مقاله بررسی تطابق ضرایب همارزی کاربری در جذب سفر با رفتار سفرهای

مقاله بررسی تطابق ضرایب همارزی کاربری در جذب سفر با رفتار سفرهای شهری و مشخصههای کاربری زمین فایل ورد (word) دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تطابق ضرایب همارزی کاربری در جذب سفر با رفتار سفرهای شهری و مشخصههای کاربری زمین فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تطابق ضرایب همارزی کاربری در جذب سفر با رفتار سفرهای شهری و مشخصههای کاربری زمین فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تطابق ضرایب همارزی کاربری در جذب سفر با رفتار سفرهای شهری و مشخصههای کاربری زمین فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک
تعداد صفحات: 14
نویسنده(ها):
غلامعلی بهزادی – استادیار، دکتری راه و ترابری
محمود میثاقی – کارشناس ارشد شهرسازی
محمدحسین زالنژاد – کارشناس ارشد برنامه ریزی حمل و نقل
چکیده:
برآورد تعداد سفرهای جذب شده توسط کاربریهای شهری ونحوه ارتباط آن با مشخصههای کاربری زمین، یکی از موضوعات اساسی در برنامهریزی حمل و نقل شهری میباشد؛ که جهت تحلیل آن از شدت جذب سفر در واحد سطح یا ضرایب همارزی کاربری در جذب سفر استفاده میشود. اهمیت ضرایب همارزی کاربری در مطالعات پارکینگ، برنامهریزی کاربری زمین، مکانیابی کاربری، پیشبینی تقاضای سفر و عارضهسنجی ترافیکی احداث کاربریهای جدید ضرروت مطالعه را نشان میدهد. در این تحقیق، کاربریهای آموزشی، تجاری و پارک شهرهای ساری، اسفراین و خمینی شهر به عنوان موضوعات مورد مطالعه تعیین شده است. به منظور تجزیه و تحیل اطلاعات، با محاسبه مشخصههای مساحت، سرانه زیربنا و جذب سفر کاربری (با استفاده از مطالعات مبدأ – مقصد و مطالعات کاربری زمین)، ضرایب همارزی حاصل از مطالعات ترافیک طرح جامع، شدت جذبسفر حاصل از مطالعات مبدأ و مقصد و دامنه تغییرات آن و همچنین فعالیت ترافیکی نواحی شهرها مورد بررسی قرار گرفته است. مناسب بودن ضرایب هم ارزی کاربری شهرهای نامبرده در مقیاس کل شهر و پی بردن به وجود رابطه معکوس بین دو متغیر سرانه زیربنا و شدت جذب سفر کاربری از نتایج تحقیق میباشد.

کلمات کلیدی :
» نظر