مقاله ساخت سلول های خورشیدی فعال شده با رنگینه DSSCS با استفاده

مقاله ساخت سلول های خورشیدی فعال شده با رنگینه DSSCS با استفاده از نانو ذرات در اکسید تیتانیم فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ساخت سلول های خورشیدی فعال شده با رنگینه DSSCS با استفاده از نانو ذرات در اکسید تیتانیم فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ساخت سلول های خورشیدی فعال شده با رنگینه DSSCS با استفاده از نانو ذرات در اکسید تیتانیم فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ساخت سلول های خورشیدی فعال شده با رنگینه DSSCS با استفاده از نانو ذرات در اکسید تیتانیم فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1390
محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی رویکردهای نوین در نگهداشت انرژی
تعداد صفحات: 10
چکیده:
سلول های خورشیدی فعال شونده با رنگینه نسل سوم سلول های خورشیدی هستند. این سلولها برای اولین بار با بازده بالا در سال 1991 ساخته شدند. این سلولها گرچه بازده کمتری از سلولهای سیلیکونی سنتی دارند ولی هزینه وانرژی کمتری برای ساخت آنها مصرف میشود. به منظور ساخت این نوع سلول های خورشیدی به لایه ای نانو متخلخل با ضخامت میکرومتری دی اکسید تیتانیوم نیاز است. نشست الکتروفورتیکی نانوذرات از سوسپانسیون روشی موثر و کم هزینه به منظور ایجاد این قابلیت است. البته لایه در ضخامت های بالای 1 میکرومتر دچار ترک می شود و در این مقاله به بررسی فرآیند تولید لایه ی چند میکرومتری بدون ترک و مقایسه بازده سلول ساخته شده با ترک و بدون ترک می پردازیم. لایه نشانی چند مرحله ای نانوذرات موجود در در سوسپانسیون می توان حضور ترک ها را حتی در ضخامت بیش از m 12 میکرومتر نیز حذف کند. در ابتدا لایه های نازک دی اکسید تیتانیم تولید شده پس از فعال سازی توسط رنگینه N 719 و قرار گرفتن در جایگاه فوتوالکترود مورد آنالیز I-V قرار گرفتند و بهبود خواص سلول در نتیجه ی لایه نشانی چند مرحله ای به اثبات رسید.

کلمات کلیدی :
» نظر