مقاله برآورد ظرفیت نفوذ نهایی ومیزان رواناب سطحی در سطح حوضه به

مقاله برآورد ظرفیت نفوذ نهایی ومیزان رواناب سطحی در سطح حوضه به روش حلقه مضاعف با استفاده از یک برنامه کامپیوتری فایل ورد (word) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله برآورد ظرفیت نفوذ نهایی ومیزان رواناب سطحی در سطح حوضه به روش حلقه مضاعف با استفاده از یک برنامه کامپیوتری فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برآورد ظرفیت نفوذ نهایی ومیزان رواناب سطحی در سطح حوضه به روش حلقه مضاعف با استفاده از یک برنامه کامپیوتری فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله برآورد ظرفیت نفوذ نهایی ومیزان رواناب سطحی در سطح حوضه به روش حلقه مضاعف با استفاده از یک برنامه کامپیوتری فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1386
محل انتشار: نهمین سمینار سراسری آبیاری و کاهش تبخیر
تعداد صفحات: 9
نویسنده(ها):
سالومه سپهری – دانشجوی کارشناسی ارشد ، گروه مهندسی آب، دانشگاه رازی کرمانشاه
مهدی عینی – دانشجوی کارشناسی ارشد ، گروه مهندسی آب، دانشگاه رازی کرمانشاه
عبداله چاله چاله – استادیار گروه مهندسی کامپیوتر، دانشگاه رازی کرمانشاه
عبداله طاهری تیزرو – استادیار گروه مهندسی آب، دانشگاه رازی کرمانشاه
چکیده:
پارامترهای فیزیکی و شیمیایی خاک در میزان ظرفیت نفوذ نهایی وسرعت نفوذ آب در خاک پارامترهایی تعیین کننده می باشند. با برآورد سرعت نفوذ در یکمنطقه می توان اقدام به ترسیم منحنی نفوذ برای آن ناحیه کرد، که بهعنوان یک منحنی مرجع برای خاک انمنطقه به شمار میرود. با داشتن منحنی نفوذ و بدست آوردن شدت بارندگی با توجه به داده های بارندگی و مقایسه این دو با هم می توان ارتفاع رواناب در سطح حوضه را در شرایط ایده آل (تبخیر و تعرق در ناحیه در طول بارش صفر در نظر گرفته شود) تخمین زد. همچنین نتایج بدست امده در جهت طراحی بهتر سیستم های آبیاری بارانی، برای جلوگیری از هدر رفت آب آبیاری به صورت رواناب سطحی و مدییرت بهتر سیستم مفید خواهد بود. در میان روشهای صحرائی برآورد سرعت نفوذ، روش حلقه مضاعف به دلیل کاربری آسانتر و هزینه کمتر و نتایج نسبتا قابل قبول کاربرد بیشتری دارد. در این مقاله سعی شده است برنامه ای کاربردیجهت محاسبه سرعت نفوذ، شدت بارندگی، نمایه های و میزان رواناب سطحی و نفوذ در سطح حوضه، با داشتن داده های اندازه گیری شده در روش حلقهمضاعف و داده های بارندگی، ارائه شود.

کلمات کلیدی :
» نظر