سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله بهینه سازی راکتور شکست حرارتی بوسیله پارامترهای قابل کنترل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بهینه سازی راکتور شکست حرارتی بوسیله پارامترهای قابل کنترل بر مبنای مدلهای آماری فایل ورد (word) دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی راکتور شکست حرارتی بوسیله پارامترهای قابل کنترل بر مبنای مدلهای آماری فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی راکتور شکست حرارتی بوسیله پارامترهای قابل کنترل بر مبنای مدلهای آماری فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی راکتور شکست حرارتی بوسیله پارامترهای قابل کنترل بر مبنای مدلهای آماری فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1385

محل انتشار: یازدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران

تعداد صفحات: 11

نویسنده(ها):

سیدمهدی جزایری – تهران , دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه تربیت مدرس
رامین کریم زاده – تهران , دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه تربیت مدرس
محمدرضا امیدخواه – تهران , دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه تربیت مدرس

چکیده:

مدلهای پایه ای در الگوریتم بهینه سازی از سرعت پایینی برخوردارند و امکان همگرا نشدن محاسبات در این الگوریتم وجود دارد ، یک مدل آماری درجه دوم که با استفاده از مدل پایه ای تهیه شده است می تواند در الگوریتم بهینه سازی مورد استفاده قرار گیرد . برای بدست آوردن ضرایب این مدل آماری از مدل پایه ای که از قبل تهیه شده است به عنوان آزمایشگاه استفاده می شود . روش Central Composite Design(CCD)برای تهیه مدل آماری انتخاب گردید .در مدل آماری متغیرهای موثر در بازده محصولات شامل دما و فشار خروجی از راکتور ،دبی خوراک ، نسبت بخار به خوراک و میزان پارافین ، ایزوپارافین و نفتن ها در خوراک می باشند ، ولی برای دقت بیشتر در مدل آماری سه متغیر دیگر ( درصدوزنی اروماتیک ها در خوراک ، جرم مولکولی متوسط خوراک و پارامتر BMCI) Bureau of Mines Correlation Index) به هفت متغیر قبلی اضافه شد . با این کار بجای صرف هزینه های بالا برای انجام آزمایشات از یک مدل پایه ای که صحت آن توسط داده های صنعتی تایید شده اند به عنوان آزمایشگاه مجازی برای مدل آماری استفاده نمود . برای بهینه سازی تابع هدف در نظر گرفته شده سود حاصل است که باید بیشترین مقدار ممکن با توجه به محدودیتهای فرایند باشد . برای بهینه سازی از الگوریتمCOMPLX BOXکه جزءروشهای جستجوی مستقیم است استفاده گردید . محدودیتهای صریح شامل محدودیتهای متغیرهای قابل کنترل و تنها محدودیت غیر صریح مربوط به شدت شکست حرارتی( Severity ) می باشد که باید در میزان دلخواه ( به عنوانSet Point ) قرار گیرد . نتایج حاصل از بهینه سازی نشان می دهد که به عنوان مثال در شدت شکست حرارتی برابر 0/4 و خوراکی حاوی 54/72 درصد وزنی پارافین، 22/72 درصدوزنیایزوپارافین، 19/61، درصد وزنی و 2/95 درصد وزنی آروماتیک مقدار بهینه متغیرهای قابل کنترل عبارتند از :
دمای خروجی از راکتور = 860 درجه سانتی گراد، فشار خروجی از راکتور = 1atm ، دبی خوراک = 14550kg/hr و نسبت بخار آب به خوراک = 0/4 در این شرایط درصد تبدیل محصولات اصلی فرآیند در خروجی(درصد وزنی) عبارتند از اتیلن=30/83% پروپیلن = 12/55% ،بوتادین = 2/76% ، بنزن پیرولیز = 12/87% وFuel Oil = 3/79% در نهایت میزان سود حاصله با توجه به شرایط گفته شده در بالا برابر 31/47 میلیون دلار در سال خواهد بود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر