مقاله تاثیر رژیم های کم آبیاری و کود نیتروژن برصفات مورفولوژیک و

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تاثیر رژیم های کم آبیاری و کود نیتروژن برصفات مورفولوژیک و ویژگیهای علوفه ای سورگوم رقم پیام فایل ورد (word) دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر رژیم های کم آبیاری و کود نیتروژن برصفات مورفولوژیک و ویژگیهای علوفه ای سورگوم رقم پیام فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر رژیم های کم آبیاری و کود نیتروژن برصفات مورفولوژیک و ویژگیهای علوفه ای سورگوم رقم پیام فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر رژیم های کم آبیاری و کود نیتروژن برصفات مورفولوژیک و ویژگیهای علوفه ای سورگوم رقم پیام فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: یازدهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات

تعداد صفحات: 4

نویسنده(ها):

محمدحسن قدسی – دانشجوی کارشناسی ارشد زراعت
فرهاد جباری – استادیار دانشگاه زنجان

چکیده:

برای بررسی تأثیر رژیم آبیاری و کود نیتروژن بر صفات مورفولوژیک، کیفیت دانه و علوفه سورگوم رقم پیام، آزمایشی به صورت کرت های خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با 3 تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه زنجان در سال 1387 اجرا شد. رژیم آبیاری در 4 سطح شامل آبیاری کامل، کم آبیاری خفیف، متوسط و شدید در کرت اصلی و کود نیتروژن در 5 سطح در مقادیر صفر، 50، 100، 150 و 200 کیلوگرم نیتروژن خالص در هکتار بعنوان کرت فرعی بررسی شدند. نتایج نشان داد، تأثیر رژیم های آبیاری و کود نیتروژن بر عملکرد دانه و علوفه، وزن خوشه، برگ و ساقه، شاخص سطح برگ و ارتفاع بوته سورگوم معنی دار (5% P) بود. پروتئین دانه تنها تحت تأثیر نیتروژن تغییر کرد. کاهش کود و اب باعث افت صفات مورفولوژیک و کیفیت علوفه در سورگوم شد و بهترین کیفیت علوفه با کاربرد 150 کیلوگرم نیتروژن و آبیاری کامل و بیشترین عملکرد علوفه نیز با مصرف 200 کیلوگرم نیتروژن و آبیاری کامل حاصل شد. بیشترین درصد پروتئین دانه به مقدار 56/13 درصد از 200 کیلوگرم نیتروژن بدست آمد که تفاوت معنی دار با تیمار 150 کیلوگرم نیتروژن نداشت. کمترین درصد پروتئین دانه به مقدار 05/10 درصد، بدون مصرف نیتروژن بدست آمد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر