مقاله جایابی و اندازه یابی بهینه منابع تولید پراکنده همراه با ان

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله جایابی و اندازه یابی بهینه منابع تولید پراکنده همراه با اندازه یابی ضریب توان متغییر و یافتن حد تعداد منابع با الگوریتم NSGAدرII فایل ورد (word) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جایابی و اندازه یابی بهینه منابع تولید پراکنده همراه با اندازه یابی ضریب توان متغییر و یافتن حد تعداد منابع با الگوریتم NSGAدرII فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جایابی و اندازه یابی بهینه منابع تولید پراکنده همراه با اندازه یابی ضریب توان متغییر و یافتن حد تعداد منابع با الگوریتم NSGAدرII فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جایابی و اندازه یابی بهینه منابع تولید پراکنده همراه با اندازه یابی ضریب توان متغییر و یافتن حد تعداد منابع با الگوریتم NSGAدرII فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش ملی الکترونیکی پیشرفت های تکنولوژی در مهندسی برق، الکترونیک و کامپیوتر
تعداد صفحات: 9
چکیده:
از دیرباز و زمان طراحی شبکه های توزیع همواره این مسئله که می بایست شبکه را طوری طراحی کرد که بتوان در آینده آن را توسعه و یا بهبود داد از مسائل اساسی مدنظر مهندسان قدرت بوده است. یکی از راههای دست یابی به این هدف جایابی منابع تولید پراکنده برای توسعه ی سریع شبکه ی توزیع بدون دستکاری اساسی در پیکربندی شبکه است؛ بطوری که همزمان با این هدف یعنی توسعه ی شبکه با بالا رفتن تقاضا بعضی از اهداف همانند کاهش تلفات و بهبود پروفیل ولتاژ نائل آییم. تا به حال تحقیقات فراوانی جهت جایابی منابع تولیدپراکنده صورت پذیرفته است. با اینحال در بیشتر این مقالات منابع تولیدپراکنده صرفا قادر به تزریق توان اکتیو بودند. برای همین در این مقاله قصد داریم نوعی جدید از منابع تولید پراکنده که قادر به بهینه سازی توان راکتیو با تغییر ضریب توان هستند را جایابی کنیم ولی قبل از این کار میزان حدی تعداد منابع تولید پراکنده را برای حداقل کردن تلفات سیستم بدست می آوریم.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر