مقاله ردگیری حرکات چندگانه با استفاده از فیلترکالمن فایل ورد (wo

مقاله ردگیری حرکات چندگانه با استفاده از فیلترکالمن فایل ورد (word) دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ردگیری حرکات چندگانه با استفاده از فیلترکالمن فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ردگیری حرکات چندگانه با استفاده از فیلترکالمن فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ردگیری حرکات چندگانه با استفاده از فیلترکالمن فایل ورد (word) :
مقاله ردگیری حرکات چندگانه با استفاده از فیلترکالمن فایل ورد (word) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1385 در تحقیق در عملیات در کاربردهای آن (ریاضیات کاربردی) از صفحه 69 تا 81 منتشر شده است.
نام: ردگیری حرکات چندگانه با استفاده از فیلترکالمن
این مقاله دارای 13 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آشکار سازی حرکت
مقاله تحلیل دنباله تصاویر
مقاله ردگیری شی متحرک
مقاله آستانه گیری
نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: امین طینت بهارک
جناب آقای / سرکار خانم: مقدم نصراله
چکیده و خلاصهای از مقاله:
در این مقاله، به بررسی ردگیری حرکات چندگانه با استفاده از فیلترکالمن پرداخته شده است، که بر اساس ترکیب مدل پس زمینه هر پیکسل و مجموعه ای از مدل های پیش زمینه تک فرضی بر مبنای مدل کلی اندازه شی موقعیت، سرعت و توزیع رنگ می باشد. فیلترکالمن، تخمین موقعیت هدف بر اساساندازه گیری های قبلی، و تخمین موقعیت بر اساس اندازه گیری های فعلی را برای به دست آوردن تخمین فیلترشده موقعیت هدف، ترکیب می نماید. اینترکیب به طوری انجام می گردد که تخمینی حاصل شود که مینیمم واریانس را داراست. بعبارت دیگر، دارای بهترین دقت می باشد. یک مدل قیاسی از سرعت و جهت حرکت معمول، برای تخمین اولیه سرعت شی بکار می رود که برای تعیین سرعت هر یک از نمونه اشیا پیش زمینه استفاده می شود. این مدل معمولا یک فیلتر کالمن گسترده است.سیستم، نزدیک به آهنگ فریم های ویدیویی (ما بین 24 تا 40 فریم در ثانیه) کار می کند. با فرض اینکه تفکیک پذیری تصویر کافی است و اندازه های شی مورد نظر، از اندازه شی ای که در اندازه گیری اولیه استفاده شده خیلی فراتر نمی رود. در این جا، دو مدل که شامل ردیابی پرش های انسان و ردیابی موتورسوارها می باشد، بررسی می شود ویک مدل استنتاجی خودگردان پیشنهاد شده است که فاکتورهای مربوط به هر دو مدل را در خود دارد و با توجه به دریافت چند فریم اول از یک تصویر، الگوریتم ردیابی مربوط به تصویر مذکور را با توجه به بلاک دیاگرام های مدل ها، انتخاب می نماید. سپس مقدار خطا بین ناحیه انداه گیری شده و حقیقی در دو مدل محاسبه شده و میزان دقت روش مورد استفاده در مدل های مذکور نشان داده می شود.

کلمات کلیدی :
» نظر