مقاله مطالعه ترمودینامیکی چرخه تولید همزمان توان و تبرید جذبی با

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مطالعه ترمودینامیکی چرخه تولید همزمان توان و تبرید جذبی با محرک موتور اشتعال تراکمی مخلوط همگن (HCCI) فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه ترمودینامیکی چرخه تولید همزمان توان و تبرید جذبی با محرک موتور اشتعال تراکمی مخلوط همگن (HCCI) فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه ترمودینامیکی چرخه تولید همزمان توان و تبرید جذبی با محرک موتور اشتعال تراکمی مخلوط همگن (HCCI) فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه ترمودینامیکی چرخه تولید همزمان توان و تبرید جذبی با محرک موتور اشتعال تراکمی مخلوط همگن (HCCI) فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1391

محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی گرمایش، سرمایش، و تهویه مطبوع

تعداد صفحات: 10

چکیده:

در این مقاله چرخه تولید همزمان توان – تبرید جذبی با سیال عامل مخلوط آب و آمونیاک از دیدگاه ترمودینامیکی مورد بررسی قرار می گیرد. این چرخه انرژی مورد نیاز خود را از حرارت گازهای خروجی موتور اشتعال تراکمی مخلوط همگن (HCCI) تامین می کند. همچنین از حرارت آب خنک کاری موتور جهت تولید گرما استفاده می شود. چرخه تولید همزمان توان- تبرید جذبی از دیدگاه ترمودینامیکی مورد مطالعه قرار گرفته و تاثیر پارامترهایی همچون نسبت فشار پمپ، غلظت مخلوط پایه آب و آمونیاک، دمای تبخیرکن و دمای ورودی توربین بر عملکرد چرخه مورد بررسی قرار گرفت. نتایج تحلیل پارامتریک چرخه توان-تبرید نشان می دهد که باافزایش نسبت فشار پمپ ظرفیت سرمایشی کاهش، بازده قانون اول طوریکه مقدار بهینه ای برای این پارامتر به دست می آید. با محاسبه نسبت نابودی اگزرژی مشخص گردید که موتور بخش اعظم اتلاف اگزرژی را به خود اختصاص می دهد و سیکل تولید همزمان توان- تبرید نقش کمتری در اتلافات اگزرژی دارد. در شرایط غلظت اولیه 0/4 و دمای محیط 25c ، بیشینه مقدار بازده اگزرژی در نسبت فشار 8/727 رخ می دهد در این شرایط نرخ صرفه جویی در انرژی 28/83 % است و بازده اگزرژی سیکل ترکیبی ارائه شده نسبت به بازده اگزرژی موتور 6/63 % افزایش می یابد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر