مقاله بهسازی و نوسازی محلات دارای بافت های فرسوده با رویکردی مشا

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بهسازی و نوسازی محلات دارای بافت های فرسوده با رویکردی مشارکتی مطالعه موردی: شهرستان بناب فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهسازی و نوسازی محلات دارای بافت های فرسوده با رویکردی مشارکتی مطالعه موردی: شهرستان بناب فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهسازی و نوسازی محلات دارای بافت های فرسوده با رویکردی مشارکتی مطالعه موردی: شهرستان بناب فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهسازی و نوسازی محلات دارای بافت های فرسوده با رویکردی مشارکتی مطالعه موردی: شهرستان بناب فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش علوم جغرافیایی ایران
تعداد صفحات: 7
نویسنده(ها):
بهمن هادیلی – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد مرند . استادیار
علی طالبی – کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری نویسنده مسئول
علی مجنونی – دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی روستایی دانشگاه محقق اردبیلی
نورالله اوریادی – دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی روستایی دانشگاه محقق اردبیلی

چکیده:
هدف این پژوهش تحلیل و بررسی بهسازی و نوسازی مشارکتی محلات دارای محدوده های بافت های فرسوده شهر بناب (محلات شماره سه، شش و ده) و فراهم کردن زمینه های لازم جهت علمی شدن مشارکت (بحث توانمندسازی) در شرایط این محلات است. برای نیل به این هدف از روش های مرسوم یعنی مطالعات کتابخانه ای – اسنادی و روش میدانی و استفاده از نظرات کارشناسان مربوطه استفاده شده است. نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل داده ها نشان می دهد که پتانسیل های زیادی برای ساماندهی نیروهای مشارکت مردمی و توانمندسازی بخش های خصوصی در محدوده های مورد بررسی وجود دارد. پس باید با برداشتن این موانع بتوان ارتباطی دوسویه و کارامد بین گروه های مختلف از جامعه ذی نفعان (ساکنین محلی، سرمایه گذاران و ;) و جامعه ذی نفوذان (مسئولین) در بافت های فرسوده برقرار نمود. در این راستا تشکیل و تقویت شورایاری محله، بهره گیری از گروه های ورزشی ، تشکل های مذهبی و; از عمده ترین فرصت های موجود در محدوده می باشند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر