مقاله هم گرایی بهره وری نیروی کاربخشی در ایران (آزمون نظریه لوئی

مقاله هم گرایی بهره وری نیروی کاربخشی در ایران (آزمون نظریه لوئیس) فایل ورد (word) دارای 24 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله هم گرایی بهره وری نیروی کاربخشی در ایران (آزمون نظریه لوئیس) فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله هم گرایی بهره وری نیروی کاربخشی در ایران (آزمون نظریه لوئیس) فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله هم گرایی بهره وری نیروی کاربخشی در ایران (آزمون نظریه لوئیس) فایل ورد (word) :
مقاله هم گرایی بهره وری نیروی کاربخشی در ایران (آزمون نظریه لوئیس) فایل ورد (word) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1389 در تحقیقات اقتصادی از صفحه 49 تا 72 منتشر شده است.
نام: هم گرایی بهره وری نیروی کاربخشی در ایران (آزمون نظریه لوئیس)
این مقاله دارای 24 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هم گرایی
مقاله بهره وری نیروی کار
مقاله آنتروپی
مقاله ایران
مقاله تحلیل سهم بخشی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
در این مقاله به آزمون تئوری تغییر ساختاری لوئیس در ایران در دوره 84-1354 می پردازیم. بر اساس این تئوری، تفاوت در بهره وری نیروی کاربخشی منجر به تخصیص دوباره نیروی کار بین بخش های اقتصادی و سرریز تکنولوژی تولید از بخش های با بهروری بالاتر (کارخانه ای و یا خدمات) به بخش های با بهروری کم تر (کشاورزی) می شود، که هم گرایی بهره وری نیروی کار در بخش های اقتصادی را به دنبال دارد. رشد بهره وری کل نیروی کار می تواند حاصل رشد بهره وری درون بخشی و یا حاصل تخصیص مجدد باشد. اهمیت هر یک در رشد بهره وری را می توان با توجه به رشد بهره وری با کاربرد – تحلیل سهم انتقال به دست آورد.
این مقاله ابتدا به تحلیل ساختار بهره وری نیروی کار در ایران می پردازد. سپس با محاسبه ی انتروپی (شاخص تایل)، روند هم گرایی بهره وری در بخش های اقتصاد ایران را بررسی می کند. نتایج، نمایانگر فرآیند کند هم گرایی و در نتیجه طولانی بودن هم گرایی بهره وری نیروی کار در بخش های اقتصاد ایران می باشد. بنابراین هم راستا با مبانی نظری مدل های اقتصاد دوگانه, می توان نتیجه گرفت که در ایران با کاهش سهم اشتغال بخش کشاورزی و افزایش سهم اشتغال بخش های خدمات و کارخانه ای، انتقال نیروی کار از بخش کم تر کارا به بخش های کارا انجام شده است. این فرآیند حاصل رشد بهره وری نیروی کار در بخش صنایع کارخانه ای بر اثر پیشرفت تکنولوژی و اثر سرریز ناچیز آن به بخش کشاورزی می باشد.

کلمات کلیدی :
» نظر