گرفت. اکستروژن با نسبت 11/5 به 1 در دمای 365 درجه سانتگراد اعمال گردید. فرایند ECAP با استفاده از مسیر Bc در 4 پاس در دمای 227 درجه سانتیگراد انجام گردید. زاویه بیرونی قالب ECAP و 90 درجه و زاویه انحنای 20 بوده که مقدار کرنش حدود 1 را در هر پاس وارد نمونه می نمود. مقدار بهینه نانو ذرات برای ریز دانه کردن زمینه در فرایند اکستروژن و ECAP متفاوت بوده که این تفاوت به تفاوت در ماهیت این فرایند مربوط میگردد. در ECAP انرژی ذخیره شده بالا بوده در صورتی که در اکستروژن دمای نسبی و انرژی فعالسازی پایین است. با توجه به ریز ساختار های حاصله می توان نتیجه گرفت که دمای فرایندهای ترمیم در اثر ECAP افزایش یافته است.

کلمات کلیدی :
» نظر