سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله پیشنهاد الگوی ارزیابی برای تکمیل پرونده قضایی خودکشی های م

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله پیشنهاد الگوی ارزیابی برای تکمیل پرونده قضایی خودکشی ‌های موفق فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پیشنهاد الگوی ارزیابی برای تکمیل پرونده قضایی خودکشی ‌های موفق فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پیشنهاد الگوی ارزیابی برای تکمیل پرونده قضایی خودکشی ‌های موفق فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پیشنهاد الگوی ارزیابی برای تکمیل پرونده قضایی خودکشی ‌های موفق فایل ورد (word) :

مقاله پیشنهاد الگوی ارزیابی برای تکمیل پرونده قضایی خودکشی ‌های موفق فایل ورد (word) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1389 در مجله علمی پزشکی قانونی از صفحه 33 تا 39 منتشر شده است.
نام: پیشنهاد الگوی ارزیابی برای تکمیل پرونده قضایی خودکشی ‌های موفق
این مقاله دارای 7 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خودکشی موفق
مقاله پرونده
مقاله الگوی تکمیل پرونده

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: قمری گیوی حسین
جناب آقای / سرکار خانم: زاهدی فاطمه
جناب آقای / سرکار خانم: نوید سمیرا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: این پژوهش با هدف بررسی کیفیت پرونده های قضایی خودکشی کنندگان موفق انجام شد.
روش بررسی: روش تحقیق شیوه اسنادی و تحلیل محتوا بود. پرونده های قضایی مربوط به خودکشی موفق طی 1377-87 که در آرشیو دادگاه انقلاب و دادگستری کل شهرستان اردبیل موجود بود با کمک قاضی پرونده مطالعه و کدگذاری شد. تعداد این پرونده ها بالغ بر42 فقره بود. داده ها در قالب جدول توصیفی و بررسی فراوانی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
یافته ها: نتایج نشان داد که از بین 42 نفر خودکشی کننده 34 نفر مرد، 8 نفر زن، 21 نفر مجرد و 17 نفر متاهل بودند. حلق آویز کردن فراوان‌ترین روش خودکشی بود و استفاده از مواد مخدر در ردیف بعدی قرار داشت. اقدام کنندگان دارای دامنه سنی 14-55 سال بودند و بسامد خودکشی بین 14-24 ساله‌ها بیشتر از همه سنین بود.
نتیجه گیری: علی رغم تلاش قضات برای تکمیل پرونده، نکات مهمی وجود دارد که مورد توجه قرار نمی گیرد. لذا نکاتی مثل تعیین استرس‌های عمده و کیفیت زندگی شخص قبل از خودکشی در تکمیل پرونده پیشنهاد می شود. البته این الگو پیشنهادی است و باید محدودیت ناشی از تعداد اندک پرونده ها را نیز در نظر داشت.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر