مقاله بررسی اثرات محلول پاشی اسید بُریک و سولفات پتاسیم بر خصوصی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی اثرات محلول پاشی اسید بُریک و سولفات پتاسیم بر خصوصیات کمی و کیفی توت فرنگی رقم کامروسا فایل ورد (word) دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات محلول پاشی اسید بُریک و سولفات پتاسیم بر خصوصیات کمی و کیفی توت فرنگی رقم کامروسا فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات محلول پاشی اسید بُریک و سولفات پتاسیم بر خصوصیات کمی و کیفی توت فرنگی رقم کامروسا فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات محلول پاشی اسید بُریک و سولفات پتاسیم بر خصوصیات کمی و کیفی توت فرنگی رقم کامروسا فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: اولین کنگره ملی علوم و فناوریهای نوین کشاورزی

تعداد صفحات: 4

چکیده:

در این پژوهش اثر اسید بُریک و سولفات پتاسیم بر خصوصیات کمی و کیفی توت فرنگی رقم کامروسا مورد بررسی قرار گرفته است. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با 12 تیمار در 3 تکرار در شهرستان گرگان در سالهای 1389-1390 اجراء شد که در آن اسید بُریک در 4 سطح (صفر، 1، 5/1 و 2 پی پی ام ) و سولفات پتاسیم در سه سطح (صفر، 100 و 200 پی پی ام ) مورد استفاده قرار گرفت. نتایج نشان میدهد که بیشترین میزان مواد جامد محلول مربوط به تیمار 12 ( k=200/B=2) بوده که به دلیل نقش بُر در انتقال قند به داخل میوه ها و نقش پتاسیم در افزایش قند میوه است. با افزایش پتاسیم به دلیل نقش آن در سفتی میوه بیشترین تعداد میوه های سالم در روز ششم انباری در تیمار11 (k=200/B=1) می باشد. بالاترین میزان وزن میوه و تعداد میوه مربوط به تیمار 11 (k=200/B=1) و 12 (k=200/B=2) بوده که به دنبال آن بالاترین میزان عملکرد مربوط به تیمار های فوق است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر