مقاله منشا آنکلاوهای میکروگرانولار در توده گرانیتوئیدی کوه دم، ش

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله منشا آنکلاوهای میکروگرانولار در توده گرانیتوئیدی کوه دم، شمال شرق اردستان فایل ورد (word) دارای 28 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله منشا آنکلاوهای میکروگرانولار در توده گرانیتوئیدی کوه دم، شمال شرق اردستان فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله منشا آنکلاوهای میکروگرانولار در توده گرانیتوئیدی کوه دم، شمال شرق اردستان فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله منشا آنکلاوهای میکروگرانولار در توده گرانیتوئیدی کوه دم، شمال شرق اردستان فایل ورد (word) :

مقاله منشا آنکلاوهای میکروگرانولار در توده گرانیتوئیدی کوه دم، شمال شرق اردستان فایل ورد (word) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در 1387 در مجله پژوهشی علوم پایه دانشگاه اصفهان از صفحه 139 تا 166 منتشر شده است.
نام: منشا آنکلاوهای میکروگرانولار در توده گرانیتوئیدی کوه دم، شمال شرق اردستان
این مقاله دارای 28 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آمیختگی ماگمایی
مقاله آنکلاو میکروگرانولار
مقاله توده نفوذی کوه دم
مقاله اردستان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
توده گرانودیوریتی کوه دم واقع در شمال شرق اردستان حاوی آنکلاوهای میکروگرانولار کروی و به ندرت بیضوی با ترکیب مونزودیوریت، مونزودیوریت کوارتزدار و دیوریت کوارتزدار است. قطر این آنکلاوها از حدود چند میلی متر تا 30 سانتی متر در تغییر است. اندازه کانی های تشکیل دهنده آنکلاوها در قشر خارجی، ریزتر از مرکز آنکلاو است. دانه ریز بودن آنکلاوها نشانه سرد شدن سریع مذاب سازنده آن در هنگام ورود به داخل ماگمای گرانیتوئیدی میزبان است. حضور آنکلاوهای میکروگرانولار به همراه شواهدی از حضور بافت های غیرتعادلی نظیر فنوکریست فلدسپار با بافت های پوئی کیلیتیک و آنتی راپاکی وی، کوارتزهای مدور و چشمی شکل که توسط کانی های کوچک دمای بالاتر مانند پلاژیوکلاز، بیوتیت و آمفیبول به طور زونه احاطه شده اند، خوردگی و تحلیل رفتگی پلاژیوکلازها، حضور لخته های مافیک، آپاتیت های سوزنی، تیغه های پلاژیوکلاز کوچک درون پلاژیوکلازهای بزرگتر و مرز مضرس، کنگره ای و زایده دار آنکلاو، همگی آمیختگی ماگمایی را تایید می کنند. بر اساس نتایج آنالیز مایکوپروب، ترکیب پلاژیوکلاز در گرانودیوریت ها از الیگوکلاز تا آندزین و در آنکلاوها از آندزین تا لابرادوریت متغیر است و غالبا زونینگ عادی و در برخی از موارد زونینگ نوسانی نشان می دهند که مویدی بر آمیختگی ماگمایی است. آنکلاوها و سنگ های میزبانشان از لحاظ ژئوشیمیایی نیز با یکدیگر تفاوت های قابل توجهی نشان می دهند به این صورت که آنکلاوها غنی از سدیم هستند. در صورتی که گرانودیوریت ها از پتاسیم غنی می باشند. علاوه بر این آنکلاوها نسبت به گرانودیوریت ها از عناصر LREE و LILE تهی و از عناصر HREE و Ti غنی شده اند، لذا به نظر می رسد این دو گروه سنگی شاید از دو ماگمای مختلف منشا گرفته و در اثر فرآیند آمیختگی ماگمایی در جوار یکدیگر قرار گرفته باشند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر