مقاله تخمین بعد محاط سریهای زمانی حاصل از سیستمهای آشوبی با بعد

مقاله تخمین بعد محاط سریهای زمانی حاصل از سیستمهای آشوبی با بعد بالاتوسط شبکههای عصبی تأخیر زمانی توزیع یافته فایل ورد (word) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تخمین بعد محاط سریهای زمانی حاصل از سیستمهای آشوبی با بعد بالاتوسط شبکههای عصبی تأخیر زمانی توزیع یافته فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تخمین بعد محاط سریهای زمانی حاصل از سیستمهای آشوبی با بعد بالاتوسط شبکههای عصبی تأخیر زمانی توزیع یافته فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تخمین بعد محاط سریهای زمانی حاصل از سیستمهای آشوبی با بعد بالاتوسط شبکههای عصبی تأخیر زمانی توزیع یافته فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1387
محل انتشار: دومین کنگره مشترک سیستم های فازی و سیستم های هوشمند
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
مریم پری زنگنه – دانشکده تحصیلات تکمیلی آزاد نجف آباد
محمد عطایی – دانشگاه اصفهان
پیمان معلم –
چکیده:
در مواجهه با سیستم آشوبی که مدلسازی تحلیلی آن، به علت نامشخص بودن عوامل مؤثر و در دسترس نبودن معادلات دقیق ریاضی حاکم بر آن، بسیار دشوار می نمایاند استفاده از سری زمانی یک راه حل مؤثر می باشد. در واقع تأکید روی این هدف است کهچگونه می توان از مشاهداتی به فرم سری زمانی اسکالر از فرآیند، که تنها اطلاعات ما در مورد بعضی از سیستمها میباشد، به ساختار فضای حالت با بعد محدود رسید. شمارش همسایههای کاذبFNN) یک روش مؤثر مرسوم انتخاب بعد محاط بوده ولی در مواجهه با سریهای زمانی آشوبی بعد بالا بطور مطلوب جوابگو نمی باشد. در این مقاله روشی برای تخمین پارامتر بعد محاط جهت بازسازی فضای حالت سریهای زمانی برگرفته از سیستمهای دینامیکی آشوبی با بعد بالا به کمک شبکههای عصبی تأخیر زمانی توزیع یافتهDTDNN) معرفی میشود. روش ارائه شده بر روی نگاشت تقریب زده شده از روی نگاشت مکی- گلاس که توانایی تولید سیستم آشوبیبعدی را دارد وهمچنین دادههایD1گرفته شده از موسسهFeSantaارزیابی میگردد. نتایج حاصل از کاربرد روش مطرح شده در مقایسه باروشFNN نشان از کارآیی خوب این روش برای تخمین بعدهای محاط بالا دارد.

کلمات کلیدی :
» نظر