مقاله مطالعه تئوری و تجربی انتقال حرارت جت های برخوردی در فرآیند

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مطالعه تئوری و تجربی انتقال حرارت جت های برخوردی در فرآیندهای جداسازی فایل ورد (word) دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه تئوری و تجربی انتقال حرارت جت های برخوردی در فرآیندهای جداسازی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه تئوری و تجربی انتقال حرارت جت های برخوردی در فرآیندهای جداسازی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه تئوری و تجربی انتقال حرارت جت های برخوردی در فرآیندهای جداسازی فایل ورد (word) :

مقاله مطالعه تئوری و تجربی انتقال حرارت جت های برخوردی در فرآیندهای جداسازی فایل ورد (word) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در 1388 در علوم و مهندسی جداسازی از صفحه 55 تا 65 منتشر شده است.
نام: مطالعه تئوری و تجربی انتقال حرارت جت های برخوردی در فرآیندهای جداسازی
این مقاله دارای 11 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله جت برخوردی
مقاله فرآیندهای جداسازی
مقاله ضریب انتقال حرارت
مقاله خنک کاری
مقاله راکتور

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: باستانی داریوش

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این تحقیق انتقال حرارت جت های برخوردی در فرآیندهای جداسازی به طور تجربی و تئوری مورد مطالعه واقع گردیده است. سیستم مورد مطالعه یک دستگاه آزمایشگاهی جهت استفاده در واحد صنعتی مشابه بوده است. این سیستم دارای یک کوره استوانه ای با چشمه الکتریکی گرمایی است که با شش حلقه لوله هوای سرد، هر کدام دارای هشت عدد نازل با قطر 3 میلی متر در فاصله 25 سانتیمتری دیواره خنک می گردد. آزمایشات در دو حالت با اعداد رینولدز تقریبی 13500 و 27000 و با توان های مختلف 75-14 کیلووات انجام شده است. سیستم تقریبا از دسته شبه محدود شده بوده و در نگاه اول از نوع جت های برخوردی چندتایی با سطح برخورد منحنی شکل می باشد. اما مطالعات نشان داد که با توجه به فاصله دو جت از یکدیگر و نسبت قطر نازل به قطر کوره و نیز نسبت فاصله دهانه خروجی جت تا صفحه برخوردی به قطر کوره می توان با تقریب خوبی از اثرات تداخل مستقیم دو جت بر یکدبگر و انحنای صفحه برخوردی بر روی انتقال حرارت صرف نظر نموده و سیستم را آرایه ای از جت های منفرد برخوردی به صفحه تخت فرض نمود. نتایج نشان دهنده اثر قابل توجه توزیع دما نسبت به مواضع خروجی جریان برای نواحی هم موقعیت نسبت به ناحیه-ی برخورد به خصوص در فواصل دورتر از آن است. پارامتر مهم دیگری که برای اولین بار در این مقاله تعریف شده است طول بی بعد یا جذر مجموع توانی فواصل از ناحیه برخورد است که اثر قابل توجه و معناداری بر روی توزیع دما نشان می دهد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر