مقاله رویکرد تلفیقی تصمیم گیری چندمعیاره در توسعه انرژی های تجدی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله رویکرد تلفیقی تصمیم گیری چندمعیاره در توسعه انرژی های تجدیدپذیر در بخش کشاورزی جهت ایجاد توسعه پایدار فایل ورد (word) دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رویکرد تلفیقی تصمیم گیری چندمعیاره در توسعه انرژی های تجدیدپذیر در بخش کشاورزی جهت ایجاد توسعه پایدار فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رویکرد تلفیقی تصمیم گیری چندمعیاره در توسعه انرژی های تجدیدپذیر در بخش کشاورزی جهت ایجاد توسعه پایدار فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رویکرد تلفیقی تصمیم گیری چندمعیاره در توسعه انرژی های تجدیدپذیر در بخش کشاورزی جهت ایجاد توسعه پایدار فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی رویکردهای نوین در نگهداشت انرژی
تعداد صفحات: 13
نویسنده(ها):
حمیدرضا فیلی – استادیار مهندسی صنایع ، دانشکده فنی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
نوراله دهقان – کارشناسی ارشد ، مدیریت تکنولوژی ، دانشگاه علم و صنعت ایران ، تهران
محسن شجاعی فرد – کارشناسی ارشد ، مدیریت تکنولوژی ، دانشگاه علم و صنعت ایران ، تهران

چکیده:
امروزه استفاده از انرژی در فعالیت های کشاورزی امری اجتناب ناپذیر است. انرژی های تجدیدپذیر می تواند جایگزین خوبی برای انرژی های مرسوم از قبیل سوخت های فسیلی در مناطق دورافتاده که برق رسانی به آنها غیرممکن و یا بسیار گران قیمت بوده و همچنین جاهایی که استفاده از ادوات گازی و دیزلی خطرناک است ، باشد. تامین بخشی از نیازهای انرژی در حوزه کشاوزی می تواند با به کارگیری انرژی های تجدیدپذیر فراخور شرایط جغرافیایی مناطق مختلف صورت پذیرد. در این پژوهش تلاش بر این است تا ضمن تحلیل و واکاوی موجز این پدیده و نیز بررسی شرایط گذار جهت ایجاد توسعه پایدار در بخش کشاورزی ، انواع حالات و فناوری های مناسب در این زمینه بررسی شود. آن گاه با استفاده از رویکردی تلفیقی در حوزه فرایندهای تصمیم گیری به بررسی این پدیده پرداخته گردد ، تا با تحلیل علمی و کارشناسانه جوانب مترتب در حرکت به سمت استفاده ی گسترده از انرژی های تجدیدپذیر و ایجاد توسعه پایدار ، موضوع مورد کنکاش قرار گیرد. سپس با نگرش مدیریت انرژی های نوین ، به تحلیل قابلیت های اجرایی و اقتصادی بودن این روش ها پرداخته تا مبنایی بر دست یابی ، و توصیه هایی برای بهبود سیاست ها به منظور افزایش بهره وری در بخش کشاورزی گردد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر