مقاله کاربرد روشهای ارزشیابی محیطزیستی محلهای دفن پسماند در شناس

مقاله کاربرد روشهای ارزشیابی محیطزیستی محلهای دفن پسماند در شناسایی اثرات زیستمحیطی مطالعه موردی: محل دفن پسماند شهر رشت فایل ورد (word) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کاربرد روشهای ارزشیابی محیطزیستی محلهای دفن پسماند در شناسایی اثرات زیستمحیطی مطالعه موردی: محل دفن پسماند شهر رشت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد روشهای ارزشیابی محیطزیستی محلهای دفن پسماند در شناسایی اثرات زیستمحیطی مطالعه موردی: محل دفن پسماند شهر رشت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کاربرد روشهای ارزشیابی محیطزیستی محلهای دفن پسماند در شناسایی اثرات زیستمحیطی مطالعه موردی: محل دفن پسماند شهر رشت فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: شانزدهمین همایش ملی بهداشت محیط
تعداد صفحات: 9
چکیده:
مقدمه و اهمیت موضوع: محل دفن پسماندهای شهری درصورتیکه بدون انجام مکانیابی انتخاب شوند میتوانند موجب ایجاد اثرات نامطلوبی و مخربی بر روی اکوسیستمهای اطراف خود شوند. محل دفن پسماند شهر رشت بدون مکانیابی و در کنار یکی از سرشاخههای رودخانه سیاهرود و در منطقهی جنگلی سراوان احداث شده است. این رودخانه بار آلودگی ناشی از محل را در تالاب انزلی تخلیه می نماید. هدف مطالعه حاضر ارزشیابی این محل توسط روشهای موجود به منظور شناسایی اثرات ناسازگار محیطزیستی و مقایسه روشها از نظر شناسایی اثرات میباشد.مواد و روشها: به منظور سنجش محل دفن پسماندهای شهر رشت از نظر ایجاد آلایندهها و اثرات محیطزیستی از سه مدل اولکنو، منوری و دراستیک استفاده و نتایج حاصله با یکدیگر مقایسه شدهاند.نتایج و بحث: این محل بر اساس مدل الکنو در طبقه خوب، بر اساس مدل منوری در طبقه غیرقابل قبول قرار گرفته و بر مبنای روش دراستیک با امتیاز 126 برای این محل احتمال آلودگی آبهای زیرزمینی وجود خواهد داشت.نتیجهگیری: اگرچه این محل بر اساس شاخص الکنو تهدید کمی از نظر شیرابه برای آبهای زیرزمینی ایجاد میکند، مقایسه مدلها نشان میدهد که این محل از نظر زیستمحیطی در وضعیت مناسبی قرار نداشته است. همچنین نتایج حاصل نشان میدهد که لحاظ نمودن پارامترهای بیشتر در سنجش محلهای دفن اثرات نامطلوب بیشتری را آشکار میسازد. هرچند که در نظر گرفتن وزن برای هر یک از پارامترها میتواند اثرات را به صورت واقعیتر جلوهگر سازد. به منظور شناخت اثرات ناسازگار محلهای دفن روشهایی بالاترین تاثیر را خواهند داشت که از هر دو معیار وزندهی و تعدد پارامترها برخودار باشند.

کلمات کلیدی :
» نظر