مقاله تکوین گل آذین و گل در گونه amaricana Phytolacca (سرخاب کول

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تکوین گل آذین و گل در گونه amaricana Phytolacca (سرخاب کولی) فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تکوین گل آذین و گل در گونه amaricana Phytolacca (سرخاب کولی) فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تکوین گل آذین و گل در گونه amaricana Phytolacca (سرخاب کولی) فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تکوین گل آذین و گل در گونه amaricana Phytolacca (سرخاب کولی) فایل ورد (word) :

مقاله تکوین گل آذین و گل در گونه amaricana Phytolacca (سرخاب کولی) فایل ورد (word) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان 1388 در زیست شناسی گیاهی از صفحه 37 تا 46 منتشر شده است.
نام: تکوین گل آذین و گل در گونه amaricana Phytolacca (سرخاب کولی)
این مقاله دارای 10 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آنتو‍ژنی
مقاله دیپلوستمونی
مقاله فیتولاکا
مقاله میکروسکوپ نوری بازتابشی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تکوین گل آذین و گل در گونه americana Phytolacca توسط میکروسکوپ نوری بازتابشی مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج حاصل نشان داد گل ها در گل آذین خوشه ای و با الگوی مارپیچی و رو به محور آغازش می یابند. هر گل توسط یک براکته و دو براکتئول احاطه می گردد. گلپوش مشتمل بر پنج کاسبرگ است که با فیلوتاکسی 2/5 به صورت مارپیچی آغازش می یابند. پرچم ها به تعداد ده عدد و به صورت زوج در مقابل کاسبرگ ها ظاهر می شوند. آغازش جفت های پرچمی نیز از الگوی مارپیچی تبعیت می کند. تعداد برچه ها برابر با پرچم های اصلی؛ یعنی ده عدد است که در گل های بالغ بخش قاعده ای آنها به هم متصل شده، ولی بخش انتهایی که مشتمل بر خامه است، مجزا از هم باقی می ماند. از جمله موارد نادری که در جریان بررسی تکوین گل در این گونه مشاهده گردید، آغازش گل های اضافی در قاعده براکته و براکتئول ها، تشکیل پرچم های اضافی در خارج حلقه پرچم های اصلی و مضاعف شدن پرچم های اصلی و افزایش تعداد پرچم ها و برچه ها به 11 عدد است. داده های به دست آمده در این بررسی، دیپلوستمونی نافه به عنوان حالت اجدادی در فیتولاکاسه را تایید می کند و بر این اساس، گونه P. americana دارای موقعیت ابتدایی در جنس فیتولاکا است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر