مقاله بررسی پتانسیل مشارکت لیتولوژی حوضه آبریز سد منجیل و عناصر

مقاله بررسی پتانسیل مشارکت لیتولوژی حوضه آبریز سد منجیل و عناصر ژئوژنیک بر کیفیت آبرودخانه سفیدرود (استان گیلان) فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی پتانسیل مشارکت لیتولوژی حوضه آبریز سد منجیل و عناصر ژئوژنیک بر کیفیت آبرودخانه سفیدرود (استان گیلان) فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پتانسیل مشارکت لیتولوژی حوضه آبریز سد منجیل و عناصر ژئوژنیک بر کیفیت آبرودخانه سفیدرود (استان گیلان) فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی پتانسیل مشارکت لیتولوژی حوضه آبریز سد منجیل و عناصر ژئوژنیک بر کیفیت آبرودخانه سفیدرود (استان گیلان) فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش سراسری محیط زیست، انرژی و پدافند زیستی
تعداد صفحات: 8
چکیده:
کیفیت شیمیایی آب رودخانه ها متأثر از عوامل طبیعی و مصنوعی است که از مهمترین عوامل طبیعی که بر کیفیت این منابع تأثیرگذار است میتوان به نوع لیتولوژی موجود در حوضه آبریز رودخانه ها اشاره کرد. منطقه موردمطالعه بخشی از تشکیلات رسوبی و آذرین جنوب شهرستان رودبار میباشد. نمونه برداری از 20 نمونه آب مخزن سد منجیل صورت گرفت. پارامترهای فیزیکی و شیمیایی منابع آبی نشان میدهد که غلظت کاتیون (فرمول در متن اصلی مقاله) در منابع آب منطقه بیشتر از حد مجاز WHOاست. میانگین تغییرات غلظت TDS ، EC و pH به ترتیب فرمول 1601 و فرمول 1008 و 754 می باشد. مطالعه بر لیتولوژی غالب منطقه نشان داد به دلیل غنی بودن تشکیلات منطقه از رسوبات تبخیری و مارنی عامل ورود یونهای به منابع آبشده و باعث شده 17 نمونه از 20 نمونه دارای تیپ رخسارهای کلرو سدیک Na-Cl شوند. با ترسیم نمودار گیبس و نمودار نسبت یونی فرمول در مقابل (فرمول در متن اصلی مقاله) مشخص شد، عمده فرآیند غالب در منطقه، فرآیند تبخیر و ایجاد کانیهای تبخیری و همچنینهوازدگی کانیهای فراوان موجود در مجموعه سنگهای منطقه و برهمکنش آب وخاک میباشد، همچنین سنگهای سیلیکاتی در منطقه موردمطالعه بیشترین تأثیر را در شیمی منابع آب منطقه دارند.

کلمات کلیدی :
» نظر