مقاله اثرات استفاده از مخلوط اسانس یا عصاره الکلی برخی گیاهان دا

مقاله اثرات استفاده از مخلوط اسانس یا عصاره الکلی برخی گیاهان دارویی بر عملکرد جوجه های گوشتی فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرات استفاده از مخلوط اسانس یا عصاره الکلی برخی گیاهان دارویی بر عملکرد جوجه های گوشتی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات استفاده از مخلوط اسانس یا عصاره الکلی برخی گیاهان دارویی بر عملکرد جوجه های گوشتی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرات استفاده از مخلوط اسانس یا عصاره الکلی برخی گیاهان دارویی بر عملکرد جوجه های گوشتی فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار
تعداد صفحات: 10
چکیده:
این مطالعه به منظور مقایسه شیوه مصرف (اسانس در مقابل عصاره الکلی) برخی از گیاهان بر عملکرد جوجه های گوشتی انجام شد. تعداد 168 قطعه جوجه گوشتی یک روزه سویه تجاری راس 308 برای مدت 42 روز به 3 تیمار آزمایشی که هر کدام دارای 4 تکرار یودند اختصاص داده شدند. تیمارهای آزمایشی شامل جیره شاهد (بدون افزودنی)، جیره حاوی 1 گرم در کیلوگرم مخلوط عصاره الکلی چند گیاه دارویی (رازیانه، مرزه، بادرنجبویه، آنیسون، پونه کوهی و آویشن) و جیره حاوی 1 گرم در کیلوگرم مخلوط اسانس چند گیاه دارویی (رازیانه، مرزه، بادرنجبویه، آنیسون، پونه کوهی و آویشن) با نام تجاری بیوسنس بودند.صفات مصرف خوراک، افزایش وزن و ضریب تبدیل خوراک در دوره های سنی 1 تا 10، 11 تا 24، 25 تا 42 و 1 تا 42 روزگی اندازه گیری شدند و داده های حاصل در قالب طرح کاملا تصادفی تجزیه آماری شدند. نتایج حاصل از آزمایش نشان داد که افزودن 1 گرم در کیلوگرم از اسانس و عصاره الکلی علیرغم بهبود عددی افزایش وزن بدن در تمامی سنین ، اختلاف معنی داری در بین تیمارهای آزمایشی ایجاد نکرد. مصرف خوراک در تیمارهای آزمایشی در سنین مختلف نسبت به تیمار شاهد از احاظ عددی افزایش یافت و در دوره سنی 11 تا 24 روزگی استفاده از اسانس و عصاره گیاهان دارویی موجب افزایش معنی دار مصرف خوراک نسبت به گروه شاهد شد (0/05>=p). ضریب تبدیل خوراک نیز در تیمارهای آزمایشی نسبت به تیمار شاهد افزایش یافت و در دوره های سنی 25 تا 42 و 1 تا 42 روزگی استفاده از اسانس گیاهان دارویی موجب افزایش معنی دار (0/05>=p) ضریب تبدیل خوراک نسبت به عصاره الکلی و گروه شاهد شد. نتیجه گیری کلی این آزمایش نشان داد که استفاده از اسانس و عصاره گیاهان مذکور علیرغم بهبود عددی تاثیر معنی دار مثبتی بر عملکرد جوجه های گوشتی در دوره های مختلف پرورش نداشت.

کلمات کلیدی :
» نظر