مقاله بررسی وضعیت مدیریتی مواد زائد جامد کارخانجات سنگبری در کشو

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی وضعیت مدیریتی مواد زائد جامد کارخانجات سنگبری در کشور، مطالعه موردی: استان قم فایل ورد (word) دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی وضعیت مدیریتی مواد زائد جامد کارخانجات سنگبری در کشور، مطالعه موردی: استان قم فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی وضعیت مدیریتی مواد زائد جامد کارخانجات سنگبری در کشور، مطالعه موردی: استان قم فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی وضعیت مدیریتی مواد زائد جامد کارخانجات سنگبری در کشور، مطالعه موردی: استان قم فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1386

محل انتشار: سومین همایش ملی مدیریت پسماند

تعداد صفحات: 13

چکیده:

توسعه روزافزون کارخانجات سنگبری از یکسو و استفاده گسترده از انواع سن گهای ساختمانی در امر ساخت و ساز در داخل کشور از سوی دیگر منجر به افزایش تولید زائدات حاصل از این کارخانجات گردیده که خود مدیریت صحیحی را از نظر زیست محیطی طلب می نماید. با توجه به اهمیت موضوع در تحقیق حاضر وضعیت فعلی مدیریت این زائدات در استان قم به عنوان مطالعه موردی مورد تحقیق واقع شد. در انجام تحقیق 55 کارخانه سنگبری استان قم به عنوان نمونه با در نظر گرفتن محل استقرار آنها انتخاب و مورد بررسی قرار گرفت . محل دفع این زائدات نیز از نظر تأثیر بر اجزاء مختلف محیط زیست بررسی شد. بر اساس نتایج حاصل از تحقیق در سطح استان قم در کل 186 واحد سنگبری فعال وجود دارد که تماماً در اطراف شهر قم ( حداکثر تا شعاع 15 کیلومتری ) و در چهار منطقه جاده کوه سفید، جاده قدیم تهران _ قم، جاده کاشان و جاده قدیم اصفهان قرار دارند که زائدات و باطله های خود را در 4 جایگاه دفع می کنند . این کارخانه ها از نظر دارا بودن دستگاه برش سنگ به دو دسته یک دستگاهی و دو دستگاهی تقسیم می شوند که تعداد 151 واحد یک دستگاهی و 35 واحد دو دستگاهی می باشند. بیشترین فراوانی کارخانجات در جاده کاشان و به تعداد کل 77 واحد می باشد. بطور متوسط حدود 50 % کل بلوک های سنگ وارده به کارخانه به صورت باطله در آمده و از کارخانه دفع می شود.
کارخانجات سنگبری دارای یک دستگاه برش به طور متوسط در سال 400 تن زائدات تولید می کنند و کارخانجات سنگبری دارای 2 دستگاه برش به طور متوسط در سال 600 تن زائدات تولید می کنند. مقدار کل سالیانه زائدات تولید شده 81400 تن برآورد می شود. در مجموع مدیریت برنامه ریزی شده ای در خصوص دفع صحیح زائدات سنگبری در محلهای دفع وجود نداشته و لازم است در سطح کشور و بویژه در استان قم اقدامات جامعی از سوی متولیان امر از جمله شهرداری در جهت جمع آوری، بازیافت و دفع صحیح این زائدات به عمل آید.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر