مقاله جایگاه یابی نام و نشان تجاری شرکت آرایشی بهداشتی ایران آون

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله جایگاه یابی نام و نشان تجاری شرکت آرایشی بهداشتی ایران آوند فر نسبت به رقیب از دیدگاه مشتریان(مطالعه موردی: برند دکتر ژیلا) فایل ورد (word) دارای 24 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جایگاه یابی نام و نشان تجاری شرکت آرایشی بهداشتی ایران آوند فر نسبت به رقیب از دیدگاه مشتریان(مطالعه موردی: برند دکتر ژیلا) فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جایگاه یابی نام و نشان تجاری شرکت آرایشی بهداشتی ایران آوند فر نسبت به رقیب از دیدگاه مشتریان(مطالعه موردی: برند دکتر ژیلا) فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جایگاه یابی نام و نشان تجاری شرکت آرایشی بهداشتی ایران آوند فر نسبت به رقیب از دیدگاه مشتریان(مطالعه موردی: برند دکتر ژیلا) فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت، کارآفرینی و توسعه اقتصادی
تعداد صفحات: 24
چکیده:
امروزه برخی از مفاهیم اصولی توجه خاصی به فرایند ارزیابی مصرف کننده از دیدگاه او دارند زیرا گوناگونی باور افراد درباره محصولات میتواند جایگاههای مختلفی را در ذهن مصرف کنندگان خلق کند که بر نوع رفتار آنان نیز اثر میگذارد. جایگاه یابی نام و نشان تجاری به یکی از مفاهیم مهم بازاریابی و نام گذاری تجاری تبدیل شده، مفهومی که رایز و تروت برای اولین بار در سال 1970 مطرح کرده اند. جایگاهیابی جایی است که یک شرکت نیاز دارد برای شروع فعالیتهای نام گذاری تجاریش از آنجا آغاز کند. نوع ارتباطات، میزان ارائه ی خدمات، کیفیت محصولات و حتی نیروی انسانی شاغل در شرکت و دیگر مولفه ها میتوانند روی این عامل اثر بگذارند.در تحقیق حاضر به روش تحلیلی پیمایشی، چهار ویژگی محسوس (فیزیکی) محصولات شرکت ایران آوند فر (قیمت، کیفیت، خدمات و نوآوری) به عنوان عوامل مناسب برای جایگاه نام و نشان تجاری شرکت در مقایسه با رقبایش مورد آزمون قرار گرفت تا موضع این ویژگی ها در ذهن مشتریان شرکت مشخص شده، مورد مقایسه قرار گرفته و در نهایهت اولویتهای آنها تعیین گردد. نتایج نشان داد که مشتریان برای جایگاه شرکت از بین این چهار مولفه بیشترین اولویت را به دو ویژگی نوآوری و کیفیت میدهند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر