مقاله اپیدمیولوژی تومورهای غدد بزاقی در یک بررسی ده ساله در بیما

مقاله اپیدمیولوژی تومورهای غدد بزاقی در یک بررسی ده ساله در بیمارستان لقمان فایل ورد (word) دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اپیدمیولوژی تومورهای غدد بزاقی در یک بررسی ده ساله در بیمارستان لقمان فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اپیدمیولوژی تومورهای غدد بزاقی در یک بررسی ده ساله در بیمارستان لقمان فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اپیدمیولوژی تومورهای غدد بزاقی در یک بررسی ده ساله در بیمارستان لقمان فایل ورد (word) :
مقاله اپیدمیولوژی تومورهای غدد بزاقی در یک بررسی ده ساله در بیمارستان لقمان فایل ورد (word) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1388 در مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از صفحه 155 تا 159 منتشر شده است.
نام: اپیدمیولوژی تومورهای غدد بزاقی در یک بررسی ده ساله در بیمارستان لقمان
این مقاله دارای 5 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تومور غدد بزاقی
مقاله بدخیمی
مقاله خوش خیم
مقاله گذشته نگر
چکیده و خلاصهای از مقاله:
سابقه و هدف: تومورهای غدد بزاقی از موارد معدود گزارش شده هستند که مجموعا %2-3 تومورهای سر و گردن را تشکیل می دهند. 75% از آنها را تومورهای خوش خیم و 25% را تومورهای بدخیم تشکیل می دهند. مطالعه 10 ساله حاضر با هدف بررسی و مطالعه غدد بزاقی بزرگ شامل پاروتید، تحت فکی و زیرزبانی، همچنین غدد بزاقی کوچکتر که در زیر مخاط کام، لبها و مخاط داخل وجود دارند، در بیمارستان لقمان تهران انجام پذیرفت.
مواد و روشها: مطالعه گذشته نگر حاضر بر روی 44 بیمار با تومورهای غدد بزاقی مراجعه کننده به بیمارستان لقمان در بین سال های 76 تا 86 صورت پذیرفت. اپیدمیولوژی انواع تومورهای غدد بزاقی از نظر سن، جنس و نوع تومور مورد بررسی قرار گرفت. آنالیز هیستوپاتولوژیک توسط متخصصین پاتولوژی انجام و در نهایت آنالیز آماری به روش توصیفی انجام شد.
یافته ها: از مجموع 44 بیمار مبتلا به تومور بزاقی، %364 زن و %636 مرد بودند. %727 تومورها خوش خیم و بقیه بدخیم بودند. شایع ترین تومورها به ترتیب تومور پلیومورفیک آدنوما با %704، موکواپیدرمویید با %113 و تومور وارتین با %22 بودند. شایع ترین محل درگیری غده پاروتید با %772 و بعد از آن غدد تحت فکی و کامی هر کدام با %113 مشخص گردیدند.
نتیجه گیری: آدنوم پلیومورفیک شایعترین تومور خوش خیم و کارسینوم موکواپیدرمویید شایع ترین تومور بدخیم شناخته شد که این یافته ها در کشور ما تایید کننده مطالعات قبلی در سایر کشورهاست.

کلمات کلیدی :
» نظر