مقاله تجهیز برنامه های تلویزیون داخل در مقابله با تبلیغات بازرگا

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تجهیز برنامه های تلویزیون داخل در مقابله با تبلیغات بازرگانی بیگانه و ارائه راهکارهای کارآمد فایل ورد (word) دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تجهیز برنامه های تلویزیون داخل در مقابله با تبلیغات بازرگانی بیگانه و ارائه راهکارهای کارآمد فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجهیز برنامه های تلویزیون داخل در مقابله با تبلیغات بازرگانی بیگانه و ارائه راهکارهای کارآمد فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تجهیز برنامه های تلویزیون داخل در مقابله با تبلیغات بازرگانی بیگانه و ارائه راهکارهای کارآمد فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: همایش ملی فرهنگ سازی اصلاح رفتارهای اقتصادی در ایران امروز
تعداد صفحات: 14
چکیده:
در شکل گیری مصرف و انتخاب کالاهای مصرفی پایگاه هایی که افراد در آنها قرار دارند ، مانند پایگاه اقتصادی ، اجتماعی وفرهنگی سهم خود را دارند ، ولی سهم فرهنگ بیشتر از دیگر پایگاه هاست ، و از همین روست که رسانه با ماهیت فرهنگی می تواند نقشی درخور در ساخت و انتخاب مصرفی خانواده بخصوص در بلند مدت ایفا کند. در شرایط موجود مسئولیت رسانه بیشتر است. رسانه باید در کنارپخش آگهی ها فعالیت های فرهنگی داشته باشد که با کمک آنها در مخاطب یک سری ارزش و فضیلت اخلاقی درونی شود؛ و به کمک آنها خوداتکایی و روحیه اعتماد به کالای داخلی تقویت شود. گسترش شبکه های ارتباطی در سطح جهان موجب شده است تا رسانه ها نقش عمده ایدر اشاعه فرهنگ مدرن در جامعه ایفا کنند . مطالعات اخیر حکایت از همزیستی رو به رشد میان تصاویر رسانه ای ، مصرف گرایی و اقداماتتجملی هست ، فاصله و خلاء میان تبلیغات رسانه ای و زندگی واقعی و روزمره مردم در حال کاهش است و این تصاویر رسانه ای بازخوردمتقابل وسیع تری در مصرف گرایی و عملکرد نظام اجرایی دارد . در شکل آرمانی رسانه ها مشوق مصرف نیستند و صرفا اطلاع رسانی می کنند. اما واقعیت این است که از این شکل آرمانی فاصله گرفته ایم. قاچاق کالا و نیز استفاده از کالای خارجی و شایعه پراکنی در عدم کیفیت کالایساخت داخلی در کشور مثل هر امر فرهنگی دیگر نیاز به کاری طولانی و مهندسی دقیق و ظریف در حوزه خود دارد و مبرهن است که نمیتوان و نباید انتظار دریافت پاسخ مناسب و لازم و نهادینه شده را در یک دوره کوتاه مدت داشت .آنچه مهم است این می باشد که مسالهاستفاده و مصرف کالای ساخت داخل به عنوان یک ضرورت قطعی و حیاتی باید در همه اذهان جای بگیرد ، و به موازات آن ، نهادهای الگوساز بخصوص رسانه ها و نهادهای آموزشی و علمی و تحقیقی به ساخت و معرفی الگوهای مناسب بپردازند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر