سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله برهمکنش گوگرد، کودحیوانی و باکتریتیوباسیلوس بر زیست فراهمی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله برهمکنش گوگرد، کودحیوانی و باکتریتیوباسیلوس بر زیست فراهمی عناصر کم مصرف در ذرت سینگل کراس 260 فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برهمکنش گوگرد، کودحیوانی و باکتریتیوباسیلوس بر زیست فراهمی عناصر کم مصرف در ذرت سینگل کراس 260 فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برهمکنش گوگرد، کودحیوانی و باکتریتیوباسیلوس بر زیست فراهمی عناصر کم مصرف در ذرت سینگل کراس 260 فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برهمکنش گوگرد، کودحیوانی و باکتریتیوباسیلوس بر زیست فراهمی عناصر کم مصرف در ذرت سینگل کراس 260 فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: دومین همایش ملی تغییر اقلیم و تاثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست
تعداد صفحات: 7
نویسنده(ها):
سارا آرد فروش – دانشجوی کارشناسی ارشد رشته آگرواکولوژی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد مهاباد، مهاباد، ایران
محمود پوریوسف میاندوآب – عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد مهاباد، مهاباد، ایران
عزیز مجیدی – استادیار پژوهش مؤسسه تحقیقات خاک و آب

چکیده:
به منظور بررسی اثر گوگرد، کودحیوانی و باکتری تیوباسیلوس بر زیست فراهمی برخی عناصر کم مصرف مورد نیاز ذرت سینگل کراس 260، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار تکرار و 18 تیمار در ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان غربی واقع در شهرستان ارومیه در سال 1390 اجرا گردید. تیمارهای آزمایشی شامل گوگرد در سه سطح صفر (((S(3)20%, (S(2)10%, (S(1 کودحیوانی در سه سطح صفر ((M(3)10%, (M(2)5%, (M(1) وزنی خاک، باکتری تیوباسیلوس در دو سطح (عدمتلقیح و تلقیح) و اثر متقابل تیمارهای مذکور بودند. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که اثر مستقل و متقابل تیمارهای مذکور بر قابلیت جذب گوگرد و عناصر کم مصرف آهن، روی، مس و منگنز در ذرت در خاک، هدایت الکتریکی عصاره اشباع، آنیون سولفات و درصد مواد خنثی شونده خاک معنی داربود. pH خاک و مس قابل جذب خاک تحت تاثیر تیمارهای مذکور قرار نگرفت. مقایسه میانگین داده ها نشان داد که بیشترین هدایت الکتریکی (3/600) در تیمار (S(2)M(2)T(2 کربن آلی خاک (0/7300) در تیمار (S(2)M(2)T(1 سولفات خاک (33460/0) در تیمار (S(2)M(1)T(1 آهن خاک (20/64) در تیمار (S(3)M(3)T(2، منگنز خاک (در تیمار (S(3)M(3)T(2، روی خاک (1/740) در تیمار (S(3)M(1)T(2 و آهک خاک (4/300) در تیمار (S(2)M(1)T(2 حاصل شد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر